hmd2009
کاربر سایت
ماله Keith مثل شلوار سنباد میمونه

مشکلی نی دادا. به نابوناگا که شباهت داره:dکجاش به سائو سائو شباهت داره؟!
کارمون به جایی رسیده که همچین کاستوم هایی توی RE میبینیم. این یعنی فاجعه
جدی نخواستن کاستوم درست و حسابی بذارین یا دوباره محض خود شیرینی همچین کاری کردن؟ لباس B.S.A.A کجا و این دزدان دریایی کارائیب کجا
گفتم من یاد sao sao افتادمکجاش به سائو سائو شباهت داره؟!
نه من قبول ندارم. جیل پرونده-ش توی همون شماره سوم بسته شد رفت پی کارش. اون کسی که تمام بار داستانی RE رو به دوش میکشه و هنوزم داره میکشه کسی جز ایدا نیست. از همون شماره دوم هم معلوم بود. چون آخرش زنده موند و معلوم نشد چجوری فرار کرد. توی شماره چهارم نمونه انگل رو به دست آورد و باز هم کشش داستانی ایجاد کرد. بعد از اونم توی RE6 ظاهر شد و با اینکه افتضاح بود اما نسبت به کمپین های دیگه خیلی خوب کار شده بود. اصولا ایدا به سازمان و الکس وسکر پیوند خورده و بیشترین بار داستانی به عهده ایدا هست.مهمترین شخصیت زن جیله
اینو همه قبول دارن
اصلا نیازی به نظر سنجی نیست
همون نظر سنجی زیباترین شخصیت مونث بهتره.چون اونجا دیگه پای سلیقه در میون هست.و میشد ببینیم کلا کدوم شخصیت بیشتر با سلایق مردم سازگاره.ولی بجز خودم کسی نظر نداد![]()
خب دوست عزیز شما دارین بر اساس زمان فعلی اهمیت رو میگی.درسته دیگه نقش جیل تموم شده و الان ایدا مهمتر از جیله ولی بایدکل تاریخچه رو در نظر گرفت.هر دو کاراکتر جیل و کریس با نقش وسکر تونستن مهم بشن.یعنی بدون وسکر نه جیل معنی داره نه کریس .البته بیشتر کریس یعنی بیشتر کریسه نقطه مقابل وسکر بود چون هر کجا وسکر بود کریس بود ولی تو re3 جیل نقش اصلی بود ولی وسکر نبود.چون تا re5وسکر مهمترین نقش منفی هست جیل هم میتونه مهمترین نقش زن باشه چون نسبت به ایدا رابطه داستانی بیشتری با وسکر داره.حضورشم بیشتر از ایدا بوده و در ضمن ایدا هیچوقت سناریو مستقلی نداشته و در کل سناریو ایدا نقش مکمل بوده وگرنه نه تو re4و نهre6 سناریو ایدا داستان مستقلی روایت نمیکنه.که اینم خودش دلیله بر اینکه ایدا از نظر اهمیت به جیل نمیرسهنه من قبول ندارم. جیل پرونده-ش توی همون شماره سوم بسته شد رفت پی کارش. اون کسی که تمام بار داستانی RE رو به دوش میکشه و هنوزم داره میکشه کسی جز ایدا نیست. از همون شماره دوم هم معلوم بود. چون آخرش زنده موند و معلوم نشد چجوری فرار کرد. توی شماره چهارم نمونه انگل رو به دست آورد و باز هم کشش داستانی ایجاد کرد. بعد از اونم توی RE6 ظاهر شد و با اینکه افتضاح بود اما نسبت به کمپین های دیگه خیلی خوب کار شده بود. اصولا ایدا به سازمان و الکس وسکر پیوند خورده و بیشترین بار داستانی به عهده ایدا هست.
الان جیل میخواد چیو ادامه بده؟ توی همون RE5 هم اصلا داستانی نداشت.
کلیر هم توی ورونیکا تموم شد و کریس رو پیدا کرد.
اهمیت فعلی؟ ایدا از شماره دوم توی بازی بوده و داستان پر رنگ و مرموزی داشته. حتی شماره سوم هم با وجود اینکه جیل توی بازی حضور داشت، آنچنان داستان قوی و پررنگی نداشت. اینکه میبینی شماره سوم اینقدر طرفدار داره به خاطر جو گیرای بازی و حضور نمسیس بود.خب دوست عزیز شما دارین بر اساس زمان فعلی اهمیت رو میگی.درسته دیگه نقش جیل تموم شده و الان ایدا مهمتر از جیله ولی بایدکل تاریخچه رو در نظر گرفت.هر دو کاراکتر جیل و کریس با نقش وسکر تونستن مهم بشن.یعنی بدون وسکر نه جیل معنی داره نه کریس .البته بیشتر کریس یعنی بیشتر کریسه نقطه مقابل وسکر بود چون هر کجا وسکر بود کریس بود ولی تو re3 جیل نقش اصلی بود ولی وسکر نبود.چون تا re5وسکر مهمترین نقش منفی هست جیل هم میتونه مهمترین نقش زن باشه چون نسبت به ایدا رابطه داستانی بیشتری با وسکر داره.حضورشم بیشتر از ایدا بوده و در ضمن ایدا هیچوقت سناریو مستقلی نداشته و در کل سناریو ایدا نقش مکمل بوده وگرنه نه تو re4و نهre6 سناریو ایدا داستان مستقلی روایت نمیکنه.که اینم خودش دلیله بر اینکه ایدا از نظر اهمیت به جیل نمیرسه
البته همه کاراکترا در جای خودشون لازمن
حضور دوباره جیل بعد از re3 لازم نبود؟داستان اویل5 از سال 2006 شروع میشه تا 2009 .اون موقع که جیل و کریس تو اسپنسر بطور ناگهانی با وسکر روبرو میشن اگه جیل نبود همون جا وسکر کار کریس رو تموم کرده بود.بعد همین گم شدن جیل و ماجرای مرگ احتمالیش خودش داستان اویل 5 رو به کل ترسیم کرد.چون اگه جیل با از خود گذشتگی وسکرو پرت نمیکرد داستان یه جور دیگه ادمه میافت.در ضمن بدون جیل ساخت اوروبورس ممکن نبود.جیل تو این سه سال با وسکر همکاری میکرد ولی تو نقش منفی.البته سعی ندارم وارد جزئیات داستان بشم.همون جیل هم بعدا دوباره با کریس روبرو میشه ولی اینبار در مقابل کریس!باز همین جیل بود که در مورد نقطه ضعف وسکر برای کریس اطلاعاتی داد.بدون اون اطلاعات کشتن وسکر ممکن نبود.درسته جیل تو نقش گیم پلی نبود ولی تاثیر داستانیش خیلی بهتر از شوا بود.شوا فقط تو گیم پلی داستان تاثیر گذار بودوگرنه کلا اضافی بود.ولی جیل چی؟ایا بدون جیل پیکره داستان اویل 5 اینطور پیش میرفت؟ایا جیل تو قشنگی داستان تاثیر بسزایی نداشت؟در ضمن اگرچه وجود شوا برای داستان اویل5 ضعف به حساب میاد بازم داستان اویل5 پیچیده ترین و قشنگترین بود که این پیچیدگی و قشنگی بدون حضور جیل ممکن نبود.اهمیت فعلی؟ ایدا از شماره دوم توی بازی بوده و داستان پر رنگ و مرموزی داشته. حتی شماره سوم هم با وجود اینکه جیل توی بازی حضور داشت، آنچنان داستان قوی و پررنگی نداشت. اینکه میبینی شماره سوم اینقدر طرفدار داره به خاطر جو گیرای بازی و حضور نمسیس بود.
بیخود هم جیل رو به وسکر نسبت ندین. اون کریسه که به وسکر مرتبطه نه جیل. از طرفی هم اونم ایدا هست که به وسکر مرتبطه و هر دوتاشون توی سازمان بودن و ایدا از وسکر دستور میگرفته. دارم میگم جیل توی همون شماره سوم تموم شد و از شهر فرار کرد. دیگه حضورش توی RE5 به چه دلیل بود؟ در حالیکه ایدا توی شماره دوم معلوم نشد کجا رفت و چکار کرد. ایدا با اینکه نقش فرعی رو بازی میکنه اما سناریوهایی که داره، به قدری قوی هست که خودش آغازگر یه داستان جدید میشه.
حضور داشتن بیشتر به معنای مهم ترین کاراکتر مونث بودن نیست. وگرنه ایدا هم توی شماره 2 بود، شماره 4، شماره 6، Damnation. توی هر 4تا هم نقش پررنگ و اساسی داشته.
توی RE4 و RE6 هم بازم داری اشتباه میگی. در واقع RE4 یه داستان معمولی و آبکی داره که به واسطه حضور ایدا، جالب میشه و داستان رو کاملا بسط میده. توی RE6 هم همه چی از ایدا شروع میشه و سناریوی ایدا بهترین سناریو حساب میشه.
بازم میگم، اگر دلیلی برای حضور دوباره جیل، بعد از شماره سوم دارین، سراپا گوشم و منتظرم.
پ.ن: لازم به ذکره که جیل فقط دنباله رو کریس هست. این کریسه که میره دنبال وسکر نه جیل.
پ.ن: در حال حاضر هم تنها کسی که میتونه یه داستان خوب رو رقم بزنه، ایدا و الکس وسکر هستن. چون باز هم آخر RE6، ایدا معلوم نمیشه به کجا میره.
من هستم1نفر به کلیر رای داده 100%نیماست:d