Leon.Fox
کاربر سایت
حمید خدا خفت نکنه... این چی بود؟ چه باحاله...
آره خُب... اما هر جا حرف از بیولوژیک و این حرفا میشه پای ویروس هم میاد وسط دیگه...اما لیان Biohazard به معنی ویروس های بیولوژیکی نیست به معنی خطر بیولوژیکی هست!
حمید خدا خفت نکنه... این چی بود؟ چه باحاله...
آره خُب... اما هر جا حرف از بیولوژیک و این حرفا میشه پای ویروس هم میاد وسط دیگه...اما لیان Biohazard به معنی ویروس های بیولوژیکی نیست به معنی خطر بیولوژیکی هست!
هیچی دیگه...ORCچون هر دو تا قهرمان مرد اصلی داستان (کریس و لیون) در بازی هستند.خب چرا نباید دو تا قهرمان زن اصلی داستان (جیل و کلیر) باشند؟بعدش هم هیچ دلیل منطقی وجود نداره که کریس باشه،ولی جیل نباشه.از طرف دیگه حضور کریس،لیون و شری با هم،خودش دلیلی بر حضور کلیر است!
داداش شخصیت دیگه ای هم مونده تعارف نکنیا.:dشایعه : آنجلا میلر . شری بیرکین کرس ردفیلد کلر ردفیلد لیان اس کندی استیو برنسایدجیل ولنتاین
انگرید هانیگن ربکا چمبرز آیدا وینگ و بیلی کویین در Resident Evil : Damnation حضور خواهند داشت!

در مورد رزیدنت اویل 7 تو سال 2015 نمیتونم هیچی بگم ولی فقط میدونم که خبر هست و شایعه نیست. جیل و کلر شاید تو رزیدنت اویل 6 باشن. یا اینکه یکیشون بالاخره 100% هست و اون کلر هست احتمال زیاد .آقا ما آقا ما.یعنی چی؟داداش شخصیت دیگه ای هم مونده تعارف نکنیا.![]()
البته انجلا میلر و ایدا وانگ میتونن رقابت جالبی با هم داشته باشن.![]()

سلام
یکی خداوکیلی و به دور از مواضع مخالف!(هان؟)به من بگه که ORC ارزش یه بار بازی کردنو داره یا نه؟
وهمچنین آیا میشه برای سرگرمی در تابستان پیش رو روش حساب کرد یا خیر
پیشاپیش از همکاری شما متشکرم
بعله.اینجوریاس.این RE6 هم بالاخره نفهمیدم برا PC تایید شد یا نه!!!!!!(به خدا قبلانا تو پردیس گیم میزد تاریخ عرضشو که با مال XBOX و PS3 یکی بود ولی الان نمیزنه!!!!:d)
RESIDENT EVIL: FAMILY PARTYشایعه : آنجلا میلر . شری بیرکین کرس ردفیلد کلر ردفیلد لیان اس کندی استیو برنسایدجیل ولنتاین
انگرید هانیگن ربکا چمبرز آیدا وینگ و بیلی کویین در Resident Evil : Damnation حضور خواهند داشت!
بله بله... اما با استفاده از Trainer دیگه...درسته.به نظر من هم برای سرگرمی بدک نیست.گرچه من حتی دیگه حاضر نیستم یک دقیقه هم براش وقت بذارم!ولی نمیشه برای کل تابستون روش حساب کنی.چون 2 ساعته تموم میشه! :d
بابا یذار اول CapCom برادریش رو ثابت کنه و RE6 رو بده بیرون... زمان برای RE7 هست...از طرف دیگه هم کپکام رسما عرضه ی 7 در سال 2015 رو تایدد کرده.پس شک نکنید که جیل و کلیر اونجا هستند!