بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام دوستان يه سوال كوچيك داشتم خب همه ميدونيد كهORC هم ليك شد مي خواستم بدونم كه مشكلات گرافيكي داره؟اصلا فرقش با اوني كه 18 may مياد در چيه؟(منظورم در نسخه اوريج بودنش نيست)

در مورد نظرسنجی پیشنها بدین :دی

پ.ن:
جمعه میام تهران
>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)
خوش بیایی احد جان...امیدوارم حامد و سینا اون روز باشن با هم بریم یک نشست وسکری داشته باشیم...>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)

تو رو خدا بدبیاری رو ببین... چون
جمعه شمالم :d
چقدر دلم میخواست ببینمت احد، یه جوری مُخت رو میخوردم که وقتی برگشتی تبریز واژه ی Leon از زبونت نیافته...
:p
ای بابا لیون جون ،پس بدا به حالت...کارت تمومه...با احد خداحافظی کن...>:)>:)>:)>:)

ای بابا لیون جون ،پس بدا به حالت...کارت تمومه...با احد خداحافظی کن...>:)>:)>:)>:)
لعنتی نمیدونم چرا اصلاً قسمت نمیشه که یه Leon تو جمع شما Wekerیها و Chrisیها باشه... دیروز هم محمد زنگید و گفت برنامه بچینیم...
یه روزی Leon میاد بالاخره... فعلاً بذارید هوویجوری Leon به همین صورت SECRET بمونه...
:d

یادم باشه تابستون که اومدم تهرون اول برم فرمانده و داداش سینا و داداش اسفندیار رو ببینم و نقشه های خطرناک جنگ رو بچینیم!:d>:)
احد جون یه بار تبریز هم اومدم ولی گفتن نیستی!!!:biggrin1:
آخر سر هم میام به صورت مخفیانه این لیون رو میکشم!!!:biggrin1:
در مورد نظرسنجی پیشنها بدین :biggrin1:
چی بگیم احد جون؟:biggrin1: خودت بهتر از ما میدونی!:biggrin1: بریم راجع به RE6 یه چیزی بذاریم!!!:biggrin1::biggrin1:

نیما کجایی؟ :d

62329409099759472299.jpg

درود
پس از استقبال بسیار زیاد و امتیازات بالای رزیدنت اویل رولیشنز سال پیش در در مراسم GDC 2012 کاوانا به فن های رزیدنت اویل قول داد که در کنار رزیدنت اویل 6 ما شاهد رزیدنت اویل یا رزیدنت اویل های فرعی دیگری برای کنسول Nintendo 3DS خواهیم بود .

امروز شایعه ای در مورد رزیدنت اویل جدیدی برای Nintendo 3DS در اینترنت منتشر شده است که گواه این مطلب است! وبسایت لهستانی MWRC گزارش داد اواخر امسال ما شاهد عنوان جدیدی از بازی رزیدنت اویل برای کنسول Nintendo 3DS خواهیم بود . این بازی Resident Evil: Downfall نامیده شده است داستان بازی بین وقایع رزیدنت اویل 5 و 6 اتفاق می افتد و اما چیزی که بیشتر از همه طرفدارن کلر ردفیلد را خوشحال میکنید اینست که بازیکنان کنترل Claire Redfield را بدست خواهند گرفت در حالی که او که شاهد نابودی بشریت میباشد. این خبر در ابتدا توسط وبسایت تبلیغاتی انگلیسی بنام Digital Spy اعلام شده بود! شایعه ی دیگری مبنی بر احتمال رونمایی از این بازی در E3 که حدود یک ماه دیگر در شهر لس آنجلس آمریکا برگزار میشود وجود دارد! باید صبر کرد و دید آیا کپکام طرفدارن رزیدنت اویل را در E3 سورپرایز خواهد کرد یا خیر!

مثلا چه اتفاقی؟
من که افتخار زیارت احد رو هم امسال و هم پارسال داشتم.تازه به لطف ایکس باکس احد،ORC رو هم بازی کردم.البته فقط در حد چند دقیقه و اون قسمت هایی که کلیر بود! :d

مثلا چه اتفاقی؟
من که افتخار زیارت احد رو هم امسال و هم پارسال داشتم.تازه به لطف ایکس باکس احد،ORC رو هم بازی کردم.البته فقط در حد چند دقیقه و اون قسمت هایی که کلیر بود! :d

همینطور بی اعتنا از کنار خبر من میگذری نیما ؟ پس تو فن کلر نیستی :|

مارو باش رو دیوار کی داریم یادگاری مینویسیم !

همینطور بی اعتنا از کنار خبر من میگذری نیما ؟ پس تو فن کلر نیستی :|

مارو باش رو دیوار کی داریم یادگاری مینویسیم !

من و نیما حال هم رو میفهمیم:d

اصلاً چه دلیلی داره کلر تو یه نسخه فرعی باشه؟ تازه اگر این خبر هم صحت داشته باشه و از این موضوعی که مطرح کردم چشم پوشی کنیم، شانس بازی کردن این نسخه (!) برای مایی که 3DS نداریم کمه.

من و نیما حال هم رو میفهمیم:d

اصلاً چه دلیلی داره کلر تو یه نسخه فرعی باشه؟ تازه اگر این خبر هم صحت داشته باشه و از این موضوعی که مطرح کردم چشم پوشی کنیم، شانس بازی کردن این نسخه (!) برای مایی که 3DS نداریم کمه.

میدونم اما نیما حتی یک سر هم تکون نداد نسبت به این خبر :d

این بازی RE: Downfall شامل دو CG Movie رزیدنت اویل : دیجنریشن و رزیدنت اویل : دمنیشن هم میشود برای کنسول دستی Nintendo 3DS عرضه خواهد شد و شما قادر خواهید بود این دو انیمیشن را هم بصورت 3D تماشا کنید!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or