بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

درودی دگر بار

دوستان یاران بحثی نیست !؟ سماق بمکیم !

فکر کنم تا E3 باید همین جوری سماق بمکیم، اگر این تریلر جدید هم نبود تاپیک به خاطره‌ها می‌پیوست!

خب طبق معمول دوباره این لیان بین مثلث عشقی قرار گرفت و ار اونجایی که کریس اونجا بود نتونست درست از عشقش نسبت به ایدا سخن بگه!!!
به به حاج علی آقا کم پیدایی؟

مثلث عشقی کدوم بود بابا؟ لیان بدبخت خیلی به ایدا بدهکاره، ایدا حدود 3هزار میلیارد بار جونش رو نجات داده، باید یه جوری از شرمندگیش دربیاد دیگه!

اون حرفی که ادا یا کلونش به جیک زد رو دقت کردین .

گفت : Albert Wesker Was a Colossal Imbecile ! چرا این حرف رو زده ؟! در حالی که البرت یکی از پروژه های وسکر چیلدرن بوده و همشون باهوش بودن در حالی الکس ازش باهوش تره اما این دوتا تونستن زنده بمونن .

A Fool Who Tried To Destroy The World ! خوب ادا همیشه به وسکر خیانت میکرده ؟ چرا این حرف رو زده ؟! وسکر می خواسته دنیا رو نابود کنه ؟ خود وسکر تو RE5 به کریس گفت : هر روز انسان ها یه قدم به نابودی خودشون نزدیک تر میشن اما من نمیخوام دنیا رو نابود کنم بلکه می خواهم نجاتش بدم .

در کل ادم با این حرف ادا یا کلونش اینجور میشه : :|

گفت : Albert Wesker Was a Colossal Imbecile ! چرا این حرف رو زده ؟! در حالی که البرت یکی از پروژه های وسکر چیلدرن بوده و همشون باهوش بودن در حالی الکس ازش باهوش تره اما این دوتا تونستن زنده بمونن .

A Fool Who Tried To Destroy The World ! خوب ادا همیشه به وسکر خیانت میکرده ؟ چرا این حرف رو زده ؟! وسکر می خواسته دنیا رو نابود کنه ؟ خود وسکر تو RE5 به کریس گفت : هر روز انسان ها یه قدم به نابودی خودشون نزدیک تر میشن اما من نمیخوام دنیا رو نابود کنم بلکه می خواهم نجاتش بدم .

در کا ادم با این حرف ادا یا کلونش اینجور میشه : :|
بچه ها یکی الان اینو یکم بازترش کنه من یکم الان گیج شدم
ایدا به اندازه کافی مرموز بود ولی این کلونش رو اعصابه :d

در کل ادم با این حرف ادا یا کلونش اینجور میشه : :|

خوب به نظرم جمله اول برای عملکرد آلبرت وسکر بوده، شاید برای اینکه نتونسته حتی خودش رو نجات بده!!(البته شما جدی نگیرید، ایدا هنوز وسکر رو نشناخته)

این نجات دادن دنیا از دیدگاه وسکر چیزی عکس معنای واقعیش هست، دقیقاً همون طرز فکری که Dahlia Gillespie تو بازی سایلنت هیل داشت و نتیجش رو هم دید. البته صد در صد ایدا خودش نقش یک احمق رو داره، چون با اعتقادات خودش داره راه وسکر رو ادامه میده!

برای من 4 5 روزه که اینجوریه با Firefox اینجوری شد ! Opera بریز راحت سایت میاد بالا !
دوستان یاران بحثی نیست !؟ سماق بمکیم !
سینا،من با همین فایرفاکس میام تو سایت.ایگنورو میزنم و سایت بالا میاد.ولی حتما یه چیزی هست که اخطار حمله میده دیگه!مشکل بالا اومدن سایت ندارم که!میگم خطرناکه.ممکنه هکرها ریخته باشن اینجا یا هرچیز دیگه.

خوب به نظرم جمله اول برای عملکرد آلبرت وسکر بوده، شاید برای اینکه نتونسته حتی خودش رو نجات بده!!(البته شما جدی نگیرید، ایدا هنوز وسکر رو نشناخته)

این نجات دادن دنیا از دیدگاه وسکر چیزی عکس معنای واقعیش هست، دقیقاً همون طرز فکری که Dahlia Gillespie تو بازی سایلنت هیل داشت و نتیجش رو هم دید. البته صد در صد ایدا خودش نقش یک احمق رو داره، چون با اعتقادات خودش داره راه وسکر رو ادامه میده!

دقیقا علی جان , اما منظورم در کل این بوده که ادا کلا به وسکر خیانت میکرده ! اما وسکر چجور گذاشته زنده بمونه !!

دقیقا علی جان , اما منظورم در کل این بوده که ادا کلا به وسکر خیانت میکرده ! اما وسکر چجور گذاشته زنده بمونه !!

خوب نباید ایدا رو هم دست کم گرفت!

رزیدنت ایول رو با مقایسه نکن و کلاس ریزیدنت ایول رو نیار پایین :دی
تا باشه از این کلاس پایین اومدنا، همین الآنم پشیمونم چرا SH را با این مقایسه کردم:d

آخرین ویرایش:

رزیدنت ایول رو با silent hill مقایسه نکن و کلاس رزیدنت ایول رو نیار پایین :دی

با تمام احترامی که برای وکسر قائلم مشکل همین جاست که ایدا و یا سازمانش بود به نظر من که اجازه داد وسکر زنده بمونه
وسکر کسی بود که از آمبرلا یه جورایی فرار کرد تا به سازمان بره و همیشه تحت نظر سازمان بوده ایدا هم در طول بازی همیشه نماینده سازمان بوده
پس وکسر تحت کنترل ایدا بوده
سازمان و ایدا منو بیشتر یاد Paitriot ها تو سری mgs می ندازه
منظورم اینه که سازمان نمی خواد قوانین این دنیا بهم بخوره یا به قول وسکر Saturation اتفاق بیفته
برای همین ایدا وسکر رو احمق خطاب می کنه

آخرین ویرایش:
وسکر کبیر از آمبرلا فرار نکرد برعکس ضربه نهایی رو به آمبرلا زد ( با مدارکی که به دادگاه داد ) )x
فرار همیشه به معنای ضعف نیست
ولی این یه واقعیت که وکسر بعد از مرگ تقلبیش همیشه از آمبرلا فرار می کرد و کاراشو تو پشت صحنه نشون میداد :)

فرار همیشه به معنای ضعف نیست
ولی این یه واقعیت که وکسر بعد از مرگ تقلبیش همیشه از آمبرلا فرار می کرد و کاراشو تو پشت صحنه نشون میداد :)
اصولا موافقم با این حرفت!
وسکر همیشه پشت پرده بود ولی وقتی آشکار میشد کاراش،میدونو خالی نمیکرد!
اصولا وقت براش ارزش داشت.تک تک ثانیه ها!حتی الامکان سعی میکرد سریع کارو انجام بده تا اینکه وایسه و بجنگه!

کلمه فرار کلا معنی منفی ای داره و این چیزا تو ذات آلبرت کبیر نیست !!!
میتونیم اسمش رو ترک کردن بزاریم .
رجوع شود به کات سینس Resident Evil Zero جایی که آلبرت وسکر کبیر داره با ویلیام برکین حرف میزنه

ولی این یه واقعیت که وکسر بعد از مرگ تقلبیش همیشه از آمبرلا فرار می کرد و کاراشو تو پشت صحنه نشون میداد
همیشه ای وجود نداشت افشین جان , عملا بعد از حوادث عمارت و بعدش فاجعه راکون سیتی آمبرلا به F میره . سرگی ولادیمیر هم در حد آلبرت کبیر نبوده

سلام ببخشید یک سوال داشتم توی این دیالوگی که بهش اشاره کردید 2 بار WAS استفاده شده واسه ی وسکر و IS استفاده نشده ایا منطور این است که بازی بعد از اویل 5 هست ؟؟
چون تو 5 وسکر مرد ؟؟

شرمنده علی جان که من جواب ایشون رو میدم

سلام ببخشید یک سوال داشتم توی این دیالوگی که بهش اشاره کردید 2 بار WAS استفاده شده واسه ی وسکر و IS استفاده نشده ایا منطور این است که بازی بعد از اویل 5 هست ؟؟
چون تو 5 وسکر مرد ؟؟

خوب اتفاقات RE6 سال 2013 رخ میده دیگه و RE5 هم سال 2009 .:d

هی!
نبینم پشت سر آلبرت کبیرمون اینجوری حرف بزنین ها
فرار اصلا تو ذات وسکر وجود نداره ولی وقتی تو میبینی نمیتونی با یه لشگر آدم در بیوفتی اونجاس که خودتو از چشمشون مخفی میکنی و میزاری فعلا اون جماعت علاف/الاف تو سر و کله خودشون بزنن و آروم آروم پیشروی میکنی و از روزگار محوشون میکنی
من همچنان معتقدم همونجور که ایدا کلون شده وسکر هم کلون شده بوده تو شماره 5 وگرنه اون وسکری که من میشناختم با اونی که تو اویل 5 ذیذم زمین تا آسمون فرق داشت اون هیچ وقت بی گدار به آب نمیزد ولی این یکی عجیب بود رفتاراش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or