بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

PS Vita و یه RE روی این کنسول رو شدید هستم...
راستی بچه ها مگه قرار نبود CapCom یه RE برای PSP بده... چی شد پس...؟
همون شد رولیشنز و الان برای این 3ds مزخرف داره میاد
مطلب کلی اینه که ما طرفداران اویل تو ایران ازتون میخوایم که بازی به ریشه ها واصل خودش برگرده و جو ترسناک و محیط تاریک و معما ها و سختی های بازی و (هرچیزی باشه بگید) به بازی در کنار مدرن و امروزی شدنش باشه یه نمونه ای از lin ولی کاملتر و قوی تر
کل مطلب تو این شکل باشه چطوره؟ حالا بیایید اگه میخواید اضافه کنید چیزی بهش تا آخرش متن کامل آماده بشه

افشین عمرا Damnation کنسل بشه ! حتی شده برای فروش خوبش هم این طور نمیشه ! قضیه Damnation فرق میکنه . خودمم نفهمیدم چرا از اون RE که برای PSP بود خبری ازش داده نشده یا اینکه کنسل شده .
ولی اون عکس هاش ربطی به حال و هوای Revelations نداشتن .

همون شد رولیشنز و الان برای این 3ds مزخرف داره میاد
مطلب کلی اینه که ما طرفداران اویل تو ایران ازتون میخوایم که بازی به ریشه ها واصل خودش برگرده و جو ترسناک و محیط تاریک و معما ها و سختی های بازی و (هرچیزی باشه بگید) به بازی در کنار مدرن و امروزی شدنش باشه یه نمونه ای از lin ولی کاملتر و قوی تر
کل مطلب تو این شکل باشه چطوره؟ حالا بیایید اگه میخواید اضافه کنید چیزی بهش تا آخرش متن کامل آماده بشه

آره خیلی خوبه ولی اسمی از زامبی ها نبردی چون اونا به خیال خودشون رولیشنز رو هم به اصل و ریشش برگردوندن ولی رزیدنت اویل های کلاسیک کجا اینا کجا ؟ این رولیشنز بیشتر علمی تخیلی شده تا ترسناک (هرچند از رزیدنت اویل 5 و این orc باز بهتره) اگر تو پرانتز اسم زامبی ها و دوربین کلاسیک رو هم بیاری و مثلا بگی که بازی اگه تو شهر باشه خیلی بهتره تا تو روستا یا دهکده و یه اشاره ایم بکنی که حالت مرحله ای بودن رزیدنت اویل رو کلا بردارن و بزارن پیوسته باشه. در مورد تایپ رایتر من فکر میکنم چون اون زمان که رزیدنت اویل ساخته شد تایپ رایتر هنوز استفاده میشد اونا اینو گذاشتن واسه سیو کردن بازی. الان دیگه خیلی قدیمی شده بجاش میتونن از یک کامپیوتر واسه سیو استفاده کنند هرچند ما طرفداران رزیدنت اویل تایپ رایتر رو خیلی بیشتر میپسندیم و باهاش خاطرات زیادی داریم.:x

حامد چرا میگی 3ds مزخرفه تنها مشکلش اینه که صفحه نمایشش کوچیکه من خیلی بعید میدونم رولیشنز رو برا ps-vita به این زودیا پورت کنند این بازی تا مدتها انحصاری 3ds میمونه به نظر من.

آخرین ویرایش:
آره خیلی خوبه ولی اسمی از زامبی ها نبردی چون اونا به خیال خودشون رولیشنز رو هم به اصل و ریشش برگردوندن ولی رزیدنت اویل های کلاسیک کجا اینا کجا ؟ این رولیشنز بیشتر علمی تخیلی شده تا ترسناک (هرچند از رزیدنت اویل 5 و این orc باز بهتره) اگر تو پرانتز اسم زامبی ها و دوربین کلاسیک رو هم بیاری و مثلا بگی که بازی اگه تو شهر باشه خیلی بهتره تا تو روستا یا دهکده و یه اشاره ایم بکنی که حالت مرحله ای بودن رزیدنت اویل رو کلا بردارن و بزارن پیوسته باشه. در مورد تایپ رایتر من فکر میکنم چون اون زمان که رزیدنت اویل ساخته شد تایپ رایتر هنوز استفاده میشد اونا اینو گذاشتن واسه سیو کردن بازی. الان دیگه خیلی قدیمی شده بجاش میتونن از یک کامپیوتر واسه سیو استفاده کنند هرچند ما طرفداران رزیدنت اویل تایپ رایتر رو خیلی بیشتر میپسندیم و باهاش خاطرات زیادی داریم.:x

حامد چرا میگی 3ds مزخرفه تنها مشکلش اینه که صفحه نمایشش کوچیکه من خیلی بعید میدونم رولیشنز رو برا ps-vita به این زودیا پورت کنند این بازی تا مدتها انحصاری 3ds میمونه به نظر من.
مطلب کلی اینه که ما طرفداران اویل تو ایران ازتون میخوایم که بازی به ریشه ها واصل خودش برگرده و جو ترسناک و محیط تاریک و معما ها و سختی های بازی و زامبی های قدیمی (نه اینا که موتور سوار میشن و همزمان دینامیت پرت میکنن و به گلوله می بندنمون) و قرار گیری بازی داخل شهر مثل اویل 2-3 و یک سره بودن و مرحله ای نبودن (چپتر نداشتن) ما خیلی دوست داریم حالت سیو کردن همون به شکل قدیمی با تایپ رایتر انجام بشه اما برای امروزی شدن از یه pc استفاده هم بشه جالبه (هرچیزی باشه بگید) به بازی در کنار مدرن و امروزی شدنش باشه یه نمونه ای از lin ولی کاملتر و قوی تر
-----
میگم بند بندش کنیم بهتر نیست؟ مثلا بگیرم تقاضا های ما به شرح زیر است 1 ... 2... 3... اینجوریش کنیم فکر کنم قشنگتر باشه
بقیه هم نظر بدید دیگه
حمید منو که میشناسی مخالفم تا چیز جالبی ازش چشممو نگیره به این راحتی ها قبولش نمیکنم این 3ds هم تنها جالبیش عکاسی 3d بودنشه من اصلا نمیخوام رویلیشنز برای دستگاهی پورت بشه چون راستشو بخوای خوشم نمیاد ازش به قول خودت علمی تخیلی شده و حس و حال اویلی هم که برامون مونده رو هم ازمون میگیره بدترین چیزش اینه که محدوده تو بازی محدوده تو سخت افزار محدوده تو همه چیز محدوده ولی باز این ویتا غیر از بازی 100 تا کار دیگه هم میشه باهاش انجام داد من خودم میخواستم جفتشو بخرم ولی واقعا دیدم ارزش خرج کردن نداره این 3ds

مطلب کلی اینه که ما طرفداران اویل تو ایران ازتون میخوایم که بازی به ریشه ها واصل خودش برگرده و جو ترسناک و محیط تاریک و معما ها و سختی های بازی و زامبی های قدیمی (نه اینا که موتور سوار میشن و همزمان دینامیت پرت میکنن و به گلوله می بندنمون) و قرار گیری بازی داخل شهر مثل اویل 2-3 و یک سره بودن و مرحله ای نبودن (چپتر نداشتن) ما خیلی دوست داریم حالت سیو کردن همون به شکل قدیمی با تایپ رایتر انجام بشه اما برای امروزی شدن از یه pc استفاده هم بشه جالبه (هرچیزی باشه بگید) به بازی در کنار مدرن و امروزی شدنش باشه یه نمونه ای از lin ولی کاملتر و قوی تر
-----
میگم بند بندش کنیم بهتر نیست؟ مثلا بگیرم تقاضا های ما به شرح زیر است 1 ... 2... 3... اینجوریش کنیم فکر کنم قشنگتر باشه
بقیه هم نظر بدید دیگه
حمید منو که میشناسی مخالفم تا چیز جالبی ازش چشممو نگیره به این راحتی ها قبولش نمیکنم این 3ds هم تنها جالبیش عکاسی 3d بودنشه من اصلا نمیخوام رویلیشنز برای دستگاهی پورت بشه چون راستشو بخوای خوشم نمیاد ازش به قول خودت علمی تخیلی شده و حس و حال اویلی هم که برامون مونده رو هم ازمون میگیره بدترین چیزش اینه که محدوده تو بازی محدوده تو سخت افزار محدوده تو همه چیز محدوده ولی باز این ویتا غیر از بازی 100 تا کار دیگه هم میشه باهاش انجام داد من خودم میخواستم جفتشو بخرم ولی واقعا دیدم ارزش خرج کردن نداره این 3ds

آره حامد جان بند بند خوبه . نظر احد رو هم بپرس باز احد بهتر میدونه چطوری بگه.

نه من نمیگم رولیشنز بده میگم مثل اون رزیدنت اویل های قدیمی زیاد حالت ترسناکی رو به ما القا نمیکنه و یه حالت Secience Fiction شده.. اما بازم بد نیست.

به نظرم تمام چیزایی که بچه ها میگن همه درسته، ولی فکر کنم افشین و Alex همه چیز رو به طور خلاصه و جامع ذکر کردند...
یه چیز دیگه هم از CAPCOM بخوایم...

"بابا یه نقش اساسی به LEON بدین تا این طرفدارای Chris دیگه بهونه نداشته باشند...
;) ;) "

بچه ها راستی من وقتی داشتم RE: Remake بازی می کردم، چند تا سوال برام پیش اومد...

1- اون شخصی که توی تابوت بود و با گرفتن 4 تا Death Mask تابوت میافتاد پایین و اون شخص از تابوت میومد بیرون... کی بود...؟ همون Trevor بود...؟

2- وقتی می خوایم وارد Court Yard بشیم و از سمت راست می ریم، جایی که به کلبه Lisa ختم می شه و تَهِش یه Crank پیدا می کنیم، توی راه یه مجسمه هستش که وقتی چِکِش می کنیم می نویسه:
A Large Statue is Standing Alone in the Dark
مفهوم خاصی داره...؟ معنی جمله رو نمیگما... منظورم اینه که آیا به چیز خاصی اشاره می کنه؟؟ چون هیچ کاری هم نمیشه باهاش کرد...

3- تو بازی Lost in Nightmare وقتی که کارمون تو اتاق پیانو تموم میشه... وقتی دوباره برگردیم سمت اتاق پیانو، صدای نواختن پیانو میاد که وقتی نزدیک اتاق و وارد اتاق میشیم صدا قطع میشه.... قضیه چیه؟

4- "یه جورایی بی ربطه ها"
بچه ها من RE: Remake رو تازه بازی کردم (به لطف حمید جونم ;) ) و خیلی وقت پیش RE 1 رو بازی کردم... برام این سوال پیش اومده که آیا داستان Trevor و Lisa و خیلی چیزای دیگه تو RE 1 هم بوده...؟

---------- نوشته در 11:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 AM ارسال شده بود ----------

کار قشنگیه من شخصا هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم
PERSONA دوست دارم...

گفتین؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی گفتین؟؟؟؟

وجود زامبی در بازی و تایپ رایتر یا چیزی شبیه به اون مثل کامپیوتر واسه سیو اینارو نگفته بودی شما افشین جان. البته گفته بودی تایپ رایتر ولی فکر کنم باید چیز جدید جایگزینش کنه کپکام. چون اون قدیمی شده دیگه. نه که من بدم بیاد که تو رزیدنت اویل6 باشه اما کپکام بعید میدونم از این مورد استفاده کنه. ضمنا یکی از موارد دیگه موزیک بازی هست که خیلی به ترسناکتر شدن و جذابیت بازی کمک میکنه نمونه بارزشو تو رزیدنت اویل 2 به وضوح دیدید. و همچنین برق زدن اشیا و ابجکت هایی که مورد نیاز هست یک ویژگی فوق العاده ی بود که زیبایی بازی رو دو چندان میکرد. ضمنا من یادم رفته بود بگم تو مورد سومت منطقی بودن یا توجیه علمی بازی به نظر من این زیاد مهم نیست واسه که کلا رزیدنت اویل توجیه آنچنان علمی نداره چرا میدونم مربوط به پدیده ی ژنوم میشه اما شما گفتی این تغییرات از کد ورونیکا شروع شد در صورتی که از همون رزیدنت اویل 2 شروع شد. برای مثال چشم سوم ویلیام بیرکین رو چطوری توجیه میکنی ؟ بر اساس منطقی بودن یا توجیه علمی ؟ اون تغییرات ویلیام بیرکین هیچ توجیه علمی ندارن . به نظر من که این مورد سوم مهم نیست حالا بقیه رو نمیدونم چه نظری دارن.

کلا بازی رزیدنت اویل توجیه علمی نداره زیاد مثلا چطور میشه وقتی یه زامبی گازت میگیره و ویروسی میشی با یه اسپری همه ی چی به حالت اول برگرده ! نه تنها رزیدنت اویل خیلی از بازی ها.اما داستانشو میشه تا حدودی از نظر علمی توجیه کرد.

آخرین ویرایش:
مهمترین عاملی که 1(+ریمیک) رو جذابتر و متمایز تر میکنه،اینه که به شما القا میشه که یه جاگیر افتادی و اینجا واقعا یه جهنمه و شما باید تلاش کنی و ازاونجا فرار کنی!ببینید اصلا بحث مبارزه نیست!باید فرار کنی!
این مسئله بعداز1 دیگه رعایت نشد .تو2و3 کمتر حس اسیری رو دارید.برعکس حس پاکسازی کردن دارید.(ورونیکا هم که کمتر این حس رو به بازیکن میده.)
تمام تله هایی که توی عمارت هست برای گیر انداختن و اسیر کردن افراده.خوندن فایلها تو بازی این موضوع رو کاملا بهتون نشون میده.
نکته ی بعدی اینه که شما اومدی توی مکان مخفی.مثل شهر راکون نیست که آشوب شده باشه!اینجا کاملا زیر نظری و دارن یه جورایی بازیت میدن!تو باید با یه فکر بجنگی ولی تو اویلهای دیگه شما با بی نظمی میجنگید.هیچ مغز متفکری نیست.شما فقط دارید برای خاموش کردن آتیش تلاش میکنید!
برای همینه که همیشه میگم این بازی اگه میخواد دوباره جون بگیره باید برگرده تو عمارت!
کلا وجود یک کاخ به علت ذهنیتی که ما از دیدن فیلمها داریم حس مرموز بودن رو مثل اکسیژن به درون خونمون انتقال میده!
شما تو فیلمهایی که برای زمان حال هستند فقط صحنه های اکشن میبینید ولی تو فیلمهایی که برای زمان های قدیم هستن با جادوگر و شاه طلسم شده و کاخ نفرین شده و...سروکار دارید.خود این عامل خیلی مهمیه از نظرمن.
قبلا هم گفته بودم ترسی که از مرموز بودن مکان و ضعف شما باشه خیلی فرق داره با ترسی که ناشی از خشم و نفرت شما باشه.
شما فقط تو اویل1 احساس ضعف میکنید بنابراین وحشت میکنید.
تو اویلهای دیگه فقط دوست دارید نابود کنید.ترستون بی پروا و جسورتون میکنه.
------------------------------------------------------------------------------------
حمیدجان،وجود دستگاه تایپ قدیمی به خاطر حال و هوای عمارت بود.چون یه مکان قدیمی بود بنابراین همه ی وسایلشم قدیمی طراحی شده بود.به نظر من جزئیات و چیدمان وسایل توی1(+ریمیک)بی نظیر و تکرار نشدنیه.

حمیدجان،وجود دستگاه تایپ قدیمی به خاطر حال و هوای عمارت بود.چون یه مکان قدیمی بود بنابراین همه ی وسایلشم قدیمی طراحی شده بود.به نظر من جزئیات و چیدمان وسایل توی1(+ریمیک)بی نظیر و تکرار نشدنیه.

میدونم کلا تایپ رایتر از رزیدنت اویل 1 شروع شد دیگه. من میگم تو رزیدنت اویل 6 با توجه که بازی تو زمان قدیم اتفاق نمیافته کپکام از تایپ رایتر استفاده نمیکنه.

میدونم کلا تایپ رایتر از رزیدنت اویل 1 شروع شد دیگه. من میگم تو رزیدنت اویل 6 با توجه که بازی تو زمان قدیم اتفاق نمیافته کپکام از تایپ رایتر استفاده نمیکنه.
ببین اویل1 هم زمان قدیم نبود که!سال98بود!ولی محیط قدیمی بود.منظور من اینه.سیستم قدیمی بود.به زمانهای قدیم ربط پیدا میکرد.مطمئن باش اگر داستان و سیستم مدرن بشه و مربوط به زمان ما باشه،بازی فقط و فقط به سمت اکشن شدن میره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or