Leon.Fox
کاربر سایت
می دونید چیه بچه ها... اتفاقاً این وسط یه نکته ای هست که شاید کمتر کسی از ما بهش توجه کرده باشه... درسته که همه ی ما عاشق سبک Survival Horror هستیم و دوست داریم ضمن ترسیدن، معماهای اسرار آمیز و Locationهای مرموز رو هم ببینیم... اما این وسط یه چیز دیگه هم هست...ببینید درسته خیلی زیبا ساخته شده بود ولی فکر نمی کنین استفاده از عناصر بازی توی این دمو مث سری فیلم ها بود اصن چرا باید یه لیکر رو اون شکلی کشت ؟؟؟ جوابش سادس چون لیکر کشی اینجوری خیلی فانِ و حال میده !
خُب مسلماً بازی های Shooter هم هیجانات خاص خودشون رو دارن... حالا تصور کنید تجربه ی چنین هیجانی رو با یه داستان Resident Evilی و به همراه شخصیت های مورد علاقمون...
یه ذره فکر کنید میبینید که اونقدرها هم بد نیست... من یکی که واقعاً منتظر RE: ORC هستم و برای بار هزارم میگم که هر چی که اسم RE رو یدک بکشه من دیوونشم...
کدوم از ماهاست که با دیدن خیابونای زامبی زده و آشفته ی Raccoon City ذوق نکنه و یاد خاطرات RE3 و Jill نیافته...
کدوم از ماهاست که از دیدن ساختمون RPD و راهروهای تاریک و مرموزش لذت نبره و یاد RE2 و Leon و Clair نیافته...
کدوم از ماهاست که با دیدن نشونی از ویروس T یاد Chris و Wesker نیافته...
---------- نوشته در 08:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:12 AM ارسال شده بود ----------
شدید هستم... اصلاً گروه توپی داشتند... کاملاً حرفه ای و MATCH بودن با هم دیگه...نکته دیگه اینکه این ویکتور اگه اشتباه نکنم خیلی یونیک و با حال ساخته شده و شخصیت آینده داریه به نظرم
بچه ها کسی از اینا چیزی نمیدونه.. که کی هستن؟ چی هستن؟ از کجا اومدن...!!؟؟
---------- نوشته در 08:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:16 AM ارسال شده بود ----------
حامد چی شدی پس تو...؟ مگه H.D.D رو نمیخوای...؟ این دموها هم هست توش...!من هنوز تریلر رو ندیدم نتونستم اون hdرو دانلود کنم کسی هست برامم تو این سایتای share آپلود کنه من بتونم بکشمش تو رپیدباز بگیرم ببینمش:d
دمتون گرم