بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

پسر جون تو چه ساده ایی!نمسیس رو حالت هارد اصن نمیذاره تو بری تو آیتمات گل بخوری!همون اول که یقت کنه دیگه فاتحت خوندس!بهت مهلت نمیده!
مگه اینکه یه بار واقعا شانس بیاری!خودم هزار بار امتحان کردم!بخوای باهاش درگیر کنی هی خفتتو میگیره پرتت میکنه،میاد بالا سرت،تا بلند شی دوباره یقتو میگیره!بهت1ثانیه هم وقت نمیده!
اونم که مهدی میگه با کلت زده،من دیدم چیکار میکنه.دور مجسمه میچرخه تا اون لانچر بکشه،لانچرشو که درمیاره این 3تا میزنه دوباره میچرخه!اینجوری میزنتش.وگرنه تو همون حیاط آر پی دی کلت چیه با مگنوم بزنش!اگه زنده موندی من خودم برات3و2 رو ریمیک میکنم!
من هیچی نیستم ولی کنار اویل بازایی،اویلو یادگرفتم که کپکام هم تو خوابش نمیبینه اونارو!اویل1 که تازه اومده بود(سال96)یه پسره بود آخر اویل1 تیر کم اورده بود اون زامبی لختارو تو راهروی آزمایشگاه با چاقو میزد!زامبی های اویل1 هم مثه 2و3 نیستن که بتونی راحت دربری ازشون،نزدیکشون باشی میپرن روت!(کسایی که بازی کردن میدونن!!!)
درضمن کسی به کسی گیر نمیده!داریم صحبت میکنیم دیگه.من که نگفتم تو بیا مثه من بازی کن!داریم گپ میزنیم و تعریف میکنیم.
نمیدونم اینجا چرا اینجوریه!تا حرف میزنیم همه فاز کل کل ورمیدارن!
----------------------------------------------------------------------
ترانه تو باید یه بار کنار من بشینی بازی کردن منو ببینی!!!:dمن اصن با سیو کردن میونه ندارم!هرکی کنار من میشینه موقع بازی تا مرز سکته میره!:d باور نمیکنی از حامد بپرس!اون اولین قربانیه!:))
یه بار که بشینی بازی منو ببینی قشنگ ترست میریزه!:dاون وقت دیگه لیزا که هیچی،تو چنگال تایرانت اویل 1 هم باشی،هرهر میخندی!:p

به خدا دارم گپ میزنم!اصن قصدم کل کل نیستا!باز نیایید فاز بگیرید!من اصن تو این خطا نیستم که با کسی کل بندازم!
به جان خودم که دو سه سال پیش نمسیس رو رو حالت هارد تو حیاط rpd با کلت و چاقو زدم. باور نمی کنید؟؟؟ اتفاقا خیلی سختم نیست با یه ترفند کوچیک!! ببینید من از سیو خود بازی استفاده نمیکنم. به جاش از سیو شبیه ساز استفاده میکنم. مثلا تو شبیه ساز ps1 با f1 سیو و با f3 لود میشه. من f1 میزنم سعی میکنم به نمسیس شلیک کنم اگه همه چی درست شد f1 رو دوباره میزنم اگه گرفت و بلند کرد f3 میزنم و خلاصه همینجوری تا آخر... اگه f1 و f3 نبود که من با 100 تا سیو هم باز خیالم راحت نبود!! b-)
کلا اینطوری بگم من از فرار کردن وحشت دارم. چه زامبی باشه چه نمسیس و چه لیزا. همه رو میکشم چون لیزا رو نمیشه کشت و باید فرار کرد برای همین ازش میترسم!!
بازی کردن شما هم انگار دیدنیه. ولی خدایی من از عهدش برنمیام سکته میکنم میفتم خونم میفته گردنتون!! :d

---------- نوشته در 11:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------

خیلی ممنون از حفظ حق کپی رایت:d
PSP رو یادت نره امروز بیاری!!!;;)

کسی حاضر هست سر مرسنریس اویل 3 با میخواییل کل بندازه؟؟ >:)
سر همه جای اویل 3 حاضرم کل بندازم. چون انقدر بازی کردم دیگه تک تک جاهاشو حفظم. من با میخواییل انقدر بازی کردم تا رنک a آوردم و انقدر این کارو تکرار کردم تا تمام اسلحه ها رو بی نهایت کردم ، به عشق مگنوم!!! :d

به جان خودم که دو سه سال پیش نمسیس رو رو حالت هارد تو حیاط rpd با کلت و چاقو زدم. باور نمی کنید؟؟؟ اتفاقا خیلی سختم نیست با یه ترفند کوچیک!! ببینید من از سیو خود بازی استفاده نمیکنم. به جاش از سیو شبیه ساز استفاده میکنم. مثلا تو شبیه ساز ps1 با f1 سیو و با f3 لود میشه. من f1 میزنم سعی میکنم به نمسیس شلیک کنم اگه همه چی درست شد f1 رو دوباره میزنم اگه گرفت و بلند کرد f3 میزنم و خلاصه همینجوری تا آخر... اگه f1 و f3 نبود که من با 100 تا سیو هم باز خیالم راحت نبود!! b-)
کلا اینطوری بگم من از فرار کردن وحشت دارم. چه زامبی باشه چه نمسیس و چه لیزا. همه رو میکشم چون لیزا رو نمیشه کشت و باید فرار کرد برای همین ازش میترسم!!
بازی کردن شما هم انگار دیدنیه. ولی خدایی من از عهدش برنمیام سکته میکنم میفتم خونم میفته گردنتون!! :d

---------- نوشته در 11:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------

سر همه جای اویل 3 حاضرم کل بندازم. چون انقدر بازی کردم دیگه تک تک جاهاشو حفظم. من با میخواییل انقدر بازی کردم تا رنک a آوردم و انقدر این کارو تکرار کردم تا تمام اسلحه ها رو بی نهایت کردم ، به عشق مگنوم!!! :d
نمسیسو اگه ازش فاصله بگیری، اول با بازوکاش میزنه.
موقعی که داره موشک جا میده یه صدایی میاد،اگه اون موقع بهش تیر بزنی(حتی با کلت)تو دستش میترکه ولی بعدش که بلند میشه دنبالت میکنه!!!:))
یه وقتایی هم موشکاش تموم میشه،میدوئه دنبالت!!!:d
ترانه:
عجب!:|
نترس،فوقش فشارت میفته که با یه آب قند میزون میشی!:d
اویل3 رو من سر جمع کردن مهمات و خون کل میندازم!!!:> تایمی هم که دیگه ما هستیم در خدمتتون از1بگیر تا ریمیک!:d
سیوی هم که دیگه...!!!ورونیکارو بدون سیو رفتم تا آخرش!خیلی طولانیه،واقعا هیجان داره بدون سیو بری اونو!اون واقعا خود منو سکته میده!:d
چه کل کل بازی شده!تاپیک داره جون میگیره!ایول ایول!ادامه بدین!شاخ شونه بکشین حال کنیم!:d
اسفندیار
پی اس پی رو هم میارم!چرا آبرو ریزی میکنی؟!/:)
تونی
همینوری فکر میکنی که مختو شستشو دادن دیگه!به من اعتماد نداری همینجوری میشه!میان بهت ویروس میزنن آلودت میکنن!به خدا من لحن صحبت کردنم اصلا عصبی نیست!نمیدونم چرا فکر میکنید که من دارم با پرخاش باهاتون حرف میزنم!:-s

موقعی که داره موشک جا میده یه صدایی میاد،اگه اون موقع بهش تیر بزنی(حتی با کلت)تو دستش میترکه ولی بعدش که بلند میشه دنبالت میکنه!!!:))
ترانه:
اویل3 رو من سر جمع کردن مهمات و خون کل میندازم!!!:> تایمی هم که دیگه ما هستیم در خدمتتون از1بگیر تا ریمیک!:d
سیوی هم که دیگه...!!!ورونیکارو بدون سیو رفتم تا آخرش!خیلی طولانیه،واقعا هیجان داره بدون سیو بری اونو!اون واقعا خود منو سکته میده!:d
چه کل کل بازی شده!تاپیک داره جون میگیره!ایول ایول!ادامه بدین!شاخ شونه بکشین حال کنیم!:d
اسفندیار
پی اس پی رو هم میارم!چرا آبرو ریزی میکنی؟!/:)
تونی
همینوری فکر میکنی که مختو شستشو دادن دیگه!به من اعتماد نداری همینجوری میشه!میان بهت ویروس میزنن آلودت میکنن!به خدا من لحن صحبت کردنم اصلا عصبی نیست!نمیدونم چرا فکر میکنید که من دارم با پرخاش باهاتون حرف میزنم!:-s
نه عمو من دیگه تو رو نشناسم باید برم بمیرم. خوبه با هم رکورد میزدیم! تازه من هنوز با کریس تموم نکردم ریمیک رو! ننگ بر من!8-|
اره دیگه عمو اینجوری بازی کردم حال میده! هم میترسی هم هیجانی هستی!
پ.ن: پس کل میندازیم! Yes!:|:d

نکاتی چند برای زدن نمسیس با چاقو :دی
1- من فقط تو حالت آسون تونستم این کارو بکنم
2- خیلی باید تلاش کنی
ولی نکات اصلی
3- نمسیس فقط با دست چپش حمله می کنه
4- فقط باید زمانی آماده بشی بهش چاقو بزنی که داره به سمتت راه میاد
5 (مهمترین نکته ) - فاصله ات باید به مقداری باشه که آهسته حرکت کنه چون وقتی میدوئه بهت مشت می کوبه ولی وقتی آهسته حرکت می کنه دست چپش رو تقریبا 90 درجه می چرخونه تا بت برسه برای همین فرصت فرار داری
6- وقتی نمسیس داره به سمتت میاد باید تقریبا یک قدم قبل از اینکه بخواد دستشو حرکت بده چاقو رو بهش بزنی
7- فقط باید تو یه مسیر کوتاه رفت و برگشتی حرکت کنی
8 (رمز موفقیت ) - فقط باید بر خلاف جهت دست چپش حرکت کنی چون در غیر این صورت خیلی سریع می گیرتت
9- اگه فاصلتون با نمسیس زیاد بشه کار تموم دیگه نمی تونید
10- اگه می خواین بازی رو با knife تموم کنید باید تقریبا از درگیری با نمسیس تو اکثر جاها پرهیز کنید

همه اینها با تلاش و سختی های زیاد و سمج بودن بدست میاد

---------- نوشته در 01:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 PM ارسال شده بود ----------

چندتا نکته رو یادم رفت

11 - فقط با دسته میشه این کارو کرد ینی من با دسته تونستم
12 - تا اونجا که یادمه باید باید 40 ضربه چاقو به این بد بخت بزنید
13- وقتی یه بار افتاد زمین تا جایی که می تونید بهش چاقو بزنید ولی وقتی 50 در صد از جاش بلند شده بود حرکت کنید چون حتما می گیرتتون

ترانه:

:-s[/SPOILER]
به نظرم بهترین تکنیک برای کشتن نمسیس همون f1 و f3 ست که گفتم. نه تنها برای کشتن نمسیس بلکه برای همه مراحل سخت اویل کاربرد داره. ( به غیر از بازی های pc )
سیوی اگه منظور سیو خود بازی باشه که من با تکنیک f1و f3 نیازی به سیو بازی ندارم!! ولی اگه کلا هر سیوی باشه که عمرا بتونم! چون اگه ببازم دیوونه میشم لپتاپ رو میکوبم زمین!! :d
ورونیکا رو من خودم اونجایی که باید کارت تو حبابه بذاری زیر اون دستگاه خرد کنی هر دفعه میرم پنج شش بار می میرم!! نامردی nulldc هم سیو نداره هر دفعه میباختم کلی اعصابم میریخت به هم!! به نظرم سخت ترین و اعصاب خوردکن ترین قسمت بازی های رزیدنت اویل همون حبابه ست!!
اویل 3 رو پایه ام. تایمی فکر کنم آخرین رکوردم 1 ساعت و خورده ای ( کمتر از نیم ) بود. البته اون موقع تو خط رکورد زدن نبودم زیاد. مهمات هم تو حالت هاردمد کم نمیاوردم آخرش یه مقدار اضافه هم میزد.

به نظرم بهترین تکنیک برای کشتن نمسیس همون f1 و f3 ست که گفتم. نه تنها برای کشتن نمسیس بلکه برای همه مراحل سخت اویل کاربرد داره. ( به غیر از بازی های pc )
سیوی اگه منظور سیو خود بازی باشه که من با تکنیک f1و f3 نیازی به سیو بازی ندارم!! ولی اگه کلا هر سیوی باشه که عمرا بتونم! چون اگه ببازم دیوونه میشم لپتاپ رو میکوبم زمین!! :d
ورونیکا رو من خودم اونجایی که باید کارت تو حبابه بذاری زیر اون دستگاه خرد کنی هر دفعه میرم پنج شش بار می میرم!! نامردی nulldc هم سیو نداره هر دفعه میباختم کلی اعصابم میریخت به هم!! به نظرم سخت ترین و اعصاب خوردکن ترین قسمت بازی های رزیدنت اویل همون حبابه ست!!
اویل 3 رو پایه ام. تایمی فکر کنم آخرین رکوردم 1 ساعت و خورده ای ( کمتر از نیم ) بود. البته اون موقع تو خط رکورد زدن نبودم زیاد. مهمات هم تو حالت هاردمد کم نمیاوردم آخرش یه مقدار اضافه هم میزد.
کلا اگه میخوای رکوردی بازی کنی،باید رو کنسول بزنی.اون وقت قضیه خیلی فرق میکنه.
مثلا توی پی سی،در اتاقارو که باز میکنه با اینتر رد میکنی که خودش کلی از تایمت کم میکنه آخر بازی.ولی تو کنسول اینجوری نیست!ضمن اینکه تو کنسول دیگه خبری از f1وf3نیست!!!
حبابه که زیاد دردسر نداره،به نظر من اعصاب خوردکن ترین قسمت،مبارزه با آلکسیا تو آخر ورونیکاس!البته اویل1 هم که کلا اعصاب خوردیه!مخصوصا اگه اَرِنج مُدِشو بازی کنی!!!

کلا اگه میخوای رکوردی بازی کنی،باید رو کنسول بزنی.اون وقت قضیه خیلی فرق میکنه.
مثلا توی پی سی،در اتاقارو که باز میکنه با اینتر رد میکنی که خودش کلی از تایمت کم میکنه آخر بازی.ولی تو کنسول اینجوری نیست!ضمن اینکه تو کنسول دیگه خبری از f1وf3نیست!!!
حبابه که زیاد دردسر نداره،به نظر من اعصاب خوردکن ترین قسمت،مبارزه با آلکسیا تو آخر ورونیکاس!البته اویل1 هم که کلا اعصاب خوردیه!مخصوصا اگه اَرِنج مُدِشو بازی کنی!!!
دیگه الان ps1 رو در قابلمه هم اجرا میشه چه کاریه آدم بره کنسولشو بخره. در ضمن من هیچ کنسولی ندارم. فقط یه لپتاپ دارم و بس. علاقه ای هم به کنسول ها ندارم. اصلا نخواستیم رکورد بابا!! چو f1,f3 نباشد تن من مباد!! :d
آلکسیا که خیلی راحت بود! با مگنوم راحت کشته میشد! عجب!

دیگه الان ps1 رو در قابلمه هم اجرا میشه چه کاریه آدم بره کنسولشو بخره. در ضمن من هیچ کنسولی ندارم. فقط یه لپتاپ دارم و بس. علاقه ای هم به کنسول ها ندارم. اصلا نخواستیم رکورد بابا!! چو f1,f3 نباشد تن من مباد!! :d
آلکسیا که خیلی راحت بود! با مگنوم راحت کشته میشد! عجب!
آخرش باید الکسیا رو با اون اسلحه برقیه بکشی!یه بار دیگه بازی کن یادت بیاد!:>
همین دیگه!با هزارتا چیت و کلک بازی میکنی بعد میگی رکورد دارم!:d

همینو بگو عمو!
سر این الکسیا مجبور شدم دیسک دوم رو یه بار دیگه برم/:)

نه خدایی آلکسیا رو بار اول بدون چیت و کلک و سیو و اسلحه ی بی نهایت و ... رفتم. آخرش هم یادمه. اتفاقا خیلی راحت بود. فقط باید درست هدف بگیری یه بار هم با اون اسلحه بزنی می میره. کاری نداشت که!!

همینو بگو عمو!
سر این الکسیا مجبور شدم دیسک دوم رو یه بار دیگه برم/:)
این که چیزی نیست من کلا الکسیای عزیزو نتونستم بکشم چون ذخیره ی جونم نصف بود بعلاوه 2 تا گیاه سبز.مهمات کافی داشتم ولی جونم کم بود.با وجود اون پیچکای روی زمینم از دست ندادن جون خیلی سخته.شاید یه وقت دیگه اگه حوصله شو داشتم از اول برم و تو جون صرفه جویی کنم.

سلام
کشتن الکسیا آخر بازی خیلی سخته من خودم ده دفه رفتم آخرشو تا قلقش دستم اومد باید اولش فقط با تیرکمون بزنیش 15 تا تیر بزنی سریع تغییر شکل میده میره رو هوا و خلاص!:d
البته باید از اون تیرهای آتشین که تو بازی میده استفاده کنی.

خیلی جالبه واسه من کشتن آلکسیا اصلا مشکل نبود!! برعکس اون کارت داخل حباب اعصابمو ریخت به هم!! دفعه اول که این بازی رو رفتم ، واسه کارت داخل حباب هفت هشت بار مردم!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or