آره حمید جان.رزیدنت اویل 6 از لحاظ گیم پلی مشکلی نداشت.امکانات بازی زیاد بود.اونقدر که آدم نمی دونست باید از کدومشون استفاده کنه!مثل جا خالی دادن به دو طرف،خم شدن سریع،شلیک سریع،غلت خوردن به جلو و اطراف،لیز خوردن،شلیک سریع و حالت دوم اسلحه ها مثل استفاده از خمپاره انداز و دوربین دید در شب!
از لحاظ سبکش هم خداییش کپکام تمام تلاشش رو کرده تا بتونه همه رو راضی نگه داره.سناریو لیون اکثر عناصر سری کلاسیک رو داشت.مثل زامبی،سگ،تاریکی،غارها و تونل های تنگ و تاریک و ....علاوه بر اینکه تونسته بود یک شهر به طغیان کشیده شده رو خیلی خوب به تصویر بکشه!سناریوی کریس هم به معنی واقعی کلمه اکشن بود و آدم رو دقیقا به یاد کال آف دیوتی می انداخت.البته باید هم همینطور باشه.چون کلا هدف این سناریو،ساخت این سناریوی اکشن بود.جیک هم به خاطر یوستاناک جالب بود که شاید به ترسناکی نمسیس نبود،ولی باعث ایجاد تنوع در بازی می شد.ایدا هم تلفیقی از سناریوهای دیگه بود و همه چیز داشت.در ضمن وجود قسمت هایی مثل هلیکوپتر و اتومبیل سواری و....در یک بازی امروزی ضروریه.چون در غیر این صورت،ممکنه که تعدادی از فن های قدیمی راضی بشن،ولی مسلما بازی نمیتونه با عناوین جدید رقابت کنه.البته این بخش ها نباید در حدی باشن که اصالت بازی رو زیر سوال ببرن.بلکه فقط باید در حد ایجاد تنوع باشن.به نظر من تنها مشکل 6 این بود که داستانش هیچ ابهامی رو از قسمت های قبلی رفع نمی کرد.تازه همون داستانش هم به عنوان یک داستان مستقل،واقعا خوب و قابل قبول بود.داستان اصلی وقتی دستتون میاد که تمام فایل عهای بازی رو بخونید!
رولیشنز هم با وجود اینکه عناصر کلاسیک رو داشت،ولی به نظرم متنوع نبود و همه جاش خیلی شبیه به هم بود.گیم پلیش هم امکانات خوبی نداشت و اصلا با 6 قابل مقایسه نبود.داستانش هم که کلا هیچی.حتی به عنوان یک داستان مستقل هم قابل قبول نبود.من موندم این همه ابهام توی داستان هست،اینا مسائل جدید و بی ربط چیه که کپکام وارد داستان میکنه؟من شخصا با 6 خیلی بیشتر حال کردم!