خودتم داری پیر میشیا![]()
تا وقتی جیل و کلیر هستن اگه مو هاشون رنگ دندوناشونم بشه بهتر از اینن![]()
تازه شخصیتی مث ربکا هنوز جاش خالیه
مخاطب نامه رو ننوشتی
این رزیدنت اویل orc هم نمیاد که ای بابا . مردیم از بی رزیدنت اویلی برم رزیدنت اویل رو موبایل رو بازی کنم ؟:dداداش حامد مگه UC رو بازی نکردی؟ اتفاقا وقتی میرفت آمبرلا رو رو توی روسیه بترکونه یه دو یگان!!! زامبی و ما یتعلق به رو کشت!!!! همه رو کشت! کلا جاروشون کرد!!!:dفرار اصلا تو ذات وسکر وجود نداره ولی وقتی تو میبینی نمیتونی با یه لشگر آدم در بیوفتی اونجاس که خودتو از چشمشون مخفی میکنی و میزاری فعلا اون جماعت علاف/الاف تو سر و کله خودشون بزنن و آروم آروم پیشروی میکنی و از روزگار محوشون میکنی
کلمه فرار کلا معنی منفی ای داره و این چیزا تو ذات آلبرت کبیر نیست !!!
میتونیم اسمش رو ترک کردن بزاریم .
رجوع شود به کات سینس Resident Evil Zero جایی که آلبرت وسکر کبیر داره با ویلیام برکین حرف میزنه
همیشه ای وجود نداشت افشین جان , عملا بعد از حوادث عمارت و بعدش فاجعه راکون سیتی آمبرلا به F میره . سرگی ولادیمیر هم در حد آلبرت کبیر نبوده
به به جونم صداقت احدنه دیگه ... وسکر یه بار از دست آلکسیا فرار کرد. البته فرار کردن به معنی بزدل بودن نیست. توی وسکر میشه با سیاست کاری نسبتش داد.

بله می دونم عشق تو به جیل یه عشق آسمونیشوخی کردم افشین من جیل رو 100 سالم که بشه دوست دارم :d راستی من قبلا گفته بودم رزیدنت اویل 6 اگه بیاد اورجینالشو میخرم قبل از رونمایی رزیدنت اویل 6 چهار پیج ماه قبل حالا الان قیمت یک بازی اورجینال PC از 60 -140 تومان هست اونم صد در صد دو سه تا DVD هست بیچاره شدم.این رزیدنت اویل orc هم نمیاد که ای بابا . مردیم از بی رزیدنت اویلی برم رزیدنت اویل رو موبایل رو بازی کنم ؟:d
راستی نظرتون در مورد C-Virus چیه حدس میزنید چه ویروسیه من میدونم ولی هیچی نمیگم تا مقاله ی احد آماده بشه.:d
بله می دونم عشق تو به جیل یه عشق آسمونی![]()
اگه نسخه pc با اختلاف یک ماه بیاد خوبه
ولی حمید من توصیه می کنم کنسول رو بگیری
اگه یادت باشه خودت گفتی من حاضرم واشه شماره 6 کنسول بگیرم![]()
خدا کنه جیل هم اگه قراره تو رزیدنت اویل 6 باشه مثل 5 نباشه حالا 5 رو میگیم مریضی خاصی داشته صورتش ورم کرده بوده و اینا :d در مورد خرید کنسول راست میگی یادم اومد گفته بودم اگه رزیدنت اویل 6 بیاد من کنسول میخرم اما اونجا فکر کنم زمانی بود که گفته بودن رزیدنت اویل 6 در انحصار زمانی PS3 خواهد بود بوده اگه میدونستم واسه PC هم میاد نمیگفتم آخه گرافیک PC از کنسول خیلی بهتره افشین ولی قبول دارم بازی با کنسول یه حال دیگه ی داره . ولی اون موقع پشتم گرم بود الان نیست(آهی در بساط ندارم. یکم فقط تو حسابمه اونم واسه رزیدنت اویل 6 کنار گذاشتم که اورجینالشو بخرم)
نسخه PC باید با اختلاف یه هفته بیاد اگه نه من کپکام رو رو سرشون خراب میکنم.:dتونی جان نه بازی نکردم یعنی کامپیوترم نمیکشه منتظرم این سونی پورت شدشو بده برای ps3 بگیرم ببینم جریان چی بودهمنم نظرم در مورد وسکر همینه دیگه! کاراش ارزش بیشتری دارن تا اینکه وایسه و بخواد به خاطر مبارزه معطل بشه!
ولی اگر چاره ای نباشه ..... اتفاقا خودش میگه:
seven minutes is all i can spare to play with you
یعنی چی؟ یعنی بر عکس سعی میکنه با طعمه اش بازی کنه تا سرگرم بشه! بله! اینه وسکر واقعی!!!
داداش حامد مگه UC رو بازی نکردی؟ اتفاقا وقتی میرفت آمبرلا رو رو توی روسیه بترکونه یه دو یگان!!! زامبی و ما یتعلق به رو کشت!!!! همه رو کشت! کلا جاروشون کرد!!!:d
راستی اول تریلر صدای یه مرد میاد که داره حرف میزنه.اون کیه به نظرتون؟
یه نفر اینجا نیست منو دوست داشته باشه؟!
یه درخواست کردما!!!:rolleyes:
والا فرمانده اون لحظه جارو کردن دست خودته!!! آخه توی مقر آمبرلا دیگه با هر چی آمبرلا درست کرده در میوفتی! در کل هر قسمتی رو که تموم بکنی یه پرونده برای وسکر باز میشه که داستانو از دید اون میبینی.یعنی از RE ZERO شروع میشه تا REMAKE و بقیه.تونی جان نه بازی نکردم یعنی کامپیوترم نمیکشه منتظرم این سونی پورت شدشو بده برای ps3 بگیرم ببینم جریان چی بوده
یا منتظرم ببینم این نیمای خودمون کی کتابشو میده از این خماری در بیام
اون لحظه جارو کردن دیدن داره:d
تونی جان بسیار حالی به حولی شدم :d حتما برای play3 هم که شده میخرمشوالا فرمانده اون لحظه جارو کردن دست خودته!!! آخه توی مقر آمبرلا دیگه با هر چی آمبرلا درست کرده در میوفتی! در کل هر قسمتی رو که تموم بکنی یه پرونده برای وسکر باز میشه که داستانو از دید اون میبینی.یعنی از RE ZERO شروع میشه تا REMAKE و بقیه.
ولی خوشم اومد وسکر اینقدر خونسرد هست که نمونشو توی هیچکدوم از سری RE نمیبینی! :d
تازه یه قسمتش باید به طور همزمان دوتا MR.X رو بکشی! اون لحظه جالبه!:d
دوستان برای بار n ام:
یه نفر لینک دانلود ARCHIVES رو لطف کنه!
تونی جان بسیار حالی به حولی شدم :d حتما برای play3 هم که شده میخرمش
کدومشو میخوای بازی یا کتاب ها؟
بفرما:d:d:d:d
کتاباشو اگه میشه لطف کن.:d
ک مثال میزنم، شما در داستان Leon را دیدید که به رییس جمهور شلیک میکند،