بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خب ساختار Code Veronica مثل RE های کلاسیک هست ! یعنی اصلا کلاسیک هم هست . از نظر داستانی آخرین RE ای هست که کلاسیک هست
از نظر ساخت هم که Remake و Zero
ولی Revelations شامل سبک جدید RE میشه ( RE4 - RE5 - RE Revelations ) ! که تو سبک جدید از بقیه بهتر هست
البته RE5 که تمام کننده همه RE ها هست

حالا یه سوال: این ورونیکا رو میتونم روی PC اجرا کنم ؟ کم حجم هم داره ؟
با مبدل میتونی
حجمش هم فکر کنم 3 4 گیگ بشه

حالا یه سوال: این ورونیکا رو میتونم روی PC اجرا کنم ؟ کم حجم هم داره ؟

ممنون
بله عزیز . بازی مال مدت ها پیش ـه . دانلود بازی
===
خب ساختار Code Veronica مثل RE های کلاسیم هست ! یعنی اصلا کلاسیک هم هست .م از نظر داستانی آخرین RE ای هست که کلاسیک هست
از نظر ساخت هم که Remake و Zero
ولی Revelations شامل سبک جدید RE میشه ( RE4 - RE5 - RE Revelations ) ! که تو سبک جدید از بقیه بهتر هست
البته RE5 که تمام کننده همه RE ها هست

با مبدل میتونی
حجمش هم فکر کنم 3 4 گیگ بشه
بله البته کسی ارزش های این بازی رو زیر سئوال نبرد ! بحث ما سر جزئیات داستانی بازی بود ، تلاقی ماژول های قدیمی سری و نکات جدید در این بازی قطعاً هیجان انگیزه .

نظر همه مساعد بود به بازی ، ولی داستان بازی اون کشش خاص رو نداره ( برای ادامه ) . اگه کپکام بازی رو ادامه بده قطعاً شکست میخوره . خوب متوجه نشدی شما . من ارزش این نسخه رو زیر سئوال نبردم ، گفتم در صورتی که " ادامه پیدا کنه " با مشکل مواجه میشه .

چقدر جالب.يك سال من نبودم.تاپيك ماهي يك صفحه مي رفت جلو.مخصوصا اين اواخر كه ديگه انتظار داشتم با ريليز شدن RE6 و نسخه ي PC اون تاپيك بتركه.ولي بازم تغييري نكرد.از وقتي كه من برگشتم،داريم همينجوري روزي چند صفحه ميريم جلو!:d

بيشتر جنبه ي شوخي داشت.ولي انصافا بي ربط هم نگفتم!

خب اونکه آره بالاخره اینا ادامه سبک جدید RE هستن
دیگه چیزی مثل RE های کلاسیک تکرار نمیشه ( از همه نظر )
دیگه این RE شده یه گاو که کپکام داره همه جوره میدوشتش

نظر همه مساعد بود به بازی ، ولی داستان بازی اون کشش خاص رو نداره ( برای ادامه ) . اگه کپکام بازی رو ادامه بده قطعاً شکست میخوره . خوب متوجه نشدی شما . من ارزش این نسخه رو زیر سئوال نبردم ، گفتم در صورتی که " ادامه پیدا کنه " با مشکل مواجه میشه .
باو سینا که چیزی نمیگه:d اتفاقا داره همین حرف شما رو هم میگه:d
========================================
یه نظر سنجی بذاریم بین قوی ترین اتمسفر بین تمام شماره ها؟ البته شماره های اصلی و چندتا از فرعی ها با توافق بچه ها

این بازی re از شماره ی 4 رو به ( افت یا عفت -من زیاد املام خوب نیس - ) بوده برا بازگردوندنشم فقط باید هر چقدر میتونن ترسناکش کنن !! برای اونا واقعا کار ساده ایه

در مورد داستان روليشنز بايد بگم كه دقيقا مثل RE6 است.يعني داستانش در چهارچوب خودش واقعا خوش ساخت و عاليه.ولي به خط اصلي داستان ربطي نداره و بود و نبودش هيچ فرقي نمي كنه.البته آخرش يك جوري تموم ميشه كه مشخصه بايد ادامه پيدا كنه.ولي در كل يك داستان مستقل داره و اصلا لازم نبود كه باشه.چون هيچ ابهامي رو از داستان هاي گذشته رفع نمي كنه.تازه چند تا ابهام هم اضافه مي كنه!ولي از لحاظ گيم پلي و آتمسفر،اصلا با RE6 قابل مقايسه نيست و اونو ميذاره توي جيبش.در كل بازيش بيشتر از لحاظ گيم پلي و سبكش مطرحه تا داستان.در واقع داستانش فقط پوششيه براي گيم پلي!

در مورد پست مهران هم بايد بگم كه درسته.نسخه هاي جديد ترسناك نيستند.واقعا كار سختي هم نيست.ولي نمي دونم چرا نميشه.از حق نگذريم،تو سناريوهاي ليون و ايدا در RE6،اكثر عناصر ترسناك سري كلاسيك رو آورده بودن.مثل زامبي،تاريكي،آهنگ هاي دلهره آور (البته نه در حد سري كلاسيك)،ساختمون ها و زيرزمين هاي پيچ در پيچ و مخوف،كمبود مهمات،برگردونن چند تا از صحنه هاي جالب سري كلاسيك (مثل وقتي كه بايد سگه رو تعقيب كنيم) و....ولي نمي دونم چرا جواب نداد.شايد اين سبك دوربين نمي تونه خوب ترس رو منتقل كنه.شايد وجود پارتنر باعث اين امر ميشه.شايد....

البته یه پروژه زمانی موفق از آب در میاد که تک تک عناصرش خوب باشن نه اکثریت
مثلا همین RE6 به قول تو , تو سناریوی Ada و Leon یه سری المان هایی داشت ولی گیم پلی کماندویی بازی به همش ضربه زده بود

درسته.ولي نمي دونم چرا نميشه.از حق نگذريم،تو سناريوهاي ليون و ايدا در RE6،اكثر عناصر ترسناك سري كلاسيك رو آورده بودن.مثل زامبي،تاريكي،آهنگ هاي دلهره آور (البته نه در حد سري كلاسيك)،ساختمون ها و زيرزمين هاي پيچ در پيچ و مخوف،كمبود مهمات،برگردونن چند تا از صحنه هاي جالب سري كلاسيك (مثل وقتي كه بايد سگه رو تعقيب كنيم) و....ولي نمي دونم چرا جواب نداد.شايد اين سبك دوربين نمي تونه خوب ترس رو منتقل كنه.شايد وجود پارتنر باعث اين امر ميشه.شايد....
در مورد روليشنز هم بايد بگم كه دقيقا مثل RE6 است.يعني داستانش در چهارچوب خودش واقعا خوش ساخت و عاليه.ولي به خط اصلي داستان ربطي نداره و بود و نبودش هيچ فرقي نمي كنه.البته آخرش يك جوري تموم ميشه كه مشخصه بايد ادامه پيدا كنه.ولي در كل يك داستان مستقل داره و اصلا لازم نبود كه باشه.چون هيچ ابهامي رو از داستان هاي گذشته رفع نمي كنه.تازه چند تا ابهام هم اضافه مي كنه!ولي از لحاظ گيم پلي و آتمسفر،اصلا با RE6 قابل مقايسه نيست و اونو ميذاره توي جيبش.در كل بازيش بيشتر از لحاظ گيم پلي و سبكش مطرحه تا داستان.در واقع داستانش فقط پوششيه براي گيم پلي!
نیما قبلا هم گفتم، کپکام ما رو گوش دراز فرض کرد و پیش خودش فکر کرد اگر همین چیزایی رو که توی بازی بیاریم، جذابیتش رو افزایش میده!
استفاده فوق العاده مسخره از زامبی ها، گذاشتن 4 تا اتاق تاریک که خوشگل با وجود یه پارتنر بیهوده میشه، ساخت قسمت هایی بر وزن بازی Tomb Raider، فراوون بودن مهمات (توی کمپین لیون و جیک مهمات به وفور یافت میشه بعد توی کمپین کریس که بازی اکشن هست، کمبود مهمات داریم! واقعا یه لول توی صورت اون لیکر
yahoo_4.gif
) و چیدن نه چندان هنرمندانه این عناصر کنار هم. یعنی کلیشه های همیشگی توی بازی موج میزد. نه تنها ذره ای به کلاسیک نزدیک تر نشد بلکه چندین مایل ازش دورتر هم شد:d

اینا رو بیخیال، نظر سنجی رو پایه هستین؟ نظراتتون رو بگین

از نظر من هم خيره.چون هنوز ابهامات زيادي توي داستان و شخصيت ها هست و اگه كپكام اونا رو ناديده بگيره،واقعا ديگه هيچي از رزيدنت اويل نميمونه.به نظر من اين نظرسنجي به جز اينكه اعصاب همه رو خراب كنه فايده ي ديگه اي نداره.چون 100 درصد همه به بله راي ميدن!
من ميگم بذاريد شخصيت اصلي رزيدنت اويل 7 چه كسي است يا در حق كدوم شخصيت رزيدنت اويل كوتاهي شده و به حقش نرسيده؟مخصوصا اين دومي واقعا جالبه.(فرض كنيد اينجا هم ليون راي بياره!:d)

يا مي تونيم بذاريم آيا كپكام يادش هست كه شخصيتي به نام كلير ردفيلد رو در سري بازي هاي رزيدنت اويل خلق كرده؟البته فكر مي كنم گزينه ي خير راي بيشتري بياره.من خودم شخصا به خير راي ميدم!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or