بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

درود
سلام علیکم
من تازه واردم دوست محی جووووووووون
سلام به شما. به جمع عشاق رزیدنت اویل خوش آمدید.

دوستان یه موضوع رو در مرود تریلر بگم، خواهشاً اینقدر جو زده نشید(مخصوصاً لیان عزیز:d)، تریلر بسیار زیبا بود و کارگردانی عالی‌ای داشت، تریلر نوید این رو میده که حداقل بخش داستانی بازی خوب کار شده، ولی باز هم نباید رو این عنوان حساب باز کرد، تصور کنید که نسخه ششم هم از همین روش تبعیت کنه، نتیجه چیه؟ افتضاح بودن. این بازی زیادی شلوغ و تخیلی شده، اصلاً از منطق رزیدنت اویلی هم دور شده، برای اینکه بخش مولتی پلیر قوی‌ای بسازند، عناصر جدیدی رو به هر بهانه‌ای وارد بازی کردند و این اصلاً جالب نیست! این بازی شاید یک بازی نمونه زامبی کشی با تم سینمایی عالی بشه ولی هیچ وقت نمیتونه رزیدنت اویل باشه. اینها چیزهایی نیست که طرفداران رزیدنت اویل دنبالش هستند. به نظر من اگر این تریلر برای بازی‌ای با نام دیگه‌ای بود بسیار قابل قبول تر بود.

Leon
آره، باهات موافقم، اما....
ما اون موقع منتظر یه عنوان Survival Horror بودیم که کلی خورد تو حالمون...

اما الان می دونیم با چی روبرو هستیم...
لیان جان میدونی با چی طرف هستی و اینقدر ازش خوشت اومده؟!

دوستان یه موضوع رو در مرود تریلر بگم، خواهشاً اینقدر جو زده نشید(مخصوصاً لیان عزیز:d)
تمام سعیم رو می کنم رفیق...
;)

---------- نوشته در 02:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:20 PM ارسال شده بود ----------

تصور کنید که نسخه ششم هم از همین روش تبعیت کنه، نتیجه چیه؟ افتضاح بودن.
بیخیال علی... مطمئنم که CapComی ها هر چی عقده ی Shooter داشتند سر این بازی خالی کردند و برای شماره بعدی یه بازی فوق العاده روونه ی بازار می کنن...

---------- نوشته در 02:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:23 PM ارسال شده بود ----------

لیان جان میدونی با چی طرف هستی و اینقدر ازش خوشت اومده؟!
هان... ؟ با منی...؟ چی...؟
;)
خُب تا حدود زیادی آره دیگه... از چه لحاظی می خوای بگم...؟

تمام سعیم رو می کنم رفیق...
ممنون:d

بیخیال علی... مطمئنم که CapComی ها هر چی عقده ی Shooter داشتند سر این بازی خالی کردند و برای شماره بعدی یه بازی فوق العاده روونه ی بازار می کنن...
امیدوارم ولی این کپکام آدم بشو نیست، احتمالاً این بازی به خاطر بخش مالتی پلیر قوی فروش خوبی می‌کنه، و این یعنی اینکه کپکام پول زیادی به جیب میزنه، و در ادامه مزه پول زیر زبونش می‌مونه، بعد مسئولین کپکام پیش خودشون فکر می‌کنند که چقدر جالبه که با سؤاستفاده دیگه‌ای از نام رزیدنت اویل، پول کلانی به جیب بزنند، و در آخر خودتون بهتر میدونید چه بلایی سر نسخه ششم میاد! تا جایی میرسه که مسئولین ACTI تو سری COD کم میارند و شروع به ساخت یک رزیدنت اویل کلاسیک می‌کنند.

هان... ؟ با منی...؟ چی...؟
;)
خُب تا حدود زیادی آره دیگه... از چه لحاظی می خوای بگم...؟
هیچی، بی خیال:d

در آخر خودتون بهتر میدونید چه بلایی سر نسخه ششم میاد! تا جایی میرسه که مسئولین ACTI تو سری COD کم میارند و شروع به ساخت یک رزیدنت اویل کلاسیک می‌کنند.
;)
اینو خوب اومدی...
به هر حال.. برای بار شونصدم عقیده خودم رو تکرار می کنم... که هر چی اسم RE روش باشه، من عاشقشم... و ....
LOYALTY TO THE END
خدا بیامرزه خانم The Boss رو که اگه این جمله رو نمی گفت، من لنگ می موندم...
;)

خووووووب مثله اینکه درست شد
معرفی میکنم resident evil 6:kill me if u can
این بازی موفق به دریافت جایزه گلدن گلدون شده است
همچنین حظور ایدا در این بازی به موفقیت آن کمک کرده است(woman with the red flower)
این بازی به صورت اورجینال و کاملا ایرانی طراحی شده است
وجود صحنه های دلهره آور از ویژگی های بسیار عالی این بازی میباشد
Ge.tt | 9gCjdAC

خووووووب مثله اینکه درست شد
معرفی میکنم resident evil 6:kill me if u can
این بازی موفق به دریافت جایزه گلدن گلدون شده است
همچنین حظور ایدا در این بازی به موفقیت آن کمک کرده است(woman with the red flower)
این بازی به صورت اورجینال و کاملا ایرانی طراحی شده است
وجود صحنه های دلهره آور از ویژگی های بسیار عالی این بازی میباشد
Ge.tt | 9gCjdAC
WHAT THE HELL
!!!!!!!!!!!!!!!
;)

باز چند روز من نبودم دور برداشتید!*:d
دمو رو دارم دانلود می کنم.هنوز ندیدم.ولی باید خیلی جالب باشه که اینقدر ازش تعریف می کنید!
امیر جان،الآن شک تو در چیه؟قبلا هم گفتم.سازمان و ترایسل (تلفظ درستش ترایسل است.خود کریس میگه!) دو تا شرکت کاملا مجزا هستند.ایدا فقط و فقط برای سازمان کار می کنه.وسکر هم عضو سازمان بود.ولی ازش جدا شد و به ترایسل پیوست.

لیون خان،حالا مگه کلیر کمتر از لیون خودش رو با همه چیز وفق داد؟تازه لیون پلیس بود.ولی کلیر فقط کمی توسط کریس آموزش دیده بود.بنابراین ارزش کارش بیشتره!*:d*(از اینکه از کلیر تعریف کردم خوشحالم.)

---------- نوشته در 10:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:01 AM ارسال شده بود ----------

دمو رو دیدم.واقعا فکر نمی کردم که از لحاظ داستانی اینقدر غنی باشه.فراتر از توصیف بود!خدا کنه زودتر بیاد.شیطونه میگه صبر کنم این بازی بیاد و داستانش رو به کتاب اضافه کنم!

البته شیطونه میگه!*:d

نیما تا حالا کسی با قنداق شات گان زده تو صورتت؟!شیطونه غلط کرده!به جای این که درس تلفظ انگلیسی بدی،کتابو تموم کن بده بیرون!منم خدا بهم میگه پاشم برم مشهد...!!!o:-)

نیما تا حالا کسی با قنداق شات گان زده تو صورتت؟!شیطونه غلط کرده!به جای این که درس تلفظ انگلیسی بدی،کتابو تموم کن بده بیرون!منم خدا بهم میگه پاشم برم مشهد...!!!o:-)
به، رفیق قدیمی و Remake بازمون... چطوری مرد...؟ نبودی یه مدت...!!!
بچه ها ORC هم تاخیر خورده یا همون اول فروردین سعادت بازی کردنشو پیدا می کنیم...؟

تو ایران زود تر میاد , اواخر اسفند به احتمال زیاد تو ایران هست .
تریلر رو که داشتم میدیدم ,قسمتی که تایرنت 103 میاد , قبل اومدنش فکر کردم Nemesis هست و تو اوج هیجان بودم :d
هدف این دو تا تیم که تو تریلر بودن چی هست ؟نابود کردن تمامی مدارک و اثاری که برای امبرلا خطر دارند ؟

دمو رو دیدم.واقعا فکر نمی کردم که از لحاظ داستانی اینقدر غنی باشه.فراتر از توصیف بود!خدا کنه زودتر بیاد.شیطونه میگه صبر کنم این بازی بیاد و داستانش رو به کتاب اضافه کنم!

نیما احیانا شیطونه نمیگه صبر کنی تا سال 2013 رزیدنت اویل 6 هم بیاد و بازی کنی تا بعد داستان اون رو هم وارد کتابت کنی ؟ :d تو این کتاب رو بده بیرون ما مردیم بعد باز Update 1 , 2 بزن استقبال شدیدی میشه ازش شک نکن. مثل رزیدنت اویل آرشیو 1 . 2.

نیما احیانا شیطونه نمیگه صبر کنی تا سال 2013 رزیدنت اویل 6 هم بیاد و بازی کنی تا بعد داستان اون رو هم وارد کتابت کنی ؟ :d تو این کتاب رو بده بیرون ما مردیم بعد باز Update 1 , 2 بزن استقبال شدیدی میشه ازش شک نکن. مثل رزیدنت اویل آرشیو 1 . 2.

مگه Resident Evil 6 سال 2013 میاد ؟!؟!:d خبری چیزی ازش گفته شده یا همینطوری گفتی !؟:d

نمیدونم اینجا جای مطرح کردنش هست یا نه اما من از روز اول خیلی منتظر RE Operation Raccoon City بودم و اوایل وقتی میدیدم گیم پلی های این بازی گرافیک چندانی نداره باور نمیکردم به خودم میگفتم رزیدنت اویل 5 که یکی از بالاترین گرافیک های تاریخ رو داشت پس این هم حتما کمتر از اون نیست....اما الان دیگه مطمئن هستم که گرافیک گیم پلی رزیدنت اویل 5 از دموهای راکون سیتی هم بیشتره....از همون اول هم به این Slant six اعتماد نداشتم...ممکنه بازی گیم پلی جذابی داشته باشه با توجه به Co Op 4نفره ای که داره اما گرافیکش خیلی پایینه...خیلی حالم گرفته شد... شما هم موافقین که این بازی گرافیکش خیلی پایینه ؟ حد اقل در مقایسه با رزیدنت اویل 5 که خدای گرافیک بود ؟

intro.jpg

دانلود تریلر اینترو رزیدنت اویل رولیشنز با حجم کم
[Minna no NC] Resident Evil_ Revelations - Opening Cinematic - YouTube

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or