بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من شخصا خيلي دوست دارم بين رزيدنت اويل 6 و 7،يك بازي يا حداقل انيميشن ديگه هم ساخته بشه كه كلير شخصيت اصليش باشه و به صورت مستقل،بازي رو پيش ببره.چون هميشه كلير همراه كساني بوده كه باعث مي شدن نقش كلير زياد به چشم نياد.مثل كريس و ليون.توي RE7 هم كه گويا قراره با جيل باشه.خيلي دوست دارم كه يكبار كلير رو به صورت مستقل ببينم.طوري كه شخصيت بزرگ تري در كنارش نباشه و داستان كلا روي كلير بچرخه.فكر نمي كنم بعد از اين همه سال غيبت كلير،توقع زيادي باشه كه به جز RE7،يك بازي يا انيميشن مستقل هم براي خودش داشته باشه.همونطور كه كريس هم توي 5 بود هم روليشنز و هم 6!

کلر تو رزیدنت اویل دیجنریشن بود الان نوبت جیل و کرس هست که تو یه CG Movie رزیدنت اویل باشند! شاید اصلا رزیدنت اویل 7 رو کپکام با Tango Gameworks باهم بسازن :d

ايدا براي جايي كار ميكنه كه فقط با عنوان سازمان شناخته ميشه.يك سازمان رقيب آمبرلا كه وسكر هم پس از خيانت به آمبرلا به اون پيوست.ولي فقط محدود به سازمان نبود و در حين كار براي سازمان،با سيمونز و 3rd Organization (سازمان شخصي وسكر) هم كار ميكرده.در كل يك جاسوس مستقله كه افراد مختلفي ازش استفاده ميكنن.البته اين موضوع توي RE6 مشخص شد و تا قبل از اون،همه فكر ميكردن كه ايدا محدود به سازمانه!
بابت توضیح ممنون

کلر تو رزیدنت اویل دیجنریشن بود الان نوبت جیل و کرس هست که تو یه CG Movie رزیدنت اویل باشند! شاید اصلا رزیدنت اویل 7 رو کپکام با Tango Gameworks باهم بسازن :d
3یعنی اصلا فکر اینکه میکامی یه بار دیگه با کپکام همکاری کنه رو از سرت شوت کن بیرون:d میکامی به خون کپکام تشنه هست:d نگران نباش حمید، دفعه بعد قراره به جای کارگردان یه جاوو بردارن بیارن=))

ديگه اگه نقش كريس رو ادامه بدن واقعا مسخره ميشه.هر چيزي اگه از حدش بگذره لوث ميشه.داستان كريس و جيل توي همون 5 تموم شد.چون كلا داستان كريس از همون اول،سر درگيريش با وسكر بود و همونطور كه آخر 5 هم ميگه،ترس رو توي وسكر ميديده.هدف از ساخت روليشن هم ساختن يك رزيدنت اويل با آلمان هاي كلاسيك بود نه داستان.توي 6 هم كريس رو فقط به خاطر اصرار فن ها آوردن كه با ليون روبرو بشه.نقش كريس فقط در صورتي ميتونه ادامه پيدا كنه كه وسكر زنده بشه.و گرنه به صرف اينكه كريس عضو B.S.A.A هست كه نميشه توي همه ي شماره ها باشه.حالا جيل به خاطر نيكلاي ميتونه توي يك بازي ديگه باشه.(يا حتي به خاطر اصرار فن ها مبني بر روبرو شدنش با كلير.همونطور كه براي كريس و ليون هم اينكارو كردن.) ولي انصافا كريس هيچ داستان ناتمومي نداره.مگه اينكه الكي بخوان داستان رو كش بدن!

بعدش هم حميد خان،تو اين همه بازي كه اخيرا كريس و جيل توشون بودن رو نميبيني.اونوقت گير دادي به يك انيميشن الكي كه كلير بدبخت توش بوده.تازه بعد از اين همه سال.پس ليون هم توي دو تا انيميشن بوده.چرا اونو نميگي؟:d

آخرین ویرایش:
آرش جان پسرم من خودم فیلمنامه نویسی خوندم تو واسه من این که باید رو چی کار کنند و چه کنند رو نگو
من نگفتم برگردن رو وسکر یا غیره
من انسجام بازی و عمق اون رو قبول ندارم
وگرنه از همون اول یک تا دو هم خیلی متفاوت بود شینجی با کامیا تفکرات جداگانه ای داشتند ولی هر دو اصول رو بلد بودند
حتی سه هم متفاوت بود و از ترس هیچکاکی به اسلشر با وجود نمسیس متمایل شده بود

در مورد اویل ویت تین هم بگم
خداروشکر استاد دست به کار شد ولی اونجا هم گفتم:
بازی حالت اسلشر و خون و خون ریزی داره
نمیدونم چرا استاد از ترس هیچکاکی فاصله گرفته
امیدوارم مثله شادو آو دمند نشه
که مطمءنم نمیشه من به استاد ایمان دارم...​

رزیدنت اویل 6 رو ول کنید این The Evil Within میخواد کولاک کنه ها! اوه چه رقابتی بشه کپکام هم حتما از اون طرف نمیخواد واسه رزیدنت اویل 7 کم بیاره چون اگه این بازی TEW خوب فروش کنه و موفق بشه همه طرفدارای رزیدنت اویل رو به سمت خودش میکشه پس اونم قاعدتا میره سمت ترس!

http://forum.bazicenter.com/thread76510/#post2580484

کسی اینجا از بازی جدید میکامی خوشش نمیاد حامد به غیر از منو خودتو سیناو احد!

منم الآن مطالبش رو خودنم.خوشم اومد.ميتونه واقعا عالي بشه.فقط براي PC هم هست؟
برای PC و کنسول های این نسل و به احتمال زیاد کنسول های نسل بعد.
اینو بیخیال. برگردیم سر موضوع RE.
یکی از چیزهایی که باعث شده نسخه های جدید جذاب نباشن، وجود مد هایی هست که توی عناوین کلاسیک حضور داشتن و توی نسخه های جدید حذف شدن.
مثال بارزش ریمیک هست. علاوه بر مد های وضعیت سختی، یه مد داشت که دشمنا نامرئی بودن. یه مد داشت که هر چی توی صندوق میگذاشتی، فقط میتونستی از همون صندوق برش داری. یعنی صندوق ها با هم مرتبط نبودن. یه 4 تا از این مد ها نگذاشتن توی شماره های جدید که آدم بازی رو تکرار کنه. البته Blue Emblems در نوع خودشون خوب هستن ولی بقیه بازی چیز خاصی نداره.

سلام
اونجایی رو که گیر کرده بودم رفتم البته با موس و کیبرد چون قبلش با دسته میرفتم نمیتونستم ردش کنم بعدش فهمیدم دکمهR1 خراب شده:|ثه اب خوردن بار اول رفتمش:| بازیرو با کریس هم تموم کردم این پیرز خیلی گناه داشت:crying1: :d

این چپتر چپتر کردنه بازی هم خیلی رو عصابه:|
والا اون قسمته 1و 2 و 3ش فقط وقتی بازی رو تموم میکردی یه درجه ای بهت میداد با اسلحه ای که رو میز گذاشته بود با چندتا کاغذ:dخاک برسرشون حتی اون قسمتش هم یه جوریت میشد با اون عکسو موزیکش:((
یعنی خاک توو چشاشون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or