بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اگه این رو میگید ؟؟
hae71pohcrsn4gyu3jgs.jpg
جسیکا هست
پارتنر کریس هست تو بازی . عاشق کریس هم هست =((
اطلاعات بیشتر باعث لو رفتن داستان میشه ! شرمنده

سینا بابا میزاشتی تو اسپویل این قضیه عشق و عاشقی رو حالا حسش میره...

خب من RE6 رو دانلود کردم .
یکم بازی کردم , گرافیک بهتر شده . رنگهای بیشتری برای لیزر اسلحه گذاشته شده مثل زرد , سبز و ... ( درست یادم نیست که این رنگهای تو 360 و PS3 هم بود یا نه ولی فکر کنم نبود )
از کرک Reloaded استفاده کنید
سناریو Ada از همون اول باز هست
فعلا تغییر خاصی ندیدم

آخرین ویرایش:
خب من RE6 رو دانلود کردم .
یکم بازی کردم , گرافیک بهتر شده . رنگهای بیشتری برای لیزر اسلحه گذاشته شده مثل زرد , سبز و ... ( درست یادم نیست که این رنگهای تو 360 و PS3 هم بود یا نه ولی فکر کنم نبود )
از کرک Reloaded استفاده کنید
سناریو Ada از همون اول باز هست
فعلا تغییر خاصی ندیدم

رنگا تو نسخه اولیه بودن
تغیر عمده همون ایدا هست که اگه کسی داستان رو نمیدونه اونو آخر بازی کنه که اسپویل نشه براش

دوستان هانک در نسخه ویژه بازی هست . ( Re:R )
خیلی دوست دارم قیافشو یک بار دیگه ، بعد از اپیلوگ 8ـم رزیدنت اویل 3 ببینم . ( بدون ماسک البته .. )
بچه ها این سوپلکس منو کشته...!!!! شکلکها به ترتیب بوجود اومدن ( =)) :-o :| )

Galerie Resident Evil 6 - Onslaught Mode Screenshots - 2013-03-22 16:13:12
این اسکرین شات متعلق به مرسنری بازی هست .. ترول نکنید بی جهت .

آخرین ویرایش:
عزیز من میدونیم واسه مرسنری هستش.....حالا چو واسه مرسنری هستش باید از فنون شائولینو و WWE استفاده بشه؟؟؟ شماره های قبلی مرسنری نداشتن دیگه؟؟;;)
پسر خوب مرسنری بخش تفریح و رکورد هست و یه امر طبیعی هست که برای افزایش هیجان ، بخش های این چنینی به بازی وارد شه .

4f83e616ab486.jpg
ای لیکر! ای چندش! ای زشت! خاک تو سرت با این بازی ساختنت!
جدی آدم میمونه به این لجن زار چی بگه.
کمپین ها یکی از یکی بدتر. کمپین طلایی که :-& یعنی اومدن باز سازی کنن RE2 رو که به طرز فجیعی Epic Fail شدن! دیگه هر چی حشره بود باید کشت!:-& زنبور و ملخ و جیجیرک و سوسک و ....:-& مگس رو هم نگم که بهتره:-& داستان این کمپین صفر مطلق بود. صداشم برای کریس میاره بالا/:) این یارو سیمونز هم یه کپی زشت و چندش آور از وسکر بود:-&
کمپین جیک که آدم نمیدونه چی بگه. شخصیت پردازی صفر. کمپین بینهایت گنگی هست:-& یعنی آبروی آلبرت وسکر کبیر رو برد.
بازم کمپین کریس نشون داد که بهترین میتونه باشه و تقریبا همون RE5 بود. با کمپین کریس حال کردم واقعا>:d< همچنان نشون داد مرد شماره دوم RE بعد از رحلت The Only One هست. یه آدم پخته که دیگه میخواد از این کار بکشه بیرون و بره یه زندگی آروم داشته باشه. اون یارو پیرس هم میتونست گزینه خوبی باشه ولی حیف و میل شد.
کمپین ایدا رو هنوز نرفتم. ولی بازم همین اسم ایدا میتونه کمی از درد روحی منو کم کنه:(

در کل این لکه ننگ با 60 دست بازی کردن شماره های کلاسیک هم شسته نمیشه:(

تو اون تاپیک گفتم و اینجا هم بگم، RE توی شماره پنجم و توی نقطه اوجش مرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or