19Rodar
کاربر سایت
ببین،
یه نگاه به اون عکسی که گذاشتم بکن و بعدش خود به خود مشکلات پیدا میشن
در مورد اون عکس بیشتر توضیح بده.مرسی
ضمنا قضاوت کردن فقط از روی یک عکس چندان معیار مناسبی نیست!
آخرین ویرایش:
ببین،
یه نگاه به اون عکسی که گذاشتم بکن و بعدش خود به خود مشکلات پیدا میشن
ببین،در مورد اون عکس بیشتر توضیح بده.مرسی
ببین برادر من چرا نمیخوای باور کنی اینو؟ عکسم برات میذارم قبول نداری! میگین از روی تریلرا قضاوت نکنین!ضمنا قضاوت کردن فقط از روی یک عکس چندان معیار مناسبی نیست!
ببین،
کریس توی دستش یه وسیله ای گرفته که جهت جایی رو که باید بره رو بهش نشون میده.
از طرف دیگه روی خود صفحه Way Point هست که نوشته هدف کجاست و چقدر تا اونجا فاصله داره.
اما سوال اینجاست:
بازی مراحل خطی داره.یعنی از نقطه A مستقیم به سمت نقطه B میری. حالا WP به چه دردت میخوره؟ وقتی مسیرت مشخصه و میدونی کجا بری،دونستن اینکه چقدر تا هدفت فاصله داری چه دردی رو دوا میکنه؟
به فرض مثال که اینو قبول کنیم،
اون وسیله رو که جهت رو نشون میده دیگه حکمش چیه؟ یعنی فکر کردن بازیباز کوره؟ با وجود WP این یکی دیگه چه صیغه ایه؟
گرفتی منظورمو؟ یه قابلیت بیخود و الکی برای مثلا جذاب تر شدن بازی گذاشتن.
افشین جون وقتی قابلیتش هست استفاده میکنم :dحاجیییی
حرفت قبول من ضعف های بازی رو گفتم ولی هنوز رو حرفم هستم اما با یه دو دو تا 4تا میشه فهمید که از هیچی که بهتره از اینکه بخوای اشلی رانندگی کنه دیوارا رو خراب کنه تو پشت کامیون پشتک وارو بزنی که بهتره
ولی انصافا خود تو حامد جان بازی رو مولتی نمی زنی ؟؟؟؟
منتظر هستم تا در RE6شری داستان خودشو بگه فکر کنم جذاب ترین قسمت بازی همین داستان شری باشه که این همه مدت کجا بوده و چه بلایی سرش اومده!E=نیما ردفیلد;2074963]
محمد،جریان شری رو جدی گفتی؟یعنی واقعا حضور شری در بازی لازن نبود؟اتفاقا سرنوشت شری یکی از بزرگترین ابهامات داستان بود.حتی در شرایط فعلی نشون دادنش،از ایدا هم واجب تر بود!شری دختر سازنده ی ویروس G بود و وقتی که لیون،اون رو تحویل دولت داد،از پیش وسکر سردرآورد و چند سال بعدش هم که وسکر مرد!یعنی واقعا به نظرت سرنوشت شری هیچ ابهامی نداشته؟اتفاقا هم من و هم احد از همون اول مطمئن بودیم که شری در RE6 حضور داره و دیدی که همینطور هم شد!پس دید ما نسبت به شری منطقی بوده.حتی خود کلیر رو هم به خاطر شری و استیو بود که می گفتم باید باشه.چون حضور شری و استیو،منوط بر حضور کلیر است.وگرنه خود کلیر که میشه گفت نقشش تموم شده و نکته ی مبهمی توی داستانش نداره.حداقل به اندازه ی شری نداره!چون سرنوشتش معلومه و عین آدم داره زندگیش رو می کنه.در حالی که شری توسط وسکر اسیر میشه و 15 ساله که هیچ خبری ازش نیست!حالا کدوم بیشتر در اولویتن؟فکر می کنم در این مورد،همه با من موافق باشند!ولی در مورد جیک کاملا باهت موافقم.اگه اون استیو نباشه،حضورش در داستان کاملا زائد و اضافی میشه!
[QUOT
منتظر هستم تا در RE6شری داستان خودشو بگه فکر کنم جذاب ترین قسمت بازی همین داستان شری باشه که این همه مدت کجا بوده و چه بلایی سرش اومده!
نیما جون منتظر بودن برای ماها یه عادت شده!:dبالاخره امتحانات دانشگاه تموم شد و من تصمیم جدی دارم که کتاب رو در همین تابستون تموم کنم!ولی نشستم با خودم فکر کردم که 11 مهر،RE6 میاد و داستانش معلوم میشه.نظرتون چیه اگه چاپ کتاب،یک ماه دیگه هم عقب بیفته،ولی به جاش داستان و بیوگرافی شخصیت ها و B.O.W های RE6 رو هم داشته باشه؟خداییش بهتر نیست؟شما که این همه صبر کردید.یک ماه هم روش!چون اینطوری دیگه کتاب میشه یک دایره المعارف کامل رزیدنت اویل که داستان و بیوگرافی کل شخصیت ها رو به صورت کامل از اول تا آخر روایت می کنه.ولی اگه RE6 توش نباشه،سرنوشت ایدا،شری و....توی کتاب ناتموم میمونه.نظرتون چیه؟(تازه داستان رولیشن رو هم قراره اضافه کنم!)
اون که خیلی رفته طرف COD کم مونده بره طرف Binary Domain!!منظورت اینه که میخوای بگی بازی داره میره به سمت Call of Duty...؟
علی جان، تو هم جواب این سوال منو بده.
این RE فجعه اصلاً... افتضاح...
اصلاً میگیم تمشک طلایی رو بدن به این بازی...
با تمام این اوصاف چه کاری از دست تو بر میاد؟
در مورد نکته ی اول بگم که حتما این هم از مصادیق بازگشت به ریشه هاست!:dولی اینا نه تنها مسیر رو مشخص کردن،بلکه میزان فاصله تا هدف رو هم نشون دادن.صد رحمت به کال آف دیوتی!
ولی از لحاظ داستانی،کاملا با محمد مخالفم.اینکه کپکام اومده تمام شخصیت ها رو دور هم جمع کرده،نشان از ضعف داستان نیست.بلکه چون کپکام میخواد داستان RE رو در این نسخه ببنده،اومده همه رو دور هم جمع کرده.
محمد،جریان شری رو جدی گفتی؟یعنی واقعا حضور شری در بازی لازن نبود؟اتفاقا سرنوشت شری یکی از بزرگترین ابهامات داستان بود.حتی در شرایط فعلی نشون دادنش،از ایدا هم واجب تر بود!شری دختر سازنده ی ویروس G بود و وقتی که لیون،اون رو تحویل دولت داد،از پیش وسکر سردرآورد و چند سال بعدش هم که وسکر مرد!یعنی واقعا به نظرت سرنوشت شری هیچ ابهامی نداشته؟اتفاقا هم من و هم احد از همون اول مطمئن بودیم که شری در RE6 حضور داره و دیدی که همینطور هم شد!پس دید ما نسبت به شری منطقی بوده.حتی خود کلیر رو هم به خاطر شری و استیو بود که می گفتم باید باشه.چون حضور شری و استیو،منوط بر حضور کلیر است.وگرنه خود کلیر که میشه گفت نقشش تموم شده و نکته ی مبهمی توی داستانش نداره.حداقل به اندازه ی شری نداره!چون سرنوشتش معلومه و عین آدم داره زندگیش رو می کنه.در حالی که شری توسط وسکر اسیر میشه و 15 ساله که هیچ خبری ازش نیست!حالا کدوم بیشتر در اولویتن؟فکر می کنم در این مورد،همه با من موافق باشند!ولی در مورد جیک کاملا باهت موافقم.اگه اون استیو نباشه،حضورش در داستان کاملا زائد و اضافی میشه!
و اما یک نظرسنجی....
بالاخره امتحانات دانشگاه تموم شد و من تصمیم جدی دارم که کتاب رو در همین تابستون تموم کنم!ولی نشستم با خودم فکر کردم که 11 مهر،RE6 میاد و داستانش معلوم میشه.نظرتون چیه اگه چاپ کتاب،یک ماه دیگه هم عقب بیفته،ولی به جاش داستان و بیوگرافی شخصیت ها و B.O.W های RE6 رو هم داشته باشه؟خداییش بهتر نیست؟شما که این همه صبر کردید.یک ماه هم روش!چون اینطوری دیگه کتاب میشه یک دایره المعارف کامل رزیدنت اویل که داستان و بیوگرافی کل شخصیت ها رو به صورت کامل از اول تا آخر روایت می کنه.ولی اگه RE6 توش نباشه،سرنوشت ایدا،شری و....توی کتاب ناتموم میمونه.نظرتون چیه؟(تازه داستان رولیشن رو هم قراره اضافه کنم!)
اصلا نظرسنجی جدید رو بذارید همین.آیا کتاب نیما داستان RE6 رو هم شامل شود یا نه؟(جدی گفتم!)
Chris که رو به موته... داغونه داغونه. معلومه یکی پوکیده که اینجوری شده. بعد تو میگی همه به خوبی و خوشی به هم میرسن؟این که آخرش همه رو با لطف خدا و عنایت امام زمان به هم برسونن از نظر من آبکیه و واقعا ضعف یا کوتاهیه نویسنده رو نشون میده!
فقط امیدوارم یه چیز درست و حسابی وجود داشته باشه که کریس اینجوری شدهChris که رو به موته... داغونه داغونه. معلومه یکی پوکیده که اینجوری شده. بعد تو میگی همه به خوبی و خوشی به هم میرسن؟
Come on
به من چه حالا؟ اگه Leon بود یه حرفی...وگرنه از نظر اینکه به خاطر هم گروهیاش اینطوری شده ، همین الان باید بری کنار دیوار و تا دیر نشده سرتو به طور عمود بر دیوار بکوبی تو دیوار که دیوار بریزه!
نه لیون اون دیگه آبکی و گوشت کوبیده بودن داستان رو نشون میده.با هیچ منطقی غیر از اینکه کریس به خاطر یه نفر که بهش خیلی نزدیک بوده قابل توجیح نیست رفتار کریسبه من چه حالا؟ اگه Leon بود یه حرفی...
اتفاقاً برای من زیباتره که به خاطر افراد و همرزماش اینطوری شده باشه. و فکر کنم که همینطور هم هست...
چون توی اون بار، اون رفیقش همش عکس های افرادش رو نشون میده که ترکیدن...