بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

این بازی یه بازی FUN خواهد بود . خدا رحم کنه به سناریو کریس .
یه چیزی مثل DEAD RISING .
درود بفرستید به RE4 و RE5
اره دیدم بچه ها همه ناراضین.مثلا سناریو لیون قرار بود ترسناک باشه.....
پسر من اصلا باورم نمیشه.اصلا تو کَتَم نمیره

از طرف من به کپکام
29041008892412512941.jpg

سینا خیلی خیلی داری اغراق می کنی این چیزی که من دیدم :دی مث dead rising یا orc نبود اصن نمی شد با اون ها مقایسه شون کرد محیط بازی خیلی خوب بود اتمسفر هم خیلی عالی بود در نظر کیفیت یه بازی درجه 1 بود البته نمیشه از روی یه تریلر نظر داد ولی این مربوط بود به بخش چین ینی تا وقتی تریلر tall oaks رو نبینیم نمی تونیم بگیم بخش ترسناک چیه موزیک بازی هم فوق العاده بود در ضمن اگه قرار اکشن باشه از شماره 5 به نظرم واقعا بهتر بود

آره خب خیلی بهتر بود !
4 تا زامبی رو تو یه صحنه چرخ زد کشت ! میرفت زامبی رو بقل میکرد بعد میزد تو سرش . فنهای رزمی روشون اجرا میکرد !
با لگت زد تو سر زامبیه سرش مثل هندونه ترکید !!!
کاور گیری رو که دیدی ! تو به اون میگی کاور گیری آخه

به نظر من اگه اويل به دوران قبلش يعني اويل 1تا 3 برگرده شايد بتونه دوباره به موفقيت هاي قبلش برسه منظورم اويل كلاسيك هست من خودم همه ي اويل هارو يعني از1تا آخرش بازي كردم ولي هيچكدوم مثل شماره 3 نبود داستانش خوب بود اميدوارم اويل به اصالتش برگرده

کشتن زامبی که کاور گیری خاصی نمی خواد بیشتر برای این بود که ببینی اونطرف چه خبره
کاملا مث دیجنریشن قابل بازی بود
این بهترین توصیفی که میشه از تریلر کرد
از صحنه برخورد هلیکوپتر با قطار هم بسی لذت بردیم
حالا باز باید منتظر تریلر های دیگه بود

من از تریلر ززیدنت اویل 6 خوشم اومد ولی انتظارم خیلی بیشتر از این حرفا بود. این دیکه اکشن شده کاملا حتی سناریو لیان ولی نمیدونم تریلر منو گرفت یا چیز دیگه از تریلر خیلی خوشم اومد. میخواستم اوریجینال بخرم ولی پشیمون شدم :d

این لیان چه شاخ شده !!! سر کریس داد میزنه ! من بودم یه تو دهنی بهش میزدم هم نونش بشه هم آبش
خداییش؟ نه بابا! چه غلطا! دیگه چه کار میکنه؟ احساس بزرگی مفرط میکنه نه؟ الان دارم دانلودش میکنم ببینم چه میکنه این پسر کوچولوی ..................
==========================
خب دانلود شد! چی بود این؟ یه ذره-ش خوب بود ولی هی میرفت تو صحنه های سینمایی!
کاور گیری رو میخوام کجای دلم بذارم؟ ان لیون دیگه با دوتا کلت میکشه انگار تگزاسه!
داداش سینا من ندیدم این به کریس چیزی بگه؟! اون تریلری که خودت میگی رو داری؟
==========================
به قول یه نفر توی تاپیک اونوری:
چرا این لیون مثل دخترا میدوه؟
=))
این هلنا لباسش خیلی شباهت به لباس کلیر میداد!:d

آخرین ویرایش:
من از همون روزی که اولین تریلر بازی ریلیز شد بهتون گفتم که به این بازی امیدوار نباشید.بازی ای که پا بذاره روی داستان و فقط به خاطر فروش بیشتر،چند تا شخصیت خوش تیپ و محبوب رو برای هزاران بار متوالی به زور بیاره توی بازی،هیچوقت خوب از آب درنمیاد.ولی هیچ کس حرف من رو باور نکرد و همه می گفتن:بابا ولش،کریس و لیون رو عشق است!حالا بخورید.نوش جان!وقتی سناریوی لیونش این باشه،وای به حال سناریوی کریس و جیک!باز تریلر داستانیش بهتر بود.ولی اونم بیشتر شبیه به ماست مالی کردن بود!

در مورد این بحثی که افشین راه انداخته هم باید بگم که من اصلا متوجه منظورتون نمیشم.چون به نظر من رزیدنت اویل هر عیبی که داشته باشه،از لحاظ شخصیت پردازی حرف نداره!من وقتی خودم رو جای شخصیت های رزیدنت اویل مثل جیل و کلیر میذارم،عمق احساسشون در اون شرایط رو درک می کنم و اینقدر که شخصیت های رزیدنت اویل به نظرم عمیق و واقعی هستند،آدم های واقعی اینقدر طبیعی رفتار نمی کنند!شاید علتش این باشه که شما فقط به چشم یک بازی به RE نگاه می کنید و اون رو با بازی های دیگه مقایسه می کنید،ولی من اصلا به گیم پلی کاری ندارم و فقط به عمق داستان و شخصیت پردازی نگاه می کنم!ولی بازم نظر هر کسی محترمه.شاید من اشتباه می کنم.

افشین،لازم نیست هزار تا دلیل بیاری که من اشتباه می کنم.من حرف تو رو قبول دارم.فقط نظر خودم رو گفتم.این روزا هم به دلیل امتحانات اصلا وقت ندارم که توی این بحث شرکت کنم.

آخرین ویرایش:
من تریلرو ندیدم...چه قدر اختلاف نظر وجود داره...اخر خوبه یا بد؟
یکی بگه این صحنه تو تریلر بود؟
image_resident_evil_6-19336-2422_0001.jpg

اگه بود فقط به خاطر گل روی ada ببینم تریلرو....
احساس میکنم دیگه باید با re های کلاسیک خدافظی کنید..دیگه امکان نداره اون شکلی re بسازه این کپکام...:|

من تریلرو ندیدم...چه قدر اختلاف نظر وجود داره...اخر خوبه یا بد؟
یکی بگه این صحنه تو تریلر بود؟
image_resident_evil_6-19336-2422_0001.jpg

اگه بود فقط به خاطر گل روی ada ببینم تریلرو....
احساس میکنم دیگه باید با re های کلاسیک خدافظی کنید..دیگه امکان نداره اون شکلی re بسازه این کپکام...:|

نه همچین چیزی نیست! کاش لااقل ایدا بود! یه کارایی میکنه این لیون! جل الخالق!
والا هم خوبه و هم بد ولی بدیش 70% هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or