احتمالا ازBooster استفاده نمیکنی. وقتی درجه پر شد Space رو بزن که ازش عقب نیفتی.سلام بر دوزتان:d
اقا من یجای اویل6 گیر افتادم خواهش میکنم مسخرم نکنید:d
من با همه شخصیت های اویل بازی رو به راحتی روی درجه vetern رفتم فقط با کریس اونجا که با ماشین دنبال ایدای تقلبی میکنن رو نمیتونم برم حتی رو درجه normal هم نتونستم برمش. الان من چه کنم؟![]()
:d23 دفعه اونجا رو مردم شد درجه مرگ بازی D ! :d دوربین یکم مشکل داره.اونجایی که دوربین خراب میشه نباید یه کله بدوی یه زره بدو دوربین از باگ رد شه بعد گازش رو بگیرید!
پیرامون الکس وسکر و شری و هانک و نیکولای جینووائف که میتونست بچرخه نه؟ حتی اگر داستان بازی رو هم قبول کنیم، همین جیک مولر برای به زیر سوال بردن بازی کافیه. شخصیتی که بدون هیچ پشتوانه داستانی و پسر کسی که به هیچ عنوان بهش نمیخورد فرزند داشته باشه، وارد داستان میشهباور کنند عزیزان به خدا نمی شد 6 شماره همش داستان پیرامون اشفورد و وسکر و امارت مخوفشونو و ورونیکا غیره بچرخه

داستانش از ریمیک و شماره 2 و شماره پنج و کد ورونیکا هم بهتر بود؟داستان رزیدنت 6 در حد خودش خوب بود و راضی کننده.من نمیگم خارق العادست و از قدیمیا بهتره و کولاکه اما خیلی خوبه.

نه اونم میزنم ولی باز عقب میمونم تا 550 متر دور میشه بعد میبازم.احتمالا ازBooster استفاده نمیکنی. وقتی درجه پر شد Space رو بزن که ازش عقب نیفتی.
:d![]()
آخه چطور؟نه اونم میزنم ولی باز عقب میمونم تا 550 متر دور میشه بعد میبازم.
جدی چطور تونستی 84 بار مردن رو تحمل کنی؟:d
مال خودم هستفکر کردم مال خودته. تبریک میگم علی اقا![]()
به سادگی:dاستفاده میکنم کلیک چپ هم میگیرم به دیوارم هیچ بر خورد نمیکنم بازم میبازم.آخه چطور؟وقتی از Boost استفاده کنی سرعت ماشین شما از مال ADa بیشتر میشه و بهش نزدیک میشین،موقع رانندگی هم دستتون رو چپ کلیک باشه فقط، به اینور انور هم زیاد نکوبین .
والا اونو باید از علی بپرسی ( همین کاربر بالایی خودت) در اون لحظات خطیر باهاش در ارتباط بودم و دو تایی داشتیم به Capcom فحش میدادیم
![]()

من هم رو PC هم رو PS3 هم رو PS Vita بازی میکنمخدا وکیلی چن نفر از شما هنوز اویل 2 رو بازی میکنین ؟
اسطوره تو چی ؟؟؟این اویلای جدید ام میتونن اسطوره باشن اگه دیدتون رو عوض کنین
نمی شه گفت ترس!اما اکشن ادونچر شاید.شوتر هم همینطور.هرچند ترس رو چه دیدید شاید توی Revelation برگشت!اسطوره تو چی ؟؟؟
Shooter ??
Horror ???
Action Advanture ???
آخه تو TPS هم حرفی برای گفتن نداره . Gears Of War و Uncharted و ... کشکنمسئله اينجاست كه ميتونن اسطوره باشن.ولي به عنوان يك بازي اكشن،نه به عنوان يك رزيدنت اويل!(گرچه توي همون سبك ها هم نتونستن بشن!)
آخه تو TPS هم حرفی برای گفتن نداره . Gears Of War و Uncharted و ... کشکننمی شه گفت ترس!اما اکشن ادونچر شاید.شوتر هم همینطور.هرچند ترس رو چه دیدید شاید توی Revelation برگشت!
آخه فقط ما نیستیم که ! یه نگاه به سایت های خارجی بندازید , نقداشون رو بخونید , کامنتهای کاربرها رو بخونیدمنظور این جور صحبت ها این نیست که این شماره های جدید خارق العاده هستند اما در اون حدی که بعضی ها افراط می کنند و می کوبند نیست
نمیشه عزیزان نمیشهولي اين چه ربطي به رزيدنت اويل داره؟