بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

لیان مگه LP-Girl با تو بود آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ =))
هه هه هه... با مزه...
نمیای نمیای... وقتی هم میای تیکه میندازی بهم حمید جون... داشتیم...؟
;)
آخه یکی از جملاتی که نقل کرده بود، برای من بود خُب... منم تعجب کردم... من که با کسی کاری ندارم... نه توهینی، نه حرفی...
آسه میرم، آسه میام و اراجیف خودمو می گم...

William_Birkin.jpg

وبسایت gamesradar ویدئوی جدیدی از بازی Resident evil : Operation Raccoon City منتشر کرده. در این ویدئو که از مرحله اول بازی در آزمایشگاه زیر زمینی ویلیام بیرکین گرفته شده هانک و تیمش رو نشون میده که نمونه ی G-Virus رو در اختیار گرفتن و در حال ترک کردن آزمایشگاه هستند که ناگهان با ویلیام بیرکین مواجه میشند ...

تو لینک زیر میتونید این ویدئو رو دانلود کنید.

http://s2.picofile.com/file/7273157...City_GR_GamePlay_demo_GamesRadar_mp4.flv.html

:|داشتیم افشین جون؟!:|

خدا کنه تو این نسخه وسکر رو ببینیم در حالی که یک گوش مالی اساسی به این لیان جیگر بده:d، همه یک زهری از وسکر خوردند به غیر از این بنده خدا:d چه حالی میده این وسکر کاریزمای ما بزنه لت و پارش کنه، کچلش کنه (آی حال میکنم، آی حال میکنم [2]:d)
لیان عزیز خودمون ناراحت نشه، صرفاً جهت شوخی بود.

:دی
اِ خو چرا شما زودتر بازی کنین بیاین اینجا اسپویل کنین من یه هفته بشینم منتظر بازی ؟؟؟؟؟؟!!!!!
در وسکر هم به همین خیال باش
کپکام رو چه دیدی شاید اومد گفت وسکر و لیان شریکن :دی
اینو جدی نگیر شوخی بود
ولی ممکن اون شخصی که لیان بش می گه جلو نیا وسکر باشه!!!!!!!

عه عه عه... یعنی چی علی... منظورت Leon بود جداً...؟
بی خیال بابا... شانس بیارید Leon کار دست Wesker جونتون نده...
;)
بزنه با اون عینک خزش بترکه Wesker...
آی بخندم آی بخندم...
;)

تا یه جاییش رو میشد تحمل کرد ولی یه دفعه زدی تو جاده خاکی)x
صبر اگه همین لیان ما یه گوش مالی به وسکر نداد و وسکر از شهر فراری نداد
صبر فقط صبر کن

بچه ها درسته ما لیان رو دوس داریم
تیکه پروندن به اَل :دی مث توهین کردن به کل رزیدنت ایولِ

درود بر همه، عزیزان خواهشاً احترام متقابل رو تو نظراتتون رعایت کنید، این تاپیک فضای دوستانه‌ای داره، و هر کسی هم که تو این تاپیک پست میگذاره با فضای تاپیک آشنایی داره و اون رو قبول داره، پس الکی جو رو متشنج نکنید.
SH عزیز یا شما فضای این تاپیک و نوشته‌ها و کاربران فعالش رو میپسندی و فعالیت میکنی، که در این صورت ما در خدمت شماییم، و نیازی هم نیست کسی به کسی توهین کنه، این تاپیک همین جوری که هست مورد اقبال عمومیه، و حالت دوم اینه که شما هیچ چیز مورد پسندی تو این تاپیک نمیبینی، پس طبعاً فعالیتی نمیکنی، ولی با این حال جو آرام تاپیک رو هم به هم نمیزنی، حالا انتخاب با خودتون هست.
دوستان بحث منحرف نشه.

شما هنوز بعد از اینهمه نفهمیدید من فنه لیانم(هر دو لیان:d)؟! شوخی بود یک ذره دور هم بخندیم!
حرفخاتون رو در مورد آلبرت کبیر نشنیده میگیرمl-):d
کلاً شوخی بود ناراحت نشید.

مهم اینه که کدوم حرفت شوخی بود ؟؟؟
این که فن لیانی یا اینکه توهین به ساحت مقدس لیان کردی ؟؟؟؟ :دی

William_Birkin.jpg

وبسایت gamesradar ویدئوی جدیدی از بازی Resident evil : Operation Raccoon City منتشر کرده. در این ویدئو که از مرحله اول بازی در آزمایشگاه زیر زمینی ویلیام بیرکین گرفته شده هانک و تیمش رو نشون میده که نمونه ی G-Virus رو در اختیار گرفتن و در حال ترک کردن آزمایشگاه هستند که ناگهان با ویلیام بیرکین مواجه میشند ...

تو لینک زیر میتونید این ویدئو رو دانلود کنید.

Resident Evil_ Operation Raccoon City GR GamePlay demo _ GamesRadar.mp4

مرسی داش حمید
دیدم تریلر و بدک نبود انگار تو این بخش مهمات اونقدر هام زیاد نبود
در کل زیاد دیگه به این بازی اهمیت نمی دم بیاد بیشتر جنبه فان داره

وبسایت gamesradar ویدئوی جدیدی از بازی Resident evil : Operation Raccoon City منتشر کرده.
حمید جون نتونستم دان کنم وسطش Error میده، اگر میتونی یه جایی آپش کن.
:دی
اِ خو چرا شما زودتر بازی کنین بیاین اینجا اسپویل کنین من یه هفته بشینم منتظر بازی ؟؟؟؟؟؟!!!!!
یه هفته که چیزی نیست افشین جون! عوضش من برات دعا میکنم زودتر بازی به دستت برسه:d

مهم اینه که کدوم حرفت شوخی بود ؟؟؟
این که فن لیانی یا اینکه توهین به ساحت مقدس لیان کردی ؟؟؟؟ :دی
تو فن بودنم که شک نکن، ولی توهین به اون جیگر فقط یک شوخی بود:d

خوب دوستان این بحث رو خاتمه بدیم و سعی کنیم با این خانم که عضو جدید تاپیک محسوب میشه و در اصل از فروم همسایه اومده دوست باشیم. حداقل به خاطر سن و سال هم که شده باید احترام از طرف ما نگه داشته بشه. چون ایشون شاید از همه‌ی بچه‌های فروم بزرگ‌تر باشن. (تا اونجا که من یادمه) من خودم یه ذره دیر ایشون رو به جا اوردم :دی البته بماند که چطوری شناختم :دی یادمه بنا به مسائل شخصی از اون سایت همسایه رفتن. اما مثل اینکه دوباره فرصت کافی دارن :دی دیگه بیشتر از این نمیتونم وارد جزئیات بشم؛ چون کار درستی نیست. اگه خواستن خودشون معرفی میکنن خودشون رو. تا همین حد از طرف من با ایشون آشنا بشین کافیه.با این حال من هم از ایشون انتظار دارم تا یه ذره با کیقیت این فروم بیشتر آشنا بشن. چون فروم‌ها با هم فرق دارن.
آقا احد من اصلن نخواستم اين فروم رو با جاي ديگه مقايسه كنم اما متاسفانه اينجا فقط شوخي و خنده و رفيق بازيهمن به درخواست چند نفر از بچه هاي سايت فارسي اومدم تا تو بازي سنتر فعاليت كنم اما واقعن از اينجا توقع چنين برخوردي رو نداشتم!! انگار كار درستي بود كه تو اين مدت اينجا فعاليت نداشتم. من شخصن دوست ندارم سن يا تجربه م رو به رخ كسي بكشم، من تو سايت هاي همسايه هم ناظر هستم هم تحريريه هم اطلاعات و تجربه زيادي تو زمينه اويل دارم اما هيچوقت نخواستم اينجا بگم كه بايد به من احترام بزاريد، من اينم، من تجربه م اينه و... اتفاقن من از شماها توقع دارم با كاربران تازه وارد بهتر برخورد كنيد! البته طرف صحبتم شما نيستي، من از شما بي ادبي نديدم.هر كسي با لحن حرف زدنش شخصيت خودش رو ميرسونه.هنوز هم جالبه كه آقا نيما جوابي نداده اما يه عده از دوستان خودشون رو اين وسط خراب كردن!
درود بر همه، عزیزان خواهشاً احترام متقابل رو تو نظراتتون رعایت کنید، این تاپیک فضای دوستانه‌ای داره، و هر کسی هم که تو این تاپیک پست میگذاره با فضای تاپیک آشنایی داره و اون رو قبول داره، پس الکی جو رو متشنج نکنید.SH عزیز یا شما فضای این تاپیک و نوشته‌ها و کاربران فعالش رو میپسندی و فعالیت میکنی، که در این صورت ما در خدمت شماییم، و نیازی هم نیست کسی به کسی توهین کنه، این تاپیک همین جوری که هست مورد اقبال عمومیه، و حالت دوم اینه که شما هیچ چیز مورد پسندی تو این تاپیک نمیبینی، پس طبعاً فعالیتی نمیکنی، ولی با این حال جو آرام تاپیک رو هم به هم نمیزنی، حالا انتخاب با خودتون هست.دوستان بحث منحرف نشه.
من فقط هدفم بحث و تبادل نظر با آقا نيما بودهاين خلاف قوانينه؟اگرم تند صحبت كردم طرف صحبتم ايشون بوده نه ديگران.
نیما حدس و نظرش رو گفته و تو این تاپیک قرار نیست که حتما از منبع متعبر حرف بزنیم ! اطلاعات غلط هم هیچ وقت داده نمیشه چون این تاپیک بزرگترین منبع فارسی در مورد RE هست .احد و نیما و سینا و حمید و افشین همیشه اطلاعات خوبو عالیی در مورد بازی میدن پس کسی اطلاعات غلط جایی نمیده !دوستان دیگه به این بحث خاتمه بدیم و بریم سر موضوع خودمون :dاحد جان در مورد اون مطلبی که درباره الکس گفتم و برام سوال شده بود , جوابش رو ندادی ها :( منتظرم به نظرم البرت وسکر به احتمال زیاد تو RE6 حضور داره . البته به صورت Hiden :dچون کریس و ادا ممکنه حضورشون به البرت وسکر هم ربطی داشته باشه .
اين تاپيك؟بزرگترين منبع فارسي؟پس اي كاش يه كم رو نظمش نظارت بيشتري ميشد تا كاربران تازه وارد هم بتونن اينجا فعاليت كنن و بهشون بي احترامي نشهاگر قراره اينجا خودتون دور هم خوش باشيد و بحث كنيد، كاربر جديد هم حق حرف زدن نداشته باشه .. پس چرا اسمش رو گذاشتيد انجمن؟اينجارو واسه عموم ببنديد خودتون توش بحث كنيد.

سلام
بچه ها معذرت بابت اسپم ولی اینجا دعوا شده چرا بهم ریخته س :d
انگار کاربر جدید حسابی جو اینجا رو متشنج کرده ! :d
جو اینجا باید دوستانه باشم اشتباه می کنم بگین اشتباه می کنم !؟ :d
دوباره معذرت بابت اسپم

عزیز شما اگر خدایی ناکرده کدورت و یا مشکلی با کاربر خاصی دارید تو تاپیک مطرح نکنید، می‌تونید با کاربران از طریق پروفایلشون ارتباط داشته باشید. اگر شما واقعاً صلاح تاپیک رو میخواید خواهشاً بحث رو منحرف نکنید، چندین پست شما پشت سر هم یک مفهوم رو می‌رسوند پس قطعاً مطلب شما برای تمامی کاربران جاافتاد و راه حلش هم بهتون گفته شد. به جای این بحث‌ها، با توجه به اینکه به گفته خودتون اطلاعات خوبی راجع به RE دارید، بهتر تاپیک رو با مسائل مربوطه جلو ببریم، نه بحث‌های بی فایده. امیدوارم حضور همیشگی تو تاپیک داشته باشید و تو بحث‌ها شرکت داشته باشید.
خواهشاً تحت هیچ شرایطی این موضوع رو بسط ندید.ممنونم.

سلام
جو اینجا باید دوستانه باشم اشتباه می کنم بگین اشتباه می کنم !؟ :d
دوباره معذرت بابت اسپم
نه اشتباه نمیکنی و حق با شماست(استفهام انکاریه دیگه؟!:d)
این بحث رو هم فراموش کنید و از این به بعد فقط به RE فکر کنید(البته فقط تو این تاپیک:d).

خب با اجازه از اساتید خوراک رزیدنت اویل من یه سوال داشتم:
بالاخره فهمیدین این پسر جدیده کیه ؟! :d
خوب هنوز اطلاعات بیشتری منتشر نشده، همون حدسیات هست که به ترتیب استیو، الکس و هانک گزینه‌هایی هستند که احتمالشون زیاده(به خصوص استیو). و طبق اطلاعات IGN گفته شده این شخصیت قبلاً تو سری بوده پس نمیتونیم بگیم کاملاً شخصیت جدیدیه. باید منتظر اخبار جدید بمونیم.

بچه ها یه سوال شاید یکم مسخره باشه که من اینو می پرسم
ولی هنوز هیچ دلیلی نمیتونه برام موجه باشه که ترایسل سازمان BSAA رو بنا کرده باشه!!!!!

آقا احد من اصلن نخواستم اين فروم رو با جاي ديگه مقايسه كنم اما متاسفانه اينجا فقط شوخي و خنده و رفيق بازيهمن به درخواست چند نفر از بچه هاي سايت فارسي اومدم تا تو بازي سنتر فعاليت كنم اما واقعن از اينجا توقع چنين برخوردي رو نداشتم!! انگار كار درستي بود كه تو اين مدت اينجا فعاليت نداشتم. من شخصن دوست ندارم سن يا تجربه م رو به رخ كسي بكشم، من تو سايت هاي همسايه هم ناظر هستم هم تحريريه هم اطلاعات و تجربه زيادي تو زمينه اويل دارم اما هيچوقت نخواستم اينجا بگم كه بايد به من احترام بزاريد، من اينم، من تجربه م اينه و... اتفاقن من از شماها توقع دارم با كاربران تازه وارد بهتر برخورد كنيد! البته طرف صحبتم شما نيستي، من از شما بي ادبي نديدم.هر كسي با لحن حرف زدنش شخصيت خودش رو ميرسونه.هنوز هم جالبه كه آقا نيما جوابي نداده اما يه عده از دوستان خودشون رو اين وسط خراب كردن! من فقط هدفم بحث و تبادل نظر با آقا نيما بودهاين خلاف قوانينه؟اگرم تند صحبت كردم طرف صحبتم ايشون بوده نه ديگران.اين تاپيك؟بزرگترين منبع فارسي؟پس اي كاش يه كم رو نظمش نظارت بيشتري ميشد تا كاربران تازه وارد هم بتونن اينجا فعاليت كنن و بهشون بي احترامي نشهاگر قراره اينجا خودتون دور هم خوش باشيد و بحث كنيد، كاربر جديد هم حق حرف زدن نداشته باشه .. پس چرا اسمش رو گذاشتيد انجمن؟اينجارو واسه عموم ببنديد خودتون توش بحث كنيد.
من نمیدونم کی هستی و کجا سابقه داری!ولی هر کی هستی برای خودتی!هی میخوام هیچی نگم،هی میای از بالا با بقیه صحبت میکنی و جوری حرف میزنی که انگار استاد معبد شائولینی!یه کم افتاده تر و دوستانه تر صحبت کنی،کسی باهات برخورد تند نمیکنه.هر برخورد تندی هم که تا الان باهات بوده،صحیح و به جا بوده.عکس العملی بوده در مقابل عمل خودت!
کلا اینجا همینجوریه.هرکس که دوست نداره میتونه نیاد تو این انجمن.نه برای کسی دعوتنامه ایی اومده نه کسی رو به زور شات گان اوردن اینجا.هر کس که موندگار شده تو جمع به خاطر این بوده که خودشو وفق داده با این جمع.حالا شما بگو خصوصیه،بگو فامیلیه!هرچی دوست داری بگو!
اینم بدون که همه اینجا واقعا با هم دوست هستن و این دوستی حتی به بیرون از محیط مجازی هم کشیده شده.
هدفتم صرفا بحث با نیما نیست!کاملا مشخصه که داری چه هدفی رو دنبال میکنی!
نظمش خیلی عالیه.اگرچندنفر از خودراضی به همش نریزن!

....این دوستی حتی به بیرون از محیط مجازی هم کشیده شده....
...نظمش خیلی عالیه.اگرچندنفر از خودراضی به همش نریزن!
:rose:
:rose::rose::rose::rose:
:rose::rose::rose::rose::rose:
محمد واسه پنجشنبه هفته بعد برنامه ای نریزی:dمیخواییم ببریمت اونجا!!>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or