mohamadr6
کاربر سایت
از نظر من قیافش تو6 خیلی بهتر شدهعکس دومی برای من باز نمیشه
قبلا هم گفتم من فقط با قیافه ایدا تو re4حال کردم وگرنه تو re6که قیافش بدجور تغییر کرده.در ضمن پیرشم کردن.ولی خب یه سری هم هستن که ایدایre6رو بیشتر پسند کردن در کل سلایق متفاوته
شری در کل به نظر من بهتره فقط دوتا عیب داره
1-سرش رو نسبت به هیکلش کوچک کردن
2-موهاش مثل مادر و پدر خدا بیامرزش بورلونده ومن با دخترایی که رنگ موهاشون بر هست زیاد حال نمیکنم
راستی دقت کردین کلر قدرت بدنی خوبی داره؟درست مثل دادشش کریس
اگه مرسناریز 3dsرو دیده باشین کلر اونجا خیلی قوی هستش
البته قدرت بدنیه کلر فکر نکنم به جیل یا شری برسه خودتون هم میدونین چرا
ولی از ایدا بیشتره اگه با هم کشتی بگیرن همچین ایدا رو میکوبه زمین که پیش لیون ضایع مییشه
خیلی دوست دارم قیافه ایدا رو تو اون حالت ببینم
ادا اگه دقت کرده باشین حرکاتش خیلی سریعه
جیل و شری عمرا بتونن ادا و کلیر رو بکوبن زمین به نظر من کلیر و ایدا خیلی سریع ترن ادا یکمی سریع تر از کلیر و کلیر یکمی قوی تر از ایداست
در مورد اینکه جلوی لیان هم ضایع بشه من عاشق اینم که این صحنه رو ببینم از بس لیان و ایدا واسه هم کلاس میذارن:d
---------- نوشته در 08:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:15 PM ارسال شده بود ----------
اره خیلی ادم عوضی و بیخودیه:d بش میگن دنیا داره نابود میشه برا نجاتش خون تو لازمه میگه قابل نداره 50ملیون دلار میشه:dمنظورم اين بود كه جيك شخصيت سردي داره و فقط پول براش اهميت داره.يعني مثل كلير و شري نيست كه احساساتي باشن و نجات آدمها براشون مهم باشه.از اين لحاظ گفتم جدي.گرچه از آخر بازي تغيير ميكنه!در كل جيك از روي بيلي و شري از روي ربكا الهام گرفته شده.اين تابلويه!

(Who the f*ck dresses up in a long red dress for combat?!