بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اونا یا یک مشت تازه به دوران رسیده‌اند و یا عوامل نفوذی کپکام و SS هستند، زیاد جدی نگیر.

April Fool's Day Jokes

دور همیه:d

منم میخواستم بگم: "طبق خبر یه منبع موثق، لیان اس کندی در شماره ششم بازی چهره به نقاب خاک خواهند کشید"، دیدیم این حرکات یکم خز شده:d

نه خز نشده. اون 2012 پایان دنیانست که خز شده :))

جوکش اصلا خنده دار نبود.یک سوال داشتم.می خواستم ببینم آیا منبعی هست که بشه با شرکت کپکام یا شینجی میکامی ارتباط برقرار کرد و ازشون سوال پرسید؟البته منبعی که واقعا جواب بدن!

قراره یه ماشین زمان بسازه (کریس) بعد بره نمسیسو از زمان اویل 3 بکشه بیاره تو زمان اویل 6 بعد بندازه به جون لیان تا با خواهرش ازدواج نکنه بعد خودش میره سراغ جیل جیلم ازش خوشش میاد چون نمسیسو دقیقا اونجایی که قراره جیلو ویروسی کنه میبره آینده (کلا همه قراره فردین بشن:d)
:d

بس کنید این شایعات رو :دی دیگه وقتش گذشت :دی

وفت چی گذشت ؟ چرا بس کنیم ؟ :d همش هی بگیم orc بد orc افتضاحه orc امتیازاتش پایینه خوبــــــــــــــــــــــــــه؟ بزار تاپیک یه تنوعی پیدا کنه آخه ای بابا:d یکی از فالورز های آقای Andy Mnnamara گفته اگه دروغ گفته باشه و اسکن ها واقعی باشه Unsubscribe میکنه اونو.:d ولی دوستم گفت اون عکس تو اسکنی که هلنا هارپر توش هست عکس اون مکان واسه یه بازی دیگه هست ولی خیلی دلم میخواد حداقل شایعه ازدواج کرس و جیل حقیقت داشته باشه هرچی باشه اونا هم آدمن دارن پیر میشن دیگه. بالاخره یکی باید راه اونارو ادامه بده کی بهتر از بچشون.:d میرم امشب همینو به کپکام میگم.:d
راره یه ماشین زمان بسازه (کریس) بعد بره نمسیسو از زمان اویل 3 بکشه بیاره تو زمان اویل 6 بعد بندازه به جون لیان تا با خواهرش ازدواج نکنه بعد خودش میره سراغ جیل جیلم ازش خوشش میاد چون نمسیسو دقیقا اونجایی که قراره جیلو ویروسی کنه میبره آینده (کلا همه قراره فردین بشن
yahoo_4.gif
)

نمیدونم چرا شما این شایعه رو به تمسخر میگیرید خیلی چیز عجیبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه که کرس با جیل ازدواج کرده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که خیلی معتقدم به این شایعه که راست از آب در بیاد.

03.jpg

01.jpg

مرسی. البته اینکه آرت ورک هست ولی . دنبال یه همچین چیزی میگشتم.:)

آخرین ویرایش:
آقا يه سوال داشتم خدمت دوستان عزيز RE باز:
نميدونم من نادون يا بازي خيلي پيچيدس ولي من آخرش نفهميدم اين نيكولاي چيكارست؟ كدوم طرفيه؟
توي رزيدنت 3 كه به كارلوس و ميخاييل نارو ميزنه ولي توي اين بازي جديده "ماموريت شهر راكون" ميبينيم كه به گروه دلتا كه آمبرلا فرستاده هم نارو ميزنه ! اگه طرف آمبرلا نيست پس طرف كيه؟:-/

آقا يه سوال داشتم خدمت دوستان عزيز RE باز:
نميدونم من نادون يا بازي خيلي پيچيدس ولي من آخرش نفهميدم اين نيكولاي چيكارست؟ كدوم طرفيه؟
توي رزيدنت 3 كه به كارلوس و ميخاييل نارو ميزنه ولي توي اين بازي جديده "ماموريت شهر راكون" ميبينيم كه به گروه دلتا كه آمبرلا فرستاده هم نارو ميزنه ! اگه طرف آمبرلا نيست پس طرف كيه؟:-/
نیکلای یکی از فرماندهان گروه‌های U.B.C.S شرکت آمبرلا بود. وظیفه‌ی اصلی اون پاک کردن تمامی اسناد و مدارک بر علیه آمبرلا بود. به خاطر همین هم افراد خودش رو هم به مرور زمان میکشت.

چرا تاپیک انقدر سوت و کوره ؟:|

یه خبر جدید از RE6 یا Damnation بیاد دوباره تاپیک منفجر میشه. فکر کنم تا E3 وضعیت همین جور بمونه. البته به قول احد این کپکام خدانشناس بد حالمون رو گرفت، هممون هنوز تو شک اون اسمش رو نبریم:|

واااااااااااااي آخ جوووووووووووون تاپيك رزيدنت اويل :x من عاشقششششششششششششششششششم >:d<
بعد از سالها واسه مرور خاطرات رزيدنت اويل 3 رو نصب كردم ولي كلي باگ داره يادمه چند سال پيش كه بازي ميكردم باگ نداشت البته اون سيستم با اين يكي فرق داشت حسابي حالم گرفته شده داشتم تو گوگل سرچ ميكردم كه ببينم مشكل چيه اتفاقي اين تاپيك رو پيدا كردم ديگه شرمنده پريدم وسط بحث كمك كنييييييييييييييييييييييييد :-s

واااااااااااااي آخ جوووووووووووون تاپيك رزيدنت اويل :x من عاشقششششششششششششششششششم >:d<
بعد از سالها واسه مرور خاطرات رزيدنت اويل 3 رو نصب كردم ولي كلي باگ داره يادمه چند سال پيش كه بازي ميكردم باگ نداشت البته اون سيستم با اين يكي فرق داشت حسابي حالم گرفته شده داشتم تو گوگل سرچ ميكردم كه ببينم مشكل چيه اتفاقي اين تاپيك رو پيدا كردم ديگه شرمنده پريدم وسط بحث كمك كنييييييييييييييييييييييييد :-s
سلام دوست عزیز
ورودتون رو به این تایپیک خوشامد میگم:)
منم سال 2009 با سرچ تو گوگل برا اطلاعات در مورد بازی و مخصوصا کلر ردفیلد پام اینجا باز شد :d البت همیشه از اطلاعات دوستان استفاده میکنم
ایشالاه که از حضور در اینجا لذت ببری ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or