بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آره.من خودم بعد از كلير،به ربكا راي ميدم.
گرچه شخصيت پردازي شوا قابل قبول بود،ولي نتونست بين مردم جا باز كنه.
از بين پارتنرهاي جديد،به نظرم هلنا از همشون بهتر بود.
بله.جيك توي 7 هست.ولي چرا منفي؟اصلا آخر 6 مشخص شد كه جيك به مبارزه با B.O.W ها و حمايت از مردم مي پردازه و راه پدرش رو ادامه ميده.ولي خداييش به نظر من،مزخرف ترين و غيرمنطقي ترين شخصيت داستان همين جيكه.آخه اين همه شخصيت مهم با داستان هاي ناتموم داشتيم،اينا اومدن يك شخصيت جديد و اضافي مثل جيك رو آوردن.اونم بدون هيچ پيش زمينه يا منطق داستاني!

سلام بردیا چطوری؟:d
باز اومدی اینجا که:d
اره خوبی ولی چرا به جز وسکر؟ اگه وسکر نباشه 100% نمسیس برنده میشه

سلام داداش محمد !
خوب کجا بیام بهتر از اینجا ^_^
ببین نمیسیس رو هم نباید بزاریم ! چون دقیقا میشه مثل وسکر برنده ی 100% !
وسکر رو هم نمیزاریم چون 100% برندس !
این هارو میزاریم :
JAMES MARCUS = RE0
WILLIAM BIRKIN = RE2
MR X = RE2
FAKE ADA = RE6
RAMON SALAZAR = RE0
Ozwell E. Spencer = RE
Excella = RE5
Alexia Ashford = RE

آره.من خودم بعد از كلير،به ربكا راي ميدم.
گرچه شخصيت پردازي شوا قابل قبول بود،ولي نتونست بين مردم جا باز كنه.
از بين پارتنرهاي جديد،به نظرم هلنا از همشون بهتر بود.
بله.جيك توي 7 هست.ولي چرا منفي؟اصلا آخر 6 مشخص شد كه جيك به مبارزه با B.O.W ها و حمايت از مردم مي پردازه و راه پدرش رو ادامه ميده.ولي خداييش به نظر من،مزخرف ترين و غيرمنطقي ترين شخصيت داستان همين جيكه.آخه اين همه شخصيت مهم با داستان هاي ناتموم داشتيم،اينا اومدن يك شخصيت جديد و اضافي مثل جيك رو آوردن.اونم بدون هيچ پيش زمينه يا منطق داستاني!
منم موافقم کلیر بیچاره کپک زده میان جیک رو میارن:d

---------- نوشته در 10:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 AM ارسال شده بود ----------

سلام داداش محمد !
خوب کجا بیام بهتر از اینجا ^_^
ببین نمیسیس رو هم نباید بزاریم ! چون دقیقا میشه مثل وسکر برنده ی 100% !
وسکر رو هم نمیزاریم چون 100% برندس !
این هارو میزاریم :
JAMES MARCUS = RE0
WILLIAM BIRKIN = RE2
MR X = RE2
FAKE ADA = RE6
RAMON SALAZAR = RE0
Ozwell E. Spencer = RE
Excella = RE5
Alexia Ashford = RE
مگه تاپیک واسه final fantasy نزدن؟:d
mr x هم خیلی باحاله
خوب وقتی که وسکر باشه نمسیس هم باشه رقابت تنگاتنگ میشه اینطوری بهتره
همین الان پست برام re umberalla chronicles و darkside chronicles رو اورد اغ ژون:d

ببين برديا جان،اين نظرسنجي خيلي خوبه.ولي شخصيت منفي با هيولا فرق داره.نمسيس و تايرنت رو نميشه با وسكر و بيركن مقايسه كرد!

به نظر من بذاريد محبوب ترين شخصيت منفي RE چه كسي است؟

آلبرت وسكر
ويليام بيركن
جيمز ماركوس
آزول اي اسپنسر
جك كراوزر
الكسيا آشفورد
آسموند سدلر
سرگي ولاديمير
كارلا رادامز
درك سي سيمونز

ولي اگه ميخوان درباره ي هيولاها باشه اينا رو بذارين.چون خوش ساخت ترين و جالب ترين هيولاها بودند.

نمسيس
ويليام بيركن جهش يافته
يوستاناك
تايرنت 103
اوروبوروس آهري
پوپوكاريمو
يوبيستوو
نوسفراتو
بيتورس مندز جهش يافته
ليزا تروور
كارلا رادامز جهش يافته
رجنراتور
گارادور
درك سي سيمونز جهش يافته

نظرتون چيه؟

ببين برديا جان،اين نظرسنجي خيلي خوبه.ولي شخصيت منفي با هيولا فرق داره.نمسيس و تايرنت رو نميشه با وسكر و بيركن مقايسه كرد!

به نظر من بذاريد محبوب ترين شخصيت منفي RE چه كسي است؟

آلبرت وسكر
ويليام بيركن
جيمز ماركوس
آزول اي اسپنسر
جك كراوزر
الكسيا آشفورد
آسموند سدلر
سرگي ولاديمير
كارلا رادامز
درك سي سيمونز

ولي اگه ميخوان درباره ي هيولاها باشه اينا رو بذارين.چون خوش ساخت ترين و جالب ترين هيولاها بودند.

نمسيس
ويليام بيركن جهش يافته
يوستاناك
تايرنت 103
اوروبوروس آهري
پوپوكاريمو
يوبيستوو
نوسفراتو
بيتورس مندز جهش يافته
ليزا تروور
كارلا رادامز جهش يافته
رجنراتور
گارادور
درك سي سيمونز جهش يافته

نظرتون چيه؟
اره اینطوری بهتر و دقیق تره و میشه تو دو نظر سنجی ازشون استفاده کرد

---------- نوشته در 11:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:53 AM ارسال شده بود ----------

کی نظر سنجی رو عوض میکنه؟

@ دادش نیما !
باهات موافقم و 100% بهترین شخصیت های منفی ولی باید وسکر رو جذف کنی اونطوری بی مزه میشه !
خودت هم میدونی چرا !
کی میره به غیر وسکر رای بده ؟
در مورد دومی هم موافق میستم ولی اگر هم باشه باید نمیسیس رو حذف کنی بازم گفتم چرا !
و حتما فیک ایدا رو هم اضاف کن !
وسکر رو حذف میکنی ؟
اگر میکنی همین اولی عالیه !
@ داداش محمد !
چرا هست تاپیک ولی همه ضد لایتنینگ هستن !
میگن کپی کلود هست !
واسه همین تحریمشون کردم !:d

این نظر سنجی چطوره؟
به نظر شما کدام شخصیت زن جذابترین و قشنگترین چهره رو داره؟
جیل ولنتاین
کلر ردفیلد
ایدا ونگ
ربکا چمبرز
شری بیرکن
اینگرید هانیگن
هلنا هارپر
اگه زیداد از این نظر سنجی استقبال نشد خودتون میتونید یه نظر سنجی دیگه بذارین

البته اینو بگم چون چهره شخصیتها تو هر بازی تغییر کرده شما بهترین چهره رو در فلان re در نظر بگیرین

این نظر سنجی چطوره؟
جیل ولنتاین
کلر ردفیلد
ایدا ونگ
ربکا چمبرز
شری بیرکن
اینگرید هانیگن
هلنا هارپر

البته اینو بگم چون چهره شخصیتها تو هر بازی تغییر کرده شما بهترین چهره رو در فلان re در نظر بگیرین

موافقم و حمایت میشه !
توروخدا حتما نظرسنجی رو عوض کنید !
از معلم ما فسیل تر شده !

خب برديا جان،كارلا رادامز همون فيك ايدا هست ديگه!:d
كاملا موافقم.وسكر و نمسيس بايد حذف بشن.
ايني كه اسماعيل گفت هم خوبخ.ولي تا وقتي كه جيل و ايدا باشن،كسي به كلير بيچاره راي نميده!=((

ايني كه اسماعيل گفت هم خوبخ.ولي تا وقتي كه جيل و ايدا باشن،كسي به كلير بيچاره راي نميده!=((

ممنون داداش نیما از حمایت !
خوب داداش نیما :»»»»
در مورد جمله ی آبی خدایی نمیدونستم ولی خوب اونطوری هم بگیم درست دیگه ! :d
در مورد جمله ی قرمز با سر موافقم یعنی هرچی رو گرو میزارم تا این دوتا حذف بشن مردم بیشتر برن بگردن و داستان و بازی های اویل رو بازی کنن تا شخصیت های دیگه رو بفهمن اینطوری نظرسنجی جالبتر میشه !
در مورد مسیلخ سبز کاملا مخالفم خوب وقتی یکی اویل 2 . کد ورونیکا ایکس رو بازی کرده 100% رای میده به کلیر !
مگه میشه یکی به ایدا رای بده نه کلیر !
من نمیتونم اینطوری تصور کنم !

من با نیما موافقم تا وقتی ایداهست دیگه...
اما خب علت اینکه خیلیها ایدا رو زیباترین میدونن
1-طرفدارای ایدا یکیش ناشی از زیاد بودن طرفدارای لیان هستش.چون اولا ایدا تو RE4خوب طراحی شده بود واینکه چون خیلیها اعتقاد دارن لیان و ایدا نامزد هم هستن و ایندوتا رو بهترین زوج عاشق میدونن و اینکه ایدا یه سری موارد مخصوص داره مثل مرموز حرفه ای باهوش بودن دست نیافتنی بودن و سلاح خاصی به اسم دوک که فقط مخصوص ایداس
2-طرفداری وسکر معمولا از ایدا خوششون میاد چون ایدا هم یه جورایی با وسکر رابطه همکاری داشته که تو RE4خیلی مشهود بود.در ضمن به ظاهر و شخصیت ایدا هم واقعا میخوره که با وسکر رابطه داشته باشه اگه ایدا یه جور دیگه طراحی میشد مسلما این رابطه ایدا و وسکر تو RE4جذابیت زیادی نداشت.همچنین ایدا تونست وسکر و با اون عظمت بپیچونه!پس با توجه به اینکه طرفداری وسکر و لیان زیادن خود ایدا هم میتونه جذابیت بیشتر ی باشه
البته افرادی هم هستن که ظاهرا اید ا رو ذاتا دوست دارن و براشون مهم نیست که با کی رابطه داره و چکارست.در کل ظاهر هم بیشتر جنبه سلیقه ای داره در ضمن ایدا همیسشه قرمز پوشه و همین خودش ظاهر رو جذاب میکنه.ولی من در کل از ظاهر ایدا زیاد خوشم نمیاد بجز یکمی RE4
اما سرتونا درد نیارم و نظر خودمو بگم:
از نظر من در کل جیل و کلر از نظر ظاهر موفقتر از بقیه بودن
جیل از نظر من تو ریمیک از هر لحاظ جذاب بود و بعد تو امبرلا کرونیکلز.ولی تو پوشش و لباسهش جیل از نظر من چندان جالب نبوده و لباسهایی که داشته زیاد مورد استقبال قرار نگرفته.مثلا تو RE3 بجز لباس اصلی جیل که از نظر من یکم ضایع هم بود!! چند دست لباسدیگه فکر کنم 7 دست براش ازاد میشه ولی هیچکدوم مورد پسند من یکی نبود.هر چند بعضیها میگن لباس جیل تو RE3بهترین بود ولی از نظر من بدترین بود.تنها جیل تو ریمیک به نظر من لباس جالبی داشت . اون کلاه کج هم بهش میومد و در بقیه موارد لباس جالبی نداشت.از نظر چهره هم از نظر من جیل تو RE3 زیاد جالب نبود ولی تو ORC جیل بدترین طراحی رو داشت.یعنی من یکی که واقعا متاسف شدم از چهره جیل.جیل تو رولیشن هم از نظر چهره جالب نبود.چون اصلا شباهتی به چیزی که باید داشته باشه رو نداره
اما جیل تو ریمیک و امبرلا کرونیکل و تا حدوی RE5 اون چهره اصلی خودشو حفظ کرده و بهترینش هم ریمیک و امبرلا بوده
کلر از نظر پوشش از جیل خیلی موفقتر بوده از نظر من.مثلا من لباسای کلر تو RE2 خیلی دوست دارم.همچنین تو کد ورونیکا و دارک ساید کرونیکل ودیجنریشنORCهم لباسای کل ر جذاب بود.از نظر ظاهر چهره کلا همه نسخه های که توش بوده مورد پسند من بوده ولی دارک ساید کرونیکل و دیجنریشن از نظر من بهترین بوده چون چهره کلر تو دارک ساید شباهت زیادی به چهرش تو RE2 داره و همچنین تو دیجنریشن هم تا حدودی چهرش به چهره اولیه اش شباهت داره.ولی تو کد وونیکا اگر چه اونجا هم چهرش برای من جذاب بود ولی به جز مل موهاش دیگه شباهتی به کلر RE2 نداشت چون چهره کل رتو کد ورونیکا رو از روی فرد دیگه که اسمش یادم نیست طراحی شده .
در کل جیل تو ریمیک و کلر تو دارک ساید و دیجنریشن برای من بهترین بود و کلر از نظر ظاهر چهره و لباس یکم از جیل موفقتر بوده

این نظر سنجی چطوره؟
جیل ولنتاین
کلر ردفیلد
ایدا ونگ
ربکا چمبرز
شری بیرکن
اینگرید هانیگن
هلنا هارپر

اینکه جوابش کاملا مشخصه:d
اول و دوم سوم به ترتیب:
ایدا
کلیر
شری
میشن شک نکن:d

---------- نوشته در 12:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:31 AM ارسال شده بود ----------

@ دادش نیما !
باهات موافقم و 100% بهترین شخصیت های منفی ولی باید وسکر رو جذف کنی اونطوری بی مزه میشه !
خودت هم میدونی چرا !
کی میره به غیر وسکر رای بده ؟
در مورد دومی هم موافق میستم ولی اگر هم باشه باید نمیسیس رو حذف کنی بازم گفتم چرا !
و حتما فیک ایدا رو هم اضاف کن !
وسکر رو حذف میکنی ؟
اگر میکنی همین اولی عالیه !
@ داداش محمد !
چرا هست تاپیک ولی همه ضد لایتنینگ هستن !
میگن کپی کلود هست !
واسه همین تحریمشون کردم !:d
من به وسکر رای نمیدم:d
خو راست میگن کپی کلود هست:d

---------- نوشته در 12:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:32 AM ارسال شده بود ----------

کی گفته از نظر من بعد از ایدا کلیر خوشکل تره:d

---------- نوشته در 12:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 AM ارسال شده بود ----------

دوستان استخاره ( اصطخاره یا ........ ) کنید شاید نظرسنجی عوض بشه

بحثی چیزی نیست ؟؟ یه چند صفحه بریم جلو ؟؟؟
من دارم تلاشمو میکنم بریم 700:d

تو این بحث خوشگل بودن ( :دی) لیست من دقیقاً بر عکس مال تو هست :p
Sherry
Claire
Ada
فقط به خاطر اینکه از شری RE 6 خوشم اومد و از Ada خوشم نیومد :دی
دلت میاد ada رو اخر بذاری؟
yahoo_4.gif
Evil Laugh
آخر نیست که:-?

راستی این استیو عجب ادم منحرفی بود همون بهتر که مرد:d

---------- نوشته در 12:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:39 AM ارسال شده بود ----------

Sherry
Claire
Ada
دلت میاد ada رو اخر بذاری؟:d
راستی sherry بخاطر اینکه ویروس با خونش پیوند خورده و بدنش مقاوم شده اصلا پیر نمیشه از نظر سنجی شوتش کنین بیرون:d

---------- نوشته در 12:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:40 AM ارسال شده بود ----------

Sherry
Claire
Ada

Evil Laugh
آخر نیست که:-?
نه منظورم بین همین 3نفری که گفتم بود

---------- نوشته در 12:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 AM ارسال شده بود ----------

تا صفحه 700 فقط 3 پست دیگه مونده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or