بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام سلام...

GUESS WHO IS BACK

LEON... THE ZOMBIE SLAYER

چطورید بچه ها...؟ گفتم از همون اول جو گیر شم که تا آخر روز با خیال راحت با هم گپ بزنیم...
;)

رفقا یه سوال... می دونم خیلی بی ربطه ولی احتماله دیگه... این بروس لیه که تو RE6 هست و همه سرش گیر داریم که کیه....
نکنه Nicolay باشه... ببینید می دونم خیلی بعیده... ولی دیشب داشتم تریلری رو که حمید گذاشته بود رو می دیدم... این Nicolay کُپ اون پسرستا...

---------- نوشته در 08:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:12 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها یه سوال شاید یکم مسخره باشه که من اینو می پرسم
ولی هنوز هیچ دلیلی نمیتونه برام موجه باشه که ترایسل سازمان BSAA رو بنا کرده باشه!!!!!
به مسخرگی سوال من نبود که...
;)
راستش من اصلاً نمی دونستم که ترایسل موسس BSAA بوده باشه... من فکر می کردم که Jill و Chris از موسس ها و بانیان اصلیه BSAA هستن...

---------- نوشته در 08:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:14 AM ارسال شده بود ----------

تریلر جدید از گیم پلی بازی RE: ORC که مبارزه با نمسیس رو نشون میده.
حجم بالاس سایتی برا آپلود پیدا نکردم.sorry

HD

SD
Nemesis چه خوف شده تو ORC... واقعاً Nemesis هم از اون موجودات تکرار نشدنیه...
حمید دندونت چطوره...؟ فکر کنم آخرش تو هم ویروسی شی و تبدیل شی به NEMESIS 2 ... اونوقت Jill بیاد سراغت و یه دیداری تازه کنید با هم...
;)

رفقا یه سوال... می دونم خیلی بی ربطه ولی احتماله دیگه... این بروس لیه که تو RE6 هست و همه سرش گیر داریم که کیه....
نکنه Nicolay باشه... ببینید می دونم خیلی بعیده... ولی دیشب داشتم تریلری رو که حمید گذاشته بود رو می دیدم... این Nicolay کُپ اون پسرستا...

نه باو نیکولای که نمی شه نیکولای تو re 2 چهل - پنجاه سالش بود حالا فکر کن 10 سال بعد...
به دلم افتاده این پسره استیوه یعنی خیلی بهش می خوره استیو باشه

نه باو نیکولای که نمی شه نیکولای تو re 2 چهل - پنجاه سالش بود حالا فکر کن 10 سال بعد...
به دلم افتاده این پسره استیوه یعنی خیلی بهش می خوره استیو باشه
هِین...؟
آره اصلاً حواسم نبود... بازم میگم... شایدم اصلاً یه شخصیت جدید باشه... با اینکه IGN و جاهای دیگه حدسیاتی زدند... ولی خُب...
معمایی شده ها...

نظر من در مورد تریلر RE6 که در بخش نقد تریلر گذاشتم گفتم اینجا هم بذارم;) منم با نظر بیشتر دوستان موافقم و نیمه اول تریلر همون چیزیه که من میخوام همون چیزیه که چندین ساله بعد از RE3 منتظرشم! محیط بازی واقعا در نیمه اول تریلر اون حس ترس و خوف و معماگونه رو داره. در نیمه دوم تریلر هم من شخصا از تریلر راضی بودم و با توجه به اینکه کپکام باید یک عده بسیار زیادی فن اکشن خودش رو هم راضی نگه داره بهشون حق میدم اما واقعا جای تقدیر داره که میخوان در RE6 مخلوطی از ژانر ترس و اکشن رو با هم برای راضی نگه داشتن هر دو فن بازی قرار بدن.به شدت منتظر این بازی هستم.

نظر من در مورد تریلر RE6 که در بخش نقد تریلر گذاشتم گفتم اینجا هم بذارم;) منم با نظر بیشتر دوستان موافقم و نیمه اول تریلر همون چیزیه که من میخوام همون چیزیه که چندین ساله بعد از RE3 منتظرشم! محیط بازی واقعا در نیمه اول تریلر اون حس ترس و خوف و معماگونه رو داره. در نیمه دوم تریلر هم من شخصا از تریلر راضی بودم و با توجه به اینکه کپکام باید یک عده بسیار زیادی فن اکشن خودش رو هم راضی نگه داره بهشون حق میدم اما واقعا جای تقدیر داره که میخوان در RE6 مخلوطی از ژانر ترس و اکشن رو با هم برای راضی نگه داشتن هر دو فن بازی قرار بدن.به شدت منتظر این بازی هستم.
راستش به نظرم، فن های RE زیاد طرفدار Action نیستند... یعنی بیشتر طرفدار گزینه های نظرسنجی اون بالا هستند تا Action...
اما من هم شدید منتظر این بازیم...
همش نگران رابطه ی Chris و Leon هستم...

دوستان تریلر جدید رو دیدین . نمسیس تیربار گرفته دستش .
این نمسیسی که من دیدم دیگه ابهت RE3 ش رو نداره .
اسپویل
آخرم زدن کشتنش یه نمونه هم از خونش گرفتن .

آخه بمیره که جور در نمیاد.. پس Jill تو RE3 با چی روبرو میشه...؟
شایدم با خونش یه Nemesis خفن تر، همونی که تو RE3 بود رو خلق می کنن...
مثلاً لیان تو بازی میمیره با منطق جور در میاد؟! اینکه حالا نمسیسه!
خدا رو شکر RE6 معرفی شد وگرنه تحمل این بازی FUN برام سخته!

مثلاً لیان تو بازی میمیره با منطق جور در میاد؟! اینکه حالا نمسیسه!
بابا علی جون.... خام این حقه های CapCom نشو... اون یه تریلر بود واسه سر کار گذاشتن ملت... مگه میشه CapCom چنین حماقتی تو خط داستانی بکنه...

در ضمن... مگه Leon رو میشه نابود کرد ...؟ اینا خیال خامه رفیق...
;)

آهان من اون فیلم رو ندیدم .
فقط شنیدم که نمسیس با آلیس رفیق میشه و بهش کمک میکنه , درسته ؟؟؟؟

فیلم رزیدنت اویل تنها شباهتش با بازی ها ویروساشه نه داستان نه هیچی . شابد هر چند سال یبار تو فیلم شون چند تا کرکتر از بازی بیارن اما . اصلا داستان بازی نیست اون نمسیس تو اون فیلم چون از قبل دوسته آلیس هست بعدا موقعی که داره با آلیس میجنگه آلیس که زخمیش میکنه میخواد کارشو تموم کنه یادش میاد میکه من متاسفم مت و اینا ... نمیکشتش بعد نمسیس هم خوب میشه یه دفعه. :))

آخرین ویرایش:
بابا علی جون.... خام این حقه های CapCom نشو... اون یه تریلر بود واسه سر کار گذاشتن ملت... مگه میشه CapCom چنین حماقتی تو خط داستانی بکنه...

در ضمن... مگه Leon رو میشه نابود کرد ...؟ اینا خیال خامه رفیق...
;)
باشه خوب این شما و کپکام و ORC! ببینیم چه گلی به سرمون میزنند، ولی وقتی تو بازی با این صحنه رو به رو شدی حالت بد نشه:d
ORC هم با وارد کردن عنصر تخیل بدون مرز باعث شد مثل فیلم از سری فاصله بگیره.
درسته، اصلاً یک مهربونه نمسیس تو این فیلم،آدم دوست داره باهاش دوست بشه:-j

آره اصلا فیلم های رزیدنت اویل به داستان بازی زیاد ربط نداره حتی کرکتراش هم همیشه مثل تو بازی نیستن هر چند وقت یکی دو تا کرکتر بازی رو وارد میکنن تنها شباهتش به بازی ویروساشه و بعضی از B.O.W هاش تواین فیلم هم چون از قبل آلیس رو میشناخته و باهم دوست شده بودن تو رزیدنت اویل 1 موقعی که داره باهاش مبارزه میکنه وقتی آلیس اونو زخمی میکنه میوخاد کارشو تموم کنه خئد آلیس از موقعی که همون نمسیس مت باهاش بوده و ویروسی شد و دکترای
آزکایشگاه گرفتنشون یادش میاد یادش میاد و میگه من متاسفم مت .... بعدا نمیکشتش بعد نمسیس هم خوب میشه.

باشه خوب این شما و کپکام و ORC! ببینیم چه گلی به سرمون میزنند، ولی وقتی تو بازی با این صحنه رو به رو شدی حالت بد نشه
yahoo_4.gif

ORC هم با وارد کردن عنصر تخیل بدون مرز باعث شد مثل فیلم از سری فاصله بگیره.

البته این ORC داستانش همینه فکر کنم اینا نمسیس رو نمیکشن سینا اینا زخمیش میکنن بعد یه نمونه از خونش میگیرن و و تحت کنترل خودشون میگیرن و اونو تحت کنترل میگیرن تا اعضای S.T.A.R.S رو از بین ببره. البته اینو یکی از دوستای خارجیم گفته. شاید هم خودمونم کنترل نمسیس رو بدست بگیریم در بازی.:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or