بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

47859891138406996902.jpg

وحشت از همه جاش می باره !
بچه ها کسی RE3 رو کاملا حفظ هست که بدونه نمسیس چه موقع و کجا میاد ؟ بعضی وقت ها که انتظار داری پیداش شه نمیاد ولی از جایی که انتظارش رو نداری سرو کلش پیدا میشه ! یه بار همین اتفاق برام افتاد و خوشکم زد !

ResidentEvilDirectorsCut.jpg

بچه‌ها دیشب نصفه شب داشتم رزیدنت اویل ۱ بازی می‌کردم، یه جای بازی از ترس از جام پریدم، تا حالا تو هیچ بازی اینطوری نترسید بودم، فعلا قسمت ۲ و ۳ و ۰ رو بازی نکردم، قسمت دو رو هم رو PS3 دانلود کردم، بد از رزیدنت اویل ۱ میرم سراغ رزیدنت اویل ۲؛)

به امید روزی که رزیدنت اویل‌های کلاسیک بصورت HD Remake منتشر شن.

خب ماسک لیکر هم اومد و شما میتونین در اعتراض به کپکام این ماسک رو بپوشین و در کوچه و خیابان رژه برید:

69074221213594563452.jpg

در تکمیل فرمایشات جناب تونی بنده هم در حال ساخت سه فقره ماسک طبق این عکسی که مشاهده میکنید هستم که بوسیله ی آنها در راهپیمایی اعتراض آمیز شرکت کنیم:

92470945993528387843.jpg

47859891138406996902.jpg

وحشت از همه جاش می باره !
بچه ها کسی RE3 رو کاملا حفظ هست که بدونه نمسیس چه موقع و کجا میاد ؟ بعضی وقت ها که انتظار داری پیداش شه نمیاد ولی از جایی که انتظارش رو نداری سرو کلش پیدا میشه ! یه بار همین اتفاق برام افتاد و خوشکم زد !
آره دقیقا وقتی که اصلا انتظارشو نداشتی تو یه کوچه میوفتاد دنبالت سکته می زدی
به نظرم ارزش دوربین کلاسیک اینجا مشخص میشد
چون در یک آن هم نمیسیس رو میدی و فرار می کردی

چرا انقد خود آزاری میکنین واس من سوال شده!!!لطفا فقط نگین تو چه میفهمی و در ضمن فحش هم ندید!!آهای شما...با شماهم هستم!
من خودمو به شاگردی تک تک شما عزیزان هم قبول دارم دربست!ولی آخه چرا بدی با کپکام؟هان؟باو یه کم هم به خواسته های ما نسل جدید توجه کنید!!!!ای ایها الناس.مگه re4 چشه؟هان؟آقا اصن re1'2'3'cv'R خدا!RE4 م نیمه ایزد!من خودم از مریدان نمسیس هستم!!چاکر کلیرم هستم.درد و بلای جیل بخوره تو فرق سر من!بابا من(به کسی کاری ندارما!خودم)با دیدن کاراکترای مورد علاقم کلی ذوق مرگ میشم!نمیگم همه چی عالی بازیا یکی از یکی بهتر،اصیل تر و ترسناک تر!ولی به خیداو اینقداهم فلاکت بار نیستن.ای برادران معترض(ایضا خواهران)من حتی یه بسته ی پیشنهادی هم دارم!میتونین یه فرقه تشکیل بدین به نام RES مخفف RESIDENT EVIL SAVERS و با ترتیب دادن یک خودکشی دسته جمعی ندای اعتراض خودتونو به کپکام برسونید!اینطوری هم جاودانه میشین هم مرگتوم حماسی میشه
باز هم تکرار میکنم لطفا منو به رگبار نبندین و کمی انتقاد پذیر باشین واسه آیندتونم خوبه!
و من الله توفیق!
کلا هرجا نمسیس میاد من درجا یه سکته ناقص میزنم و سپس پس از به هوش اومدن به بازی ادامه میدم!
re4 هم خیلی دوس میدارم واسش یه ترولم ساختم:d
َ

چرا انقد خود آزاری میکنین واس من سوال شده!!!لطفا فقط نگین تو چه میفهمی و در ضمن فحش هم ندید!!آهای شما...با شماهم هستم!
من خودمو به شاگردی تک تک شما عزیزان هم قبول دارم دربست!ولی آخه چرا بدی با کپکام؟هان؟باو یه کم هم به خواسته های ما نسل جدید توجه کنید!!!!ای ایها الناس.مگه re4 چشه؟هان؟آقا اصن re1'2'3'cv'R خدا!RE4 م نیمه ایزد!من خودم از مریدان نمسیس هستم!!چاکر کلیرم هستم.درد و بلای جیل بخوره تو فرق سر من!بابا من(به کسی کاری ندارما!خودم)با دیدن کاراکترای مورد علاقم کلی ذوق مرگ میشم!نمیگم همه چی عالی بازیا یکی از یکی بهتر،اصیل تر و ترسناک تر!ولی به خیداو اینقداهم فلاکت بار نیستن.ای برادران معترض(ایضا خواهران)من حتی یه بسته ی پیشنهادی هم دارم!میتونین یه فرقه تشکیل بدین به نام RES مخفف RESIDENT EVIL SAVERS و با ترتیب دادن یک خودکشی دسته جمعی ندای اعتراض خودتونو به کپکام برسونید!اینطوری هم جاودانه میشین هم مرگتوم حماسی میشه
باز هم تکرار میکنم لطفا منو به رگبار نبندین و کمی انتقاد پذیر باشین واسه آیندتونم خوبه!
و من الله توفیق!
کلا هرجا نمسیس میاد من درجا یه سکته ناقص میزنم و سپس پس از به هوش اومدن به بازی ادامه میدم!
َ

من که درست نگرفتم
ما میگیم از 4 به بعد یه بازی دیگه بود
من که گفتم 4 در حد خودش خیلی خوب بود باهاش حال کردم ولی کاش اویل همونجوری میموند این 4 یه اسم دیگه داشت...

با سلام خدمت طرفدارای سری محبوب رزیدنت اویل؛ یه سوال داشتم:
فرق رزیدنت اویل ۱ که اوایل ساله ۱۹۹۶ منتشر شده با resident evil directors cut که اواخر ۱۹۹۷ منتشر شده چیه؟

re1.jpg

و من الله توفیق!
َ

:d Your punishment must be more severe

با سلام خدمت طرفدارای سری محبوب رزیدنت اویل؛ یه سوال داشتم:
فرق رزیدنت اویل ۱ که اوایل ساله ۱۹۹۶ منتشر شده با resident evil directors cut که اواخر ۱۹۹۷ منتشر شده چیه؟

re1.jpg

در تکمیل فرمایشات دوستم
این نسخه سال 1997 در سپتامبر منتشر شد و به خاطر تاخیر در شماره دوم بود و اولین نسخه دمو قابل بازی اویل دو در آن بود
یه حالت مبتدی هم اضافه شده بود واسه کسایی که میگفتن بازی سخته که زامبی ها زودتر می مردن
در ضمن تو یه نسخه ش که عکسشم انداختی دال شاک (لرزش دسته) هم بود و موسیقی هم تغییر کرده بود... که الان تو پی ااس ان هم هست میتونی واسه پی اس 3 دانلود کنی...

در تکمیل فرمایشات دوستم
این نسخه سال 1997 در سپتامبر منتشر شد و به خاطر تاخیر در شماره دوم بود و اولین نسخه دمو قابل بازی اویل دو در آن بود
یه حالت مبتدی هم اضافه شده بود واسه کسایی که میگفتن بازی سخته که زامبی ها زودتر می مردن
در ضمن تو یه نسخه ش که عکسشم انداختی دال شاک (لرزش دسته) هم بود و موسیقی هم تغییر کرده بود... که الان تو پی ااس ان هم هست میتونی واسه پی اس 3 دانلود کنی...
ممنون واسه جوابت، چند روز پیش قسمتهای رزیدنت اویل ۱ و ۲ رو از PSN دانلود کردم، قسمت یکشم تموم کردم ۱۵ ساعتو ۴۵ دقیقهطول کشید.
تازه قسمت ۲ رو شروع کردم
:d:x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or