بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آها منظورت اینکه پارتی کنه مطمئن باش اگه اینکارم بکنه باز ملتی که orc رو خریدن میان فحشو می کشن به عمه رییس کپکام
خوب این حرف غلط نصف شبی با من بحث نکن :دی
این همه بازی اکشن با کیفیت ساخته میشه متا هاشون هم بالاتر از حتی بهترین رزیدنت ایول ساخته شده قرار می گیره
این بازی درست ساخته نشده حالا چه با داستان چه بی داستان

تو مثل اینکه نمیگیری افشین من چی میگم یا خیلی خوابت میاد برو فردا بیا تو پروفایلم بحث میکنیم. شب بخیر.:d

اگه واسه PC شو پیدا کردی منم خبر کن.:d
یه شرکت روسی مث اینکه همه رزیدنت ایول های گیم کیوب رو پورت کرده رو پی سی
حالا شما لطف کن همون نسخه گیم کیوب رو لینکش رو بزار
یه سوالم داشتم کدورونیکا اچ دی می ارزه از لایو بخرمش ؟ 37 38 تومن میشه می ارزه ؟

یه سوالم داشتم کدورونیکا اچ دی می ارزه از لایو بخرمش ؟ 37 38 تومن میشه می ارزه ؟
من با یکی از بچه ها خریدمش خیلی کیفیت آن چنانی نداره ولی حس نوستالزیش به آدم یه حال خفنی میده هرچند من هنوز تمومش نکردم ولی حال میده

شرکت روسی ؟ نه احتمالا شایعه بوده من خبر های رزیدنت اویل رو ه روز میخونم. اون شرکت احتمالا مثل شرکت های قشنگ خودمون توایران که میان بازی رو با نرم افزار اجراییش Setup میکنن و به عنوان رزیدنت اویل مثلا کد ورونیکا برای PC میفروشن بوده. نسخه گیم کیوبش رو هم ندارم لینکشو . من با pcsx2 رو pc تموم کردم re:cv رو بدون هیچ مشکلی.

نظراتتون رو در مورد نظرسنجی بگید
چی بزاریم چیکار کنیم

بزار فکر میکنید شخصیت سوم تو رزیدنت اویل 6 چه کسی باشه.:d

سال نو همگی مبارک
بزارید یه نظر هم ما بدیم انشالله که مورد قبول بچه ها قرار بگیره
مهمترین شخصیت اویل 6 چه کسی خواهد بود .
یا همین نظرسنجی فعلی فقط به جای orc اویل 6 باشه .
یا مهمترین قست داستان اویل تو کدوم بخش اتفاق افتاد.

سلام.با تاخیر نوروز باستانی بر تمام عاشقان سینه چاک رزیدنت اویل مبارک باد.
شرمنده که مدتی نبودم.اول از همه بذارید نظرم رو درباره ی مباحث اخیری که در تاپیک مطرح شده بگم:

1-عملیات راکون سیتی:چند روزه که احد عزیز اومده مشهد و خوشبختانه ایکس باکسش رو هم آورده تا من بتونم ORC رو بازی کنم که همین جا ازش تشکر می کنم.اتفاقا تا یک ساعت پیش هم با هم بودیم.ORC یک آشغال به تمام معناست.از اونی که فکر می کردم مزخرف تره.الکی بزرگش کرده بودن.داستانش سر و ته نداره.الکی شروع میشه و الکی هم تموم میشه.هیچ مطلب جدیدی رو هم به داستان اضافه نمی کنه.کل نقش کلیر و لیون هم همونی بود که توی تریلرها نشون داده بودن.جیل و کارلوس هم اصلا توی بازی نبودند (احتمالا توی نسخه های قابل دانلود هستند).من که دیگه اصلا منتظر نسخه ی PC این بازی نیستم.دیگه از این بدتر امکان نداشت.این همه مدت سر کار بودم!

2-داستان رزیدنت اویل 6:خب اون چیزی که مسلمه اینه که حضور کریس و لیون،به دلیل اصرار زیاد فن ها بوده.همونطور که در رزیدنت اویل 5 هم فن ها خواستار حضور جیل در بازی بودند و کپکام هم اینکارو کرد.به نظر من سناریوی لیون به خاطر سبک کلاسیک،سناریوی کریس به خاطر سبک اکشن و سناریوی سوم هم به خاطر داستانه.من مطمئنم که سناریوی سوم بهترین داستان رو داره.چون خودم هم شخصا منتظر حضور استیو و شری بودم.ولی منتظر کریس و لیون نه!حالا لیون رو به خاطر ایدا قبول دارم.ولی حضور کریس از لحاظ داستانی غیر منطقیه.چون کریس و جیل با کشتن وسکر،نقششون تموم شد.من شک ندارم که حضور کریس فقط و فقط به خاطر اصرار فن ها بوده.وگرنه کپکام خودش هم می دونه که از لحاظ داستانی حضور کریس بی معنی است.کریس هیچ نکته ی ناتمومی توی داستانش نداره.به طوری که کپکام مجبور شده براش یک داستان دیگه (رولیشن) سرهم کنه و بگه که مثلا از قبلا درگیر این ماجرا بوده.دیگه از این مسخره تر امکان نداره.حتی نیومدن ترسناک درستش کنن که اگه داستان نداره،حداقل به خاطر گیم پلی بازیش کنیم.من که از لحاظ داستان به سناریوی سوم و از لحاظ گیم پلی به سناریوی لیون امیدوارم.

3-کتاب:امروز مطالبی که برای کتاب تایپ کردم رو دادم به احد تا بخونه و تایید کنه.ولی از قضا کمی سرش شلوغه و فعلا وقت نداره که بخونشون.ولی من هنوز دارم مطالب باقی مونده رو تایپ می کنم.در ضمن،داستان رولیشن رو هم به کتاب اضافه نکردم.چون به داستان رزیدنت اویل 6 مربوط میشه و از اونجایی که کتاب تا قبل از عرضه ی رزیدنت اویل 6 چاپ میشه،نیازی به نوشتن داستان رولیشن نیست.

4-نظرسنجی:بهترین داستان و مهم ترین شخصیت رزیدنت اویل 6 خوب نیست.چون جوابش از همین الآن معلومه و مسلما لیون رای بیشتری میاره.بذارید بیشتر منتظر حضور کدام شخصیت در رزیدنت اویل 6 هستید؟گزینه ها:کلیر،جیل،ایدا،استیو،شری و الکس وسکر.البته اگه در مورد اون شخصیت سوم هم بذارید خوبه.ولی من مطمئنم که اون استیوه!

فعلا خداحافظ.

از دامناشن خبری نشد؟مثل اینکه خودشون هم از این عنوان یادشون رفته! :(

چند تا از کامنتای بازی تو فیس ***:
37662820250033210881.png

43097990776234210501.png

57794828677053160799.png

کتاب تا قبل از عرضه ی رزیدنت اویل 6 چاپ میشه،نیازی به نوشتن داستان رولیشن نیست.

نیما کپکام ما رو گذاشته سر کار تو دیگه نزار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d ریلیز دیت دقیق بده.

نیما کپکام ما رو گذاشته سر کار تو دیگه نزار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d ریلیز دیت دقیق بده.
راست میگه منم منتظرم با امضای خودت بگیرم ازت
----------
نیما کسی جایی نرفته همه ضدحال خوردیم از این orc حالمون بد شده:|

راست میگه منم منتظرم با امضای خودت بگیرم ازت
----------
نیما کسی جایی نرفته همه ضدحال خوردیم از این orc حالمون بد شده:|

دقیقا حق با تو حامد این orc بد جوری حال گیری کرده
راستی بچه ها من امروز رو اختصاص دادم به بازیسنتر بیکارم :دی
بیاین تاپیکو یه تکونی بدیم

---------- نوشته در 07:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:13 PM ارسال شده بود ----------

خوب من از شماره 1 شروع کردم دوباره به بازی اصنم نمی خوام ریمیک و زیرو رو بازی کنم فقط سه شماره فوق کلاسیک
چقدر حال میده خداییش
سگش میارزه به کل رزیدنت ایول های دو نسل آخر :دی
اما در مورد نظرسنجی من خودم می گم در مورد شماره 6 فعلا بحث نکنیم چون دچار خود هایپی میشیم و اینطور که از خبرا هم معلومه زیاد نباید امیدوار بود
ولی نظرسنجی درس حسابی دارم براتون :دی

کدام شماره از رزیدنت ایول مهمترین داستان را دارد ؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or