بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اولش طبق معمول لیون رو میبینیم که داره میدم
بعدش2 تا گروه دارن با هم میجنگن بعدش مینویسه:
A Europian Warzone
بعدش معلوم نیست جریان چیه که لیکر ها سر و کله شون پیدا میشه.
بعدش مینویسه:
The Worst Evil Is About To Be Unleashed
یعنی چی یا کی میتونه باشه؟
بعدشم که یه نفر میاد و به قول داداش سینا احتمالا بیلی هست (خوب به صورتش نگاه کنیم استایل صورتش به بیلی میخوره اگرچه یه ذره هم شباهت به اون کریس میده ولی از نظر هیکل نه!):
vpjxvqkiqprpb7b0qrzt.jpg

حمید دمت گرم . راستی این مطلبی رو که نوشتی یکی دیگه هم تو سایت گذاشته بود , ولی مرسی که اینجا هم گذاشتی !
تاریخ Damnation هم مشخص شد . 27 اکتبر در سینما های ژاپن
از کجا فهمیدی دارم میخندم !

قربونت من اصلا به اون کاری ندارم سینا جان :) من از رو اون ننوشتم من خودم ترجمه کردم. ;;)

013.jpg

در مصاحبه ای که nowgamer با آقای Eiichiro Sasaki یکی از سازندگان Resident Evil 6 انجام داد سوالی مطرح شد تحت این عنوان که:
ما در طول دیدن دومین تریلر Resident Evil 6 چیز جالبی توجهمان را به خود جلب کرد و آن تغییر HUD بازی بود ممکن است کمی در مورد این تغییر و این HUD جدید توضیح بدید؟

Sasaki بله این Hud میزان سلامتی شما را نشان میدهد همچنین اسلحه ها و مهمات شما اما ما یک سیستم مبارزه ای جدید در بازی خواهیم داشت به نام " the physical combat gauge " این آیتم میزان استقامت شما را نشان میدهد هر زمانی که شما از مبارزات فیزیکی در بازی استفاده کنید مقداری از این آیتم مصرف میشود بنابراین شما باید برای مبارزات خود هم برنامه ریزی داشته باشید زیرا در صورت استفاده زیاد در جایی که شما واقعا به آن نیاز دارید شما قادر نخواهید بود از آن استفاده کنید.

آقای مهدی عبد الحسینی تو پیج نمیبینمت کم فعالیت شدی :d سینا با شما هم هستم نخند :d
ببینم یعنی توی بازی هر موقع دلمون بخواد میتونیم melee بزنیم و دیگه لازم نیست اول یک تیر به دست یا پا یا صورت شلیک کنیم بعد melee بزنیم؟؟
اگه اینطور باشه جالبه
راستش خیلی وقته این داستان دانشگاه و ارز و اعزام و اینا ریخته سرم...وقت سر زدن به اینجا رو کم دارم...حالا سعی میکنم حضور پررنگ تر و مفیدتری داشته باشم...;;)

ببینم یعنی توی بازی هر موقع دلمون بخواد میتونیم melee بزنیم و دیگه لازم نیست اول یک تیر به دست یا پا یا صورت شلیک کنیم بعد melee بزنیم؟؟
اگه اینطور باشه جالبه
راستش خیلی وقته این داستان دانشگاه و ارز و اعزام و اینا ریخته سرم...وقت سر زدن به اینجا رو کم دارم...حالا سعی میکنم حضور پررنگ تر و مفیدتری داشته باشم...;;)

چی بزنی ؟ :d

---------- نوشته در 12:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 AM ارسال شده بود ----------

تریلرشو دیدم! کفم برید!!! چرا جنگه؟ اون یارو آخری کی بود؟ شباهت به کریس RE1 میداد!!!! لیکر ها هم که پایه ثابت RE هستن!!!

تریلر رو تازه دیدی مگه تونی المیدا ؟ :d

منظور داداش اسفندیار اینه که از این به بعد به جای اینکه مشت بزنی یا لگد،جفت پا بری تو صورت زامبیا! یا مثلا یه دونه D.D.T بزنی زیر یه زامبی!:d
دقیقا!!!
تونی جون...ظاهرا فقط اینجا، تو منو درست درک میکنی!!!
خداخیرت بده!!
کوچیک بچه ها هستم!
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
منظور داداش اسفندیار اینه که از این به بعد به جای اینکه مشت بزنی یا لگد،جفت پا بری تو صورت زامبیا! یا مثلا یه دونه D.D.T بزنی زیر یه زامبی!:d
دقیقا!!!
تونی جون...ظاهرا فقط اینجا، تو منو درست درک میکنی!!!
خداخیرت بده!!

سلام.
من زیاد بازی نمیکنم و فقط رزیدنت اویل بازی کردم که خیلی لذت بخشه.تازگیا هم میخوام سایلنت هیل بازی کنم.چند روزیه که عضو این سایت شدم و تو این همه مدت فقط داشتم صفحات اول اینجا رو میخوندم.میخواستم از آقای احد و آقا نیما یه تشکر اساسی کنم.واقعا اطلاعات خیلی خوبی بهم اضافه شد.واقعا کاراتون عالیه.من اصلا چنین برداشتهایی از بازی نداشتم.
امیدوارم شما دوستان بتونید کمکم کنید.

درود
بچه‌ها این نظر سنجیم شور و حال خودش رو از دست داده، موضوع چندان قابل بحثی نیست(هست ولی بچه‌ها اهمیت نمی‌دند:d). یه حرکت جدیدی بزنید تا E3 تاپیک به خواب بهاری نره لااقل! احدم که غیبش زده! منتظر ایده‌های جالبش بودیم ولی فعلاً خبری ازش نیست:d
ماندگار باشید.

من زیاد بازی نمیکنم و فقط رزیدنت اویل بازی کردم که خیلی لذت بخشه.تازگیا هم میخوام سایلنت هیل بازی کنم.چند روزیه که عضو این سایت شدم و تو این همه مدت فقط داشتم صفحات اول اینجا رو میخوندم.میخواستم از آقای احد و آقا نیما یه تشکر اساسی کنم.واقعا اطلاعات خیلی خوبی بهم اضافه شد.واقعا کاراتون عالیه.من اصلا چنین برداشتهایی از بازی نداشتم.
سلام دوست خوبم، به تاپیک خودت خوش آمدی:welcome: امیدوارم از حضورت در این تاپیک لذت ببری.

منم درک میکنما! :d مرید سلطان باشی ندونی melee چیه؟
هـــــی وای من!
من در محضر فرمانده جسارت نمیکنم...شما سالاری...اصلا تیم بچه های وسکر جدای این قضیه هستن..
سلام.
درود بر شما...به جمع زامبی کشای حرفه ای خوش اومدین...
تا کسی نیست یک سوال بپرسم: شما شخصیت مورد علاقتون تو رزیدنت اویل کیه؟
جان هر کی دوست داری نگو لیون!!!:((

سلام.

:welcome:

وای خدایا
یعنی کسی هست تو این دنیا به غیر از این شخص محترم کس دیگه ای رو انتخاب کنه
بهترینه اصلا:d
طرفدار سرسخت
شرمنده نتونستم جلو خدمو بگیرم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or