بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

کلا اگه استیو باشه باید برین بهم ایمان بیارین :دی
:praying:
:praying::praying::praying:
:praying::praying::praying::praying:
احد جان اثبات شده ای برادر!!!

حمید اون عکسایی هم که گذاشته بودی خیلی جالب بود و اگه واقعا این یارو استیو در بیاد جالبتر هم میشه و از همه اینا جالبتر وقتی هستش که کلیر رو رو کنن!!!

تونی جون ،من بعد دیدن تریلر اینجوری شدم::-o:excited::excited::excited::excited::-o:-o:excited::excited:

احد جان مث اینکه حرف من اینجا خریدار نداره خودت باید بیای بگی
آخه چه وضعشه باز که اینجا شد شکل کلوپ بخدا اصن مهم نیس اگه یه روز تو تاپیک نیاد بالا

آخه چه وضعشه باز که اینجا شد شکل کلوپ بخدا اصن مهم نیس اگه یه روز تو تاپیک نیاد بالا

آره حق با توئه :دی خوب بچه‌ها مباحث حاشیه ای برن تو کلوپ :دی البته بچه‌ها لطف دارن اما خوب باید همه ی اعضا رو در نظر گرفت.
فعلا تاپیک در بهترین شرایط خودشه. همه چی سرجاش هست. سوژه فراوونه و هیچ کدورتی هم بین بچه‌ها نیست.

خوب مثل اینکه باید یکی از فزضیه‌های عجیبم رو واستون مطرح کنم :دی البته شاید قبلاها به ذهنتون رسیده باشه. اما قطعا استدلالی واسش نکردین :دی

زیاد سخت نگیر افشین جان، بالاخره تاپیک هم احتیاج به زنگ تفریح داره، نداره؟ آیا؟:d همین الآن هم 90٪ پست‌ها مرتبط با بحثه، نیست؟:d

آره حق با توئه :دی خوب بچه‌ها مباحث حاشیه ای برن تو کلوپ :دی البته بچه‌ها لطف دارن اما خوب باید همه ی اعضا رو در نظر گرفت.
فعلا تاپیک در بهترین شرایط خودشه. همه چی سرجاش هست. سوژه فراوونه و هیچ کدورتی هم بین بچه‌ها نیست.

خوب مثل اینکه باید یکی از فزضیه‌های عجیبم رو واستون مطرح کنم :دی البته شاید قبلاها به ذهنتون رسیده باشه. اما قطعا استدلالی واسش نکردین :دی
درود بر احد عزیز، بی صبرانه منتظر فرضیه عجیب و تراوشات ذهن پویاتم.:d

سلام.منم اومدوم.یکی فحش داد،اون یکی پشت بندش فحش داد و زدم زدی دعوا شد!!!!
خب بچه ها یه چیزی کشف کردم خودم تو کفش موندم.ببینم شماها کف میکنین یا نه! اینا رو با هم مقایسه کنین تا چند تا مجهول از توی معادله RE6 حذف بشه!!!
cseuymfmdtc283amz4c.png
c8cw9b1kvbkuxbuqvie.jpg
zd3qieqv1trsz6yz4k1d.jpg
با این حساب میتونیم بگیم این سرگی هست و اون روستا هم توی روسیه هست تا اسپانیا!!! بیشتر با عقل جور در میاد چون اگر دقت بکنین تو تریلر،ساختمان میبینین نه از این خونه های روستایی!!!
این سرگی کی هست...؟ من نا حالا ندیدمش... توی UC یا DC بودش...؟ من هنوز این دو تا رو بازی نکردم...

سرگی ولادیمیر . دست راست اسپنسر و رقیب البرت وسکر تو آمبرلا بود . زمانیکه اسپنسر مخفی میشه همه کاره آمبرلا و تنها عضو باقی موندش میشه . در اون زمان فقط شعبه آمبرلا روسیه ( قفقاز ) مونده بود .
حضورش تو Resident Evil UC بود . پورژه T.A.L.O.S رو تموم میکنه و در آخر توسط البرت وسکر کشته میشه .
اون B.O.W هم که تو RE6 نشون دادن فکر نکنم سرگی ولادیمیر باشه چون بعد از مردنش آب میشه .
بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی به امبرلا میپیونده و نیروهای نظامی آمبرلا رو تعلیم میده مثل نیروهای UBSC که تو RE3 بودن .
جسم ناتموم شده T.A.L.O.S رو از عمارت اسپنسر به شعبه آمبرلا روسیه منتقل میکنه و اونجا با کمک RED QUEEN تکمیلش میکنه .

آخرین ویرایش:
سلا و درود!
خب اقا سینا دیدم دقیقا موی سمت راستشون عینا مثل هم هست و اگر دقت بکنین دوتاشون چشم سمت راست ندارن.
اقا افشین بیا! اقا افشین بیا!!! اقا افشین بیا.........
اقا احد تو هم بیا یه چیزی بگو!!!

ولی این به کنار ولی من فکر میکنم اونجا روسیه هست....
به نظر من اونجاییکه اون آقای STEVE WESKER HUNKE داره میپره و فقط 1 ثانیه تصویر یه عمارت یا قلعه رو نشون میده، خیلی شبیه کاخ Lord Saddler هستش...
اینو تو اون تریلری که GameTrailers موشکافی کرده بود دیدم...
;)

سرگی ولادیمیر . دست راست اسپنسر و رقیب البرت وسکر تو آمبرلا بود . زمانیکه اسپنسر مخفی میشه همه کاره آمبرلا و تنها عضو باقی موندش میشه . در اون زمان فقط شعبه آمبرلا روسیه ( قفقاز ) مونده بود .
حضورش تو Resident Evil UC بود . پورژه T.A.L.O.S رو تموم میکنه و در آخر توسط البرت وسکر کشته میشه .
اون B.O.W هم که تو RE6 نشون دادن فکر نکنم سرگی ولادیمیر باشه چون بعد از مردنش آب میشه .
بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی به امبرلا میپیونده و نیروهای نظامی آمبرلا رو تعلیم میده مثل نیروهای UBSC که تو RE3 بودن .
جسم ناتموم شده T.A.L.O.S رو از عمارت اسپنسر به شعبه آمبرلا روسیه منتقل میکنه و اونجا با کمک RED QUEEN تکمیلش میکنه .

کدوم B.O.W تو RE6 سرگی هست ؟

آخرین ویرایش:
همونیکه دنبال استیو ( اون پسر کچله ) میکنه . شایدم B.O.W نباشه !

همون یارو که عین Nemesis افتاده بود دنبال Ashley و بروس لی دیگه... که یه طره موی افشون هم داشت...

آها. اون که کلش مثل کله گوسفند بود! منظورت از اشلی شری بود دیگه !:d . اشلی تایید شد که تو رزیدنت اویل 6 نیست.

بچه ها پیجمون تو فیسبوک رو تو سایت ها یا زیر امضاتون تبلیغ کنید سینا تو هستی حامد تو چی ؟ لیان که میدونم نه :(

یه چیز بیربط بگم. دلم میخواست مانولا رو هم تو رزیدنت اویل 6 میدیدم.;;) یه چیز دیگه من نمیدونم چرا کپکام از مدل موهای لیان خوشش اومده کوتاه کنه خیلی بهتر و باکلاس تر میشه به نظر من.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or