بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

عه؟ دیشب داشتم آپلودش میکردم سر 90% به F**K رفت!!!
اونو موافقم!! یارو خداییش قیافه اش عین این جذامیا بود!!!

بچها راستی امروز تولد داداش حامد،وسکر تاپیکمونه! بزن اون دست خوشگله رو!!! حامد جون امیدوارم توی لحظه لحظه زندگیت موفق و سربلند باشی و ............
بتونیم یه جنگ دیگه در کنارت باشیم!!!!:d:d:d
باز خدا خیرت بده که مارو مطلع کردی!
تولدت مبارک حامد خان:groupwave:

من کوچیک تک تک بچه های باحال و با صفای این تاپیک هستم:x
امیدوارم جشن 120 سالگی تک تکتون رو تو هرجا که هستید با هم بگیریم:x

بدون شرح :d

577163_345331165524324_217937061597069_948884_380220274_n.jpg

شرمنده.چند روزی نبودم.داشتم یک مقاله ی دو صفحه ای در مورد رزیدنت اویل 6 می نوشتم که البته بیشتر در حکم نظرات شخصی است تا مقاله.ولی از همتون خواهش می کنم که بخونیدش.شاید با خوندنش کمی از احساس من نسبت به این بازی رو درک کنید!به زودی می زارمش.
راستی،کسی می دونه که این شایعه ی بدل ایدا (کارلا رادامس) راسته یا دروغ؟یعنی اونی که دیدیم ایدا نبود؟من که خیلی دوست دارم دروغ باشه.آخه مثل اینکه کپکام گفته بعد از تموم کردن هر 3 تا سناریو،سناریوی مربوط به ایدا باز میشه.البته ایدای واقعی!

حامد،تولدت مبارک.:d

آخرین ویرایش:
شرمنده.چند روزی نبودم.داشتم یک مقاله ی دو صفحه ای در مورد رزیدنت اویل 6 می نوشتم که البته بیشتر در حکم نظرات شخصی است تا مقاله.ولی از همتون خواهش می کنم که بخونیدش.شاید با خوندنش کمی از احساس من نسبت به این بازی رو درک کنید!به زودی می زارمش.
راستی،کسی می دونه که این شایعه ی بدل ایدا (کارلا رادامس) راسته یا دروغ؟یعنی اونی که دیدیم ایدا نبود؟من که خیلی دوست دارم دروغ باشه.آخه مثل اینکه کپکام گفته بعد از تموم کردن هر 3 تا سناریو،سناریوی مربوط به ایدا باز میشه.البته ایدای واقعی!

حامد،تولدت مبارک.:d
نیما هرچی مینویسی میدونم خوبه و ارزشمنده لینک بده بدانلودیم بخونیم (دانلودش کردم)
آقا این کتابت به کجا رسید؟ یعنی امسال به دستمون میرسه؟:d (نظرسنجی بعدی مشخص شد)
ممنونم نیما انشاالله باهم و بقیه دوستان 120 سالگیتو جشن بگیریم:x

خب نیما جون مطلبی رو که گذاشتی خوندم و یه لحظه هم برای پذیرفتنش شک نکرم.کاملا با حرفات موافقم مخصوصا ورود پسر وسکر! چرا؟ چون داستانی مثل DMC 4 رو به وجود میاره که پر میشه از حفره های داستانی!
(اینکه Nero پسر Vergil بود!) به خاطر همین هم بود که کپکام تصمیم گرفت سری DMC رو ریبوت کنه.هم برای کپکام متاسفم و هم برای فن هایی که بدون هیچ مقدمه ای چنین دیدگاهی دارن.درسته که هممون شماره ششم رو بازی میکنیم ولی در صورتی مورد پسند قرار میگیره که بر طبق روال اصلیش پیش بره.حتی دیدن کلیر برای یه لحظه هم آدم رو به دنیای کلاسیک سری میبره.بازم میگم واقعا برای کپکام متاسفم.

درود
فقط نظر یادتون نره!ممنون.

آقا نیما مطلب خوبت رو خوندم و اینجا به چند نکته اشاره میکنم:

1- نظر هر شخصی نه تنها برای خودش بلکه برای همه محترمه، مگر اینکه نظر فرد معقول و منطقی نباشه.

2- با بیشتر نکاتی که اشاره کردی موافقم، هنوز نمیشه قاطعانه نظر داد ولی اگر کلر در نسخه ششم حضور نداشته باشه، این یک اشتباه غیر قابل بخشش از جانب کپکامه.

3- وارد شدن شخصیت جدید به بازی رو لطمه خوردن به پیکره سری نمیدونم، اتفاقاً برعکس فکر میکنم، ورود شخصیت جدید میتونه کیفیت و وسعت داستان بازی رو بالا ببره، البته نباید زیاد هم به بازی آب بسته بشه!

4- حضور کرس در بازی مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اگر در کنار لیان و کرس، کلر هم حضور داشت، بازی از با توجه به فاکتورهای مورد علاقه فن‌های بازی که شما بهش اشاره کردید فوق العاده می‌شد.

در کل ممنونم از مطلب خوبت، ولی نمیشه در مورد بازی زود قضاوت کرد.
تصور کنید اگر کلر و جیل در نسخه دیگه‌ای در کنار هم قرار بگیرند چقدر فوق العاده میشه! به نظر من کپکام برنامه طولانی مدتی برای این سری ریخته.

بفرمایید.تموم شد.فقط نظر یادتون نره!ممنون.

آپلود عکس و فایل

سلام آقا نیما
اول از همه یک انتقاد بهت بکنم که هیچکی روش نشد بهت بگه
داداش تورو به هر چی اعتقاد داری از "Enter" توی مطالبی که مینویسی استفاده کن...من شصت بار خط ها رو پایین بالا خوندم:p

خب...
مطالبی که نوشتی به قول سینا بیشترش تکراری بود چون قبلا هم گفته بودی...حداقل ما ها میدونستیم ولی واسه بعضی دیگه از بچه ها جدید بود
بعد خدمتتون عرض کنم که....با این که میگی کلیر باید تو داستان میبود کاملا موافقم...ولی اگه میخواست باشه باید واسش یک سناریو جدا بدن...چرا؟...چون کلیر خودش کلی جای بحث داره داستانش...
اگه هم میخواست اینطوری بشه بازی قاعدتا تاخیر میخورد...حداقل 1سال
شاید کپکام بخواد تو بازیه بعدی داستان کلیر رو مطرح کنه و من احتمال میدم اون بازی شماره دار نباشه و مثل کد ورونیکا اسم دار باشه!!
و اینکه کپکام تحت تاثیر فن های دسته دوم بوده رو هم قبول دارم...اون میاد هرکاری بکنه که بازیش فروش بالاتری داشته باشه
هیچ وقت نمیاد حرف امثال من و شما رو گوش کنه ...که چی؟که اینکه یک بازی با گیم پلی و داستان و معما های سنگین کلاسیک بده!
الان ملت حال ندارن کلشونو بخارونن بعد بیان رزیدنت اویل به سبک کلاسیک با داستان غنی بازی کنن...طرف همون اولش هنگ میکنه میره!
...
دهنم کف کرد...:p
اما...
اما...
وسکر جای بحثش از همه بیشتره!!!
به نظر من تو تمام سری های رزیدنت اویل هیچکی به گرد پاشم نمیرسه!!
واسه همین باید تو تمام سری حضور داشته باشه...یا مستقیم یا غیر مستقیم
حق همه رو هم میتونه بخوره!!>:)
جای هرکی رو هم که بخواد میتونه بگیره!>:)

آخرین ویرایش:
013.jpg

در مصاحبه ای که nowgamer با آقای Eiichiro Sasaki یکی از سازندگان Resident Evil 6 انجام داد سوالی مطرح شد تحت این عنوان که:
ما در طول دیدن دومین تریلر Resident Evil 6 چیز جالبی توجهمان را به خود جلب کرد و آن تغییر HUD بازی بود ممکن است کمی در مورد این تغییر و این HUD جدید توضیح بدهید؟

Sasaki بله این Hud میزان سلامتی شما را نشان میدهد همچنین اسلحه ها و مهمات شما اما ما یک سیستم مبارزه ای جدید در بازی خواهیم داشت به نام " the physical combat gauge " این آیتم میزان استقامت شما را نشان میدهد هر زمانی که شما از مبارزات فیزیکی در بازی استفاده کنید مقداری از این آیتم مصرف میشود بنابراین شما باید برای مبارزات خود هم برنامه ریزی داشته باشید زیرا در صورت استفاده زیاد در جایی که شما واقعا به آن نیاز دارید شما قادر نخواهید بود از آن استفاده کنید.

آقای مهدی عبد الحسینی تو پیج نمیبینمت کم فعالیت شدی
yahoo_4.gif
سینا با شما هم هستم نخند :d

آخرین ویرایش:
حمید دمت گرم . راستی این مطلبی رو که نوشتی یکی دیگه هم تو سایت گذاشته بود , ولی مرسی که اینجا هم گذاشتی !
تاریخ Damnation هم مشخص شد . 27 اکتبر در سینما های ژاپن
از کجا فهمیدی دارم میخندم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or