بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

درود بر همه
علی، آخه این کجاش به Code Veronica ربط داره رفیق من... بیشتر شیبه RE4 میمونه یا RE2
:p
اولاً
:arrowd:
لیان جان علی داره میگه در نگاه اول!!! منظورش هم اگر اشتباه نکنم جلوی عمارت اشفورد رو میگه من که یاد DP افتادم!!!

و قسمت اول بازی، قبرستان. کلاً منظورم اینه که حس جالبی رو که تو code veronica داشتم بهم منتقل کرد.

-------------------------------------------------------
افشین جان همین اول بگم میدونم نظر خودت نبود:d
به نظرم آرک خیلی شوت تر از اینیه که تو نسخه ششم نقش به این پررنگی داشته باشه! در ضمن دلیل منطقی‌ای نداره که آرک در کنار شری بیرکین قرار بگیره، نقش اساسی‌ای در داستان بازی نداشته! مگر اینکه به داستان بازی آب بسته باشند که از کپکام بعید نیست! ولی محتمل ترین گزینه به نظرم همون استیوه. (البته بیلی کوئین هم در گوشه ذهن داشته باشید:d)

درود بر همه

اولاً

و قسمت اول بازی، قبرستان. کلاً منظورم اینه که حس جالبی رو که تو code veronica داشتم بهم منتقل کرد.

-------------------------------------------------------
افشین جان همین اول بگم میدونم نظر خودت نبود:d
به نظرم آرک خیلی شوت تر از اینیه که تو نسخه ششم نقش به این پررنگی داشته باشه! در ضمن دلیل منطقی‌ای نداره که آرک در کنار شری بیرکین قرار بگیره، نقش اساسی‌ای در داستان بازی نداشته! مگر اینکه به داستان بازی آب بسته باشند که از کپکام بعید نیست! ولی محتمل ترین گزینه به نظرم همون استیوه. (البته بیلی کوئین هم در گوشه ذهن داشته باشید:d)
به نظر من استیو هم به همون اندازه شوت تشریف داره باید آب بست به داستان و زندش کرد مگه هر کسی عاشق کلیر بوده باشه باید دوباره بیاد اگر اینجوری در نظر بگیریم باید انتظار آنجلا رو هم تو قسمت های بعدی داشته باشیم
اگه بیلی باشه واقعا خوشحال می شم

98443607656336475163.jpg

افشین دوستان راست میگن اون شخصیت آرک نمیتونه باشه آرک واسه چی باید خونش خیلی ارزش داشته باشه ؟ ولی استیو و الکس وسکر هر دوتاشون تو خونشون یه چیزی هست که در برابر ویروس مقاومت میکنه.

افشین دوستان راست میگن اون شخصیت آرک نمیتونه باشه آرک واسه چی باید خونش خیلی ارزش داشته باشه ؟ ولی استیو و الکس وسکر هر دوتاشون تو خونشون یه چیزی هست که در برابر ویروس مقاومت میکنه.
:((
مرسی حمید
خیلی باحاله راستی بچه ها یه تئوری جدید برای شخصیت جدید شماره 6 داده شده که می تونه درست باشه
آرک تامسون
از اونجایی که آرک تامسون دوست صمیمی لیان هم بود بی ربط به بازی نیست
البته این نظر من نیست تو یه پیج در موردش بحث بود
عکس رو هم نمی دونم کجا آپلود کنم اگر کسی که می تونه باز کنه جایی آپلود کنه که همه ببینن ممنون میشم
:دی

بابا اینقدرها هم میگین مسخره نشده دیگه.فقط صداش یک ذره ضایع است! :d شما دیگه زیادی نسبت به این بازی بدبینید.

حداقل از اون نمسیس کله گوسفندی توی رزیدنت اویل 6 بهتره.فکر کنم اون یک گوسفند بوده که ویروسی چیزی بهش تزریق کردن! :d

بچه ها میگم بیاید به این فکر کنید اصلاً چی شد که RE به اینجا رسید...!!! برای خود من هم سواله که هدف CapCom چی بود از این کارش...؟ چرا یه RE با سبک Shooter...؟
می دونید چی شد که این سوال به ذهنم رسید...؟ الان داشتم به این فکر میکردم که خُب، این RE: ORC از لحاظ GamePlay خیلی از فن هاش رو عصبانی می کنه.
البته به غیر ازمن ...
Loyalty to the End
:p
اما شاید از لحاظ داستانی اینطور نباشه... که یهو حسرت اینو خوردم چی میشد CapCom میومد و یه RE کلاسیک خفن می ساخت با همین داستان...
اووووووووووووف، فکر کنید چی میشد...

بچه ها میگم بیاید به این فکر کنید اصلاً چی شد که RE به اینجا رسید...!!!

زبان دل:

عجب دارم که اینسان مال دنیا
چنین چشم بشر را کور کرده

همین کپکام بی انصاف را بین
طرفداران همه مهجور کرده

ز تغییر اساسی در پلی-گیم
طرفداران نوب را جور کرده

زتبدیل کلاسیک مد به شوتر
تمام خاطرات بر گور کرده

با آن تبلیغ بی پایه اساسش
طرفداران هارد را دور کرده

با مالتی و CO-OP گند زد به بازی