بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

فرار از بیمارستان متروکه - یک بازی در جهان واقعی !

http://forum.bazicenter.com/thread62189/
حمید خدا خفت نکنه... این چی بود؟ چه باحاله...

اما لیان Biohazard به معنی ویروس های بیولوژیکی نیست به معنی خطر بیولوژیکی هست!
آره خُب... اما هر جا حرف از بیولوژیک و این حرفا میشه پای ویروس هم میاد وسط دیگه...

ORC رو با ترینر 2 بار تموم کردم.نه به خاطر اینکه سخت بود،بلکه به خاطر اینکه ارزش وقت گذاشتن رو نداشت.واقعا این بازی می تونست داستان بسیار خوبی داشته باشه.ولی متاسفانه از لحاظ داستان صفر بود!
حمید،این بازی چقدر باحاله.من همیشه گفتم.ترسناکترین محیط برای یک بازی بیمارستانه.کاش می تونستم شرکت کنم.واقعا عالیه.ولی من متوجه نشدم که فقط خود محیط بیمارستان ترسناکه یا اینکه موجودات ساختگی مثل زامبی هم توش داره؟کاش یک نفر هم با لباس و تیپ کلیر توی بیمارستان اسکورتمون می کرد!اینجوری آدم بیشتر می تونست با رزیدنت اویل همزاد پنداری کنه. :d حیف که این کپکام سلیقه نداره!
حمید،این سوال بایوهازارد رو ولش کن.الآن بحث جیل و کلیر مهم تره.به نظرتون منظور تهیه کننده ی رزیدنت اویل 6 از این حرف چی بوده؟آیا جیل و کلیر در بازی هستند؟به نظر من که هستند.چون هر دو تا قهرمان مرد اصلی داستان (کریس و لیون) در بازی هستند.خب چرا نباید دو تا قهرمان زن اصلی داستان (جیل و کلیر) باشند؟بعدش هم هیچ دلیل منطقی وجود نداره که کریس باشه،ولی جیل نباشه.از طرف دیگه حضور کریس،لیون و شری با هم،خودش دلیلی بر حضور کلیر است!

ORCچون هر دو تا قهرمان مرد اصلی داستان (کریس و لیون) در بازی هستند.خب چرا نباید دو تا قهرمان زن اصلی داستان (جیل و کلیر) باشند؟بعدش هم هیچ دلیل منطقی وجود نداره که کریس باشه،ولی جیل نباشه.از طرف دیگه حضور کریس،لیون و شری با هم،خودش دلیلی بر حضور کلیر است!
هیچی دیگه...
RESIDENT EVIL: FAMILY PARTY
اما یه جورایی حال میده که همه با هم تو یه بازی باشن. مثلاً Jill و Clair تا حالا با هم برخوردی نداشتن فکر کنم... یا Leon و Jill...

شایعه : آنجلا میلر . شری بیرکین کرس ردفیلد کلر ردفیلد لیان اس کندی استیو برنساید :xجیل ولنتاین :xانگرید هانیگن ربکا چمبرز آیدا وینگ و بیلی کویین در Resident Evil : Damnation حضور خواهند داشت!

آخرین ویرایش:
شایعه : آنجلا میلر . شری بیرکین کرس ردفیلد کلر ردفیلد لیان اس کندی استیو برنساید :xجیل ولنتاین :xانگرید هانیگن ربکا چمبرز آیدا وینگ و بیلی کویین در Resident Evil : Damnation حضور خواهند داشت!
داداش شخصیت دیگه ای هم مونده تعارف نکنیا.:d
البته انجلا میلر و ایدا وانگ میتونن رقابت جالبی با هم داشته باشن.:d

اصلا امکان نداره که این همه شخصیت در دامناشن حضور داشته باشند.والا توی رزیدنت اویل 6 که 30 ساعت گیم پلی داره،این همه شخصیت جا نمیشن.چه برسه به یک فیلم 90 دقیقه ای!توی دامناشن فقط لیون،ربکا و بیلی حضور دارند.در مورد کلیر هم نمیشه نظر قطعی داد.ولی احتمالا هست!

---------- نوشته در 08:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:32 PM ارسال شده بود ----------

راستی،حمید میگه کپکام اعلام کرده که قراره که رزیدنت اویل 7 در سال 2015 ریلیز بشه!من فکر می کنم که این عجله ی کپکام،به خاطر اصرار زیاد فن ها مبنی بر حضور جیل و کلیر بوده.چون بدون شک شخصیت های اصلی رزیدنت اویل 7،جیل و کلیر هستند.(البته اگه توی RE6 نباشند!)

اقا من این ORC رو بازی کردم الان 1 ساعت اینجوری نشستم.....:d

:))

نیما فقط یه چیز میگم در جواب هم هسوالات کپکام تو E3 سورپرایز میکنه همرو حالا ببین ;) در مورد رزیدنت اویل 7 تو سال 2015 نمیتونم هیچی بگم ولی فقط میدونم که خبر هست و شایعه نیست. جیل و کلر شاید تو رزیدنت اویل 6 باشن. یا اینکه یکیشون بالاخره 100% هست و اون کلر هست احتمال زیاد .

سلام
یکی خداوکیلی و به دور از مواضع مخالف!(هان؟)به من بگه که ORC ارزش یه بار بازی کردنو داره یا نه؟
وهمچنین آیا میشه برای سرگرمی در تابستان پیش رو روش حساب کرد یا خیر
پیشاپیش از همکاری شما متشکرم
بعله.اینجوریاس.این RE6 هم بالاخره نفهمیدم برا PC تایید شد یا نه!!!!!!(به خدا قبلانا تو پردیس گیم میزد تاریخ عرضشو که با مال XBOX و PS3 یکی بود ولی الان نمیزنه!!!!:d)
داداش شخصیت دیگه ای هم مونده تعارف نکنیا.
yahoo_4.gif

البته انجلا میلر و ایدا وانگ میتونن رقابت جالبی با هم داشته باشن.
yahoo_4.gif
آقا ما آقا ما.یعنی چی؟
its not fair!!!
به آنجلا و ایدا فرصت رقابت میدن به من نمیدن:((

آخرین ویرایش:
سلام
یکی خداوکیلی و به دور از مواضع مخالف!(هان؟)به من بگه که ORC ارزش یه بار بازی کردنو داره یا نه؟
وهمچنین آیا میشه برای سرگرمی در تابستان پیش رو روش حساب کرد یا خیر
پیشاپیش از همکاری شما متشکرم
بعله.اینجوریاس.این RE6 هم بالاخره نفهمیدم برا PC تایید شد یا نه!!!!!!(به خدا قبلانا تو پردیس گیم میزد تاریخ عرضشو که با مال XBOX و PS3 یکی بود ولی الان نمیزنه!!!!:d)

orc به عنوان یک بازی مستقل بد نیست حتی یه چندتا از دوستانم که هیچی از RE با بازی خیلی حال کردن.)xولی به عنوان یک RE افتضاح به تمام معنا است.

درسته.به نظر من هم برای سرگرمی بدک نیست.گرچه من حتی دیگه حاضر نیستم یک دقیقه هم براش وقت بذارم!ولی نمیشه برای کل تابستون روش حساب کنی.چون 2 ساعته تموم میشه! :d
در مورد جیل و کلیر هم من مطمئنم که یا در RE6 و یا در RE7 این دو تا با هم هستند.فقط خدا کنه که در RE7 باشند.چون توی RE6 نقش زیادی بهشون نمیرسه و خیلی به چشم نمیان!احتمالا هم توی 7 هستند.چون کلیر الآن احتمالا در بازی در دست ساخت سثوط حضور داره.پس مسلما توی 6 نیست و این بازی رو ساختن که تا زمان عرضه شدن 7،جای خالی کلیر پر بشه!از طرف دیگه هم کپکام رسما عرضه ی 7 در سال 2015 رو تایدد کرده.پس شک نکنید که جیل و کلیر اونجا هستند!

درسته.به نظر من هم برای سرگرمی بدک نیست.گرچه من حتی دیگه حاضر نیستم یک دقیقه هم براش وقت بذارم!ولی نمیشه برای کل تابستون روش حساب کنی.چون 2 ساعته تموم میشه! :d
بله بله... اما با استفاده از Trainer دیگه...
:d
البته بازیش کوتاه بود. وانگهی، تمرکز اصلی این بازی روی حالت چند نفره ی بازیه...

از طرف دیگه هم کپکام رسما عرضه ی 7 در سال 2015 رو تایدد کرده.پس شک نکنید که جیل و کلیر اونجا هستند!
بابا یذار اول CapCom برادریش رو ثابت کنه و RE6 رو بده بیرون... زمان برای RE7 هست...

بچه ها یه خبر هم از مرگبارترین ویروس قرن هم بگم براتون که تازگی دانشمندان ژاپنی از خطر ویروس H5N1 یا همون آنفولانزای پرندگان گفتن که ممکنه دوباره فراگیر بشه اما نه مثل قبل چون همین تیم ژاپنی این ویروس رو چهار بار دستکاری ژنتیکی کردن که به راحتی از هوا منتشر میشه....این تیم از دانشمندان ژاپنی گفتن چون ممکن بود گروههای تروریستی وسوسه بشن از پخش این خبر خودداری کرده بودن.....:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or