بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ببینید درسته خیلی زیبا ساخته شده بود ولی فکر نمی کنین استفاده از عناصر بازی توی این دمو مث سری فیلم ها بود اصن چرا باید یه لیکر رو اون شکلی کشت ؟؟؟ جوابش سادس چون لیکر کشی اینجوری خیلی فانِ و حال میده !
می دونید چیه بچه ها... اتفاقاً این وسط یه نکته ای هست که شاید کمتر کسی از ما بهش توجه کرده باشه... درسته که همه ی ما عاشق سبک Survival Horror هستیم و دوست داریم ضمن ترسیدن، معماهای اسرار آمیز و Locationهای مرموز رو هم ببینیم... اما این وسط یه چیز دیگه هم هست...

خُب مسلماً بازی های Shooter هم هیجانات خاص خودشون رو دارن... حالا تصور کنید تجربه ی چنین هیجانی رو با یه داستان Resident Evilی و به همراه شخصیت های مورد علاقمون...

یه ذره فکر کنید میبینید که اونقدرها هم بد نیست... من یکی که واقعاً منتظر RE: ORC هستم و برای بار هزارم میگم که هر چی که اسم RE رو یدک بکشه من دیوونشم...

کدوم از ماهاست که با دیدن خیابونای زامبی زده و آشفته ی Raccoon City ذوق نکنه و یاد خاطرات RE3 و Jill نیافته...

کدوم از ماهاست که از دیدن ساختمون RPD و راهروهای تاریک و مرموزش لذت نبره و یاد RE2 و Leon و Clair نیافته...

کدوم از ماهاست که با دیدن نشونی از ویروس T یاد Chris و Wesker نیافته...

---------- نوشته در 08:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:12 AM ارسال شده بود ----------

نکته دیگه اینکه این ویکتور اگه اشتباه نکنم خیلی یونیک و با حال ساخته شده و شخصیت آینده داریه به نظرم
شدید هستم... اصلاً گروه توپی داشتند... کاملاً حرفه ای و MATCH بودن با هم دیگه...

بچه ها کسی از اینا چیزی نمیدونه.. که کی هستن؟ چی هستن؟ از کجا اومدن...!!؟؟

---------- نوشته در 08:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:16 AM ارسال شده بود ----------

من هنوز تریلر رو ندیدم نتونستم اون hdرو دانلود کنم کسی هست برامم تو این سایتای share آپلود کنه من بتونم بکشمش تو رپیدباز بگیرم ببینمش:d
دمتون گرم
حامد چی شدی پس تو...؟ مگه H.D.D رو نمیخوای...؟ این دموها هم هست توش...!

همون قدر که RE4 و RE5 هیجان داد بهمون کافیه .
کپکام میتونست بره یه Dino Crisis بسازه که هیجانش 10 برابر اینا باشه .
البته من و امثال من که از قدیم RE رو بازی کردن از اون سبک قدیمی (حالا تو این نسل بایه تغییراتی که قبلا بحثش شد) خوششون میاد ولی همین RE4 و RE5 هم طرفدارهای زیادی داره .

همون قدر که RE4 و RE5 هیجان داد بهمون کافیه .
کپکام میتونست بره یه Dino Crisis بسازه که هیجانش 10 برابر اینا باشه .
البته من و امثال من که از قدیم RE رو بازی کردن از اون سبک قدیمی (حالا تو این نسل بایه تغییراتی که قبلا بحثش شد) خوششون میاد ولی همین RE4 و RE5 هم طرفدارهای زیادی داره .
;)
خُب راستش من هم RE رو با شماره های قدیمی شروع کردم... اما...
LOYALTY TO THE END

منم عاشق RE هستم و همیشه مدیون این بازیم چون خیلی چیزها بهم یاد داد . هر چی هم ازش بیاد بازی میکنم ( حامد در جریانه )
ولی خب اون سری کلاسیک بازیهایی بودن که الان که تو این نسل هستیم هم من هنوز بازیشون میکنم و خسته هم نمیشم .

دیونه این بازیم
قبلا بچه بودم اویل 1یا 2 بود یادم نیست دسته رو میدادم به فامیلم و من میدیدم :d
اما کمی بزرگتر شدیم خودمون دست به کار شدیم از 4 به بعدو بازی کردیم هر فرصت بازی کردن اویل 3 رو از دست دادم افسوس:(
در کل اگه به من بگن کدوم بازی دوست داری میگم فقط Resident Evil.
با این بازی خاطره ها دارم
خیلی بازی قشنگیه اونایی که میگن ترسناک نیست پس برن امی یا سایلنتو بازی کنن بیخودی چیزی ننویسن و به بازی جو منفی ندن!
Re هر چی که باشه باز RE هست و لئونم هست:d تازه این سبک جدیده
منتظر بودم به داخله یک شهر متروکه باشه و گروهی که هست. فقط دوستان برای من یک سوالی پیش اومد؟
هر شخص هایی از این بازی در یک زمان هستن؟مثلا لئون در قدیم تر و یا گروه استارز و آمبرلا جلوتر نیستن؟

دیونه این بازیم
قبلا بچه بودم اویل 1یا 2 بود یادم نیست دسته رو میدادم به فامیلم و من میدیدم :d
اما کمی بزرگتر شدیم خودمون دست به کار شدیم از 4 به بعدو بازی کردیم هر فرصت بازی کردن اویل 3 رو از دست دادم افسوس:(
در کل اگه به من بگن کدوم بازی دوست داری میگم فقط Resident Evil.
با این بازی خاطره ها دارم
خیلی بازی قشنگیه اونایی که میگن ترسناک نیست پس برن امی یا سایلنتو بازی کنن بیخودی چیزی ننویسن و به بازی جو منفی ندن!
Re هر چی که باشه باز RE هست و لئونم هست:d تازه این سبک جدیده
منتظر بودم به داخله یک شهر متروکه باشه و گروهی که هست. فقط دوستان برای من یک سوالی پیش اومد؟
هر شخص هایی از این بازی در یک زمان هستن؟مثلا لئون در قدیم تر و یا گروه استارز و آمبرلا جلوتر نیستن؟
این که گفتی منظورت منم ؟؟؟
Silent Hill هم ترسناکی خودش رو داره . برو تایپیک خودش اونجا ببین چه خبره .
تو RE2 تازه لیان قرار بود بیاد عضو جدید بشه . گروه استارز و کمپانی آمبرلا خیلی قدیمی ترن .
میتونی بری صفحه های اول تایپیک رو بخونی .

باز چند روز من نبودم دور برداشتید!*:d
دمو رو دارم دانلود می کنم.هنوز ندیدم.ولی باید خیلی جالب باشه که اینقدر ازش تعریف می کنید!
امیر جان،الآن شک تو در چیه؟قبلا هم گفتم.سازمان و ترایسل (تلفظ درستش ترایسل است.خود کریس میگه!) دو تا شرکت کاملا مجزا هستند.ایدا فقط و فقط برای سازمان کار می کنه.وسکر هم عضو سازمان بود.ولی ازش جدا شد و به ترایسل پیوست.

لیون خان،حالا مگه کلیر کمتر از لیون خودش رو با همه چیز وفق داد؟تازه لیون پلیس بود.ولی کلیر فقط کمی توسط کریس آموزش دیده بود.بنابراین ارزش کارش بیشتره!*:d*(از اینکه از کلیر تعریف کردم خوشحالم.)

---------- نوشته در 10:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:01 AM ارسال شده بود ----------

دمو رو دیدم.واقعا فکر نمی کردم که از لحاظ داستانی اینقدر غنی باشه.فراتر از توصیف بود!خدا کنه زودتر بیاد.شیطونه میگه صبر کنم این بازی بیاد و داستانش رو به کتاب اضافه کنم!

البته شیطونه میگه!*:d

لیون خان،حالا مگه کلیر کمتر از لیون خودش رو با همه چیز وفق داد؟تازه لیون پلیس بود.ولی کلیر فقط کمی توسط کریس آموزش دیده بود.بنابراین ارزش کارش بیشتره!*:d*(از اینکه از کلیر تعریف کردم خوشحالم.)

کی با Clair شما کار داره رفیق...
;)

---------- نوشته در 10:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 AM ارسال شده بود ----------

دمو رو دیدم.واقعا فکر نمی کردم که از لحاظ داستانی اینقدر غنی باشه.فراتر از توصیف بود!خدا کنه زودتر بیاد.شیطونه میگه صبر کنم این بازی بیاد و داستانش رو به کتاب اضافه کنم!
حالا دیدید همتون بیخودی از ORC بد می گفتید... این CapCom لعنتی میدونه چه کار باید بکنه...

نیما جان خواهشاً تو دیگه مثل این شرکت های بازی سازی هی تاخیر نزن برای این کتابت... پوکیدیم بابا...

خُب مسلماً بازی های Shooter هم هیجانات خاص خودشون رو دارن... حالا تصور کنید تجربه ی چنین هیجانی رو با یه داستان Resident Evilی و به همراه شخصیت های مورد علاقمون...
یه ذره فکر کنید میبینید که اونقدرها هم بد نیست... من یکی که واقعاً منتظر RE: ORC هستم و برای بار هزارم میگم که هر چی که اسم RE رو یدک بکشه من دیوونشم...
کدوم از ماهاست که با دیدن خیابونای زامبی زده و آشفته ی Raccoon City ذوق نکنه و یاد خاطرات RE3 و Jill نیافته...
کدوم از ماهاست که از دیدن ساختمون RPD و راهروهای تاریک و مرموزش لذت نبره و یاد RE2 و Leon و Clair نیافته...
کدوم از ماهاست که با دیدن نشونی از ویروس T یاد Chris و Wesker نیافته...

سلام بر لئون عزیز (اسمتون رو بلد نیستم:d)

RE5 هم شوتر بود اما داستانش عالی و شخصیت های مورد علاقمون هم تو بازیش بودن ولی ندیدی چقدر صدای طرفدارای بازیش در اومد ! درسته بازی های شوتر هیجان خاص خودشون رو دارند اما بازیی مثل RE که همش شوتر باشه که RE نمیشه !:d
دقیقا, اسم RE رو با شخصیت های مورد علاقه فن های بازی رو هزار بار هم که تو یه بازی بذارند فروش میکنه چون اسم RE رو یدک می کشه , ولی چرا برا یک بار هم که شده نمیان مثل سری های کلاسیک , البته نه اینکه کلا مثل سری های کلاسیک باشه مثلا تو مایه های Lost In Nightmares , بسازن ؟!
میکامی هم نباشه اینها میتونن بازیی بسازن که فن های قدیمی بازی رو خوشحال کنه . البته من همیشه مدیون استاد میکامی هستم :d.
من از 14 سال پیش تا حالا RE بازی میکنم و یه جورایی با بازیش زندگی کردم و هر چی هم RE بسازن هم بازی میکنم ولی اون لذتی که از سری های کلاسیک می بردم از سری ها جدید نمی برم :d
امیدوارم RE6 به این صورت باشه .

مرسی حمید جان و سینا جان بابت تریلر , باحال بود .

سلام علیکم
من تازه واردم دوست محی جووووووووون
برای ورودم یه سری عکس براتون آماده کردم از بازی re6 که به سبک ایرانی و اورجینال ساخته شده مال ناف تهرانه!
امیدوارم خوششششتون بیاد
من و محی بازم براتون سورپرایز خواهیم داشت

امیر جان،الآن شک تو در چیه؟قبلا هم گفتم.سازمان و ترایسل (تلفظ درستش ترایسل است.خود کریس میگه!) دو تا شرکت کاملا مجزا هستند.ایدا فقط و فقط برای سازمان کار می کنه.وسکر هم عضو سازمان بود.ولی ازش جدا شد و به ترایسل پیوست.
اقا من تسلیم یکم یواش
باشه حرف شما قبول من دیگه چیزی نمی گم فقط یکم شک داشتم
حالا تریسل یا ترایسل کاری ندارم ما یه سایت معتبر فارسی برای اویل میشناختیم که اینجوری شد
الانم دارم اماده میشم برم اونجا هم سایت رو بهم بریزم هم اون شخصی که اینارو نوشته رو .......
بهتره ادب رو رعایت کنم اینجا وچیز زیادی ننویسم.

سلام بر لئون عزیز (اسمتون رو بلد نیستم:d)
Leon هستم دیگه...
;)

---------- نوشته در 02:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 PM ارسال شده بود ----------

RE5 هم شوتر بود اما داستانش عالی و شخصیت های مورد علاقمون هم تو بازیش بودن ولی ندیدی چقدر صدای طرفدارای بازیش در اومد ! درسته بازی های شوتر هیجان خاص خودشون رو دارند اما بازیی مثل RE که همش شوتر باشه که RE نمیشه !:d
.
آره، باهات موافقم، اما....
ما اون موقع منتظر یه عنوان Survival Horror بودیم که کلی خورد تو حالمون...

اما الان می دونیم با چی روبرو هستیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or