لطفا یکی جواب بده
رزیدنت ایول کد ورونیکا واسه ایکس باکس پورت شده به صورت اچ دی؟پس چرا من هیچ مغازه ای نمی بینمش؟!!!
مر30 که خیلی مودبانه گفتی بچه تو به جا re برو sims بازی کن:dحالا هم به نظرم تویی که خودتو نسله جدید میدونی آیا callofduty , ghost recon , *********** , medalofhonor , که ماهیانه 60 70 تا نسخه میدن بیرون همه هم عین چی میفروشن کافی نیست که بتونه نیازتون رو ارضا کنه .. اما رزیدنت اویل قرار نیست یه همچین چیزی باشه غیرقابل قبوله ولی متاسفانه باید یه نگاه به نسخه ی 5 و بخش کریس 6 کنی افتضاحه..بقیه ش هم که بدرد لای جرز نمیخوره..
I'm Ready:d:d Your punishment must be more severe
مر30 که خیلی مودبانه گفتی بچه تو به جا re برو sims بازی کن:d
Anyway گاهی باید با شرایط کنار اومد نه این که انتظار داش شرایط با آدم کنار بیاد
I'm Ready:d
نه محدثه جان فکر کنم منظور این دوستمون رو اشتباه فهمیدی![]()
ایشون میگن که شمایی که نسل جدید هستین(آخ خندم میگیره از این حرفا هفتادی جماعت نسل جدید که به حساب نمیاد عزیزم
) بازی هایی مثه مدال آو آنر و کود و این حرفا همه اکشنه و اگه شما دوست داری بکش برو جلو بازی کنی می تونی از این بازی ها نهایت لذت رو ببری
از طرف دیگه من متوجه منظورت هستم که دوست داشتی لیون و کریس و بقیه دوستان
رو در کنار هم ببینی ولی خوبی باید یه داستان منطقی باشه که اینها رو پیوند بده نه این هردم بیل آخری
به علاوه گاهی وقتها عناوینی مثه re همون بهتر که به همان سبک قدیمی حالا کمی با تغییر بمونن تا طرفدارای خودشون رو حفظ کنن حالا به جهنم تغییر سبکش داستانش رو یه چیز منطقی و حساب شده بدن بیرون !!!
نسل چهارمیم!مر30 که خیلی مودبانه گفتی بچه تو به جا re برو sims بازی کن:d
با PS3 بازی میکنی درسته ؟؟؟سلام به دوستان خوبم.
باز هم سوال دارم در رابطه با رزیدنت اویل،
رزیدنت اویل ۲ رو با Leon تموم کردم، میخواستم حالا با Claire Redfield هم بازی رو برم، آخر بازی سیو جدید اومد نوشت: Claire A 00
اما بعدش به Load Game رفتم اما Load نکرد نوشت: This is a Claire DATA
کسی میدونه چطوری میشه با Claire بازی رو ادامه داد یا دوباره بازی کرد؟
بخش Claire همش مثل Leon است یا فرق میکنه؟
اصلا درنظر میگیریم۶ reباسه ipعنوان reنیست وقتی تعداد باگ های re6به توان ان برابر باگهایacمیرسه اصلا محال کنار اومد چون ادم میمونه اون همه کارکنان شرکت رو چی بازی کار میکردن شاید باگ یک عنصر در بازی فرض کردند اصلا موندم این ویروس$چرا تو این شرکت قوی شده کپکام هرچی میگه باسه خودش میگه همین gamespotاز فحش خارمادر باسه کپکام بدتر ودرود بر شرف منتقدان gamespotمر30 که خیلی مودبانه گفتی بچه تو به جا re برو sims بازی کن:d

من دکمهٔ Home رو زدم اونجا که نوشته Change Disc کمرنگه و فقط نوشته دیسک ۱, عوض هم نمیشه، هر کار کردم نمیشه, میرم Load Game مینویسه : This Data is Claire's Dataبا PS3 بازی میکنی درسته ؟؟؟
دکمه Home رو بزن و Change Disc رو انتخاب کن بعد Disc 2 رو انتخاب کن
سناریوی اصلی RE2 اینجوریه : اول با کلیر برو بعد با لیون , یعنی Claire A و بعد Leon B
مطمعنی عوض نمیشه ؟؟؟ باید بشه !!!!من دکمهٔ Home رو زدم اونجا که نوشته Change Disc کمرنگه و فقط نوشته دیسک ۱, عوض هم نمیشه، هر کار کردم نمیشه, میرم Load Game مینویسه : This Data is Claire's Data
به نظر شما چیکار کنم؟ چطوری با Claire بازی رو ادامه بدم؟