بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

یعنی خاک بر سر کپکام که این بازی سپرد دست Slant Six
وای بر ما که منتظر ابن بازی بودیم.

یعنی احد جان واقعاً منتظر بازی بودی؟!:d
بچه ها حالم خیلی گرفته شده اصن نمی تونم کار کنم :(

بیخیال افشین، از قبل هم معلوم بود کپکام چه گلی به سرمون میزنه، یعنی واقعاً توقعت رو اینقدر برده بودی بالا؟

این نسخه که از قبل تکلیفش مشخص بود، بیاید دعا کنیم شماره ششم حداقل آبرو ریزی نکنه، خدا هدایت کنه کپکام رو، خدا از زمین برداره SS رو. آخه کپکام واقعاً چه فکری کرده بود که ساخت یکی از قوی ترین IPهاش رو دست یک شرکت بازی سازی دوزاریه داغون داد؟!! این بدبخت‌ها حتی یه نسخه درست و درمون از SOCOM هم نتونستند بسازند. یعنی میخوام یه چی بگم نمیشه....

فقط میخوام ببینم اونایی که از بازی دفاع میکردند، کی این طرفا پیداشون میشه:-w:d

آخرین ویرایش:
یعنی احد جان واقعاً منتظر بازی بودی؟!:d

بیخیال افشین، از قبل هم معلوم بود کپکام چه گلی به سرمون میزنه، یعنی واقعاً توقعت رو اینقدر برده بودی بالا؟

این نسخه که از قبل تکلیفش مشخص بود، بیاید دعا کنیم شماره ششم حداقل آبرو ریزی نکنه، خدا هدایت کنه کپکام رو، خدا از زمین برداره SS رو. آخه کپکام واقعاً چه فکری کرده بود که ساخت یکی از قوی ترین IPهاش رو دست یک شرکت بازی سازی دوزاریه داغون داد؟!! این بدبخت‌ها حتی یه نسخه درست و درمون از SOCOM هم نتونستند بسازند. یعنی میخوام یه چی بگم نمیشه....

نه خوب منم تا حدودی هیتر بودم ولی می خواستم خوش بین باشم
نمی دونم بازی کردی یا نه
ولی انتظار داشتم حداقل یه بازی خوب باشه ینی منظورم اینه که درسته رزیدنت ایول خوبی نیست ولی یه بازی استاندارد و بدردبخور باشه ولی یه آشغاله
اگه سایت ها به بازی نمره بدن خیانت کردن به طرفدارا و کل سری

دوستان با این اوصاف حرف شما به اون 12 نفری که نمره کامل دادن به این نسخه چیه
هی گفتم بیاین کپکامو تحریم کنیم گفتید نه اخرش هم این شد:d

---------- نوشته در 10:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:14 AM ارسال شده بود ----------

فکر کنم من اخرین نفری باشم که بازی رو میگیره
اصلا یه سوال ارزش داره برم بگیرم یا نه

بازی برای PS3 هم تو ایران اومده !
مشتاقان حمله کنن .
من که رو 360 بازیش میکنم !

حامد و سینا ( در HQ ) : چجوری دو نفره میشه ؟!
عجب بازیه این ORC , داریم ذوقمرگ میشیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
یعنی خاک بر سر کپکام که این بازی سپرد دست Slant Six
وای بر ما که منتظر ابن بازی بودیم.
من که چندماه پیش که تریلرو دیدم،گفتم منتظر این بازی نباشید!:smoke:
خودتون بزرگش کردین!اومدین براش نظر سنجی گذاشتین!راجع بهش بحث کردین و...
اینم نتیجش!به جون خودم اولین تریلری که دیدم ازش اصن دیگه بهش فکر نکردم.هیچ تریلر دیگه ایی هم ازش دانلود نکردم.اخبارشم پیگیری نکردم!
چرا دروغ نگم اون تریلری که بیرکین میوفته دنبال این گروهه،دانلود کردم.اونم فقط به خاطر اینکه بینم بیرکین چه جوریه!!!:-&
راجع به RE6 هم حس خوبی ندارم و فکر میکنم که بعد از بازی کردنش نظراتمون تقریبا همینجوریه!(امیدوارم که فکرم درست نباشه!)
امیر،جدا خسته نمیشی از تکرار جمله ی تحریم کپکام؟!بابا آمریکا ایرانو تحریم کرد چیزی نشد!تو میخوای کپکامو تحریم کنی که چی بشه؟!(:|

یعنی انقدر دیگه بازی بده ؟ این مواردی که احد گفت از نظر گرافیکی و باگ ها تو نسخه PC مطمعنا خبری نخواهد بود . گرافیک فوق العاده بالا هست توو نسخه PC . حالا از مواردی که به داستان بازی رزیدنت اویل لطمه زده بگین مشکل چیه ؟

یعنی انقدر دیگه بازی بده ؟ این مواردی که احد گفت از نظر گرافیکی و باگ ها تو نسخه PC مطمعنا خبری نخواهد بود . گرافیک فوق العاده بالا هست توو نسخه PC . حالا از مواردی که به داستان بازی رزیدنت اویل لطمه زده بگین مشکل چیه ؟
بازی یه کثافت بدردنخوره
دیروز بازم بازی کردم ولی انقد بد سردرد گرفتم زود خوابیدم
نمی دونم احد چجوری طاقت آورده این بازی رو تموم کرده ؟؟؟
ینی اصن یه درصد فکرشو نکن گرافیک فوق العاده بالاباشه مشکل از موتور بازی افت فریم های *خمی داره بازی
شاید یکم خامی گرافیک کم بشه ولی مطمئن باش همچین تغییری نمی کنه
داستان بازی آنچنان تغییری نداره البته احد بهتر میدونه چون بازی رو تموم کرده
ولی ریتم بازی اعصاب خورد کنه گیم پلی افتضاحه
بازی بی معنی شروع میشه
من نمی دونم چرا کپکام فک کرده میشه راکون سیتی رو آنلاین کرد
بازی بی کیفیت و غیر استاندارد
امروز اگه وقت کردم بازم بازی می کنم اگه بازم اذیتم کرد دیگه بازیش نمی کنم
گور بابای کپکام و هفت جد و آبادش
میشینم از 0 تا خود 5 بازی می کنم تا چش این کپکام پول پرست در آد
اتفاقا این دفعه گند بزرگی زده و پولیم در نمیاره تیرش به سنگ خورد

بازی یه کثافت بدردنخوره
دیروز بازم بازی کردم ولی انقد بد سردرد گرفتم زود خوابیدم
نمی دونم احد چجوری طاقت آورده این بازی رو تموم کرده ؟؟؟
ینی اصن یه درصد فکرشو نکن گرافیک فوق العاده بالاباشه مشکل از موتور بازی افت فریم های *خمی داره بازی
شاید یکم خامی گرافیک کم بشه ولی مطمئن باش همچین تغییری نمی کنه
داستان بازی آنچنان تغییری نداره البته احد بهتر میدونه چون بازی رو تموم کرده
ولی ریتم بازی اعصاب خورد کنه گیم پلی افتضاحه
بازی بی معنی شروع میشه
من نمی دونم چرا کپکام فک کرده میشه راکون سیتی رو آنلاین کرد
بازی بی کیفیت و غیر استاندارد
امروز اگه وقت کردم بازم بازی می کنم اگه بازم اذیتم کرد دیگه بازیش نمی کنم
گور بابای کپکام و هفت جد و آبادش
میشینم از 0 تا خود 5 بازی می کنم تا چش این کپکام پول پرست در آد
اتفاقا این دفعه گند بزرگی زده و پولیم در نمیاره تیرش به سنگ خورد

اوه اوه افشین چقدر عصبانبت کرده این بازی :d نظر خارجی ها چیه ؟ نظر بقیه فن های بازی ؟

یادم رفت اندینگ رو بگم :دی
پایان بازی ...
با گروه دلتا ماموریت میگرین که لیان رو پیدا کنین و بکشین. (البته توی مراحل بعدی)بعد از مدتی لیان از دستتون فرار میکنه. چون توی انجام عملیات ناموفق میشید و به عبارتی دیگه آمبرلا شما رو آدم حساب نمی کنه؛ ارتباطش رو با شما قطع میکنه. بعد یه مدت دوباره سروکله‌ی لیان پیدا میشه. شما ماموریت پیدا میکنید که لیان، کلر و شری رو پیدا کنین. 2 نفر رو بکشین و شری رو با خودتوت بیارین. توی پایان بازی 2 تا انتخاب به شما میده. یا لیان رو بکشید و یا اینکه کمکش کنید تا فرار کنه. اگه لیان رو فراری بدید 2 نفر از هم تیمی‌هاتون بر علیه شما میشن و شما میشی با لیان و یکی از هم تیمی ها و اون طرف هم میشه 2 تا هم تیمی. اما اگه بخواین لیان رو بکشید دوباره 2 نفر از همتیمی‌هاتون بر علیه شما میشن. از اون طرف خود لیان هم که سگ‌جون‌تر از تایرنت هم هست کنار اونها با شما میجنگه. اگه موفق بشین همشون رو بکشید؛ کلر هم میمیره.
وسلام :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or