بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

لطفا یکی جواب بده
رزیدنت ایول کد ورونیکا واسه ایکس باکس پورت شده به صورت اچ دی؟پس چرا من هیچ مغازه ای نمی بینمش؟!!!

دیجیتالی عرضه شد آخه.فقط تو ژاپن فیزیکی عرضه ش کردن. البته اگه غیر HD ش رو بازی کرده باشی تقریبا چیزی از دست ندادی.چون زیاد جالب اچ دی نشده. برا این که مجبور نباشن زیاد بافت اضافه کنن برداشتن بازی رو حتی جاهاییش که روز بود شب کردن و نصف محیط ها رو بردن تو تاریکی مطلق! فقط منو آیتما خیلی قشنگ اچ دی شده:d

حالا هم به نظرم تویی که خودتو نسله جدید میدونی آیا callofduty , ghost recon , *********** , medalofhonor , که ماهیانه 60 70 تا نسخه میدن بیرون همه هم عین چی میفروشن کافی نیست که بتونه نیازتون رو ارضا کنه .. اما رزیدنت اویل قرار نیست یه همچین چیزی باشه غیرقابل قبوله ولی متاسفانه باید یه نگاه به نسخه ی 5 و بخش کریس 6 کنی افتضاحه..بقیه ش هم که بدرد لای جرز نمیخوره..
مر30 که خیلی مودبانه گفتی بچه تو به جا re برو sims بازی کن:d
Anyway گاهی باید با شرایط کنار اومد نه این که انتظار داش شرایط با آدم کنار بیاد
:d Your punishment must be more severe
I'm Ready:d

نه محدثه جان فکر کنم منظور این دوستمون رو اشتباه فهمیدی :دی
ایشون میگن که شمایی که نسل جدید هستین :دی (آخ خندم میگیره از این حرفا هفتادی جماعت نسل جدید که به حساب نمیاد عزیزم :دی ) بازی هایی مثه مدال آو آنر و کود و این حرفا همه اکشنه و اگه شما دوست داری بکش برو جلو بازی کنی می تونی از این بازی ها نهایت لذت رو ببری :دی از طرف دیگه من متوجه منظورت هستم که دوست داشتی لیون و کریس و بقیه دوستان :دی رو در کنار هم ببینی ولی خوبی باید یه داستان منطقی باشه که اینها رو پیوند بده نه این هردم بیل آخری :دی به علاوه گاهی وقتها عناوینی مثه re همون بهتر که به همان سبک قدیمی حالا کمی با تغییر بمونن تا طرفدارای خودشون رو حفظ کنن حالا به جهنم تغییر سبکش داستانش رو یه چیز منطقی و حساب شده بدن بیرون !!!

نه محدثه جان فکر کنم منظور این دوستمون رو اشتباه فهمیدی :دی
ایشون میگن که شمایی که نسل جدید هستین :دی (آخ خندم میگیره از این حرفا هفتادی جماعت نسل جدید که به حساب نمیاد عزیزم :دی ) بازی هایی مثه مدال آو آنر و کود و این حرفا همه اکشنه و اگه شما دوست داری بکش برو جلو بازی کنی می تونی از این بازی ها نهایت لذت رو ببری :دی از طرف دیگه من متوجه منظورت هستم که دوست داشتی لیون و کریس و بقیه دوستان :دی رو در کنار هم ببینی ولی خوبی باید یه داستان منطقی باشه که اینها رو پیوند بده نه این هردم بیل آخری :دی به علاوه گاهی وقتها عناوینی مثه re همون بهتر که به همان سبک قدیمی حالا کمی با تغییر بمونن تا طرفدارای خودشون رو حفظ کنن حالا به جهنم تغییر سبکش داستانش رو یه چیز منطقی و حساب شده بدن بیرون !!!
:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|نسل چهارمیم!
علی ای حال اگرهم حق با شما باشد خواهرم به قولی همینه که هس(حرف من نیس حرف کپ کامه!)take it or leave it
و یه نکته!من هنوز re6 رو بازی نکردم و بحث من بیشتر رو re4 و حتی re5 ه
Their Game Their Sh*t.Don't Like It?Don't Play It
SORRY IF I WAS RUDE OR SOMETHING
I Just Said The Truth
عرضی نیست
و من الله توفیق

آخرین ویرایش:

ببخشید
ولی کاهی باید با شرایط جنگید نه که فقط کنار اومد
در مقابل زمانه با تو نسازد ، تو با زمانه بساز
زمانه با تو نسازد ، تو با زمانه ستیز. هست
وقتی تونستی بر بقیه حتی کپکام تاثیر بذاری سرت رو بالا بگیر...

claire_redfield_by_costakathy-d51ilku.png

سلام به دوستان خوبم.

باز هم سوال دارم در رابطه با رزیدنت اویل،
رزیدنت اویل ۲ رو با Leon تموم کردم،(PS3) می‌خواستم حالا با Claire Redfield هم بازی رو برم، آخر بازی سیو جدید اومد نوشت: Claire B 00
اما بعدش به Load Game رفتم اما Load نکرد نوشت: This is a Claire DATA
کسی‌ میدونه چطوری می‌شه با Claire بازی رو ادامه داد یا دوباره بازی کرد؟
بخش Claire همش مثل Leon است یا فرق می‌کنه؟

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان خوبم.
باز هم سوال دارم در رابطه با رزیدنت اویل،
رزیدنت اویل ۲ رو با Leon تموم کردم، می‌خواستم حالا با Claire Redfield هم بازی رو برم، آخر بازی سیو جدید اومد نوشت: Claire A 00
اما بعدش به Load Game رفتم اما Load نکرد نوشت: This is a Claire DATA
کسی‌ میدونه چطوری می‌شه با Claire بازی رو ادامه داد یا دوباره بازی کرد؟
بخش Claire همش مثل Leon است یا فرق می‌کنه؟
با PS3 بازی میکنی درسته ؟؟؟
دکمه Home رو بزن و Change Disc رو انتخاب کن بعد Disc 2 رو انتخاب کن
سناریوی اصلی RE2 اینجوریه : اول با کلیر برو بعد با لیون , یعنی Claire A و بعد Leon B

اصلا درنظر میگیریم۶ reباسه ipعنوان reنیست وقتی تعداد باگ های re6به توان ان برابر باگهایacمیرسه اصلا محال کنار اومد چون ادم میمونه اون همه کارکنان شرکت رو چی بازی کار میکردن شاید باگ یک عنصر در بازی فرض کردند اصلا موندم این ویروس$چرا تو این شرکت قوی شده کپکام هرچی میگه باسه خودش میگه همین gamespotاز فحش خارمادر باسه کپکام بدتر ودرود بر شرف منتقدان gamespot

با PS3 بازی میکنی درسته ؟؟؟
دکمه Home رو بزن و Change Disc رو انتخاب کن بعد Disc 2 رو انتخاب کن
سناریوی اصلی RE2 اینجوریه : اول با کلیر برو بعد با لیون , یعنی Claire A و بعد Leon B
من دکمهٔ Home رو زدم اونجا که نوشته Change Disc کمرنگه و فقط نوشته دیسک ۱, عوض هم نمی‌شه، هر کار کردم نمی‌شه, میرم Load Game مینویسه : This Data is Claire's Data
به نظر شما چیکار کنم؟ چطوری با Claire بازی رو ادامه بدم؟

آخرین ویرایش:
من دکمهٔ Home رو زدم اونجا که نوشته Change Disc کمرنگه و فقط نوشته دیسک ۱, عوض هم نمی‌شه، هر کار کردم نمی‌شه, میرم Load Game مینویسه : This Data is Claire's Data
به نظر شما چیکار کنم؟ چطوری با Claire بازی رو ادامه بدم؟
مطمعنی عوض نمیشه ؟؟؟ باید بشه !!!!
وقتی رفتی تو بازی Change Disc رو بزن
بزار من خودم رو PS3 و Vita امتحان میکنم , پستم رو ویرایش میکنم بهت میگم

ویرایش : دکمه Home رو بزن و Reset Game رو انتخاب کن و دیسک 2 رو انتخاب کن

آخرین ویرایش:
همگی با من تکرار کنید چون می دونم بالاخره یه روزی رزیدنت ایول به جایگاهش بر می گرده :دی
My honored brethren,

My honored brethren,
We come together
We come together
To unite as one
To unite as one
Against those that are damned.
Against those that are damned.
We show no mercy,
We show no mercy,
For we have none.
For we have none.