بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اسپویل ؟؟؟؟!!!
راحت نگاه کن ! فقط چندتا از مناطق بازی رو نشون میده ! یه چیزی هم درباره ایدا ونگ میگه
خودتون رو اذیت نکنید RE دیگه مرده , هرچی ازش میاد ببینید

آهان تونی جون تو اونی که تو کنفرانس ماکروسافت بود رو دیدی ! من همه کنفرانسها رو داشتم دیشب زنده میدیدم :-$
اون فقط گیم پلی بود . اینی من گذاشتم مخلوطه
برو ببین چه دادی میزنه !>:)

آهان تونی جون تو اونی که تو کنفرانس ماکروسافت بود رو دیدی ! من همه کنفرانسها رو داشتم دیشب زنده میدیدم :-$
اون فقط گیم پلی بود . اینی من گذاشتم مخلوطه
خو پس! خوش به حالت که زنده دیدی! ما باید مرده ببینیم!:-s:d
برو ببین چه دادی میزنه !>:)
این بلوند مگه صداش بالا هم میاد؟ احیانا دیوار صوتی رو میشکونه! آخه صداش خیلی نازکه!/:)
======================
داداش سینا ولی محیاط بازی خوب بود نه؟ اکشنش هم خیلی شبیه ORC نبود ولی زامبی کشی انگار یه تفریح شده تو RE!!
این لیون بار اول که یه لیکر دید میخواست خودشو خیس کنه! الان دیگه جفت پا میره! کله میزنه! با تبر کله میکنه! اصلا وضعی شده!
======================
کارگردان دیگه از همه بدتر! قیافه-ش کُپِ یه لیکر لیز و چسبناک!=))

:)) =))
بچه ها فعلا هیچی نمی تونم جز اینکه این یه رزیدنت ایول عالی برای لیانی هاست b-) کلا اعصاب نداره حال کردم :دی
اگه بخش ترسناکی هم تو آمریکا در کار باشه بازم مربوط به لیان که فک نکنم بیشتر از نیم ساعت طول بکشه
از الانم بگم فاتحه بخش خر دست (کریس ) و بچه وسکر رو بخونید نمی حوام بگم بخش لیان هم خیلی خوبه ولی اگه لیانی باشید لذت می برید وگرنه باید برید موتور سواری :دی
داستانم الکی دارن می پیچونن امیدوارم تمومش کنه بره و سریع ریبوت کنن سری رو
به نظرم بازی های خیلی بهتری تو این سبک داره میاد پس بهتره فقط رو داستان این شماره حساب کنید
من می رم بخوام ببینیم فردا صب یه revelation جدید تو کنفراس نینتندو معرفی می شه یا نه

:)) =))
بچه ها فعلا هیچی نمی تونم جز اینکه این یه رزیدنت ایول عالی برای لیانی هاست b-) کلا اعصاب نداره حال کردم :دی
اگه بخش ترسناکی هم تو آمریکا در کار باشه بازم مربوط به لیان که فک نکنم بیشتر از نیم ساعت طول بکشه
از الانم بگم فاتحه بخش خر دست (کریس ) و بچه وسکر رو بخونید نمی حوام بگم بخش لیان هم خیلی خوبه ولی اگه لیانی باشید لذت می برید وگرنه باید برید موتور سواری :دی
داستانم الکی دارن می پیچونن امیدوارم تمومش کنه بره و سریع ریبوت کنن سری رو
به نظرم بازی های خیلی بهتری تو این سبک داره میاد پس بهتره فقط رو داستان این شماره حساب کنید
من می رم بخوام ببینیم فردا صب یه revelation جدید تو کنفراس نینتندو معرفی می شه یا نه
خر دست!=))
این تیکه خیلی باحال بود! البته بدبخت الان هیکلش آب رفته که همچین لیون سرش داد میزنه!:-o
وگرنه جرئت نداشت به هیکل لیون توی RE5 نگاه کنه!
ولی راست میگی افشین جون! توی تریلر کاملا مشخص بود! میخواستی از بازی لذت ببری که یه دفعه یه صحنه سینمایی نشون میداد.:|
=================================
من نمیتونم از فکر کردن به قیافه این کارگردان بیام بیرون!
خیلی قیافه-ش ضایع بود!=))
راستی لیون کاپشن معروفشو نپوشیده بود!=))
یه نفر بره احد رو پیدا کنه! فکر کنم بهش وحی شده بود و رفته یه گوشه ای خودشو دار زده!:d
خب اون تریلر دوم رو هم دیدم.بازی خیلی شلوغ شده،کاملا مشخصه! بیش از حد شلوغ شده.خر تو خر و شیر تو شیر شده.
بچه وسکر ماشالاه D.D.T هم میزنه!
ولی داداش سینا صدای کریس بلند تر بود! لیون تا شنیدش قشنگ ضایع بود گفت این الان منو میزنه!
yahoo_24.gif
بغض تو گلوش گیر کرده بود!
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
دوستان امروووز كه ORC رو تموم كردم ديدم ايدا ونگ مرد!ولي تو تريلر RE6 ايدا زنده بود قضيش چيه؟!
جریان نداره دادا!
اون مرگش ظاهری بود! خودشو به مردن زده بود! ندیدی بعدش که با آمبرلاها اومدی،جنازه-ش نبود؟ این ایدا حالا حالاها هستش در خدمتمون!

خب نگاهی به تریلر ها

خب دوستان دو تریلر جدید از Resident Evil 6 که در E3 نمایش داده شد منتشر شده تریلر داستانی بازی با یک صحنه ی غم انگیز شروع میشه Debra خواهر هلنا هارپر و همینطور خود هلنا توسط Derek C. Simmons و افرادش دستگیر شدند هلنا در حالی که دستاش بستس و گریه میکنه به Derek التماس میکنه که خواهرشو آزاد کنه ولی اون این کارو نیمکنه هنوز مشخص نیست که واسه چی هلنا و خواهرشو دستگیر کردن احتمالا میخوان یه سری آزمایشات ویروسی روی Debra انجام بدن هلنا به خواهرش امیدواری میده میگه ما این مرحله رو هم پشت سر میزاریم بعد فریاد میزنه و افراد Derek اونو میبرن به داخل یک اتاق ...

بازی خیلی حالت اکش پیدا کرده صحنه های پر زدو خورد در بازی قابل مقایشه با رزیدنت اویل های قبل نیست جلوه های ویژه سینمایی در بازی فوق العاده کار شده اینطور که از تریلر معلومه در بازی صحنه های تعقیب و گریز با ماشین و متور هم وجود داره همینطور محیط های جدید مثل آب که لیان مجبوره توش شنا کنه B.O..W های بازی کاملا جدید هستند و اندازه بعضی از اونا خیلی بزرگه. در یکی از قسمت های تریلر لیان هلنا جیک و شری رو نشون میده که به هم ملحق میشن و کریس هم در صدد تا اونارو پیدا کنه تریلر هم با ربوده شدن شری توسط گروهی ناشناس تموم میشه!

تریلر گیم پلی بازی سناریو لیان رو نشون میده که بدنبال نجات بازمانده ای از تیم B.S.A.A هست اما گرفتاز زامبی ها میشن در یک صحنه لیان با نارنجک تعداد زیادی از زامبی ها رو از بین میبره و در صحنه ای دیگه وقتی لیان و هلنا وارد هلکوپتر میشن خلبان هلکوپتر به زامبی تبدیل میشه لیان کنترلر هلکوپتر رو بدست گرفته و نمیتونه کار زیادی انجام بده اما هلنا با یک ضربه اونو هل میده و از هلکوپتر به پایین پرت میکنه آخرین صحنه ی تریلر هم لیان و همکارش هلنا رو در میان سیل انبوهی از زامبی ها نشون میده!

اطلاعاتی در مورد Derek C. Simmons و Adam Benford

Derek C. Simmons دست راست رئیس جمهور هست اینطور که مشخصه اون یکی از نقش های منفی در رزیدنت اویل 6 هست و میتونه مسئول ایجاد عامل ویروس جدید C- Virus باشه که در Edonia, Tall Oaks و Lanshiang شیوع پیدا کرده و بنظر میرسه با سازمانی که آیدا ونگ برای اون کار میکرده ارتباط داشته باشه نام این سازمان این طور که گفته شده "Neo-Umbrella" هست. تو تریلر اون در طی تماس به لیان میگه من مشاور امنیت ملی هستم و وظیفم دفاع از حملات تروریستی هست اما هلنا که اونو خوب میشناسه میگه تو یک دروغگویی

Adam Benford : آدام در سال 2013 رئیس جمهور آمریکا بوده و لیان رو بعنوان یکی از افسران پلیس بسیار قابل اعتماد دولت استخدام کرد. قبل از اینکه آدام تبدیل به زامبی بشه اون میخواست تا حقایق پشت "فاجعه ی راکون سیتی" طی یک مراسم بزرگ به اطلاع همه برسونه.

دوستان یک تریلر جدیدی از رزیدنت اویل 6 تو پیج گذاشتم هر کس میتونه زحمت آپلودشو بکشه. تریلر مزبوط به زامبی شدن دختر یک (مرد مرموز) ااحتمالا یکی از کارکنان دانشگاه میشه! تریلر فوق العاده زیباست!

HD

تریلر 2

HD

سناریو جیک

SD

آخرین ویرایش:
می گن زهی خیال باطل داستان آواتار و امضای من شده
از وقتی اون موتور سواری رو تو تریلری که سینا گذاشت دیدم کاملا دست کپکام رو خوندم انتظار این حرکت رو نداشتم
neo umberlla هم شر و وری بیش نیست کپکام داره گه زیادی می خوره آمبرلا همون موقش همه چیزش به وسکر ختم شد
هنوزم می گم بازی سرگرم کننده ای میشه و یه مدت حسابی مشغولش میشید ولی چه فایده که...

افشین جون حرفات کاملا قبوا ولی کاری از دست ما بر نمیاد! پس پایه این که یه خورده تریلر رو بشکافیم ببینیم جریان چیه و اصلا با عقل جور در میاد یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or