فرار از بیمارستان متروکه - یک بازی در جهان واقعی !

hmd2009

کاربر سایت
97995254744619581074.jpg

درود

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به ترسی که سری بازی های رزیدنت اویل به شما القا میکند راضی نیستید و به آسانی نمیترسید اکنون زمان آن رسیده تا شجاعت خود را بسنجید!

Capcom و Zepp Live Entertainment به مناسبت پانزدهمین سالگرد رزیدنت اویل برای بالا بردن سطح کیفی این مراسم در یک اقدام بسیار جالب و با همکاری هم برنامه ای را ترتیب داده اند که بسیار ترسناک تر از بازی کردن بازی های کلاسیک رزیدنت اویل میباشد.
نام این بازی واقعی "Real Escape Game " میباشد این یک بازی در جهان واقعی است که در ابتدا شرکت کنندگان در یک تسهیلات واقعی گرفتار شده اند و باید از آنجا فرار کنند . مکان هایی که شرکت کنندگان در آنجا خواهند بود شبیه مکان هایی است که در سری بازی های کلاسیک رزیدنت اویل بوده است. این برنامه تفریحی از روز 19 جولای آغاز خواهد شد و تا 31 آگوست ادامه پیدا خواهد کرد. شرکت کنندگان میبایست از یک بیمارستان متروکه که شامل اتاق های عمل اتاق های جراحی اتاق های بیمار و دیگر مکان ها میشود فرار کنند طراحی این مکانها شبیه به همان مکانهایی هست که در دنیای رزیدنت اویل وجود دارد.
بیمارستان متروکه ای که شما باید از آن فرار کنید یکی ازبیمارستان هایی است که توسط استدیو فیلم سازی Tamai Hospital اغلب برای ساخت فیلم های ترسناک استفاده میشده . این بازی در کشور ژاپن برگزار خواهد شد!

قیمت بلیط برای شرکت در این بازی ¥3,150 ژاپن میباشد!
سایت رسمی بازی : リアル脱出ゲーム×バイオハザード ある廃病院からの脱出

65532877506963957803.jpg
13371257388813842356.jpg

آخرین ویرایش:
من میخوام شرکت کنم ...
فکر کنم یکی از پر هیجان ترین اتفاقاتی باشه که میتونه برای یکی تو زندگیش اتفاق بیفته

پ.ن: زامبی بهمون حمله میکنه؟

من میخوام شرکت کنم ...
فکر کنم یکی از پر هیجان ترین اتفاقاتی باشه که میتونه برای یکی تو زندگیش اتفاق بیفته

پ.ن: زامبی بهمون حمله میکنه؟

چه باحال زامبي اينا نداره بايد معماي تابلوها رو هم حل كنيم احتمالا آخرشم با nemesis ملاقات ميكنيم با مگنام ميكشمش

آره پر هیجان ترین اتفاق مخصوصا برای یک فن رزیدنت اویل:x در مورد زامبی هاش اطلاعاتی منتشر نشده ولی حتما یه چیزایی داره که گفتن حتی از بازی کردن رزیدنت اویل های کلاسیک ترسناکتر هست دیگه :d

حالا هی بگین کپکام بده :d

اگه بخوان خیلی ترسناکش کنن باید یه تله هایی باشه که بازیکن اگه نتونست فرار کنه کشته شه. اجباری که نیست هر کی نمیخواد شرکت نکنه :)) یادش بخیر تونل وحشت زمانی که بچه بودیم حالا بزرگ شدیم به این راحتیا نمیترسیم مگه اینکه تو این بازی شرکت کنیم .... :d

موندم nemesis رو ديدم بكشمش يا فرار كنم اگه بازوكا گيرم اومد تيكه تيكش ميكنم يه جعبه كيفم جايزه ميگيرم بايد مواظب باشم يه موقع از گردنم نگيره خفم كنه از دست سنگينش خيلي ميترسم اينم صداي nemesis اوآآ آ آآ آ آها ها

موندم nemesis رو ديدم بكشمش يا فرار كنم اگه بازوكا گيرم اومد تيكه تيكش ميكنم يه جعبه كيفم جايزه ميگيرم بايد مواظب باشم يه موقع از گردنم نگيره خفم كنه از دست سنگينش خيلي ميترسم اينم صداي nemesis اوآآ آ آآ آ آها ها

ببینم مگه قراره حتما nemesis باشه؟

کجا نوشته این یارو هست؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or