بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اون پیج رو زیاد جدی نگیر! ویکیپدیا تاریخ رو آپدیت کرده فقط!

ضمنا یه خبر! رزیدنت اویل 6 4 تا سناریو داره! فعلا در این مورد سکوت میکنم و چیزی نمیگم :d تو Summer jam معلوم میشه!
ای بابا :(
افسردگی گرفتم ینی این آشغالو باید 4 بار بازی کنیم ! :( اینجوری دیگه نمیشه امید داشت به شماره بعد :(

---------- نوشته در 12:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 AM ارسال شده بود ----------

اینم بخشی از متنش...
Screen Gems just released a new trailer for Resident Evil: Retribution, the fifth (fifth…wow) in the movie series based on the iconic survival horror franchise, and it's a little weird.
It starts out looking more like a romantic comedy that you might see Reese Witherspoon starring in -- until the point when a zombie creature tries to eat someone's face off. While it was a bit hard to tell what the hell was going on with the plot, it appears at least part of it is going for some kind of "it was all a dream/implanted memory/etc" sci-fi trope. Of course, by time the trailer is over, things have returned to normal, with a host of big-budget special effects and stylish violence. Watch for yourself below.
نیازی به ترجمه نیست فقط گفته شرکت screen gems گند زده با این فیلم ساختنش به سری re و از تریلر جدید فیلم گفته و توضیح داده در مورد این که خیلی مسخره اومده به نظرش اون تریلر و گله کرده به خاطر اینکه همچین شر و وری با هزینه زیاد ساخته میشه !!!!

حالا باز سناریو ایدا رو 4 بار میریم اصلا! بهترین کار همینه!:d:|

سناریو ایدا اگه باشه نفش منفی تو بازی داریم و باید شری و جیک و بقیه خیلی بعید میدونم سناریو آیدا جز و سناریو های اصلی بازی باشه 100% جزو DLC ها است!

سناریو ایدا اگه باشه نفش منفی تو بازی داریم و باید شری و جیک و بقیه خیلی بعید میدونم سناریو آیدا جز و سناریو های اصلی بازی باشه 100% جزو DLC ها است!
امیدوارم نخوان داستان این orc رو سر سناریو ایدا در بیارن که بخوایم شخصیت های بازی رو بکشیم
این سناریو های زیاد هم فقط وقتی به درد می خوره که بازی مث شماره های کلاسیک چندتا پایان و تحت تاثیر هر سناریو داشته باشه وگرنه مفت نمی ارزه

به نظرم خوبه اگه مث شماره 1 بشه یسری از شخصیت ها رو زنده نگه داشت و بعضی هم بمیرن
گرچه امیدی ندارم که کپکام بخواد بازی رو اینجوری بسازه
اره از کپکام بعید نیست.توی هیچکدوم از بازیاش شخصیتاشو نمیکشه چون هنوز میخواد روشون مانور بده.
فقط یه Dino Crisis 2 بود که اومد دیلان، شخصیت اصلیشو کشت.شاید به خاطر همین بود که DC 2 به خاطره ها پیوست و یه چیز فوق العاده بود

اره از کپکام بعید نیست.توی هیچکدوم از بازیاش شخصیتاشو نمیکشه چون هنوز میخواد روشون مانور بده.
فقط یه Dino Crisis 2 بود که اومد دیلان، شخصیت اصلیشو کشت.شاید به خاطر همین بود که DC 2 به خاطره ها پیوست و یه چیز فوق العاده بود
کجا دیلان مرد علی؟ آخر بازی فقط نشون داد که دخترشو بغل کرده و اون چیزه داشته میافتاده رو سرش... همین!
-------
CapCom عمرآً نمیاد Chris رو بکشه. بازم میگفتی Leon یه چیزی. بی شوخ میگم. چون نمیاد یکی از موسس های BSSA رو بترکونه...

کجا دیلان مرد علی؟ آخر بازی فقط نشون داد که دخترشو بغل کرده و اون چیزه داشته میافتاده رو سرش... همین!
-------
CapCom عمرآً نمیاد Chris رو بکشه. بازم میگفتی Leon یه چیزی. بی شوخ میگم. چون نمیاد یکی از موسس های BSSA رو بترکونه...
بابا دیلان مرد! البته من DC3 رو بازی نکردم ببینم دیلان توش هست یا نه ولی بازم شواهد و قرائن مبنی بر اینن که که دیلان زنده هست ولی من شک دارم
عمرا اینا بیان لیون رو بکشن! شک نکن! اتفاقا کشتن کریس با عقل بیشتر جور در میاد ولی لیون عمرا!

اونکه دخترش نبود
پس کیش بود؟ چرا دخترش بود. مگه خودشو تو آینده ندیدی که تا دختره دید گفت Father!

بابا دیلان مرد! البته من DC3 رو بازی نکردم ببینم دیلان توش هست یا نه ولی بازم شواهد و قرائن مبنی بر اینن که که دیلان زنده هست ولی من شک دارم
عمرا اینا بیان لیون رو بکشن! شک نکن! اتفاقا کشتن کریس با عقل بیشتر جور در میاد ولی لیون عمرا!
خُب خودت داری میگی شواهد و قرائن مبنی بر زنده بودنشه دیگه... منم DC3 رو بازی نکردم. ولی میگن خیلی مزخرف بوده...
-------------
آخ بیان Ada رو بترکونن یه ذره بخندیم.. با اینکه من Ada رو دوست دارم. البته میدونم نمیان این کار رو بکننا. این طور که من اینا رو شناختم، میخوان کاری کنن که Ada پا بذاره جا پای Wesker

پس کیش بود؟ چرا دخترش بود. مگه خودشو تو آینده ندیدی که تا دختره دید گفت Father!

خُب خودت داری میگی شواهد و قرائن مبنی بر زنده بودنشه دیگه... منم DC3 رو بازی نکردم. ولی میگن خیلی مزخرف بوده...
-------------
آخ بیان Ada رو بترکونن یه ذره بخندیم.. با اینکه من Ada رو دوست دارم. البته میدونم نمیان این کار رو بکننا. این طور که من اینا رو شناختم، میخوان کاری کنن که Ada پا بذاره جا پای Wesker
خب شواهد هم میتونن درست نباشن و بیشتر یه حدسه.
ایدا رو هم میکشنش شکی درش نیست و لیون پا قبرش گریه مینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or