دیدم طراحیش هنریه دیگه تو هنرش دست نردمحاجی حداقل فونتش رو دست میکردی متنش رو هم یکمی ویرایش میکردی! خدایی خیلی ضایعست... دیگه خودت بگیر منظورم رو!!!
حالا فونت رو بی خیال تریلرو بچسب
دیدم طراحیش هنریه دیگه تو هنرش دست نردمحاجی حداقل فونتش رو دست میکردی متنش رو هم یکمی ویرایش میکردی! خدایی خیلی ضایعست... دیگه خودت بگیر منظورم رو!!!
سلام
بچه ها بزارین تو این شلوغ پلوغی خبرای اویل 6 یه خبر هم ما بزاریم البته نه از اویل 6
با کمال تعجب فکر کنم ایدا رو هم دیدم
پيش-نمايش+تريلر "Resident Evil: Retribution"![]()
.................................................. ...................استوديو Screen Gems كه متعلق به سونی پيكچرز هست، اولين تريلر فيلم "Resident Evil: Retribution" ساخته ی "Paul W.S. Anderson" منتشر كرد. كه ميتونين از لينكی پايين تاپيك گذاشتم با حجم كم دانلودش كنين.
"Resident Evil" كه به خاطر فروش بسيار بالای سری بازی های ويديويیش برای شركت دارنده ی حق انحصاريش يعنی سونی محبوبيت وحشتناكی در سطح جهان پيدا كرد (با فروش 700 ميليون دلاری)، يك بار ديگه، و برای پنجمين قسمت (همونطور كه انتظار ميرفت) اين بار با عنوان "Retrebution" (به معنی مجازات يا انتقام) و به صورت 3D بروی پرده ی سينما برميگرده.
.................................................. ...............در فيلم، "تی-ويروس"ِ مرگبار و كشنده ی "شركت آمبرلا" همچنان راه انتقام گرفتن از زمين رو ادامه ميده، و داره جمعيت جهان رو تغيير شكل ميده به گروه هايی از افراد كه نه زنده اند و نه مرده، و از گوشت خام بدن جانداران زنده تغذيه ميكنند. آخرين و تنها اميد نسل بشر، "آليس" (با بازی Milla Jovovich)، بيدار شده، و با نفوذ به قلب "آمبرلا" بيشتر تشكيلات عملياتی مخفی اونهارو در هم ميشكنه، و زمانی كه بيشتر در پيچيدگی ها جستجو ميكنه، جزئيات بيشتری از گذشته ی مرموز و نامعلومش آشكار ميشه. بدون هيج پناهگاه امنی، آليس شكار كسايی كه مسئول شيوع ويروس هستند رو ادامه ميده؛ تعقيب و گريزی كه اونو از توكيو به نيويورك، واشينگتون دی.سی. و مسكو ميكشونه. آليس در حال حركت بسوی نقطه ی اوج شخصيتيش، به چيز هايی براش آشكار ميشه كه حتی قدت فكر كردن به اونها وجود نداره ، و اونو مجبور ميكنه كه در هرچيزی كه تاحالا فكر ميكرده حقيقت داره تجديد نظر كنه. آليس به كمك متحدان و دوستان آشنايی كه تازه پيدا كرده، بايد بجنگه تا اونقدر زنده بمونه كه فرار كنه از اين دنيایی كه در دستان دشمن و آستانه ی فراموش شدنه... شمارش معكوس شروع شده...
خلاصه داستان:
.................................................. ...............
نام فيلم: Resident Evil: Retribution
ژانر: اكشن، ماجرايی، فانتزی، علمی-تخيلی
تاريخ اكران: 14 سپتامبر 2012
استوديو: Sony's Screen Gems
كارگردان: Paul W.S. Anderson
نويسنده ی فيلمنامه: Paul W.S. Anderson
ستارگان: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Kevin Durand, Shawn Roberts, Colin Salmon, Johann Urb, Boris Kodjoe, Li Bingbing
.................................................. ..........................
ميتونين تريلر اين فيلم رو با فرمت MP4 و حجم 7 مگابايت با لينك مستقيم از سرور Mediafire دانلود كنيد:
لينك مستقيم دانلود تريلر از سرور مديافاير
.................................................. .............
اين هم دو تا اسپويلر از فيلم Resident Evil: Retribution
.........................
که تعجب کردی که آیدا توشه.
)![]()
درورد
دیروز Capcom ویدئو جدیدی منتشر کرد که در آن Hiroyuki Kobayashi تهیه کننده اجرایی بازی Yoshiaki Hirabayashi تهیه کننده و Eiichiro Sasaki کارگردان بازی رزیدنت اویل 6 در مورد تعداد نفرات تیم شان و همچنین انگیزه آنها از ساخت بازی رزیدنت اویل 6 صحبت کردند.
Hiroyuki Kobayashi گفت رزیدنت اویل 6 یکی از تولیدات قابل توجه کپکام است که تاکنون در این مقیاس بزرگ ساخته شده. یک تیم 600 نفری در حال کار بر روی رزینت اویل 6 میباشد که 150 نفر آنها در اداره مرکزی کپکام در ژاپن هستند و بقیه از دیگر نقاط جهان .او همچنین در ادامه صحبت هایش اشاره کرد که نه تنها هدف ما در این چپتر جدید در سری طراحی اصولی بوده که رزیدنت اویل های پیشین را فوق العاده ساخته بود ما همچنین ایده های مهیج کاملا جدید و سورپرایز های جدید زیادی را در بازی اضافه کردیم. رزیدنت اویل 6 بلند پروازانه ترین بازی در سری بازی های رزیدنت اویل خواهد بود.
Eiichiro Sasaki کارگردان بازی گفت تریلری که شما میخواهید ببینید در مورد آنچه که ما تصمیم گرفتیم بسازیم در شرایط ترس و سرگرمی بی سابقه است او همچنین اضافه کرد داستان بازی یک طراحی پیچیده است با درام شدید, واقع گرایی و همچنین سورپرایز هایی که شما انتظار آنها را ندارید. او در آخر گفت متاسفانه من نمیتوانم خیلی راجع به آن چیزی به شما بگویم در غیر اینصورت من با کپکام مشکل پیدا میکنم. اما فقط بدانید که تیم بسختی در حال کار است تا چیزی باورنکردنی را به شما و طرفدارن هر چه زودتر تحویل دهد.
Yoshiaki Hirabayashi تهیه کننده بازی گفت رزیدنت اویل 6 نه تنها فضای گسترده تر و تجربه ی عمیق تری نسبت به آنچه قبلا بازی کرده اید دارد ما علاقه مندیم تا به شما بگوییم که این ترکیبی از Survivor Horror و Action است چیزی که ما دوست داریم آن را dramatic horror بنامیم. او در آخر صحبت هایش گفت من بسیار خوشحال هستم که به شما بگویم ما اکنون اماده هستیم تا نتیجه کل کار سخت مان را به جهانیان نشان دهیم . بنابرین از دیدن اولین تریلر بازی لذت ببرید امیدوارم شما هم از دیدن این تریلر به اندازه ما خوشتان بیاید.
لینک دانلود ویدئو

نه ندیدم از دستم در رفتمگه تاپیک مربوط به ریلیز تریلر این فیلم رو ندیدی ؟که تعجب کردی که آیدا توشه.
http://forum.bazicenter.com/thread55748/
خوب یه چیزی میگم تا خیال همتون رو از این که این شخصیت جدید الکس نیست راحت کنم
الکس از بین بچههای وسکر ضریب هوشیش بالا بوده. یعنی حتی بهتر از آلرت وسکر. پس حتما الکس وسکر بایدیه شخصیتی باشه که حداقلش هوش و ذکاوتش در حد آلبرت باشه. این شخصیتی که من دیدم هیچ اثراتی از آلبرت کبیر توش نبود![]()
احد ولی من هنوز میگم آلبرت وسکر هست خون هیچ کس به اندازه آلبرت مهم نبوده تا حالا انقدر حتی استیو.
خوب نه سنش میخورهنه خصوصیاتش
در ضمن یادتون باشه که "الکس وسکر یه شخصیت مخفی هست که گویا حتی آلبرت وسکر هم ارش خبر نداره. چون اسپنسر موقع مرگش گفت که از بین بچههای وسکر فقط آلبرت زنده مونده. پس الکس رو هیچ کسی از وجودش خبر نداره. از پروژهی بچههای وسکر فقط خود اسپنسر خبردار بوده"
البته یه نفر دیگه هم ممکنه با خبر باشه و هنوز زنده باشهمیدونین کیه؟ ... وسکر
اما نه الکس وسکر و آلبرت وسکر
بلکه اونی که از روی نام خانوادگی اون وسکر شده نام خانوادگی آلبرت و الکس
![]()
خب شاید یکیشون فرار کرده باشه که اسمش تو لیست نیست :dهزار بار گفتیم که تمام بچه ها تو Project W مردن فقط آلبرت و الکس موندن باز میگید که شاید یکی از بچه های وسکری باشه . به خودتون یکم زحمت بدین صفحات قبل تر رو بخونید .
( تو Lost In Nightmare وقتی میریم تو اتاق اسپنسر و میریم سر کامپیوترش تمام اسمهای نمونه های Project W رو نوشته و گفته که همه مردن و فقط 2 نفر زنده محسوب میشن . آلبرت و الکس وسکر )