بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام.
یه سوال دارم درباره ی resident evil 4.
من جند سال پیش همون موقع که بازی تازه اومده بود یه تریلر دیدم از بازی که لیان داره با یه اسلحه برفی بینهایت این گانادوهای دهکده رو میکشه.
منم هرچی سعی کردم نتونستم اون اسلحه رو گیر بیارم (روPS2). ولی الان HD رو Xbox360 گرفتم دارم دوباره بازی میکنم.
کسی میدونه چه جوری باید به دست بیارمش؟؟؟؟؟
بازی رو در حالت پرو تموم کن

درود بر همه
ولی خداییش خیلی مسخره است.کریس توی 5 بوده و بعدش هم توی رولیشن.لیون توی 4 بوده.بعدش توی عملیات:جاوییر و بعدش هم توی دامناشن!وجدانا از لحاظ داستانی،نوبت کلیر بوده.مخصوصا اینکه شری و استیو هم در بازی هستند.چطور کپکام هر جا که بخواد وسکر رو بیاره،کریس رو می ذاره شخصیت اصلی بازی.هر جا که بخواد ایدا رو بیاره،لیون رو می ذاره شخصیت اصلی بازی.اونوقت نوبت به شری و استیو که می رسه،کلیر از داستان حذف میشه و شری و استیو خودشون میشن شخصیت اصلی بازی!خداییش خنده داره.ولی نخندید.باید گریه کرد! :((
در ضمن مطمئن باشید که داستان در رزیدنت اویل 6 تموم میشه و رزیدنت اویل 7 یک ریبوت کامله.پس در رزیدنت اویل 7 هم منتظر کلیر نباشید!بعدش هم اگه سرنوشت شری و استیو در 6 مشخص بشه،عمرا اگه توی نسخه های بعدی کلیر باشه! (گرچه شما مطمئنا در رزیدنت اویل 7 هم منتظر لیون هستید! =)))
نیما جان شما همچین قاطعانه نظر میدی که انگار صد در صد تأیید شده که این دو شخصیت جدید همون شری و استیو هستند! فقط احتمالش بیشتر از موارد دیگست، همین. در مرود بقیه نظراتت باهات موافقم و مطمئنم که نامی از کلر تو بازی خواهد بود، حداقل همین اسم هم منو راضی میکنه.:d

خوب یه چیزی میگم تا خیال همتون رو از این که این شخصیت جدید الکس نیست راحت کنم :دی
الکس از بین بچه‌های وسکر ضریب هوشیش بالا بوده. یعنی حتی بهتر از آلرت وسکر. پس حتما الکس وسکر بایدیه شخصیتی باشه که حداقلش هوش و ذکاوتش در حد آلبرت باشه. این شخصیتی که من دیدم هیچ اثراتی از آلبرت کبیر توش نبود :دی
احد جان الآن شما با این تریلر از کجا فهمیدی این بنده خدا هوش و ذکاوت نداره؟ دقیق تحلیل کن:d.

خب درسته شخصیت منفی هست تا الان البته. من رزیدنت اویل گلد ادیشن رو بازی نکردم میگن فایلی در مورد الکس وسکر توش داره ... چی نوشته تو اون فایل؟

گفته از بین بچه‌های وسکر فقط آلبرت و الکس زنده مونده. و ایتکه هوش الکس از همشون بیشتر بوده و حتی از طرف اسپنسر مدیر تحقیقات آمبرلا میشه :دی

درود بر همه
احد جان الآن شما با این تریلر از کجا فهمیدی این بنده خدا هوش و ذکاوت نداره؟ دقیق تحلیل کن:d.

همچین شخصیتی نمیتونه زیردست باشه و واسه کسی کار کنه :دی. حتما یه رئیسی چیزی هست.
مطمئنا الکس وسکر رئیس سازمان در نظر گرفته شده بوده. چون هم سن و سالش میخوره و هم انگیزش رو داره. اما حدسیات فن‌ها شاید توی این تصمیم تاثیر گذار باشه :دی

در ضمن همون طور که گفتم هدف از اون تحلیل پرداختن به جزئیات بود. واسه همین الکس رو مطرح کردم.

خوب یه چیزی میگم تا خیال همتون رو از این که این شخصیت جدید الکس نیست راحت کنم :biggrin1:
الکس از بین بچه‌های وسکر ضریب هوشیش بالا بوده. یعنی حتی بهتر از آلرت وسکر. پس حتما الکس وسکر بایدیه شخصیتی باشه که حداقلش هوش و ذکاوتش در حد آلبرت باشه. این شخصیتی که من دیدم هیچ اثراتی از آلبرت کبیر توش نبود :biggrin1:

پست های قبلی رو خوب نخوندم ولی...

تو همون مقاله مگه نگفته بودی احتمال زیاد الکس تو این نسخه حضور داره ولی حالا میگی نیستش؟!

البته یه نفر دیگه هم ممکنه با خبر باشه و هنوز زنده باشه :دی میدونین کیه؟ ... وسکر :دی اما نه الکس وسکر و آلبرت وسکر :دی بلکه اونی که از روی نام خانوادگی اون وسکر شده نام خانوادگی آلبرت و الکس :دی

کسی که از روی نام خانوادگی اون , البرت و الکس , نام خانوادگیشون وسکر شد , همون مسئول اجرای پروژه کودکان وسکر هست که اسمش هم الکسه ؟:d منظورم اینه که این شخص ممکنه از سونوشت الکس وسکر با خبر باشه ؟:d اخه انگار 2 تا الکس هست !

اینو اینجا گذاشتم چون میدونم افشین و نیما خوشحال میشن. |-) البته افشین که باز خبرارو میخونه ولی نیما فکر نیکنم اصلا ندیدن تا حالا نیما رو جایی به غیر تاپیکمون.

172787_177446335632837_177217178989086_453276_6687570_o.jpg

درود

حدود دو سال پیش تریلر زیبایی از انیمیشن CG رزیدنت اویل دمنیشن توسط وبسایت G4TV و برنامه ی G4’s Attack به نمایش در آمد که مورد توجه بسیاری از علاقه مندان و طرفداران رزیدنت اویل قرار گرفت . بعد از آن لحظه دیگر هیچ گونه اطلاع و خبری در مورد این CG و یا اینکه حتی آن کنسل شده است یا نه داده نشده بود تا این که امروز در طی خبری که وبسایت project Umbrella در صفحه خود منتشر کرد امید را دوباره به دل هوادارن بازگرداند .
یکی از اعضای این سایت طی تماسی که با Sony Pictures ژاپن برقرار کرده بود آز آنها سوال کرده بود که آیا رزیدنت اویل دمنیشن هنوز در حال ساخت است یا خیر ؟ Sony Pictures ضمن پاسخ مثبت به ایشان اعلام کردند که وبسایت بزودی با اطلاعات جدید در مورد این انیمیشن CG آپدیت میشود.

1_27_2012_9_44_35_PM.jpg

آخرین ویرایش:
وقتی که تهیه کننده ی بازی گفته که بازی پر از صحنه های درامه،قطعا باید منتظر حضور کلیر بود.چون طبق نظر اکثر فن ها،احساساتی ترین کاراکتر داستان محسوب میشه.ولی چه فایده؟شخصیت اصلی قابل بازی که نیست!

بابت دامناشن هم بسی خوشحال شدم.حالا شاید کلیر رو در رزیدنت اویل 6 نبینم،ولی قطعا ربکا رو در دامناشن خواهم دید!*;)

حمید،واقعا تو من رو جایی به جز این تاپیک ندیدی؟خیر سرم مدت زیادی عضو تحریریه ی سایت فارسی بودم!

چرا حالا اصرار داريد بگين اين آقا يه شخص بخصوص مثه هانك يا استيو يا الكس هست؟؟
شايد يه كركتر جديد باشه!
بچه ها سلام... اول در مورد این نقل قول بالا...
من هم کاملاً موافقم... قبلاً هم این سوال برای من پیش اومده که مطرحش هم کردم... ولی مثل همین نقل قول بی جواب موند...
دلیلش مبهمه...

چطورید رفقا... خوبین؟
از روزی که نبودم شونصد دفعه ی دیگه تریلر رو نگاه کردم... با اینکه چیز جدیدی دستگیرم نشد اما...
WOWWWWWWWWWWWWW
بچه ها قراره یه RE جدید بازی کنیم... فوق العاده نیست...؟ هر وقت به این قضیه فکر می کنم دلم می خواد از خوشحالی.....

آخرین ویرایش:
قطعا باید منتظر حضور کلیر بود.چون طبق نظر اکثر فن ها،احساساتی ترین کاراکتر داستان محسوب میشه.ولی چه فایده؟شخصیت اصلی قابل بازی که نیست!
بچه ها یه چیزی... تا حالا به این نکته توجه کرده بودید که Clair تنها کاراکتر خانمیه که با هر دو کاراکتر اصلی مرد بازی در ارتباط بوده...
هم با Leon و هم با Chris
Jill که هیچ وقت Leon رو ندیده... (البته همون بهتر... یهو می دیدید که Leon مُخ Jill رو هم زد... ;) بعید نیست ....)
Ada هم که با Chris در ارتباط نبوده...

اگه تکراری بود مطلبم شرمنده...
;)

درسته.من قبلا هم گفتم.کلیر تنها شخصیتی است که هم با کریس رابطه داشته و هم با لیوندر واقع در هر 2 تا سناریو بوده.(همونطور که قبلا هم گفتم رزیدنت اویل،2 تا سناریو داره.یکی مربوط به وسکر،کریس،جیل و واقعه ی عمارت که توی UC خلاصه شد و یکی هم سناریوی مربوط به کلیر،لیون،ایدا و واقعه ی راکون سیتی که در دارک ساید خلاصه شد.در واقع کسی که این 2 تا سناریو رو به هم مرتبط می کنه کلیره!بنابراین احتمال حضور کلیر در رزیدنت اویل 6 خیلی زیاده.

بچه ها سلام... اول در مورد این نقل قول بالا...
من هم کاملاً موافقم... قبلاً هم این سوال برای من پیش اومده که مطرحش هم کردم... ولی مثل همین نقل قول بی جواب موند...
دلیلش مبهمه...

این چیزی هست که از طرف منایع IGN تایید شده. قابل ذکر هست که اکثر گفته‌هایHGN به حقیقت پیوسته.

آره.به نظر من هم اونا شری و استیو هستند.کریس و لیون هم که هستند.فقط جای یک نفر خالیه! ;)
راستی!لیون گفت که کلیر تنها شخصیتی است که با هر دو قهرمان مرد اصلی داستان ارتباط داره.من هم قبول دارم که کریس و لیون قهرمانان مرد اصلی داستان هستند.حالا این سوال پیش میاد که قهرمانان زن اصلی داستان چه کسانی هستند؟آیا فقط جیل و کلیر شخصیت های زن اصلی داستان هستند یا اینکه ایدا و ربکا هم شخصیت اصلی محسوب میشن؟(ربکا علاوه بر اینکه در رزیدنت اویل 1 و 0 حضور داشته و نقش اول رزیدنت اویل 0 هم بوده،به همراه بیلی در دامناشن هم حضور خواهد داشت.) اگه اون 2 تا شری و استیو باشن،آیا میشه اونا رو هم به لیست شخصیت های اصلی رزیدنت اویل اضافه کرد؟

در کل شخصیت های اصلی سری رزیدنت اویل چه کسانی هستند؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or