RockIT
کاربر سایت
گه Resident Evil 6 سال 2013 میاد ؟!؟! خبری چیزی ازش گفته شده یا همینطوری گفتی !؟
شدیدا تایید میشه
گرافیک بازی نه چشم نواز نه بالاست متاسفانه
حمید تو رو خدا کیفیت خوب بزار گرچه من نمی بینم اسپویل نشه![]()
همینطوری گفتم اصلا هیچی از رزیدنت اویل 6معلوم نیست فعلا .
کیفیت خوب میزارم از این به بعد ولی دیرتر میشه . نون گرمش خوشمزه تره.:d ORC که اسپویل شد عیب نداشت نه ! :d نترس چیزی واسه اسپویل نداره نصف بیشترش نشون داده شده تو تریلر ها.
زنگ بالا رو بزنپس کو این عکسهایی که گفتی؟
نمیدونم اینجا جای مطرح کردنش هست یا نه اما من از روز اول خیلی منتظر RE Operation Raccoon City بودم و اوایل وقتی میدیدم گیم پلی های این بازی گرافیک چندانی نداره باور نمیکردم به خودم میگفتم رزیدنت اویل 5 که یکی از بالاترین گرافیک های تاریخ رو داشت پس این هم حتما کمتر از اون نیست....اما الان دیگه مطمئن هستم که گرافیک گیم پلی رزیدنت اویل 5 از دموهای راکون سیتی هم بیشتره....از همون اول هم به این Slant six اعتماد نداشتم...ممکنه بازی گیم پلی جذابی داشته باشه با توجه به Co Op 4نفره ای که داره اما گرافیکش خیلی پایینه...خیلی حالم گرفته شد... شما هم موافقین که این بازی گرافیکش خیلی پایینه ؟ حد اقل در مقایسه با رزیدنت اویل 5 که خدای گرافیک بود ؟
این حرفی که داری میزنی یعنی یکی دو نسل رفتی جلو تر
آخه هنوز تازه Xbox720 ادعا کرده گرافیک بازی هاش در حد فیلم آواتار و CG خواهد بود که همینشم تازه خیلی بعیده. گرافیک این بازی از رزیدنت اویل 5 بیشتر نباشه کمتر نیست . فقط متور گرافیکی این دو بازی مثل هم نیستن.حمید درسته این دوستمون یکم تو اون قسمت اغراق کرد ولی انصافا این بازی هیچ چیزی از نظر گرافیکی برای ارائه نداره گرافیکش هم به نظر من یکم از شماره 5 ضعیف تره ولی چه فایده الان کجا و موقعی که شماره 5 اومد کجااین دیگه آخر اغراق بود ته تهش.این حرفی که داری میزنی یعنی یکی دو نسل رفتی جلو تر
آخه هنوز تازه Xbox720 ادعا کرده گرافیک بازی هاش در حد فیلم آواتار و CG خواهد بود که همینشم تازه خیلی بعیده. گرافیک این بازی از رزیدنت اویل 5 بیشتر نباشه کمتر نیست . فقط متور گرافیکی این دو بازی مثل هم نیستن.

من هنوز نتونستم ببینم تریلر رو باورتون میشه!!! معلوم نیست چرا با اینکه کشیدم تو رپیدباز نتونستم دانلودش کنم
ولی در مورد گرافیکش میتونم بهتون بگم که این نورپردازیش زیباترش کرده و گرافبک پایینه مثل بازی BF3 که تو pc واقعا بالاست گرافیکش ولی تو نسخه کنسولس نورپردازیش رو بهتر کردن تا در حد بازی pc بشه
بچه ها تو این تریلره لئون هم مگه بود ؟! من توجه نکردم فقط یه پلیس رو دیدم که بعدش اون زنه یه تیر تو سرش خالی کرد که مطمئنا لئون نبود ، بود؟!
این عکسی که از تریلر انداختین ؟ از همین تریلره ؟ بابا عمرا این گرافیکش آخرش بود هنوز وقتی می بینم این شکلیم :-o
مرسی عزیز.هستیم کم و بیش.ترجیح میدم خواننده باشم بیشتر.به، رفیق قدیمی و Remake بازمون... چطوری مرد...؟ نبودی یه مدت...!!!

افشین این عکسی که تو گذاشتی جزء اولین تریلرهایی بود که از بازی نشون دادن خب اون موقع فکر کنم یه جورایی Beta محسوب بشه .
اگه اشتباه نکنم RE5 با موتور MT FRAMEWORK که ارتقا داده شده بود ساخته شده بود و این موتور خود کپکام هست . موتور ORC مال Slat Six هست همونی که باهاش Socom رو ساختن .
در ضمن بازی هنوز پلیش نهایی نشده .
افشین سینا راست میگه این عکسی که گذاشتی از تریلری هست که جزو اولین تریلرهای بازی بود که منتشر شد دوما جند وقت پیش Slant Six گفت که داره گرافیک بازی رو بالا میبره مگه خبرشو نخوندی تو اینترنت ! و همین هم باعث تاخیر خوردن بازی شد. شما صبر کن این بازی بیاد تو PC بعد در مورد گرافیکش قضاوت کن این جزو بازی های AAA هست.
Gamasutra - News - Resident Evil: Raccoon City Dev Licenses Donya's LOD Tool
در مورد گرافیک بازی اونقدرها هم نگران نباشید، گرافیک بازی شاید شاهکار نباشه ولی مطمئناً در حد عناوین با کیفیت هست، زود قضاوت نکنید. ولی خیلی دوست داشتم بازی رو با موتور FT FrameWork میساختند. پسر هنوزم وقتی RE 5 و Lost Planet 2 رو بازی میکنم فکم میچسبه زمین، چه قدرتی داشت این انجین! فریم میداد در حد لالیگا!
گفتم همینه ها !!! اااااااه همیشه یه چیز خفن به آدم نشون می دن که دهنش باز بمونه بعدش گرافیک تو بازی رو![]()
واقعا لعنت!!! راستی این تریلر رو شما از کجا آوردی ؟ بزار ما هم دان کنیم !