بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

مگه ندیدیش؟ بفرما:

HD

SD
مرسی،درسته حمایت همیشه از طرف هوادارای یه سری هست،بایوهازارد سری مورد علاقه من بوده ولی از 4 به بعدش کاملا تجاری شده و اگه 6 هم به همین صورت باشه من کلا بیخیالش می شم(5 کلا یه ضد حال اساسی زد بهم ولی باز با این وجود تا آخرش رفتم.)
حتی برای بازی کردن Remake شده ی RE1 و zero رفتم و Wii خریدم.
دلایل علاقم هم به اویل یکی دوربین،اتمسفر و به شدت موزیکش بوده،که همرو تو عنوان های جدیدش از دست داده.

ادیت: وید رو دیدم، دیگه قید انتظار کشیدن واسه یه RE کلاسیک رو زدم با دیدن این،منتظر Remake ه 2 و 3 میمونم.

آخرین ویرایش:
yg3mp1s40pl7zty53vg.jpg

Resident Evil: Operation Raccoon City
HD SD

tqj2s9nbd9sl0zm5hpaw.jpg

Resident Evil: Operation Raccoon City
HD SD
HD SD
HD SD

من همیشه معتقد بودم موفقیت اویل برای حضور شینجی میکامی بوده(که بعد از سری کد ورونیکا و با بیرون اومدن اویل4 قهر کرد رفت :دی حالا یه نگاهی به این بندازید:

Shinji Mikami - Resident Evil Wiki - The Resident Evil encyclopedia

اگه حال خوندن اون همه مطلب رو ندارید فقط این بخش رو بخونید:

In May 2008, Platinum Games announced a 4 game deal with Sega. The games involved in the development and
publishing deal included Bayonetta, a "stylish action game" for the PlayStation 3 and Xbox 360 directed by Hideki
Kamiya and featuring "a witch battling angels", a science-fiction RPG for the Nintendo DS called Infinite Line
MadWorld, an "ultra ultra violent" action game for the Wii with black and white Sin City-inspired graphics and an
untitled project from Shinji Mikami. In a recent interview it was stated that these games will be developed into series

سری آخری(چهارمین سری) هنوز خبری ازش نیومده ولی شایعه هست که سبکش Survival-horror هست و اینکه ساخت میکامیه ارزش انتظار کشیدن رو داره.

آخرین ویرایش:
خوب اول اینو بگم که شری و استیو حضورشون غیر منطقی نیست. چون داستانشون گنگ تموم میشه. یه روزنه‌هایی از حضورشون رو توی شماره یهای پیشین میشه دید.
مورد دوم در مورد این تصاویر که علی گذاشه :دی نمسیس هم یه چشمی بود :دی واقغا دلیل عقلانی نیست که سرگی توی بازی باشه. آخر کاری هم که مرد.

اون فرضیه‌ی جدیدم رو فعلا صبر میکنم تا رولیشنز ریلیز بشه :دی باید از یه چیزی مطمئن بشم :دی

خب الان واقعا چه چیزی راجع به استیو مونده
خیلی افراد دیگه هستن که داستان گنگشون الویت داره تا استیو
بری اولینشون
کارلوس
بیلی
نیکولای
اینها خیلی می تونن بیشتر از استیو ابهام برانگیز باشن
از حضور شری خیلی خوشحالم ولی استیو اونم به صورت فایتینگ :دی خداییش یکم...

بری اولینشون
کارلوس

دقیقاً... مخصوصاً Carlos که اصلاً معلوم نیست چی شد... احتمالاً Carlos و Jill دور از چشم Chris ریختن رو هم دیگه...
;)
واسه همون خبری از جفتشونم نیست...
Berry هم همینطور... نیست شد یهو...

تو سری 5 که کاملا نشون می ده چه بلایی سر چیل اومده...گند زدن به کاراکتر محبوبم رفت lol
هِین...؟
منظورت از لحاظ ظاهریه...؟
خُب یه جورایی... وگرنه که RE5 از لحاظ داستانی معرکه بود که...
من نظورم RE6 بود که خبری ازش نیست...

بری اولینشون
کارلوس
بیلی
نیکولای

واقعا منم موندم چرا کسی به بری فکر نمیکنه؟!واقعا برام سواله!چرا به بری اهمیت نمیده کسی!!!انصافا یکی مهره های پررنگ بود تو استارز!واسه ربکا بازی ساختن اما از بری حتی اسم هم برده نشد!این بری بود که درجریان کارهای وسکر قرار گرفت!تازه یه جورایی سرتیم آلفا بود!

واقعا منم موندم چرا کسی به بری فکر نمیکنه؟!واقعا برام سواله!چرا به بری اهمیت نمیده کسی!!!انصافا یکی مهره های پررنگ بود تو استارز!واسه ربکا بازی ساختن اما از بری حتی اسم هم برده نشد!این بری بود که درجریان کارهای وسکر قرار گرفت!تازه یه جورایی سرتیم آلفا بود!
و اضافه کنم که اگه Berry نبود... الان Jill و Carlos تو Raccoon City ترکیده بودن...
من هم Berry رو بیشتر از Steve دوست دارم...

منو بگو که همیشه فکر میکردم شخصیت اصلی RE6 بری هست.....

بری اولینشون
کارلوس
بیلی
نیکولای

با همه‌ی این شخصیت هایی که گفتی حال میکنم ولی کارلوس پروندش بسته شدست :دی

حالا کارلوس خیلی چیز شاخی هم نبود.....
ولی این نیکولای......
اصلا این روسیه ای ها ادم نیستن!!!
دوستان این کتاب رزیدنت اویل : دسیسه رو باید از خود دنیای بازی بخریم؟

آخرین ویرایش:
حالا کارلوس خیلی چیز شاخی هم نبود.....
ولی این نیکولای......
اصلا این روسیه ای ها ادم نیستن!!!
دوستان این کتاب رزیدنت اویل : دسیسه رو باید از خود دنیای بازی بخریم؟
من دارم تهیه می کنم به نشریه که Mail زدم گفت که باشون تماس بگیرم واسه سفارش و این حرفا.

سلاااااااااااااام
دیشب re 3 رو یه بار دیگه شروع کردم بازی کردن ، رفتم تو ساختمان R.P.D همون موزیک زیبای دهشتناک که تا توی مغز استخونتون نفوذ می کنه -همه خواب بودن ساعت 3:30 نیمه شب بود- کلی داشتم کیف می کردم رسیدم به اتاق S.T.A.R.S رفتم سر همون قاب عکسی که کنار میز Captain Wesker آویزوون بود و این Screen Shot r رو گرفتم ، تاز ازتون بپرسم اینا کین البته به جز جیل و وسکر و کریس
download.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or