بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

باور کنید RE6 اون جوری که شما فکر می کنید نیست.شما دیگه دارید خیلی سخت می گیرید!درسته.قبول دارم که مثل نسخه های کلاسیک نیست.ولی خب نباید اونجوری باشه.چون از زمان RE4 به بعد،فن های رزیدنت اویل،2 دسته شدن:یک دسته طرفدار سبک کلاسیک و یک دسته هم طرفدار سبک اکشن.کپکام هم در RE6 باید هر 2 دسته رو راضی نگه داره.کاملا هم طبیعیه.فقط نظر طرفداران سبک کلاسیک که ملاک نیست.مهم اینه که بتونه تعادل رو بین این 2 سبک برقرار کنه که به نظر من،تا حدودی موفق بوده (البته نه کاملا).به نظر من به سناریوی کریس هم ایرادی وارد نیست.چون اون کلا باید اکشن باشه.اصلا به خاطر طرفداران سبک اکشن ساخته شده.در کل RE6 یک جمع بندی از کل سری داره.چون احتمالا قراره داستان رو تموم کنه.یعنی ما در RE6 هم سناریوی کلاسیک داریم،هم سناریوی اکشن داریم،هم نمسیس داریم (البته نه در حد و اندازه ی نمسیس قبلی) و هم اینکه بیشتر شخصیت ها دور هم جمع شده اند!حتی خود تهیه کننده ی بازی هم در E3 گفته که این تریلر،فقط در حد یک تریلر نمایشی برای جشنواره بود و بازی،چیزی متفاوت از آن خواهد بود!منظورش این بوده که نباید فقط براساس این تریلرها قضاوت کرد.من که میگم بازی خوب و کاملی از آب درمیاد و طرفداران هر دو سبک رو هم راضی نگه می داره (البته از لحاظ گیم پلی نه داستان).حداقل مطمئنم که از RE5 و ORC خیلی بهتره.پس لطفا ناشکری نکنید و دنبال بهونه نگردید که روی بازی عیب بذارید.هر چقدر هم که ازش بد بگید،بالاخره همتون می خرید و بازی می کنید!بعدش هم هنوز برای قضاوت خیلی زوده.بذارید بازی ریلیز بشه بعد.البته شاید من اشتباه می کنم.به هر حال زمان،همه چیز مشخص رو مشخص می کنه!

آخرین ویرایش:
من تازه موفق شدم گیم پلی هارو ببینم!دوتا گیم پلی از لیون و 1گیم پلی از کرس!
همونطور که حدس زده بودم و قبلا هم گفته بودم بازی تو سبک راکون سیتیه.اصلا با این سبک بازی حال نمیکنم!بخش لیون هم که اکشنه!چیزی نداره این همه میگید معماییه!
لیون بروسلی شده،کرس هم آرنولد!
خدا به هممون صبر بده!

نه بابا محمد.کجا تو سبک ORC است؟اصلا با اون قابل مقایسه نیست.حتی با RE5 هم قابل مقایسه نیست.درسته که به نسخه های کلاسیک نمی رسه،ولی بازم نسبت به RE5 و ORC پیشرفت کرده!سناریوی جیک که خوب بود.مال کریس هم که باید اکشن باشه.چون کلا به خاطر اکشن ساخته شده.مال لیونش هم قابل تحمله.در کل هنوز جای امیدواری هست.اگه جیل و کلیر باشن (که هستن)،از لحاظ داستانی هم عالی میشه!(البته الآنش هم بدک نیست.فقط شخصیت ها رو جابجا آورده! :d)
در ضمن،منم شنیدم.یارو میگه 4 تا سناریو.حالا دیگه راست و دروغش پای خودش!

کدوم 20 دقیقه؟مال کدوم شخصیت؟

آخرین ویرایش:
چون از زمان RE4 به بعد،فن های رزیدنت اویل،2 دسته شدن:یک دسته طرفدار سبک کلاسیک و یک دسته هم طرفدار سبک اکشن.
نیما من... نیما من...
:bash::bash::bash:
من الان طرفدار هر دو سبک RE هستم...
البته کلاسیکش بیشتر...
;)
ولی بی شوخی به نظر من اگه میبینید کسی از RE4 (بهتره RE5 رو نگم که البته اونم از لحاظ داستانی معرکه بودا ) به بعد داری از این سری طرفداری میکنه، صرفاً به خاطر سبک Action نیست. به خاطر اسم REـه.
من به شخصه چون عاشق Resident Evil هستم، بازی هاش رو هم دوست دارم... (البته به جزء این RE: ORC )
:p
راستش الان که فکر میکنم میبین ORC هم برای یه بار بازی کردن می ارزیدا.... :d

من تریلر رو تازه دیدم چرا اینقدر گرافیک و انیمیشن ها مضخرف بود؟
به گرافیک و انیمشن ها نمیشه ایرادی گرفت، هنوز جا برای کار کردن داره. CapCom هم همیشه توی گرافیک شاهکار کرده به نظر من...
هر کدوم از Resident Evil ها که اومدن، زمان خودشون از لحاظ گرافیکی تو سطح بالایی قرار داشتن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or