Ana Lucia
کاربر سایت
به جان خودم که دو سه سال پیش نمسیس رو رو حالت هارد تو حیاط rpd با کلت و چاقو زدم. باور نمی کنید؟؟؟ اتفاقا خیلی سختم نیست با یه ترفند کوچیک!! ببینید من از سیو خود بازی استفاده نمیکنم. به جاش از سیو شبیه ساز استفاده میکنم. مثلا تو شبیه ساز ps1 با f1 سیو و با f3 لود میشه. من f1 میزنم سعی میکنم به نمسیس شلیک کنم اگه همه چی درست شد f1 رو دوباره میزنم اگه گرفت و بلند کرد f3 میزنم و خلاصه همینجوری تا آخر... اگه f1 و f3 نبود که من با 100 تا سیو هم باز خیالم راحت نبود!! b-)پسر جون تو چه ساده ایی!نمسیس رو حالت هارد اصن نمیذاره تو بری تو آیتمات گل بخوری!همون اول که یقت کنه دیگه فاتحت خوندس!بهت مهلت نمیده!
مگه اینکه یه بار واقعا شانس بیاری!خودم هزار بار امتحان کردم!بخوای باهاش درگیر کنی هی خفتتو میگیره پرتت میکنه،میاد بالا سرت،تا بلند شی دوباره یقتو میگیره!بهت1ثانیه هم وقت نمیده!
اونم که مهدی میگه با کلت زده،من دیدم چیکار میکنه.دور مجسمه میچرخه تا اون لانچر بکشه،لانچرشو که درمیاره این 3تا میزنه دوباره میچرخه!اینجوری میزنتش.وگرنه تو همون حیاط آر پی دی کلت چیه با مگنوم بزنش!اگه زنده موندی من خودم برات3و2 رو ریمیک میکنم!
من هیچی نیستم ولی کنار اویل بازایی،اویلو یادگرفتم که کپکام هم تو خوابش نمیبینه اونارو!اویل1 که تازه اومده بود(سال96)یه پسره بود آخر اویل1 تیر کم اورده بود اون زامبی لختارو تو راهروی آزمایشگاه با چاقو میزد!زامبی های اویل1 هم مثه 2و3 نیستن که بتونی راحت دربری ازشون،نزدیکشون باشی میپرن روت!(کسایی که بازی کردن میدونن!!!)
درضمن کسی به کسی گیر نمیده!داریم صحبت میکنیم دیگه.من که نگفتم تو بیا مثه من بازی کن!داریم گپ میزنیم و تعریف میکنیم.
نمیدونم اینجا چرا اینجوریه!تا حرف میزنیم همه فاز کل کل ورمیدارن!
----------------------------------------------------------------------
ترانه تو باید یه بار کنار من بشینی بازی کردن منو ببینی!!!:dمن اصن با سیو کردن میونه ندارم!هرکی کنار من میشینه موقع بازی تا مرز سکته میره!:d باور نمیکنی از حامد بپرس!اون اولین قربانیه!
یه بار که بشینی بازی منو ببینی قشنگ ترست میریزه!:dاون وقت دیگه لیزا که هیچی،تو چنگال تایرانت اویل 1 هم باشی،هرهر میخندی!
به خدا دارم گپ میزنم!اصن قصدم کل کل نیستا!باز نیایید فاز بگیرید!من اصن تو این خطا نیستم که با کسی کل بندازم!
کلا اینطوری بگم من از فرار کردن وحشت دارم. چه زامبی باشه چه نمسیس و چه لیزا. همه رو میکشم چون لیزا رو نمیشه کشت و باید فرار کرد برای همین ازش میترسم!!
بازی کردن شما هم انگار دیدنیه. ولی خدایی من از عهدش برنمیام سکته میکنم میفتم خونم میفته گردنتون!! :d
---------- نوشته در 11:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------
سر همه جای اویل 3 حاضرم کل بندازم. چون انقدر بازی کردم دیگه تک تک جاهاشو حفظم. من با میخواییل انقدر بازی کردم تا رنک a آوردم و انقدر این کارو تکرار کردم تا تمام اسلحه ها رو بی نهایت کردم ، به عشق مگنوم!!! :dخیلی ممنون از حفظ حق کپی رایت:d
PSP رو یادت نره امروز بیاری!!!
کسی حاضر هست سر مرسنریس اویل 3 با میخواییل کل بندازه؟؟![]()

تایمی هم که دیگه ما هستیم در خدمتتون از1بگیر تا ریمیک!:d