بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

به نظرم الان وقتشه یه نظر سنجی بندازیم کنج تاپیک. یه نظر سنجی که واقعا بشه در موردش بحث کرد. ایده ای چیزی دارین رو کنین دوستان.

دمت گرم
قبول دارم

به نظر من:
با ریبوت کردن رزیدنت اویل موافقید یا ادامه آن به همین صورت؟

خب مدرک رو نشون بده . کدوم فایل یا کات سین رو میگی ؟؟؟ آپلود کن ببینیم
من دارم از چیزهایی حرف میزنم که وجود داره . تو داری از چیزی حرف میزنی که خودت هم ندیدیش
اگه چیز واضحی وجود نداره چرا حاشیه پراکنی میکنی . 100 تا چیز رو بهم میچسبونی که یه چیزی دربیاد , آخر هم خراب تر میشه !!
حالا شد فرضیه !!! فردا میشه فکت !! پس فردا میشه وحی ..............

با مدرک دفاع میکنی ؟؟؟؟ حرفات از بیخ بن اشتباهه , هیچ جایی گفته نشده !! بعد با مدرک از ناگفته ها دفاع میکنی !!!

حرف من به کرسی نشسته . از همون صفحه اول بحث . چون دارم حقیقت رو میگم . از چیزهایی که وجود داره حرف میزنم . شلوغش کردید , جو سازی کردید فکر کردید خبریه
اینارو هم خودت گفتی . بدو برو ویرایششون کن .

مدرک بیار عزیز جان مدرک بیار .
فایل بیار
کات سین بیار
کلید بیار
یه جمله یا دیالوگ بیار

اینا مدرکه .

ما از چیزایی که گفتیم که عملا امکان پذیره و توی همون کامنت انگلیسی زبون نوشته چطور ممکنه آزمایشگاه منفجر نشده باشه.
اینم چیزیه که وجود داره و داستان بی‌تغییر مونده.
ببخشید اگه می‌دونستن یکی مثه شما پیدا می‌شه که با این همه مدرک هنوز کات سین یا فایل می‌خواد مکانای بازیو زیرنویس می‌کردن که این‌جا فلان جاست!
بحثی نمونده. کات سینی هم نساختن که یه راوی بیاد بگه این‌جا که می‌بینین همون‌جاس!

میشا تمام دلایلی که نیاز بودو آورد، احد تأیید کرد و اگه الان من دوباره پستی دادم، فقط به این خاطر بود که گفته شد: کوه‌های آرکلی کجا، لب بریکین کجا! منم با مدرک گفتم چفت هم!

- - -ویرایش - - -

بهترین خبری که ممکن بود بشنوم!

به نقل از گیمفا:

Capcom: عنوان بعدی Resident Evil به ریشه های خود باز خواهد گشت

سازنده ی عنوان رزیدنت اویل۶ یعنی کپکام در صحبت های اخیر خود اعلام کرده است که در نسخه ی بعد ۱۰۰ درصد این بازی به ریشه های خود باز خواهد گشت.کپکام اینجوری گفته است که زمانی که رزیدنت اویل ۶ به بازار آمد و نقدها و نمرات بدی را دریافت کرد،و از طرفی زمانی که Revelations به بازار آمد و با استقبال خوب طرفداران و منتقدان شد،ما به طور حتم تصمیم گرفتیم که این عنوان را در نسخه ی بعد به ریشه های کامل خود بازگردانیم.در مصاحبه ای که آقای Michael Pattison مدیر بازار یابی کپکام با وبسایت MVC داشته اند گفته اند که:
مشخصا ما عکس العمل مردم و منتقدان را دیدیم.بعضی از نظرها این عنوان را تحسین کردند و آن را قابل قبول دانستند،اما بسیار این عنوان را به مانند مخلوطی از آشغال ها میدانستند.بله،ما نمرات را مشاهده کردیم.ما نمیتوانیم از این مسئله چشم پوشی کنیم.ما باید این عنوان را به ریشه ی اصلی آن برگردانیم.و این قدم ما از ساخت Resident Evil بعدی آغاز خواهد شد.در قسمت ششم این عنوان،ما محتویات زیادی را به بازی اضافه کردیم و این از صحبت های طرفداران که بسیار عصبانی و ناراحت بودند مشخص بود.مراحل Leon بسیار خوب بودند،و به خاطر اینکه ما Resident Evil Revelations را برای ۳DS عرضه کردیم،فریادهای زیادی به گوش ما می رسید که طلب survival horror میکردند.شما در قدم بعدی ما متوجه خواهید شد که ما چکار خواهیم کرد و تمام تمرکز ما بر روی طرفداران قدیمی خواهد بود.خیلی از طرفداران از شکل زامبی ها شکایت می کردند.اما آنها بسیار خوب کار شده بودند.عنوان The Last of Us به ما نشان داد که مصرف کنندگان دقیقا چه چیزی میخواهند.همچنین Tomb Raider نیز در این رابطه بسیار موفق عمل کرد.من فکر میکنم که با دیدن موفقیت اینها،همچنان به ما ثابت می شود که بازار استقبال خوبی از این عناوین میکند.

آخرین ویرایش:
خب امروز جلسه ای به میزبانی من در HQ برگزار شد !
تصمیمات مهمی راجع به تایپیک گرفته شد که در آینده نتایج اون رو مشاهده خواهید کرد
همچنین پیرامون کاراکتر مهم بازی یعنی آلبرت وسکر بحثهای زیادی انجام شد . این بحثها شامل شخصیت رفتار منش دیالوگ آرمان و ..... این کاراکتر بود .
سینا - حامد - اسفندیار - مجید و مهمان افتخاری هم احد بود !

_________________________________________________________________________________________________________________________________

فکر کنم اکثرا ( یعنی روشش این هست ) داستان بازی رو از تو خود بازی میفهمن و باهاش آشنا میشن .
نه از جاهای پرت . تمام موارد مورد نیاز رو میشه تو خود بازی پیدا کرد .
تا زمانیکه داستان تغییر نکنه مجبورید همینی که هست رو قبول کنید !! و این یعنی هیچ جایی از بازی گفته نشده .... یعنی حرف شما کاملا اشتباه هست .

بهترین خبری که ممکن بود بشنوم!

به نقل از گیمفا:

Capcom: عنوان بعدی Resident Evil به ریشه های خود باز خواهد گشت

سازنده ی عنوان رزیدنت اویل۶ یعنی کپکام در صحبت های اخیر خود اعلام کرده است که در نسخه ی بعد ۱۰۰ درصد این بازی به ریشه های خود باز خواهد گشت.کپکام اینجوری گفته است که زمانی که رزیدنت اویل ۶ به بازار آمد و نقدها و نمرات بدی را دریافت کرد،و از طرفی زمانی که Revelations به بازار آمد و با استقبال خوب طرفداران و منتقدان شد،ما به طور حتم تصمیم گرفتیم که این عنوان را در نسخه ی بعد به ریشه های کامل خود بازگردانیم.در مصاحبه ای که آقای Michael Pattison مدیر بازار یابی کپکام با وبسایت MVC داشته اند گفته اند که: مشخصا ما عکس العمل مردم و منتقدان را دیدیم.بعضی از نظرها این عنوان را تحسین کردند و آن را قابل قبول دانستند،اما بسیار این عنوان را به مانند مخلوطی از آشغال ها میدانستند.بله،ما نمرات را مشاهده کردیم.ما نمیتوانیم از این مسئله چشم پوشی کنیم.ما باید این عنوان را به ریشه ی اصلی آن برگردانیم.و این قدم ما از ساخت Resident Evil بعدی آغاز خواهد شد.در قسمت ششم این عنوان،ما محتویات زیادی را به بازی اضافه کردیم و این از صحبت های طرفداران که بسیار عصبانی و ناراحت بودند مشخص بود.مراحل Leon بسیار خوب بودند،و به خاطر اینکه ما Resident Evil Revelations را برای ۳DS عرضه کردیم،فریادهای زیادی به گوش ما می رسید که طلب survival horror میکردند.شما در قدم بعدی ما متوجه خواهید شد که ما چکار خواهیم کرد و تمام تمرکز ما بر روی طرفداران قدیمی خواهد بود.خیلی از طرفداران از شکل زامبی ها شکایت می کردند.اما آنها بسیار خوب کار شده بودند.عنوان The Last of Us به ما نشان داد که مصرف کنندگان دقیقا چه چیزی میخواهند.همچنین Tomb Raider نیز در این رابطه بسیار موفق عمل کرد.من فکر میکنم که با دیدن موفقیت اینها،همچنان به ما ثابت می شود که بازار استقبال خوبی از این عناوین میکند.

http://gamefa.com/101360/capcom%D8%B...7/#more-101360
گذاشتن لینک و مطلب از سایت های فارسی زبان هم مجاز نیست . طبق قانون سایت

آخرین ویرایش:
ممنون از افشین جان بابت کار های نظر سنجی و علی جان بابت پیشنهاد تغییرش . اگه نظر سنجی بعدی مشخص هست و قراره گذاشته بشه که هیچ در غیره این صورت دوستان بیان نظراتشون رو در مورد نظر سنجی جدید اعلام کنند .
به نظرم اینها می تونن خوب باشن و بحث خوبی در مورد RE میتونیم بکنیم که اگر تکراری یا جالب نبودند شرمنده .

_ بهترین RE این نسل ؟

_ بازی پتانسیل این را دارد که به ریشه ها وفادار باشد ؟
مثلا میتونیم تجزیه تحلیلی در مورد RE نسل حاضر کنیم و با اعمال تغییراتی که نسبت به سری های پیشین از همه لحاظ مثل گیم پلی و جذب فن های جدید و سیاست های کپکام و خیلی تغییراتی که این فرانچایز کرده آیا پتانسیل این رو داره بازی در این نسل و نسل بعد به ریشه هایش وفادار باشه ؟ که خوب RE6 نه تنها از لحاظ اینکه به ریشه و اصلش وفاراد نبود (قصد بر این بود وفادار باشه !!) , بازی تا حدودی ناقض هم بود ! نواسانات گرافیکی و دوربین بد و کارگردانی نسبتا بد و بعضی باس فایت های بد و برخی صحنه های اکشن خیلی اکشن :d . (داستان نا امید کننده) وقتی قصد دارند هم فن های قدیمی و جدید رو به سمت بازی یکشونن باید کارگردان خیلی حرفه و با تجربه داشته باشه . به هر حال انتظار خیلی زیادی نباید داشت و بنا به خواسته گیمر ها و تغییراتی که بازی نسبت به گذشت گرده باید نگاه کرد و در موردش نظر داد .

_ ادامه داستان یا ریبوت ؟
مثلا داستان پیرامون نکات مبهم باشه یا با سابقه کپکام ادامه دادنش ممکنه بدتر هم بشه و اینکه ریبوت گزینه بسیار مناسبی هست .

_ کدام ویژگی در RE های کلاسیک از نظر شما زیبا تر هست ؟ جو و اتمسفر ترسناک و گیرا . موزیک . داستان و شخصیت پردازی و ...
_ کدام شخصیت جدید از لحاظ شخصیت پردازی قوی تر بود ؟

ما از چیزایی که گفتیم که عملا امکان پذیره و توی همون کامنت انگلیسی زبون نوشته چطور ممکنه آزمایشگاه منفجر نشده باشه.
اینم چیزیه که وجود داره و داستان بی‌تغییر مونده.
ببخشید اگه می‌دونستن یکی مثه شما پیدا می‌شه که با این همه مدرک هنوز کات سین یا فایل می‌خواد مکانای بازیو زیرنویس می‌کردن که این‌جا فلان جاست!
بحثی نمونده. کات سینی هم نساختن که یه راوی بیاد بگه این‌جا که می‌بینین همون‌جاس!

میشا تمام دلایلی که نیاز بودو آورد، احد تأیید کرد و اگه الان من دوباره پستی دادم، فقط به این خاطر بود که گفته شد: کوه‌های آرکلی کجا، لب بریکین کجا! منم با مدرک گفتم چفت هم!
من الان یه سوال ازت دارم.
اون کامنت انگلیسی الان شد منبع معتبر؟ خیلی باحالی. ادامه بده;)
اما در مورد حرف احد. احد رو که دیگه قبول دارین نه؟
البته حرف‌های سینا درسته و کاملا منطقیه. اما مشکل اینجاست که کپکام با منطق جلو نمیره. اگر من خودم از جریانات اطلاع نداشتم، مطمئنا حرف سینا رو قبول میکردم، چون از نظر منطق ، هیچ مشکلی توش نیست. ولی متاسفانه کپکام بارها و بارها ثابت کرده که به ریزه‌کاری‌ها توجهی نمیکنه :biggrin1:
خیلی برام جالبه بدونم چجوری به طرز شگفت انگیزی این پست احد رو ندیدین. بذار فکر کنم..... آره شاید مزاقتون خوش نمیومده.

اون کامنت انگلیسی برای کسی که بتونه فکر کنه و توانایی تحلیل فردی داشته باشه دلیل قانع کننده آورده.
آره توی کامنت های فارسی ما هم برای کسی که بتونه فکر کنه و توانایی تحلیل فردی داشته باشه دلایل قانع کننده ای آورده میشه.
این که شما خودتون رو در سطح پایین تری از خارجیا میبینین و فکر میکنین به اندازه اونا قدرت تحلیل ندارین فقط و فقط مشکل شماست و بهتون پیشنهاد میکنم دیگه توی این تاپیک نیایید چون گمراه میشین و سطح تحلیل پایین بچه ها شما رو اذیت میکنه.

اون کامنت انگلیسی برای کسی که بتونه فکر کنه و توانایی تحلیل فردی داشته باشه دلیل قانع کننده آورده.

حرف های ما با شما کیلومتر ها فاصله داره
خودتو به ما برسون بعد شاید رو حرفهاتون تفکر کردیم
ملاک قرار دادن 1 جمله انگلیسی که اونم معلوم نیست نویسندش چند ساله بوده از کجا اومده و ... ملاکه، 800 صفحه تایپ کردن ماها ملاک نیست؟
من دیشب اینترنتو جویدم تا صبح هیچ مسیری بین آزمایشگاه برکین و آزمایشگاهی که تو آرکلی هست نیستش

آخرین ویرایش:
تا این‌جا که مشخص شده حتی پیش یه تازه کار نیاز به دویدن زیاد دارید! رزیدنت ایول اینجورم که خودتونو کشتین که Ph.D شو دارین، فلسفیو پیچیده نیست! یه داستانه، همین!
ــــــــــــــــــــــــــــ

ملاک نه زبون انگلیسی اون بنده خداست، نه سنو سالشه و نه هیچ چیز دیگه! ملاک 800 صفحه بحثو دعوای بچه‌های قلدر این تاپیکم نیست.
شما فکر کن بنده خدا افغانیه و دو سال بیشتر نداره! حالا به دلایل قانع کنندش نگاه کن!
این عقده حقارت باعث می‌شه تا این حد کور بشیم؟!

- - -ویرایش - - -

یعنی ما چون فارسی می نویسیم قدرت تحلیل ـمون کمتره؟ :-/

عزیزم من جسارت نکردم، به زبونش کاری نداشتم، محتواشو گفتم.

ممنون از افشین جان بابت کار های نظر سنجی و علی جان بابت پیشنهاد تغییرش . اگه نظر سنجی بعدی مشخص هست و قراره گذاشته بشه که هیچ در غیره این صورت دوستان بیان نظراتشون رو در مورد نظر سنجی جدید اعلام کنند .
به نظرم اینها می تونن خوب باشن و بحث خوبی در مورد RE میتونیم بکنیم که اگر تکراری یا جالب نبودند شرمنده .

_ بهترین RE این نسل ؟

_ بازی پتانسیل این را دارد که به ریشه ها وفادار باشد ؟
مثلا میتونیم تجزیه تحلیلی در مورد RE نسل حاضر کنیم و با اعمال تغییراتی که نسبت به سری های پیشین از همه لحاظ مثل گیم پلی و جذب فن های جدید و سیاست های کپکام و خیلی تغییراتی که این فرانچایز کرده آیا پتانسیل این رو داره بازی در این نسل و نسل بعد به ریشه هایش وفادار باشه ؟ که خوب RE6 نه تنها از لحاظ اینکه به ریشه و اصلش وفاراد نبود (قصد بر این بود وفادار باشه !!) , بازی تا حدودی ناقض هم بود ! نواسانات گرافیکی و دوربین بد و کارگردانی نسبتا بد و بعضی باس فایت های بد و برخی صحنه های اکشن خیلی اکشن :d . (داستان نا امید کننده) وقتی قصد دارند هم فن های قدیمی و جدید رو به سمت بازی یکشونن باید کارگردان خیلی حرفه و با تجربه داشته باشه . به هر حال انتظار خیلی زیادی نباید داشت و بنا به خواسته گیمر ها و تغییراتی که بازی نسبت به گذشت گرده باید نگاه کرد و در موردش نظر داد .

_ ادامه داستان یا ریبوت ؟
مثلا داستان پیرامون نکات مبهم باشه یا با سابقه کپکام ادامه دادنش ممکنه بدتر هم بشه و اینکه ریبوت گزینه بسیار مناسبی هست .

_ کدام ویژگی در RE های کلاسیک از نظر شما زیبا تر هست ؟ جو و اتمسفر ترسناک و گیرا . موزیک . داستان و شخصیت پردازی و ...
_ کدام شخصیت جدید از لحاظ شخصیت پردازی قوی تر بود ؟
سلام حسین جان خوبی ؟
سوال اول رو دادم که عوض کنن البته هنوز حرکتی انجام نشده آریا کاش مدیر بود هنوز
سوال های بعدی رو به نحوی قبلا گذاشتیم
در واقع سوال اینه
بهترین رزیدنت ایول نسل هفتم کدام است ؟

تا این‌جا که مشخص شده حتی پیش یه تازه کار نیاز به دویدن زیاد دارید! رزیدنت ایول اینجورم که خودتونو کشتین که Ph.D شو دارین، فلسفیو پیچیده نیست! یه داستانه، همین!
ملاک نه زبون انگلیسی اون بنده خداست، نه سنو سالشه و نه هیچ چیز دیگه! ملاک 800 صفحه بحثو دعوای بچه‌های قلدر این تاپیکم نیست.
شما فکر کن بنده خدا افغانیه و دو سال بیشتر نداره! حالا به دلایل قانع کنندش نگاه کن!
این عقده حقارت باعث می‌شه تا این حد کور بشیم؟!
عزیزم من جسارت نکردم، به زبونش کاری نداشتم، محتواشو گفتم.
تا این جای کار مشخص شد کوچه علی چپ رو آسفالت کردن ظاهرا که همه میرن توش. چی شد؟ تا الان داشتی پز کامنت خارجیا رو میدادی؟ اون پست احد متحولت کرد نه؟
دوما، ما چکار به اون داریم. ما از تو سوال پرسیدیم. از خودت مایه بذار و پشت بقیه قایم نشو. سر فرصت به اونم میرسیم.
فکر کنیم افغانیه؟ فکر میکنی خیلی از اونا برتری؟ خدا رو شکر ما همچین فکرایی نمیکنیم و این تفکرات پوچ و خشکیده فقط و فقط مختص شماست که خودتون رو از خارجیا کمتر و از افغانیا بیشتر میدونین وگرنه ما آدمیم و تمام ادم ها یکسان هستن و هیج برتری این وسط وجود نداره.
چیزی میخوای بگی خودت بلند میشی میری بازی میکنی و میای اینجا میگی نه اینکه به کامنت خارجیا استناد کنی و از بقیه مایه بذاری. و چه خوبه اگر چیزی نداریم بیخود بحث نکنیم و کارهایی که قبلا کردیم رو یادمون باشه.

سلام حسین جان خوبی ؟
سوال اول رو دادم که عوض کنن البته هنوز حرکتی انجام نشده آریا کاش مدیر بود هنوز
سوال های بعدی رو به نحوی قبلا گذاشتیم
در واقع سوال اینه
بهترین رزیدنت ایول نسل هفتم کدام است ؟

سلام افشین جان ! قربانت خوبیم

مرسی برای پیگیری کار های نظر سنجی , امیدوارم که عزیزان ناظم بخش و یا مدیر انجمن زود تر اقدام که تعویضش کنند . از نظرم نظر سنجی خیلی خوبی هم میشه و با دوستان در موردش بحث خوبی میتونیم کنیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or