دیدم این چندوقته دوستان خیلی درگیر این شخصیت جدیده هستن با خودم گفتم بهتر ببینیم چه خصوصیاتی داره و بعد با شخصیت های موجود مقایسه اش کنیم شاید به نتیجه رسیدیم
ظاهر : بدون مو ( موهای خیلی کوتاه ) ، چشم های آبی رنگ ، زخمی روی گونه چپ ، صورتی استخونی
سن : دقیقا نمیشه از روی تریلر تشخیص داد ولی میشه حدس زد بین 25 تا 35 سال سن داشته باشه
سبک مبارزه : بدون اسلحه و خیلی سریع (یه جورایی استایلش)
شخصیت : خونسرد ، آروم ، کمی شوخ طبع ، مثل بقیه آدم ها پول هم دوست داره
گذشته : چیز زیادی در مورد گذشته اش نمیدونیم ولی همونطوری که خودش گفت مزدور ( Mercenary ) بوده یا هست
ویژگی ها : مثل آلبرت و الکس وسکر نسبت به ویروس مقاومه و خونش میتونه به مردم کمک کنه
من که غیر از استیو و آلکس کس دیگه ایی به ذهنم نمیرسه ، احد بیا بگو ببینم کسی با این مشخصات میشناسی ؟!
البته یه نفر دیگه هم هست که توی اسپویلر توضیح میدم
ظاهر : بدون مو ( موهای خیلی کوتاه ) ، چشم های آبی رنگ ، زخمی روی گونه چپ ، صورتی استخونی
سن : دقیقا نمیشه از روی تریلر تشخیص داد ولی میشه حدس زد بین 25 تا 35 سال سن داشته باشه
سبک مبارزه : بدون اسلحه و خیلی سریع (یه جورایی استایلش)
شخصیت : خونسرد ، آروم ، کمی شوخ طبع ، مثل بقیه آدم ها پول هم دوست داره
گذشته : چیز زیادی در مورد گذشته اش نمیدونیم ولی همونطوری که خودش گفت مزدور ( Mercenary ) بوده یا هست
ویژگی ها : مثل آلبرت و الکس وسکر نسبت به ویروس مقاومه و خونش میتونه به مردم کمک کنه
من که غیر از استیو و آلکس کس دیگه ایی به ذهنم نمیرسه ، احد بیا بگو ببینم کسی با این مشخصات میشناسی ؟!
البته یه نفر دیگه هم هست که توی اسپویلر توضیح میدم
من یه نفر رو میشناسم که با این مشخصات جوره ، توی جوونی هاش مزدور بوده ، خیلی استایلیشه ، چشم هاش آبیه ، کاملا بیخیال و شوخ طبعه و علاوه بر اون نسبت به همه چیز مقاومه و اون کسی نیست جز : دانته 
مطمئنم اینا این شخصیت رو از دانته الهام گرفتن
مطمئنم اینا این شخصیت رو از دانته الهام گرفتن

چیزی که فکرشم نمیتونی بکنی که چقدر قشنگ هست. با تمام ترکیب اکشن و ترسناکش. در مورد کلر چیزی نمیتوتن بگم فقط میتونم بگم اگر اون کرکتر استیو باشه کپکام برای اینکه داستان رو دراماتیک کنه 100% کلر رو وارد بازی میکنه میگی نه . ببین!