بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام بر دوزتان:d
اقا من یجای اویل6 گیر افتادم خواهش میکنم مسخرم نکنید:d
من با همه شخصیت های اویل بازی رو به راحتی روی درجه vetern رفتم فقط با کریس اونجا که با ماشین دنبال ایدای تقلبی میکنن رو نمیتونم برم حتی رو درجه normal هم نتونستم برمش. الان من چه کنم؟:-s

سلام بر دوزتان:d
اقا من یجای اویل6 گیر افتادم خواهش میکنم مسخرم نکنید:d
من با همه شخصیت های اویل بازی رو به راحتی روی درجه vetern رفتم فقط با کریس اونجا که با ماشین دنبال ایدای تقلبی میکنن رو نمیتونم برم حتی رو درجه normal هم نتونستم برمش. الان من چه کنم؟:-s
احتمالا ازBooster استفاده نمیکنی‌. وقتی‌ درجه پر شد Space رو بزن که ازش عقب نیفتی.
23 دفعه اونجا رو مردم شد درجه مرگ بازی D ! :d دوربین یکم مشکل داره.اونجایی که دوربین خراب میشه نباید یه کله بدوی یه زره بدو دوربین از باگ رد شه بعد گازش رو بگیرید!
:d
127917058-4.jpg

84 دفعه؟؟؟؟!!!
HOLLY ! @-) هدف گیریت ایراد داره ها؟47 درصد؟من زیر 70 نیومدم!
بحث هدف گیری شد بگم عزیزان هدف گیری کلاسیک لیزر رو فعال کنید وگرنه کچل می شید تا آخر!یک اسکیل هدف گیری هم همیشه داشته باشید جزء 3 اسکیل

باور کنند عزیزان به خدا نمی شد 6 شماره همش داستان پیرامون اشفورد و وسکر و امارت مخوفشونو و ورونیکا غیره بچرخه
پیرامون الکس وسکر و شری و هانک و نیکولای جینووائف که میتونست بچرخه نه؟ حتی اگر داستان بازی رو هم قبول کنیم، همین جیک مولر برای به زیر سوال بردن بازی کافیه. شخصیتی که بدون هیچ پشتوانه داستانی و پسر کسی که به هیچ عنوان بهش نمیخورد فرزند داشته باشه، وارد داستان میشه:|
داستان رزیدنت 6 در حد خودش خوب بود و راضی کننده.من نمیگم خارق العادست و از قدیمیا بهتره و کولاکه اما خیلی خوبه.
داستانش از ریمیک و شماره 2 و شماره پنج و کد ورونیکا هم بهتر بود؟:-/

پ.ن: در ضمن، کی به سلیقه دیگران گیر میده؟ همه دارن به بازی گیر میدن نه دیگران. حرف از خودتون در نیارین لطفا.

نه اونم میزنم ولی باز عقب میمونم تا 550 متر دور میشه بعد میبازم.
جدی چطور تونستی 84 بار مردن رو تحمل کنی؟:d
آخه چطور؟:دی وقتی‌ از Boost استفاده کنی‌ سرعت ماشین شما از مال ADa بیشتر می‌شه و بهش نزدیک میشین،موقع رانندگی‌ هم دستتون رو چپ کلیک باشه فقط، به اینور انور هم زیاد نکوبین .

والا اونو باید از علی‌ بپرسی‌ ( همین کاربر بالایی خودت :دی) در اون لحظات خطیر باهاش در ارتباط بودم و دو تایی‌ داشتیم به Capcom فحش میدادیم :دی
فکر کردم مال خودته. تبریک میگم علی اقا
yahoo_4.gif
مال خودم هست :دی، علی‌ فقط نقشFlame کردن رو داشت تو ماجرا‌ :دی

آخه چطور؟:دی وقتی‌ از Boost استفاده کنی‌ سرعت ماشین شما از مال ADa بیشتر می‌شه و بهش نزدیک میشین،موقع رانندگی‌ هم دستتون رو چپ کلیک باشه فقط، به اینور انور هم زیاد نکوبین .

والا اونو باید از علی‌ بپرسی‌ ( همین کاربر بالایی خودت :دی) در اون لحظات خطیر باهاش در ارتباط بودم و دو تایی‌ داشتیم به Capcom فحش میدادیم :دی
به سادگی:dاستفاده میکنم کلیک چپ هم میگیرم به دیوارم هیچ بر خورد نمیکنم بازم میبازم.

فکر کردم مال خودته. تبریک میگم علی اقا:d

سلام بروبچ اویلی
خب بچه های این تاپیک هم واره در حال رزمایش با evil6 هستن
و تو کتشون نمیره ک ی اویل فن قدیمی هم از اویل 6 خوشش اومد باشه......
اما چرا؟
من خودم با اویل بزرگ شدم .... اویل 2 رو هزار بار رفتم اخر..... با کد ورونیکا زندکی کردم.... با نمسیس چ خاطره هایی ک نداشتیم
اما هیچ چیز بدی تو اویل 6 ندیدم ...
مشکلتون با این بازی چیه؟؟؟؟؟ چون میکامی نمیسازدش؟
دوربینش؟ اکشن شدنش ؟ داستانش؟:-/
خب منم ک با اویل های قدیمی هزارتا خاطره دارم از اویل 6 خوشم میاد
خدا وکیلی اگه اویل های جدید با همون سبک قدیمی ساخته میشد همین شما اویل فنای قدیمی ازش ایراد نمیگرفتین؟
اخه الان ک دیگه کسی از ی زامبی ک همش میگه:مااااااا نمیترسه....
خدا وکیلی چن نفر از شما هنوز اویل 2 رو بازی میکنین ؟
من خودمم بازی میکنم اما مث قدیما باهاش فاز نمیگیرم.......:(
اره اویلای قدیمی اسطوره بود اما برا زمان خودشون:|
این اویلای جدید ام میتونن اسطوره باشن اگه دیدتون رو عوض کنین
:d

خدا وکیلی چن نفر از شما هنوز اویل 2 رو بازی میکنین ؟
من هم رو PC هم رو PS3 هم رو PS Vita بازی میکنم
هر دفعه هم بیشتر بهم حال میده
الانم دارم RE Remake رو بازی میکنم بعدش هم میرم سراغ CV
این اویلای جدید ام میتونن اسطوره باشن اگه دیدتون رو عوض کنین
اسطوره تو چی ؟؟؟
Shooter ??
Horror ???
Action Advanture ???

آخرین ویرایش:
اسطوره تو چی ؟؟؟
Shooter ??
Horror ???
Action Advanture ???
نمی شه گفت ترس!اما اکشن ادونچر شاید.شوتر هم همینطور.هرچند ترس رو چه دیدید شاید توی Revelation برگشت!
منظور این جور صحبت ها این نیست که این شماره های جدید خارق العاده هستند اما در اون حدی که بعضی ها افراط می کنند و می کوبند نیست

مسئله اينجاست كه ميتونن اسطوره باشن.ولي به عنوان يك بازي اكشن،نه به عنوان يك رزيدنت اويل!(گرچه توي همون سبك ها هم نتونستن بشن!)
آخه تو TPS هم حرفی برای گفتن نداره . Gears Of War و Uncharted و ... کشکن

نمی شه گفت ترس!اما اکشن ادونچر شاید.شوتر هم همینطور.هرچند ترس رو چه دیدید شاید توی Revelation برگشت!
آخه تو TPS هم حرفی برای گفتن نداره . Gears Of War و Uncharted و ... کشکن
خودتون دارید بحث رو قاطی میکنید
Revelations هم بهتر از RE6 و RE5 هست ( از نظر ترسش ) ولی همچین بازگشت به ریشه هم نیست !! تلاشهایی شده ولی کم بوده

منظور این جور صحبت ها این نیست که این شماره های جدید خارق العاده هستند اما در اون حدی که بعضی ها افراط می کنند و می کوبند نیست
آخه فقط ما نیستیم که ! یه نگاه به سایت های خارجی بندازید , نقداشون رو بخونید , کامنتهای کاربرها رو بخونید
اونوقت میبینید که اندازه فاضلاب نداشته تهران بوی گند RE6 همه جا رو گرفته

خب درسته.توي اكشن و ادونچر شايد.ولي اين چه ربطي به رزيدنت اويل داره؟آيا هدف رزيدنت اويل،ساختن يك اسطوره در سبك اكشن يا ادونچره؟يك بازي نبايد رسالت خودش رو فراموش كنه.مخصوصا رزيدنت اويل كه سردمدار سبك ترسناك بوده.حالا خيلي خنده داره كه بياد يك اسطوره ي اكشن بسازه.مثل اين ميمونه كه كال آف ديوتي بياد يك بازي ترسناك عالي بسازه.به خدا اونا بيشتر از رزيدنت اويل،به اصالتشون پايبندند!

خوب پس هیچی دیگه!
بفرمایند در تاپیک رو تخته کنند توی هر سایتی!
شما دیگه با Revelation هم راضی نمی شید دیگه والا نمی دونم چی میخواید توی این نسل.نسلی که گند برداشته رفته،سلیقه ها برگشته به خاطر بازی های اشکن و راحت (مصداق همین COD و GOW و ...) و مهمتر از همه هزینه های سرسام آور بعد ما هنوز دنبال امارت اسپنسر میگردیم
کپکام هرکاری کنه عزیزان دوباره به آشفورد و وسکر و ورونیکا و .... بر نمیگرده.من بهتون قول میدم.پس یا سعی کنید کنار بیاید (اگر ممکن بود.نه آشغالی مثل OP Raccon City رو تحمل کنید) یا هیچی دیگه فقط 3 نسخه اول رو بازی کنید و با سلیقه دیگران مخالفت نکنید
ولي اين چه ربطي به رزيدنت اويل داره؟
نمیشه عزیزان نمیشه
می تونه یک رزیدنت خوب بسازه و بدون مشکل اما نه کپی قدیما
شما هزینه،بازار،سلایق،پیشرفت گیم پلی و .... رو در نظر بگیرید
این همه بازی پر زرق و برق با قابلیت های متنوع موجوده باور کن طرف حاضر نیست بیاد یک کلت 15 تیر با 3 گلوله بگیره دستش توی راهرو راه بره جسد بکشه!اگر چنین چیزی بسازه مطمئن باش شکست میخوره.فن های قدیمی راضی می شند اما کپکام به خاک سیاه می شینه از هزینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or