با مبدل میتونیحالا یه سوال: این ورونیکا رو میتونم روی PC اجرا کنم ؟ کم حجم هم داره ؟
بله عزیز . بازی مال مدت ها پیش ـه . دانلود بازیحالا یه سوال: این ورونیکا رو میتونم روی PC اجرا کنم ؟ کم حجم هم داره ؟
ممنون
بله البته کسی ارزش های این بازی رو زیر سئوال نبرد ! بحث ما سر جزئیات داستانی بازی بود ، تلاقی ماژول های قدیمی سری و نکات جدید در این بازی قطعاً هیجان انگیزه .خب ساختار Code Veronica مثل RE های کلاسیم هست ! یعنی اصلا کلاسیک هم هست .م از نظر داستانی آخرین RE ای هست که کلاسیک هست
از نظر ساخت هم که Remake و Zero
ولی Revelations شامل سبک جدید RE میشه ( RE4 - RE5 - RE Revelations ) ! که تو سبک جدید از بقیه بهتر هست
البته RE5 که تمام کننده همه RE ها هست
با مبدل میتونی
حجمش هم فکر کنم 3 4 گیگ بشه
باو سینا که چیزی نمیگه:d اتفاقا داره همین حرف شما رو هم میگه:dنظر همه مساعد بود به بازی ، ولی داستان بازی اون کشش خاص رو نداره ( برای ادامه ) . اگه کپکام بازی رو ادامه بده قطعاً شکست میخوره . خوب متوجه نشدی شما . من ارزش این نسخه رو زیر سئوال نبردم ، گفتم در صورتی که " ادامه پیدا کنه " با مشکل مواجه میشه .
نیما قبلا هم گفتم، کپکام ما رو گوش دراز فرض کرد و پیش خودش فکر کرد اگر همین چیزایی رو که توی بازی بیاریم، جذابیتش رو افزایش میده!درسته.ولي نمي دونم چرا نميشه.از حق نگذريم،تو سناريوهاي ليون و ايدا در RE6،اكثر عناصر ترسناك سري كلاسيك رو آورده بودن.مثل زامبي،تاريكي،آهنگ هاي دلهره آور (البته نه در حد سري كلاسيك)،ساختمون ها و زيرزمين هاي پيچ در پيچ و مخوف،كمبود مهمات،برگردونن چند تا از صحنه هاي جالب سري كلاسيك (مثل وقتي كه بايد سگه رو تعقيب كنيم) و....ولي نمي دونم چرا جواب نداد.شايد اين سبك دوربين نمي تونه خوب ترس رو منتقل كنه.شايد وجود پارتنر باعث اين امر ميشه.شايد....
در مورد روليشنز هم بايد بگم كه دقيقا مثل RE6 است.يعني داستانش در چهارچوب خودش واقعا خوش ساخت و عاليه.ولي به خط اصلي داستان ربطي نداره و بود و نبودش هيچ فرقي نمي كنه.البته آخرش يك جوري تموم ميشه كه مشخصه بايد ادامه پيدا كنه.ولي در كل يك داستان مستقل داره و اصلا لازم نبود كه باشه.چون هيچ ابهامي رو از داستان هاي گذشته رفع نمي كنه.تازه چند تا ابهام هم اضافه مي كنه!ولي از لحاظ گيم پلي و آتمسفر،اصلا با RE6 قابل مقايسه نيست و اونو ميذاره توي جيبش.در كل بازيش بيشتر از لحاظ گيم پلي و سبكش مطرحه تا داستان.در واقع داستانش فقط پوششيه براي گيم پلي!
آیا سری به یه ریبوت نیاز داره ؟ که جوابش از نظر من خیر ـه .نظر سنجی که باید عوض بشه
حالا درباره چی ؟؟