بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

با تشکر از سینا و محمد عزیز و همچین تشکر از اسفندیار و مجید (با لحن بابا اِتی بخونید :d)
همونطور که دوستان گفتن قراره یه سری تغییراتی ایجاد کنیم که نتایج و بقیه چیزاش بعدا هم نمایان هم به حضورتون خواهد رسید

آخرین ویرایش:
خب امروز طی جلسه ای من , حامد , اسفندیار , مجید و محمد به نتایجی رسیدیم ! که ثمرش کم کم نمایان میشه
همچنین طرح تشکیل یک محفل به تصویب رسید .
در گام بعد برنامه ریزی و هدفمند کردن تایپیک بررسی شد که ثمره این مهم هم کم کم نمایان میشود
نبود تونی بزرگ ( Safety & Peace ) غم بزرگی را بر ما وارد کرد , اخبار جلسه به ایشان ابلاغ خواهد شد
پاینده آلبرت وسکر کبیر

:cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1:

این داداش من حمید کجاست ؟؟؟
چند روز تا comic con مونده ؟؟؟؟؟

Je n'aime française l'Expo

سلام افشین. حدود دو هفته دیگه تا کامیک کان باقی مونده گفته شده یه سورپرایز در مورد رزیدنت اویل 6 هم اونجا قرار ه معرفی بشه. Summer Jam هم که فردا شروع میشه!

همانطور که مطلع هستید با نزدیک شدن به جشنواره ی بزرگ کامیک کان 2012 اخبار مربوط به سری بازی ها و فیلم های رزیدنت اویل روز به روز داغتر میشود. اخیرا وبسایت amazon.co.uk انیمیشن Resident Evil : Damnation را در قالب Blur-ray و همچنین DVD برای پیش فروش در وبسایت خود فرار داده است . این سایت علاوه بر مشخص نمودن تاریخ عرضه به برخی از بازیگران اصلی یا بهتر بگوییم صدا پیشگان این انیمیشن نیز اشاره کرده است!
Laura Bailey, Carolyn Lawrence, Roger Craig Smith, SamRiegel, Stephanie Sheh (که بتریتیب ایفاگر نقش های آنجلا میلر اشلی گراهام کرس ردفیلد استیو برنساید و شری بیرکین خواهند بود ) از جمله کسانی هستند که در این انیمیشن زیبا به ایفای نقش پرداخته اند!

69174251929063321907.jpg

23818395642558519881.jpg

آخرین ویرایش:
درود بر همه

ببخشید یکم دیر جواب میدم :d

سلام علی جون خوبی؟امیدوارم که دیگه حضوری طولانی در سایت داشته باشی و ما هم از حضور شما بهره مند شویم.

سلام عزیز آقایی، خوشحالم کنار شمام

خوشبختانه یا بدبختانه این آخرین شماره ی رزیدنت ایول که دنبال می کنم و دیگه بازی بدرود حساب میشه برای من :(
گرچه هنوز منتظر عنوان جدید میکامی و TLOU هستم

افشین جان منتظر "آخرین ما" باش ولی منتظر کار جدید شینجی نباش:d این گردن شکسته جدیداً به شدت تحت تأثیر بازی‌های غربی قرار گرفته:d از چشمم افتاده اساسی ...

این حرفت (اون قسمت BOLD شده ) معرکه بود... مصداق کامله:
LOYALTY TO THE END
دیگه به این جملت حساسیت پیدا کردم، به شدت خزش کردی:d

حدود دو هفته دیگه تا کامیک کان باقی مونده گفته شده یه سورپرایز در مورد رزیدنت اویل 6 هم اونجا قرار ه معرفی بشه. Summer Jam هم که فردا شروع میشه!

یه سلام مخصوص به حاج حمید.

آقا به شدت منتظر این comic con ام، اول ببینیم برای RE6 سوپرایزی چیزی تو بساط دارن یا نه، بعد ببینیم این Damnation چه شکری شده، امید زیادی بهش دارم.

سلام افشین. حدود دو هفته دیگه تا کامیک کان باقی مونده گفته شده یه سورپرایز در مورد رزیدنت اویل 6 هم اونجا قرار ه معرفی بشه. Summer Jam هم که فردا شروع میشه!

همانطور که مطلع هستید با نزدیک شدن به جشنواره ی بزرگ کامیک کان 2012 اخبار مربوط به سری بازی ها و فیلم های رزیدنت اویل روز به روز داغتر میشود. اخیرا وبسایت amazon.co.uk انیمیشن Resident Evil : Damnation را در قالب Blur-ray و همچنین DVD برای پیش فروش در وبسایت خود فرار داده است . این سایت علاوه بر مشخص نمودن تاریخ عرضه به برخی از بازیگران اصلی یا بهتر بگوییم صدا پیشگان این انیمیشن نیز اشاره کرده است!
Laura Bailey, Carolyn Lawrence, Roger Craig Smith, SamRiegel, Stephanie Sheh (که بتریتیب ایفاگر نقش های آنجلا میلر اشلی گراهام کرس ردفیلد استیو برنساید و شری بیرکین خواهند بود ) از جمله کسانی هستند که در این انیمیشن زیبا به ایفای نقش پرداخته اند!

69174251929063321907.jpg

23818395642558519881.jpg

مرسی حمید من نظرمو تو این تاپیک نمی گم

افشین جان منتظر "آخرین ما" باش ولی منتظر کار جدید شینجی نباش:d این گردن شکسته جدیداً به شدت تحت تأثیر بازی‌های غربی قرار گرفته:d از چشمم افتاده اساسی ...
.
امیدوارم اینطور که می گی نباشه :)
گرچه من دیگه مث شما بچه ها بازی نمی کنم و انتظاراتم یکم فرق داره ;)

خب بالاخره لژ ما بانام لُژ اختصاصی اعضای S.T.A.R.S به راه افتاد
به کلمه اختصاصی دقت کنید سپس وارد شوید
شرایط لازم برای عضویت : 1 - باور به آلبرت وسکر کبیر و آرمانهایش 2 - باور به رییس استارز 3 - وفاداری تا آخرین لحظه
آدرس
برای عضویت باید درخواست بدید . درخواست رو با اربابان لژ به شور میزاریم و بعد ...
میشه یکم توضیح بدین که مثلا اونجا چیکار می کنید ؟؟؟؟

چه خبره اینجا
یه کلوپ تاسیس شده اونایی که صلاح باشه باشن بهشون دعتنامه ارسال میشه اونایی هم که صلاح نباشه باشن براشون آب از آب تکون نمیخوره
تو اون کلوپ هم همونطور که سینا گفت تصمیمات و خیلی اقدامات دیگه انجام میشه
اونی هم که دوست داره باشه باید رفتارش مورد تایید اعضا قرار بگیره و اونی هم که دوست نداره بازم میگم آب از آب براش تکون نمیخوره
قصدمون این نبود به قول افشن "اسپم بازی" بشه ولی خب چکار کنیم شد
خطاب به افشین : عزیز من از همون اوایل تاپیک قبل از اینکه حتی شما یا کسای دیگه بیان همین بحث های بین 2 گروه شدن بچه ها بوده و هست و خواهد بود پس سعی کن کنار بیایی باهاش!
در مورد احداث کلوپ هم بگم به هر طریقی فکر کردیم دیدیم ما آبمون با "بقیه" تو یه جوب نمیره پس بهتره موسی به کیش خودش عیسی به کیش خودش کلوپ biohazard fan club هم باشه برای مواقعی که هممون دور هم میخوایم باشیم فعلا "محفل" جای اشخاص خاص هستش
خطاب به اعضای کلوپ لُژ استارز : تمام پست ها تون در مورد کلوپ رو پاک کنید!

درود

هر 10 صفحه که تو این تاپیک میریم جلو، یه بحث الکی بین بچه‌های تاپیک داریم، جدیداً که اوضاع خیلی بدتر شده تو هر صفحه یه بحث بی مورد داریم، حداقل بین دو نفر، اصاً یه وضی ... بی خیال بابا دوس باشیم :d

نمایش مراحل جدید از re 6 هم تایید شده

فقط امیدوارم حداقل 5 دقیقه از کل بازی رو اسپویل نکنند تا موقع بازی یه چیز جدیدی ببینیم، دیگه از هر چی تریلر و مصاحبه برای RE6 بدم میاد:bored:

فقط تکلیف کلر رو مشخص کنن ما بریم سراغ کار و زندگیمون.

من پستمو پاک کردم فقط به خاطر یه نفر خودش می دونه
اگه فک می کنید اینجوری راحت ترین کار خودتون رو بکنید من اصلا کاری ندارم که شما کلوب راه انداختی اتفاقا کار خوبی کردی ولی من وقتی اومدم تو تاپیک بحث شخصیت ها بود نه خود بچه های تاپیک نه مسخره کرده همدیگه نه متهم کردن همدیگه نه تیکه پروندن به همدیگه
نصف اون بچه ها گذاشتن رفتن
بحث می کردیم تو سر هم می زدیم ولی آخرش با هم دوست بودیم خلاصه
برای همین بود که تو این تاپیک موندم

فقط امیدوارم حداقل 5 دقیقه از کل بازی رو اسپویل نکنند تا موقع بازی یه چیز جدیدی ببینیم، دیگه از هر چی تریلر و مصاحبه برای RE6 بدم میاد:bored:

Re6 یدفعه زد حال شد
کلیر یا تو بازی هست یا تو دمنیشن چون با این وضع انگار کپکام می خواد سر و ته قضیه رو هم بیاره

چه خبره اینجا
یه کلوپ تاسیس شده اونایی که صلاح باشه باشن بهشون دعتنامه ارسال میشه اونایی هم که صلاح نباشه باشن براشون آب از آب تکون نمیخوره
تو اون کلوپ هم همونطور که سینا گفت تصمیمات و خیلی اقدامات دیگه انجام میشه
اونی هم که دوست داره باشه باید رفتارش مورد تایید اعضا قرار بگیره و اونی هم که دوست نداره بازم میگم آب از آب براش تکون نمیخوره
خطاب به افشین : عزیز من از همون اوایل تاپیک قبل از اینکه حتی شما یا کسای دیگه بیان همین بحث های بین 2 گروه شدن بچه ها بوده و هست و خواهد بود پس سعی کن کنار بیایی باهاش!
در مورد احداث کلوپ هم بگم به هر طریقی فکر کردیم دیدیم ما آبمون با "بقیه" تو یه جوب نمیره پس بهتره موسی به کیش خودش عیسی به کیش خودش کلوپ biohazard fan club هم باشه برای مواقعی که هممون دور هم میخوایم باشیم فعلا "محفل" جای اشخاص خاص هستش
خطاب به اعضای کلوپ لُژ استارز : تمام پست ها تون در مورد کلوپ رو پاک کنید!
آهان... این شد.
حالا که یکی پیدا شد میتونه منطقی حرف بزنه و بدون کنایه، میشه کمی حرف زد...
حامد جان، خوشحالم که حداقلش خودت به خیلی از ناگفته ها اشاره کردی دوست من...
خداییش اگه تا الان به غیر از بچه های اکیپ شماها، یکی دیگه این کار رو میکرد، تا الان 100 دفعه بهش پریده بودید.... اون هم با الفاظ خیلی بد و پر کنایه به طوریکه طرف رو ترور شخصیتی میکردید بیچاره رو. حامد جان، باور کن این طرز برخورد کاری نداره، ولی خُب کمی شأن و رعایت ادب میخواد...
ببخشید، میدونم که روی صحبتت افشینه، اما این موضوع رو مدت ها بود که میخواستم بگم، حالا که خودت اشاره کردی...
اصلاً این تاپیک شده مافیای تاپیک ها... انصافاً یه نگاه بهش بندازید. به غیر از چند نفر عضو ثابت که بیشترشون خودتونید، هر کسی اومده اینجا، با یه ناراحتی ای اینجا رو ترک کرده. حالا من که بحثم جداست. من که به این سادگیا از رو نمیرم (شوخی) ولی حامد جان، طرز برخورد بعضی از دوستان شما، همه رو از این جا رونده...
چند نفر رو میخوای مثال بزنم که اصلاً با این تاپیک، خیلی مهمه ها، با این تاپیک با BC آشنا شدن و بعد از اینکه با برخوردهای خودخواهانه و کودکانه بعضی از دوستان مواجه شدن، گذاشتن رفتن و دیگه پُشت سرشون رو هم نگاه نکردن...!
بابا کمی به خودتون بیایید...
یه نگاه به اینا بنداز تو رو خدا...
خب بالاخره لژ ما بانام لُژ اختصاصی اعضای S.T.A.R.S به راه افتاد
شرایط لازم برای عضویت : 1 - باور به آلبرت وسکر کبیر و آرمانهایش 2 - باور به رییس استارز 3 - وفاداری تا آخرین لحظه
همیچنین مسائل فرعی که زدنشون تو تایپیک اسپم محسوب میشه , اونجا زده میشه .
تمام تصمیمات اونجا گرفته میشه ! انجام ملاقاتها , بحثها , میتینگ ها , مسائل پیچیده RE , ابهامات RE
(تو پرانتز یه چیزی بگم، نمیتونستم جلوی خودم رو نگه دارم: مگه کشف رمز میخواید بکنید آخه، ما که نفهمیدیم کلوبتون مخصوص Albert Wesker هستش؟ مخصوص بحث راجع به مسائل RE هستش؟ پس اینجا واسه چی ساخته شده؟ برای کشف رمز و گنج یابی هستش؟
منتظر دُر افشانی دوستان برای خنده هستیم
:p
اینو با من بودا خداییش...
:d
-------------
دور از شوخی حامد جان...
تمام نقل قول هایی که کردم نشان از چی داره رفیق من...؟ تو که به قول خودت یه عمره تو بازاری و عاقلی و بالغ...
رفیق من، این کار (کلوب زدن) جار زدن نداشت که. ساده میومدید و میگفتید چنین کلوبی هست... دیگه زدن آن چنان حرف هایی نشان از کمبودهای توی زندگی داره که متاسفانه...
اگه لحنم کمی تنده (که تو بیتشر مواقع به تندی و بی ملاحظگی حرفای دوستان نیست) عذر خواهی میکنم اما به هر حال این حرفا باید زده میشد...

---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 PM ارسال شده بود ----------

این CapCom هم دیگه خیلی داره خودش رو لوس میکنه. دیگه تابلوئه Clair هم هستش دیگه. میخواد تو یه مراسم دیگه مثلاً Surprise کنه ملت رو...

7 دقیقه از تریلر جدید Resident Evil : Damnation روز جمعه سیزدهم جولای در San Diego Comic-Con 2012 همچنین جلسه پرسش و پاسخ با حضور Hiroyuki Kobayashi یکی از سازندگان فرانچایز رزیدنت اویل و Makoto Kamiya کارگردان Resident Evil : Damnation

7 دقیقه از تریلر جدید Resident Evil : Damnation روز جمعه سیزدهم جولای در San Diego Comic-Con 2012 همچنین جلسه پرسش و پاسخ با حضور Hiroyuki Kobayashi یکی از سازندگان فرانچایز رزیدنت اویل و Makoto Kamiya کارگردان Resident Evil : Damnation
به نظرم دمنیشن باید چیز عالی شده باشه خیلی وقته دارن روش کار می کنن
حیف که تو سینما ها اکران نمیشه :(

خداییش اگه تا الان به غیر از بچه های اکیپ شماها، یکی دیگه این کار رو میکرد، تا الان 100 دفعه بهش پریده بودید.... اون هم با الفاظ خیلی بد و پر کنایه به طوریکه طرف رو ترور شخصیتی میکردید بیچاره رو. حامد جان، باور کن این طرز برخورد کاری نداره، ولی خُب کمی شأن و رعایت ادب میخواد...
چی میگی لیون.ده بار از روی منطق حرف میزنیم و آخرش نمیخوایین چیزی رو که حقیقته قبول کنین و آف تاپیک میدین.بعدشم که مجبور میشیم از شیوه خودتون استفاده کنیم (به اون درش بزنیم) میشه ترور شخصیتی؟ فکر کنم بد نباشه کارایی که کردیم و حرفایی که زده شد رو یادآوری کنم.
فکر کنم همین جریان باعث شد تا تاپیکی به اسم X Vs. Y به وجود بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or