بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

یعنی پدرم در اومد این مقاله رو تموم کردم. جای من بودین دیوونه میشدین. عکس‌هاش رو آماده کنم تا بذارم روی سایت.

داستان بازی رزدنت اویل 6 در سال ۲۰۱۳ ، ۱۵ سال پس از حوادث اصلی داستان رزیدنت اویل و ۴ سال پس از واقعه ی رزیدنت اویل ۵ روایت میشود. این یعنی با داستان کاملا جدید و ویروس های کاملا جدید طرفیم. از طرفی حضور هر کرکتری در بازی وجود داره حتی کلر

اون که لیان به رئیس جمهور گفت سر جات بمون نه یه یه شخص خاص. اینو دیگه من 100% مطمعنم. ببین لیان و پرتنرش هلنا باهم هر دو تو اون اتاق که رئیس جمهور بود بودند خب ولی رئیس جمهور بعد از این که به زامبی تبدیل شد بطرف هلنا حمله کرد بعدش دیگه معلوم نشد لیان به طرف رئیس جمهور تیراندازی کرد یا هلنا احتمال زیاد لیان بوده . ولی در این که تو اون لحظه هیچ کس دیگه به غیر از اونا تو اتاق نبوده مثلا ایدا نیم درصد هم شک نکن. اون لحن خاص هم به خاطر این بوده پرزیدنت دوستش هم بوده و نمیخواسته بکشتش !

522355_326815900712639_285670078160555_932537_1412548319_n.jpg
558265_326815857379310_285670078160555_932535_2031282520_n.jpg

خب بالاخره چند نمونه از حدس های منم مثل احد درست از آب در اومد تبریک میگم.:d

ایول منتظر همین بودم. میدونستم یه روز این اتفاق میفته و شرکتی مثل آمبرلا بزودی روی کار میاد . خدا کنه چند تا B.O.W هم بسازن. من سربازی نرفتم معاف شدم ولی برای این مورد اگه همیچین فاجعه ای رخ بده و به ایران کشیده بشه خودم رسما تقاضا میدم. :d البته هنوز اول کار هستن ایشالا 7 8 10 سال دیگه رزیدنت اویل واقعه راکون سیتی به واقعیت میپیونده. Can't wait :x

بچه ها تاپیک رفت صفحه 500 ام!!! بزن اون دست قشنگه رو به افتخار خودتون!!!:d
در مورد خبر فکر کنین نمسیسو بسازن!!!:-o روزا فقط باید فرار کنیم!!!:-o
احد جون! احد خان! برادر! یا حبیبی! مقاله ات آماده نشد؟:-/

اوف... بخدا من كه از خدامه يدونه ازون بمبا بزنن تو قزوين ملت همه زامبي شن اونقت منم يه شات گان بردارم بزنم بيرون آي زامبي بكشم ها... آي بكشم ها :x
اولين كلماتي هم كه ميگم اينا هستن:
septamber 28...Daylight ...Monsters have overtaken the city...somehow ...I'm still alive

بخدا لذت ازين بالاتر نميشه :d

سلام.
فکم چسبید به زمین.500 صفحه .من اخرین بار که اینجارو دیدم حدود سی صفحه بود.البته حدود سه سال پیش:d.دمتون گرم نمیدونستم این بازی این قدر جای بحث داره.
راجع به این خبره فقط بخشی از اون صحیحه.این یه سلاح جدیده که در راستایتلفات جانی کمتر توی جنگ ساخته شده.اونم نه جدیدا.فکر کنم ایسنا یه کم بزرگنمایی کرده.اون قسمت ماهیتابه و ایناش درسته که البته جدید هم نیستم.
راستی این دمو جدید از بازی رو کی میتونه به منم بده.ممنون میشم.هنوز ندیدمش:d

درود

نظرم:
هر روز شاتگان و کاتانام رو برق می‌ندازم و تمیز می‌کنم برای روز مبادا، فکر کنم دیگه وقتشه بذارمش دم دست:d

500تایی شدنمون رو به همه بچه‌های گل تاپیک تبریک میگم، به امید خدا سه هزار میلیاردی بشیم>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or