بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من با پوتی نماس گرفتم گفت خطری برای برداران روسی نداره البته اگه اسم مقدس استالین روبیارید:d
تازه اگه بیان میخائیل میاد کمک
sigpic46601_24.gif

می گم بچه ها اگه تو این صحنه لیان مجبورشه , کریس رو با تیر بزنه چیکار کنیم ؟؟؟؟؟
yahoo_2.gif
ما که نمیتونیم تو اسخت بازی دخالت کنیم .بنیشنیم و صبر پیش گیریم دنباه کار خیش گیریم.
شایدم با هم توافق کردند

آخرین ویرایش:
sigpic46601_24.gif

می گم بچه ها اگه تو این صحنه لیان مجبورشه , کریس رو با تیر بزنه چیکار کنیم ؟؟؟؟؟ :(

سلام

اگر عکسش اتفاق بیفته کیفور میشیم:d
پ.ن: لیان از این جرأت‌ها نداره، دلش نمیومد به جنازه رئیس جمهور تیر بزنه، اونوقت کرس رو بزنه!=))

سلام

اگر عکسش اتفاق بیفته کیفور میشیم:d
پ.ن: لیان از این جرأت‌ها نداره، دلش نمیومد به جنازه رئیس جمهور تیر بزنه، اونوقت کرس رو بزنه!=))
محض کل کل یا بازی که سوال نکردم لطفا این جوابا رو بذار برای کلوب
برای بحث پرسیدم
واقعا به نظرتون کدوم دلایل مهمتری برای شلیک به اون یکی دارن
لیان به ایدا احتیاج داره چون یه شاهد ( به احتمال زیاد شاهد مبتلا کردن رییس جمهور)
البته لیان نشون داده از گلوله خوردن نمی ترسه
کریس چون ایدا تمام سرباز هاش رو کشته می خواد ایدا رو بکشه
البته این نشون میده که کریس کلا روحش از وجود ایدا تا الان خبر نداشته

آخرین ویرایش:
محض کل کل یا بازی که سوال نکردم
برای بحث پرسیدم
واقعا به نظرتون کدوم دلایل مهمتری برای شلیک به اون یکی دارن
لیان به ایدا احتیاج داره چون یه شاهد ( به احتمال زیاد شاهد مبتلا کردن رییس جمهور)
کریس چون ایدا تمام سرباز هاش رو کشته می خواد ایدا رو بکشه
البته این نشون میده که کریس کلا روحش از وجود ایدا تا الان خبر نداشته

مزاح بود افشین جان چرا ناراحت میشی؟:d

خوب فکر نکنم لیان فقط به خاطر شاهد بودن ایدا جونش رو نجات بده، می‌دونیم که لیان جونش رو مدیون ایداست( سرپیچی ایدا از فرمان وسکر برای کشتن لیان.)
و اینکه کرس داره احساساتی با قضیه برخورد می‌کنه و از شدت خشم به روی لیان اسلحه میکشه، بر خلاف میلش.
و اینجا حق رو به لیان میدم چون شاید با کشتن ایدا مشکلی حل نشه ولی با زنده نگه داشتنش گره‌ای از مشکل باز بشه.

مزاح بود افشین جان چرا ناراحت میشی؟:d

خوب فکر نکنم لیان فقط به خاطر شاهد بودن ایدا جونش رو نجات بده، می‌دونیم که لیان جونش رو مدیون ایداست( سرپیچی ایدا از فرمان وسکر برای کشتن لیان.)
و اینکه کرس داره احساساتی با قضیه برخورد می‌کنه و از شدت خشم به روی لیان اسلحه میکشه، بر خلاف میلش.
و اینجا حق رو به لیان میدم چون شاید با کشتن ایدا مشکلی حل نشه ولی با زنده نگه داشتنش گره‌ای از مشکل باز بشه.

ناراحت نمیشم فقط چون به بقیه به خاطر این پست ها گیر میدم اگه به تو نگم میشه پارتی بازی :دی

خوب ایدا جونش رو مدیون لیان بود اگه لیان جلوی گلوله آنت نمی پرید ایدا می مرد
در ضمن به احتمال زیاد ایدا به خاطر لیان این کارو نکرده و بیشتر برای از بین بردن نقشه وسکر و شاید دستوراتی که از بالا تر داشته اینکارو کرده وگرنه اینطور که معلومه ایدا خیلی هم خوب آدم های بیگناه رو می کشه

اما در مورد کریس باز هم شک دارم
شاید منظور کریس آلوده کردن همه مردم بیگناه یا شاید شاید اصن شروع یه خط جدید داستانی باشه
ینی کریس دستش به ایدا رسیده و می خواد همین جا اونو به سزای اعمالش برسونه قبل از اینکه بخواد فرار کنه یا ازش حمایت بشه
ینی منظورم اینه که
لیان دنبال نسیه است ولی کریس دنبال نقد :دی

راستی اینم ببینید
جالبه یکی از بچه ها هم آپلودش کنه البته من نکات مهمشه می گم براتون
Resident Evil 6: On Wesker's Son, Horror, and the Release Date - YouTube

آخرین ویرایش:
اینجا حق رو به لیان میدم چون شاید با کشتن ایدا مشکلی حل نشه ولی با زنده نگه داشتنش گره‌ای از مشکل باز بشه.
شوخی میکنی علی جون؟!!! حتما ایدا هم میاد از سیر تا پیاز براشون میگه که بعد از RE4 چکار کرده!!!
من حقو به کریس میدم چون اینا بالاخره اینقدر مدرک دارن که به ایدا رسیدن.مدرک پیدا کردن و سر نخ پیدا کردن براشون کاری نداره ولی بر عکس با کشتن ایدا یکی از مهره های بازی کم میشه.ایدا هم مطمئنا قبل از مردنش وقتی داره جون میده یه سری چیزا رو بر ملا میکنه طبق روال همه داستان ها.
(اگر چه مهره اصلی بازی به نظرم هنوز زنده است!!!:x)

نکات مهم اون ویدئو که گذاشتم
اون بدبخت واقعا پسر آلبرت وسکر و آلبرت خانواده اش و همسرش رو رها کرده بوده و جیک با سختی زیاد بزرگ شده برای همین پول براش اهمیت زیادی داره و تبدیل به یه مزدور شده
سناریو ها تو بازی انتخابی ولی کارگردان بازی می گه اساس بازی روی سناریو لیان و شدیدا توصیه می کنه از سناریو لیان شروع کنیم بازی رو و شروع با لیان داستان اصلی رو روایت می کنه
شری ماموریت دولت آمریکا شده و در واقع همکار لیانِ
اونطور که میگه شری دقیقا نقطه بر عکس جیک و جون آدم ها براش مهمه در حالی که جیک اینجوری نیست و فقط پول براش مهمه
مث اینکه ایدا یه ویروسی رو به جیک تزریق می کنه و اون قدرت ها رو بدست میاره
تو هر سه بخش پارتنر هست ولی مث شماره 5 نیست
و تقریبا اکثر کارا رو خودمون انجام میدیم و وابسته به پارتنر نیستیم

ناراحت نمیشم فقط چون به بقیه به خاطر این پست ها گیر میدم اگه به تو نگم میشه پارتی بازی :دی
هر چه از دوست رسد نیکوست، حتی گیر سه پیچ:d

خوب ایدا جونش رو مدیون لیان بود اگه لیان جلوی گلوله آنت نمی پرید ایدا می مرد
در ضمن به احتمال زیاد ایدا به خاطر لیان این کارو نکرده و بیشتر برای از بین بردن نقشه وسکر و شاید دستوراتی که از بالا تر داشته اینکارو کرده وگرنه اینطور که معلومه ایدا خیلی هم خوب آدم های بیگناه رو می کشه

اما در مورد کریس باز هم شک دارم
شاید منظور کریس آلوده کردن همه مردم بیگناه یا شاید شاید اصن شروع یه خط جدید داستانی باشه
ینی کریس دستش به ایدا رسیده و می خواد همین جا اونو به سزای اعمالش برسونه قبل از اینکه بخواد فرار کنه یا ازش حمایت بشه
ینی منظورم اینه که
لیان دنبال نسیه است ولی کریس دنبال نقد :دی

خوب نکته اول اینکه لیان فقط برای یک لحظه جلوی کشته شدن ایدا رو میگیره و برای تضمین جانش باید در برابر کرس قرار میگرفت. نکته دوم اینکه: مهم نیست که ایدا برای چی لیان رو نکشته، مهم اینه که لیان چی فکر می‌کنه: "من به ایدا بدهکارم"

شوخی میکنی علی جون؟!!! حتما ایدا هم میاد از سیر تا پیاز براشون میگه که بعد از RE4 چکار کرده!!!
من حقو به کریس میدم چون اینا بالاخره اینقدر مدرک دارن که به ایدا رسیدن.مدرک پیدا کردن و سر نخ پیدا کردن براشون کاری نداره ولی بر عکس با کشتن ایدا یکی از مهره های بازی کم میشه.ایدا هم مطمئنا قبل از مردنش وقتی داره جون میده یه سری چیزا رو بر ملا میکنه طبق روال همه داستان ها.
(اگر چه مهره اصلی بازی به نظرم هنوز زنده است!!!:x)

من همچین حرفی زدم؟ چه نیازیه این موارد رو علنی اعلام کنه؟ چه دردی از کرس دوا می‌کنه؟ این مورد برای لیان اهمیت داره و نه برای کرس. در ضمن ایدا همه جا هست، شاید به صورت اتفاقی سر راه کرس و لیان قرار گرفته.

افشین جان این لینکی که گذاشتی تریلر جدیده؟ حجمش چقدره؟

آخرین ویرایش:
من همچین حرفی زدم؟ چه نیازیه این موارد رو علنی اعلام کنه؟ چه دردی از درد کرس دوا می‌کنه؟ این مورد برای لیان اهمیت داره و نه برای کرس. در ضمن ایدا همه جا هست، شاید به صورت اتفاقی سر راه کرس و لیان قرار گرفته.

افشین جان این لینکی که گذاشتی تریلر جدیده؟ حجمش چقدره؟
مگه من گفتم همچین حرفی زدی؟ اصلا علنی نکنه! چه چیزی باعث شده کریس و لیان وارد داستان بشن؟ هر کدومشون دنبال یه قسمت از یه سر نخ بودن.پس ایدا هم بمیره یا نمیره بازم میتونن سر نخ پیدا کنن.چه طور رئیس جمهور توی RE4 و سازمان های جاسوسیشون به یه دهکده پرت دورافتاده توی اسپانیا مشکوک میشن و B.S.A.A نتونه مدرک و سرنخ پیدا کنه اونم در حالی که سازمان مبارزه با بیوتروریسم هست؟
دردی از کریس دوا نمیکنه. ایدا از نظر منفی بودن شاید مثل وسکر نباشه ولی از اون یه خورده کمتره.پس کریس وظیفه اش توی سازمان اینه که هر عاملی که امنیت بشریت رو به خطر میندازه نابود کنه. اما لیان چی؟ فکر نمیکنی به خاطر همون قضیه همیشگی هست؟

مگه من گفتم همچین حرفی زدی؟ اصلا علنی نکنه! چه چیزی باعث شده کریس و لیان وارد داستان بشن؟ هر کدومشون دنبال یه قسمت از یه سر نخ بودن.پس ایدا هم بمیره یا نمیره بازم میتونن سر نخ پیدا کنن.چه طور رئیس جمهور توی RE4 و سازمان های جاسوسیشون به یه دهکده پرت دورافتاده توی اسپانیا مشکوک میشن و B.S.A.A نتونه مدرک و سرنخ پیدا کنه اونم در حالی که سازمان مبارزه با بیوتروریسم هست؟
دردی از کریس دوا نمیکنه. ایدا از نظر منفی بودن شاید مثل وسکر نباشه ولی از اون یه خورده کمتره.پس کریس وظیفه اش توی سازمان اینه که هر عاملی که امنیت بشریت رو به خطر میندازه نابود کنه. اما لیان چی؟ فکر نمیکنی به خاطر همون قضیه همیشگی هست؟
نگفتی "شوخی میکنی؟" ؟!! لابد احساس کردی من همچین چیزی گفتم دیگه:d
منظورم از جمله "دردی ازش دوا نمی‌کنه" (که چه جمله مسخره‌ای هم هست:d) اینه که دونستن داستان بین لیان و ایدا هیچ ربطی به کرس و اهدافش نداره، همین و بس. پس لیان به جای اینکه بشینه برای کرس قصه حسین کرد شبستری تعریف کنه، در برابر تصمیمش عکس العمل نشون میده، البته با توجیهی که قابل قبول برای کرس باشه، Key Witness بودن!

آخرین ویرایش:
عزیزان دل اینم لینک مستقیم ویدئویی که افشین جان زحمتش رو کشیدند، نکات جالبی داره حتماً ببینید.( (MP4 Standard Quality (360p )

Resident Evil 6: On Wesker's Son, Horror, and the Release Date

پ.ن: اگر از عکس خود سازنده‌ها تو بازی استفاده کنند بازی از لحاظ ترس تضمین شدست:d

آخرین ویرایش:
عزیزان دل اینم لینک مستقیم ویدئویی که افشین جان زحمتش رو کشیدند، نکات جالبی داره حتماً ببینید.( (MP4 Standard Quality (360p )

Resident Evil 6: On Wesker's Son, Horror, and the Release Date

پ.ن: اگر از عکس خود سازنده‌ها تو بازی استفاده کنند بازی از لحاظ ترس تضمین شدست:d

عه؟ دیشب داشتم آپلودش میکردم سر 90% به F**K رفت!!!
اونو موافقم!! یارو خداییش قیافه اش عین این جذامیا بود!!!

بچها راستی امروز تولد داداش حامد،وسکر تاپیکمونه! بزن اون دست خوشگله رو!!! حامد جون امیدوارم توی لحظه لحظه زندگیت موفق و سربلند باشی و ............
بتونیم یه جنگ دیگه در کنارت باشیم!!!!
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
عه؟ دیشب داشتم آپلودش میکردم سر 90% به F**K رفت!!!
اونو موافقم!! یارو خداییش قیافه اش عین این جذامیا بود!!!

بچها راستی امروز تولد داداش حامد،وسکر تاپیکمونه! بزن اون دست خوشگله رو!!! حامد جون امیدوارم توی لحظه لحظه زندگیت موفق و سربلند باشی و ............
بتونیم یه جنگ دیگه در کنارت باشیم!!!!:d:d:d
باز خدا خیرت بده که مارو مطلع کردی!
تولدت مبارک حامد خان:groupwave:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or