بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

عکس دومی برای من باز نمیشه
قبلا هم گفتم من فقط با قیافه ایدا تو re4حال کردم وگرنه تو re6که قیافش بدجور تغییر کرده.در ضمن پیرشم کردن.ولی خب یه سری هم هستن که ایدایre6رو بیشتر پسند کردن در کل سلایق متفاوته
شری در کل به نظر من بهتره فقط دوتا عیب داره
1-سرش رو نسبت به هیکلش کوچک کردن
2-موهاش مثل مادر و پدر خدا بیامرزش بورلونده ومن با دخترایی که رنگ موهاشون بر هست زیاد حال نمیکنم
راستی دقت کردین کلر قدرت بدنی خوبی داره؟درست مثل دادشش کریس
اگه مرسناریز 3dsرو دیده باشین کلر اونجا خیلی قوی هستش
البته قدرت بدنیه کلر فکر نکنم به جیل یا شری برسه خودتون هم میدونین چرا
ولی از ایدا بیشتره اگه با هم کشتی بگیرن همچین ایدا رو میکوبه زمین که پیش لیون ضایع مییشه
خیلی دوست دارم قیافه ایدا رو تو اون حالت ببینم
از نظر من قیافش تو6 خیلی بهتر شده
ادا اگه دقت کرده باشین حرکاتش خیلی سریعه
جیل و شری عمرا بتونن ادا و کلیر رو بکوبن زمین به نظر من کلیر و ایدا خیلی سریع ترن ادا یکمی سریع تر از کلیر و کلیر یکمی قوی تر از ایداست
در مورد اینکه جلوی لیان هم ضایع بشه من عاشق اینم که این صحنه رو ببینم از بس لیان و ایدا واسه هم کلاس میذارن:d

---------- نوشته در 08:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:15 PM ارسال شده بود ----------

منظورم اين بود كه جيك شخصيت سردي داره و فقط پول براش اهميت داره.يعني مثل كلير و شري نيست كه احساساتي باشن و نجات آدمها براشون مهم باشه.از اين لحاظ گفتم جدي.گرچه از آخر بازي تغيير ميكنه!در كل جيك از روي بيلي و شري از روي ربكا الهام گرفته شده.اين تابلويه!
اره خیلی ادم عوضی و بیخودیه:d بش میگن دنیا داره نابود میشه برا نجاتش خون تو لازمه میگه قابل نداره 50ملیون دلار میشه:d

از نظر من قیافش تو6 خیلی بهتر شده
ادا اگه دقت کرده باشین حرکاتش خیلی سریعه
جیل و شری عمرا بتونن ادا و کلیر رو بکوبن زمین به نظر من کلیر و ایدا خیلی سریع ترن ادا یکمی سریع تر از کلیر و کلیر یکمی قوی تر از ایداست
در مورد اینکه جلوی لیان هم ضایع بشه من عاشق اینم که این صحنه رو ببینم از بس لیان و ایدا واسه هم کلاس میذارن:d

---------- نوشته در 08:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:15 PM ارسال شده بود ----------

اره خیلی ادم عوضی و بیخودیه:d بش میگن دنیا داره نابود میشه برا نجاتش خون تو لازمه میگه قابل نداره 50ملیون دلار میشه:d
موافقم دوست من
ببین اون حرفی که گفتم ایدا پیش لیان ضایع بشه در کل قصد شوخی و طنز افرینی داشتم وگرنه من از ایدا خوشم میاد چون نقش جالبی داشته شخصیت عمیق و داستان سازی داشته ولی زیاد با قیافش حال نمیکنم
کلر از نظر حرفه ای بودن و فنون رزمی به ایدا نمیرسه ولی از نظر قدرت بدنی ایدا از کلر ضعیف به نظر میرسه چون ایدا درکل روی فرز بودنش تمرکز شده نه قدرت بدنی.من خودم که گیم پلی مرسناریز رو دیدم از قدرت بدنیه کلر خوشم اومد اونجا هیکل کلر هم یکم درشت تر به نظر میرسه

آره.ايدا بيشتر به خاطر مهارت هاش خوب عمل ميكنه تا قدرت بدني.منم فكر نمي كنم كه قدرت بدني كلير از ايدا كمتر باشه!
در مورد قيافه هم به نظر من ايدا توي 6 و دامناشن بهتر بود.اصلا از لباسش توي 4 خوشم نمياد!تازه توي 6 موهاش هم پر تر شده بود.ولي توي نسخه هاي قبلي لخت (با فتحه:d) بود!
در ضمن،توي مرسناريس كلير يك لباس دوم داره كه خيلي جالبه.من قبلا حدس مي زدم كه اين لباسش مال 6 باشه.ولي بعد ديدم كه بنده ي خدا اصلا توي 6 نيست!:d

آره.ايدا بيشتر به خاطر مهارت هاش خوب عمل ميكنه تا قدرت بدني.منم فكر نمي كنم كه قدرت بدني كلير از ايدا كمتر باشه!
در مورد قيافه هم به نظر من ايدا توي 6 و دامناشن بهتر بود.اصلا از لباسش توي 4 خوشم نمياد!تازه توي 6 موهاش هم پر تر شده بود.ولي توي نسخه هاي قبلي لخت (با فتحه:d) بود!
در ضمن،توي مرسناريس كلير يك لباس دوم داره كه خيلي جالبه.من قبلا حدس مي زدم كه اين لباسش مال 6 باشه.ولي بعد ديدم كه بنده ي خدا اصلا توي 6 نيست!:d
در مورد قیافه به نظر من ایدا رو تو دامناشن خوب در نیاورده بود ولی بجاش لیان قیا فش عالی شده بود

لباس ایدا تو 4 خیلی باحال بود.نکنه منظورت اینه که حجابش ضایع بود؟
ولا ایدا تو کدون نسخه حجاب درست و حسابی داشت که تو 4 باشه؟ولی یه مینی گیمی از اویل4 هست که ایدا لباس مشکی داره اونجا ایدا حجابش هم خوب بود.تو اویل 6 حجاب ایدا بد نیست ولی سینه اش رو برین نگاه کنین واقعا ضایعس!
تو لباس ایا تو اویل4 یه مارک هم داره که موقعی مه تو مرسناریز اویل4 ایدا رو ازاد کنید نشون داده میشه.ولی این مارک رو من تو دامنیشن و6 ندیدم
به هر حال من بازم میگم لباس ایدا تو 4 بهتر بود

لباس ایدا تو 4 خیلی باحال بود.نکنه منظورت اینه که حجابش ضایع بود؟
ولا ایدا تو کدون نسخه حجاب درست و حسابی داشت که تو 4 باشه؟ولی یه مینی گیمی از اویل4 هست که ایدا لباس مشکی داره اونجا ایدا حجابش هم خوب بود.تو اویل 6 حجاب ایدا بد نیست ولی سینه اش رو برین نگاه کنین واقعا ضایعس!
تو لباس ایا تو اویل4 یه مارک هم داره که موقعی مه تو مرسناریز اویل4 ایدا رو ازاد کنید نشون داده میشه.ولی این مارک رو من تو دامنیشن و6 ندیدم
به هر حال من بازم میگم لباس ایدا تو 4 بهتر بود
اتفاقا همون لباسش جالب نبود
چرا مردم رو منحرف میکنی؟:d

حالا ایدا رو ول کنید برین سر کلیر:d
اخطار جدی:دوستان فقط از کلیر بد نگین که نیما با لگد میاد تو صورتتون:d
کلیر تو اون عکسه که لباس سیاه پوشیده عینک هم زده خیلی توپ شده:d

آخرین ویرایش:
اسماعيل،واقعا از تو بعيده.آخه اون لباس ايدا چي بود؟:-&
اصلا به درد اون شرايط و مبارزه و اين حرفا نمي خورد.بيشتر شبيه لباس هاي مهموني و عروسي بود!

حالا ایدا رو ول کنید برین سر کلیر:d
اختار جدی:دوستان فقط از کلیر بد نگین که نیما با لگد میاد تو صورتتون:d
کلیر تو اون عکسه که لباس سیاه پوشیده عینک هم زده خیلی توپ شده:d

كاملا موافقم.از هر چه بگذريم،سخن كلير خوش تر است!
در ضمن،واقعا اخطار به جايي بود.مثل اينكه قبلا تجربه كردي!:d

در ضمن،اخطار با (ط) نوشته ميشه!;)

گل گفتي.منم از اون لباس كلير خوشم مياد.اگه توي 7 لباسي شبيه اون داشته باشه من راضيم!

اسماعيل،واقعا از تو بعيده.آخه اون لباس ايدا چي بود؟:-&
اصلا به درد اون شرايط و مبارزه و اين حرفا نمي خورد.بيشتر شبيه لباس هاي مهموني و عروسي بود!

كاملا موافقم.از هر چه بگذريم،سخن كلير خوش تر است!
در ضمن،واقعا اخطار به جايي بود.مثل اينكه قبلا تجربه كردي!:d

در ضمن،اخطار با (ط) نوشته ميشه!;)

گل گفتي.منم از اون لباس كلير خوشم مياد.اگه توي 7 لباسي شبيه اون داشته باشه من راضيم!
چندین بار از چندین نفر تجربه کردم به طوری که کاملا کبود شدم:d
تو سایت pt یه بار سریع پست فرستادم مثه همین الان اخطار رو نوشتم اختار.تا 1 سال مسخرم میکردن. باز 100رحمت به شما:d دوستانی که تو pt عضون منو درک میکنن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or