COH master
کاربر سایت
امروز مجله ی سرنخ [از سری مجلات همشهری] رو که فکر کنم بیشتر بچه ها باهاش آشنا هستن رو گرفتم...اسم یکی از مقاله ها شخصیتهای شرور و مرموز بازیهاست....فکر میکنین اسم کدوم شخصیتها توش بود؟؟
1-آلبرت وسکر
2-نمه سیس
خداییش حال کردم همین دو صفحه رو خوندم...خیلی ها هم تو شماره های قبلی+مجله ی دانستنیها همیشه اس ام اس میدن که در مورد رزیدنت اویل و آلبرت وسکر گزارش برین....
1-آلبرت وسکر
2-نمه سیس
خداییش حال کردم همین دو صفحه رو خوندم...خیلی ها هم تو شماره های قبلی+مجله ی دانستنیها همیشه اس ام اس میدن که در مورد رزیدنت اویل و آلبرت وسکر گزارش برین....

اگه تو رزیدنت اویل 5 ماجینی های تبرانداز و متور سوار میدیدم حالا قراره تو این شماره B.O.W های تیرانداز ببینیم. LOL ای بابا اصلا به قیافه ی این میاد تفنگ دستش بگیره حتما خشاب هم پر میکنه. چه وضعشه آخه! البته سناریو کرس هست و اکشن خالص پس این چیزا نباید تعجب آور باشه.
امکان نداره چجوریه که میگی اکشن داره اون یه سوروایور هارور محضه بدون اکشن ! یکم از اکشن بازی بگو بینیم دقیقا منظورت از اکشن چیه ؟ اکشن یعنی ORC هیچ شباهتی با اون نداشت چیزی که من تو تریلر ها دیدم. مطمعنی اونی که میگی واقعا اسمش اکشنه ؟:d
این تیکهای که من بازی کردم اکشن نفس گیری داشت.