بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اصلا من به خاطر ليون از RE خوشم اومد شخصيت هاي ديگه بنظرم بدرد لاي جرز ديوار نميخورن;-)

نظرت محترمه، لیانم خیلی دوست داشتنیه، ولی ایشون رو میشناسی:؟
Weskerrr.jpg

و ایشون:؟

3043903438e5f9dc811ebce8.jpg

RE رو دست این دو نفر می‌چرخه!(اولی خیلی بیشتر)

---------- نوشته در 05:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:09 PM ارسال شده بود ----------

نمیدونم چرا احساس میکنم اینا دوباره یه بازی مثل Code Veronica میدن بیرون

هرگز امکان نداره کپکام دوباره بتونه بازی‌ای مثل CODv بسازه.

درود بر همه عزیزان

جدایی از دوستان بسیار دشوار و غیر قابل هضمه.

لحظات خوبی رو در کنار تک تک شما عزیزان داشتم، امیدوارم هر کجا که هستید سالم و شاد باشید. به دلایل ناگفتنی دیگه مجالی برای در کنار شما بودن ندارم.دلم برای تک تکتون تنگ میشه، حلالم کنید.

امیدوارم RE6 هم به همتون بچسبه و زندگیتون مثل رزیدنت اویل‌های کلاسیک زیبا و دوست داشتنی باشه.

گل لبخند همیشه رو لباتون، به امید دیدار، خدانگهدار.:rose:

درود بر همه عزیزان

لحظات خوبی رو در کنار تک تک شما عزیزان داشتم، امیدوارم هر کجا که هستید سالم و شاد باشید. به دلایل ناگفتنی دیگه مجالی برای در کنار شما بودن ندارم.دلم برای تک تکتون تنگ میشه، حلالم کنید.

امیدوارم RE6 هم به همتون بچسبه و زندگیتون مثل رزیدنت اویل‌های کلاسیک زیبا و دوست داشتنی باشه.

چرااا؟؟؟:(
چرا همه جدیدا هی ما رو ترک میکنن؟؟
چرا؟؟:(
امیدوارم برگردی!

درود بر همه عزیزان

کجا داری میری ای بابا ؟ :( همینطوری بدون دیلیل که نمیتونی بری حداقل یه چیزی بگو

علی،واقعا رفتی؟توی تاپیک تو تنها کسی بودی که کاملا من رو درک می کردی.

سلام حمید! :d

حالا من دردم رو با کی شریک بشم؟:(
این روزها کارم فقط شده دعا کردن برای اینکه شایعه این بازی 3DS دروغ باشه!
جناب GPSY،حرفت در مورد لیون رو کاملا قبول دارم.منتها با کمی دستکاری در جمله ات.جمله بندیت درست نبود! جای بعضی از کلمات باید با هم عوض بشه! :d

و اما رولیشن...
چند روز پیش سینا برام گیم پلی کامل رولیشن رو ارسال کرد که جا داره همینجا ازش تشکر کنم.بازیش فوق العاده بود.بهتر از اون چیزی که فکرش رو می کردم!واقعا خاک بر سر کپکام که بعد از چند سال هم که اومد یک RE به تمام معنا ساخت،زدش به 3DS.کلیر هم که بعد از 11 سال باز رفت توی 3DS.مثل اینکه کپکام کلا هر وقت که می خواد اشتباهات گذشته اش رو جبران کنه و یک بازی خوب بسازه،اون بازی رو میزنه برای 3DS! :d شاید اینجوری می خوان 3DS هاشون فروش بره!
ولی جدای از اینها،من احساس می کنم که این رولیشن به هیچ عنوان یک Spine-Off نیست.بلکه جزو مجموعه ی اصلی محسوب میشه.مثل کد ورونیکا که شماره نداره،ولی از اصلی هم اصلی تره!یا مثلا زیرو که حالت فلش یک داره،ولی جزو مجموعه ی اصلی محسوب میشه.علاوه بر اینکه داستان رولیشن به مراتب قشنگ تر و در عین حال پیچیده تر از داستان رزیدنت اویل 3،4 و حتی زیرو است!تازه شخصیت های بیشتری هم داره.از نظر گیم پلی هم که کلا RE4 و RE5 رو می کنه توی جیبش!اگه بازی کنید،خودتون متوجه میشید.فقط حیف که برای یک کنسول دستی اساب بازیه!:(
با این حساب پس رزیدنت اویل:سقوط که کلیر توش حضور داره هم جزو مجموعه ی اصلی محسوب میشه.گرچه هیچ فرقی نمی کنه.چون در هر صورت اصلا به چشم نمیاد.وقتی RE6 در راهه و جناب لیون خان هم توش حضور داره،دیگه کی منتظر یک بازی 3DS میشینه؟:( به نظر من این بازی قابل قبوله.ولی در صورتی که پس از 11 سال،جایگزین نقش اصلی کلیر نباشه و اینطور نباشه که با این بازی،پرونده ی کلیر بسته بشه.انتظار زیادی نیست که بعد از 11 سال،دوست داشته باشم کلیر توی یک نسخه ی اصلی مثل رزیدنت اویل 6 یا 7 حضور داشته باشه!کریس هم توی رولیشن بود.ولی این دلیل نشد که توی RE6 نباشه.تازه توی RE5 هم بوده!بنابراین حضور کلیر در این بازی،چیزی رو عوض نمی کنه و مسلما بعد از 11 سال،نمی تونه فن های رزیدنت اویل رو ارضاء کنه!

آخرین ویرایش:
علی،واقعا رفتی؟توی تاپیک تو تنها کسی بودی که کاملا من رو درک می کردی.

سلام حمید! :d

حالا من دردم رو با کی شریک بشم؟:(
این روزها کارم فقط شده دعا کردن برای اینکه شایعه این بازی 3DS دروغ باشه!
جناب GPSY،حرفت در مورد لیون رو کاملا قبول دارم.منتها با کمی دستکاری در جمله ات.جمله بندیت درست نبود! جای بعضی از کلمات باید با هم عوض بشه! :d

و اما رولیشن...
چند روز پیش سینا برام گیم پلی کامل رولیشن رو ارسال کرد که جا داره همینجا ازش تشکر کنم.بازیش فوق العاده بود.بهتر از اون چیزی که فکرش رو می کردم!واقعا خاک بر سر کپکام که بعد از چند سال هم که اومد یک RE به تمام معنا ساخت،زدش به 3DS.کلیر هم که بعد از 11 سال باز رفت توی 3DS.مثل اینکه کپکام کلا هر وقت که می خواد اشتباهات گذشته اش رو جبران کنه و یک بازی خوب بسازه،اون بازی رو میزنه برای 3DS! :d شاید اینجوری می خوان 3DS هاشون فروش بره!
ولی جدای از اینها،من احساس می کنم که این رولیشن به هیچ عنوان یک Spine-Off نیست.بلکه جزو مجموعه ی اصلی محسوب میشه.مثل کد ورونیکا که شماره نداره،ولی از اصلی هم اصلی تره!یا مثلا زیرو که حالت فلش یک داره،ولی جزو مجموعه ی اصلی محسوب میشه.علاوه بر اینکه داستان رولیشن به مراتب قشنگ تر و در عین حال پیچیده تر از داستان رزیدنت اویل 3،4 و حتی زیرو است!تازه شخصیت های بیشتری هم داره.از نظر گیم پلی هم که کلا RE4 و RE5 رو می کنه توی جیبش!اگه بازی کنید،خودتون متوجه میشید.فقط حیف که برای یک کنسول دستی اساب بازیه!:(
با این حساب پس رزیدنت اویل:سقوط که کلیر توش حضور داره هم جزو مجموعه ی اصلی محسوب میشه.گرچه هیچ فرقی نمی کنه.چون در هر صورت اصلا به چشم نمیاد.وقتی RE6 در راهه و جناب لیون خان هم توش حضور داره،دیگه کی منتظر یک بازی 3DS میشینه؟:( به نظر من این بازی قابل قبوله.ولی در صورتی که پس از 11 سال،جایگزین نقش اصلی کلیر نباشه و اینطور نباشه که با این بازی،پرونده ی کلیر بسته بشه.انتظار زیادی نیست که بعد از 11 سال،دوست داشته باشم کلیر توی یک نسخه ی اصلی مثل رزیدنت اویل 6 یا 7 حضور داشته باشه!کریس هم توی رولیشن بود.ولی این دلیل نشد که توی RE6 نباشه.تازه توی RE5 هم بوده!بنابراین حضور کلیر در این بازی،چیزی رو عوض نمی کنه.

نیما من رولیشنر رو هنوز بازی نکردم ها:d

وقتی RE6 در راهه و جناب لیون خان هم توش حضور داره،دیگه کی منتظر یک بازی 3DS میشینه؟
:>
ولی بی شوخی، یه نکته ای برای من پیش اومده... کی میگفته RE: Revelations یه Spin Off ــه...؟ یعنی به نظر من چنین امکانی وجود نداشت اصلاً....
-----------
آقا تاپیک ول شده ها... اَه...

آقا تاپیک ول شده ها... اَه...
چون بچه ها نیستن
داداش حامد که رفته شهرستان
داداش سینا که گهگداری میاد
داداش اسفندیار.....
صبر کن....
آها گیرش آوردم!:
در حال حاضر 7 کاربر این گفتگو را مشاهده می کنند. (2 کاربر و 5 مهمان)

:d
احد جون هم که از دیدگان پنهانه!:d
فقط حمید جون اینجاست و خودم و خودت!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or