خب امروز طی جلسه ای من , حامد , اسفندیار , مجید و محمد به نتایجی رسیدیم ! که ثمرش کم کم نمایان میشه
همچنین طرح تشکیل یک محفل به تصویب رسید .
در گام بعد برنامه ریزی و هدفمند کردن تایپیک بررسی شد که ثمره این مهم هم کم کم نمایان میشود
نبود تونی بزرگ ( Safety & Peace ) غم بزرگی را بر ما وارد کرد , اخبار جلسه به ایشان ابلاغ خواهد شد
پاینده آلبرت وسکر کبیر

این داداش من حمید کجاست ؟؟؟
چند روز تا comic con مونده ؟؟؟؟؟
Je n'aime française l'Expo
سلام علی جون خوبی؟امیدوارم که دیگه حضوری طولانی در سایت داشته باشی و ما هم از حضور شما بهره مند شویم.
خوشبختانه یا بدبختانه این آخرین شماره ی رزیدنت ایول که دنبال می کنم و دیگه بازی بدرود حساب میشه برای من
گرچه هنوز منتظر عنوان جدید میکامی و TLOU هستم
دیگه به این جملت حساسیت پیدا کردم، به شدت خزش کردی:dاین حرفت (اون قسمت BOLD شده ) معرکه بود... مصداق کامله:
LOYALTY TO THE END
حدود دو هفته دیگه تا کامیک کان باقی مونده گفته شده یه سورپرایز در مورد رزیدنت اویل 6 هم اونجا قرار ه معرفی بشه. Summer Jam هم که فردا شروع میشه!
سلام افشین. حدود دو هفته دیگه تا کامیک کان باقی مونده گفته شده یه سورپرایز در مورد رزیدنت اویل 6 هم اونجا قرار ه معرفی بشه. Summer Jam هم که فردا شروع میشه!
همانطور که مطلع هستید با نزدیک شدن به جشنواره ی بزرگ کامیک کان 2012 اخبار مربوط به سری بازی ها و فیلم های رزیدنت اویل روز به روز داغتر میشود. اخیرا وبسایت amazon.co.uk انیمیشن Resident Evil : Damnation را در قالب Blur-ray و همچنین DVD برای پیش فروش در وبسایت خود فرار داده است . این سایت علاوه بر مشخص نمودن تاریخ عرضه به برخی از بازیگران اصلی یا بهتر بگوییم صدا پیشگان این انیمیشن نیز اشاره کرده است!
Laura Bailey, Carolyn Lawrence, Roger Craig Smith, SamRiegel, Stephanie Sheh (که بتریتیب ایفاگر نقش های آنجلا میلر اشلی گراهام کرس ردفیلد استیو برنساید و شری بیرکین خواهند بود ) از جمله کسانی هستند که در این انیمیشن زیبا به ایفای نقش پرداخته اند!
![]()
![]()
امیدوارم اینطور که می گی نباشهافشین جان منتظر "آخرین ما" باش ولی منتظر کار جدید شینجی نباش:d این گردن شکسته جدیداً به شدت تحت تأثیر بازیهای غربی قرار گرفته:d از چشمم افتاده اساسی ...
.

میشه یکم توضیح بدین که مثلا اونجا چیکار می کنید ؟؟؟؟خب بالاخره لژ ما بانام لُژ اختصاصی اعضای S.T.A.R.S به راه افتاد
به کلمه اختصاصی دقت کنید سپس وارد شوید
شرایط لازم برای عضویت : 1 - باور به آلبرت وسکر کبیر و آرمانهایش 2 - باور به رییس استارز 3 - وفاداری تا آخرین لحظه
آدرس
برای عضویت باید درخواست بدید . درخواست رو با اربابان لژ به شور میزاریم و بعد ...
نمایش مراحل جدید از re 6 هم تایید شده

Re6 یدفعه زد حال شدفقط امیدوارم حداقل 5 دقیقه از کل بازی رو اسپویل نکنند تا موقع بازی یه چیز جدیدی ببینیم، دیگه از هر چی تریلر و مصاحبه برای RE6 بدم میاد
فقط تکلیف کلر رو مشخص کنن ما بریم سراغ کار و زندگیمون.
آهان... این شد.چه خبره اینجا
یه کلوپ تاسیس شده اونایی که صلاح باشه باشن بهشون دعتنامه ارسال میشه اونایی هم که صلاح نباشه باشن براشون آب از آب تکون نمیخوره
تو اون کلوپ هم همونطور که سینا گفت تصمیمات و خیلی اقدامات دیگه انجام میشه
اونی هم که دوست داره باشه باید رفتارش مورد تایید اعضا قرار بگیره و اونی هم که دوست نداره بازم میگم آب از آب براش تکون نمیخوره
قصدمون این نبود به قول افشن "اسپم بازی" بشه ولی خب چکار کنیم شد
خطاب به افشین : عزیز من از همون اوایل تاپیک قبل از اینکه حتی شما یا کسای دیگه بیان همین بحث های بین 2 گروه شدن بچه ها بوده و هست و خواهد بود پس سعی کن کنار بیایی باهاش!
در مورد احداث کلوپ هم بگم به هر طریقی فکر کردیم دیدیم ما آبمون با "بقیه" تو یه جوب نمیره پس بهتره موسی به کیش خودش عیسی به کیش خودش کلوپ biohazard fan club هم باشه برای مواقعی که هممون دور هم میخوایم باشیم فعلا "محفل" جای اشخاص خاص هستش
خطاب به اعضای کلوپ لُژ استارز : تمام پست ها تون در مورد کلوپ رو پاک کنید!
خداییش اگه تا الان به غیر از بچه های اکیپ شماها، یکی دیگه این کار رو میکرد، تا الان 100 دفعه بهش پریده بودید.... اون هم با الفاظ خیلی بد و پر کنایه به طوریکه طرف رو ترور شخصیتی میکردید بیچاره رو. حامد جان، باور کن این طرز برخورد کاری نداره، ولی خُب کمی شأن و رعایت ادب میخواد...قصدمون این نبود به قول افشن "اسپم بازی" بشه ولی خب چکار کنیم شد
ببخشید، میدونم که روی صحبتت افشینه، اما این موضوع رو مدت ها بود که میخواستم بگم، حالا که خودت اشاره کردی...خطاب به افشین : عزیز من از همون اوایل تاپیک قبل از اینکه حتی شما یا کسای دیگه بیان همین بحث های بین 2 گروه شدن بچه ها بوده و هست و خواهد بود پس سعی کن کنار بیایی باهاش!
خب بالاخره لژ ما بانام لُژ اختصاصی اعضای S.T.A.R.S به راه افتاد
شرایط لازم برای عضویت : 1 - باور به آلبرت وسکر کبیر و آرمانهایش 2 - باور به رییس استارز 3 - وفاداری تا آخرین لحظه
همیچنین مسائل فرعی که زدنشون تو تایپیک اسپم محسوب میشه , اونجا زده میشه .
(تو پرانتز یه چیزی بگم، نمیتونستم جلوی خودم رو نگه دارم: مگه کشف رمز میخواید بکنید آخه، ما که نفهمیدیم کلوبتون مخصوص Albert Wesker هستش؟ مخصوص بحث راجع به مسائل RE هستش؟ پس اینجا واسه چی ساخته شده؟ برای کشف رمز و گنج یابی هستش؟تمام تصمیمات اونجا گرفته میشه ! انجام ملاقاتها , بحثها , میتینگ ها , مسائل پیچیده RE , ابهامات RE
منتظر دُر افشانی دوستان برای خنده هستیم

این CapCom هم دیگه خیلی داره خودش رو لوس میکنه. دیگه تابلوئه Clair هم هستش دیگه. میخواد تو یه مراسم دیگه مثلاً Surprise کنه ملت رو...فقط تکلیف کلر رو مشخص کنن ما بریم سراغ کار و زندگیمون.
به نظرم دمنیشن باید چیز عالی شده باشه خیلی وقته دارن روش کار می کنن7 دقیقه از تریلر جدید Resident Evil : Damnation روز جمعه سیزدهم جولای در San Diego Comic-Con 2012 همچنین جلسه پرسش و پاسخ با حضور Hiroyuki Kobayashi یکی از سازندگان فرانچایز رزیدنت اویل و Makoto Kamiya کارگردان Resident Evil : Damnation

چی میگی لیون.ده بار از روی منطق حرف میزنیم و آخرش نمیخوایین چیزی رو که حقیقته قبول کنین و آف تاپیک میدین.بعدشم که مجبور میشیم از شیوه خودتون استفاده کنیم (به اون درش بزنیم) میشه ترور شخصیتی؟ فکر کنم بد نباشه کارایی که کردیم و حرفایی که زده شد رو یادآوری کنم.خداییش اگه تا الان به غیر از بچه های اکیپ شماها، یکی دیگه این کار رو میکرد، تا الان 100 دفعه بهش پریده بودید.... اون هم با الفاظ خیلی بد و پر کنایه به طوریکه طرف رو ترور شخصیتی میکردید بیچاره رو. حامد جان، باور کن این طرز برخورد کاری نداره، ولی خُب کمی شأن و رعایت ادب میخواد...