بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

یه موردی که باید حذف بشه این زامبی های موتور سوار و تفنگ به دسته که اصلا معنی و مفهوم زامبی رو به کل خدشه دار کرده
من یه نظری دارم بیاییم اینکه ما میخوایم بازی به حالت اصلیش برگرده رو به انگلیسی ترجمه کنیم و تو یه سایت معتبر که مطمئنیم بالاخره یکی از کپکامی ها میبینه بزاریم و بهشون بگیم که ما از طرف بازیسنتر بهترین سایت بازی تو خاورمیانه هستیم و میخوایم که صدامون شنیده بشه
درست مثل صحبت محمد که میگفت وسکر و رزیدنت اویل مکمل همدیگه هستن و جدایی ناپذیر هستن، حذف وسکر از بازی هم کاملا غیر منطقیه و من هنوزم میگم اون برمیگرده

ببخشید دوستان من میخوام رزیدنت اویل ریمیک و Zero رو بازی کنم،میخواستم بدونم هیچ جوری واسه پی سی پورت نشده؟
جایی دیگه تو همین سایت دیدم که میگفتن با نرم افزار دلفین میشه و رفتم دیدم کلی دردسر داره.حالا پیدا کردن بازی های گیم کیوب که کلا یه طرف!
اگه واقعا راهی واسه اجراء این دوتا بازی هست لطف کنید من رو راهنمایی کنید.

سلام دوست عزیز شما بازی نکنی بهتره فکنم شما نه می خواهد خودتون را اپیدیت کنید نه می خواهید بازی اپدیت بشه فکنم شما هنوز تو سال 2000 قبل وبعدش موندید به نظر شما این تغییرات رو بازی تعصیر منفی گذاشته اگه گذاشته چرا بازی افطح معبوبیت نکرده بلکه بیشتر معبوب شده در کل من خود این سه بازی را رزیدنت ایل حساب نمی کنم چون بجز شخصیت ها کلاسیک چزی دیگر ندارند ولی در سبک خودشون بازی های خوبی بودنند ولی اون بخشی که گفتید co-op و Multi حذف شه را اصلا قبول ندارم

اپدیت به چه قیمتی ؟ شما تا حالا دیدی که مثلا بعد رزیدنت اویل 1 یا 2 یا 3 فن ها به کپکام اعتراض کنند ؟ ولی بعد رزیدنت اویل 5 چی شد ؟ !!! انقد اعتراض کردند که بنا به گفته های احد کپکام مجبور شد یه DLC واسه شماره 5 بسازه. شما یه سری به وب سایت های خارجی و فروم ها بزن ببین چند 1000 نفر دلشون میخواد رزیدنت اویل 6 مثل سری های کلاسیک ساخته بشه ؟ تو اون ویدئو فیکی که اومده بود از رزیدنت اویل 6 شایعاتی هم که همراهش اومده بود وجود تایپ رایتر و دوربین کلاسیک ترس و ... اینا همه فن های رزیدنت اویل هستند دیگه . شما میخوای رزیدنت اویل بازی کنی یا Gears Off War یا کال او دوتی ؟ اتفاقا خیلی هم خوب میشه با استفاده از همون المان هایی که افشین گفت و یه ساختن یه داستان جذاب رزیدنت اویل 6 رو به بهترین رزیدنت اویلی که تا حالا ساخته شده تبدیل کرد. بعد اینی که گفتین افت محبوبیت نکرده بلکه بیشتر محبوب شده کجاست ؟! من چون با همه ی حرفای افشین موافقم اینارو گفتم. آخه رزیدنت اویل رو چه به مالتی پلیر ؟ من شخصا بعد از رزیدنت اویل 3 دیگه با رزیدنت اویل های ساخته شده زیاد خوشم نمیاد. البته به غیر از ریمیک و زیرو. و اوتبریک ها. اوتبریک ها هم واقعا عالی بودند.
و در آخر منظور شما از 3 بازی رزیدنت اویل کدوماست ؟ اگه دوست داشتین جواب منو بدین خوشحال میشم اگر هم نه مشکلی نیست.:)
از co-op و مالتی و حالت مرحله ای بودن متنفرم تو رزیدنت اویل. حالا من این orc رو هنوز بازی نکردم یعنی نیومده که بخوام بازی کنم ولی فکر نمیکنم از بازیش خیلی خوشم بیاد.

آخرین ویرایش:
10 ویژگی مهم که در رزیدنت ایول 6 باید رعایت شود یا افشین رزیدنت ایول 6 رو چه جوری می خواد :دی
افشين واقعا يه دونه اي.... خيلي حال كردم، فقط متاسفانه يكي از فاكتورهات رو نمي پسندم...
شماره 5 رو....
اما مي دوني با كدوم خيلي حال كردم...

آخرين شمارت يعني 10 يعني DISASTER
يعني اين حرفت معركه بود.... واقعا اين حس، يه حس فوق العاده بود تو سري بازي هاي RE

---------- نوشته در 10:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها يه سوال شديدا ذهن منو به خودش مشغول كرده....

اين رو هم بگم اكثر پست ها بچه ها رو خوندم و بيشتر فايل هايي رو كه دوستان گذاشتند رو كامل مرور كردم... و صد البته تشكر ميكنم چون من رو از جهل بزرگي نجات داد... ولي جوابم رو پيدا نكردم... "احتمال مي دم من نديده باشم..."

سازماني كه ADA براش كار ميكنه چيه...؟

---------- نوشته در 10:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:58 AM ارسال شده بود ----------

اتفاقا خیلی هم خوب میشه با استفاده از همون المان هایی که افشین گفت و یه ساختن یه داستان جذاب رزیدنت اویل 6 رو به بهترین رزیدنت اویلی که تا حالا ساخته شده تبدیل کرد.
شديدا موافقت مي شه....
يعني ميشه...؟

سازماني كه ADA براش كار ميكنه چيه...؟

با تشکر از احد جان و نیما جان :d

تا حالا چیز خاصی ازش فاش نشده , سازمانی هست که رقیب امبرلا بوده و ادا واسه اون سازمان کار میکرده به عبارتی جاسوسی امبرلا رو از طرف سازمان به عهده گرفته و چون وسکر Dead Man بود :d به ادا ملحق میشه و بهش میشه که نمونه ویروس جی رو بدست بیاره .
بعد همین سازمان و وسکر مدارکی رو به دادگاه میدن که امبرلا رو محکوم میکنن . سازمان در واقع مثل امبرلا هست حالا همه قضایا مربوط به این سازمان تو RE6 به احتمال خیلی زیاد روشن میشن .

من هم کاملا با نظر افشین موافقم.این تغییرات باید در رزیدنت اویل 6 اعمال بشه.

البته افزودن کلیر رو هم بهش اضافه می کنم!:d

نظر احد کاملا محترمه.ولی به نظر من وسکر واقعا مرده.چون اگه دوباره بیان زندش کنن،دیگه واقعا مسخره میشه و نشون میده که کپکام،مردم رو سرکار گذاشته.بعدش هم دیگه هیچوقت نمیشه به مرگ وسکر اطمینان کرد!
ولی دلیل مهم تر اینه که همونطور که قبلا هم گفتم،رزیدنت اویل دو تا خط داستانی داره:یکی سرگذشت کریس،جیل،وسکر،ربکا و...که در ماجراهای آمبرلا جمع بندی شد و در رزیدنت اویل 5 هم تموم شد (سرگذشت ربکا و بیلی هم در دامناشن تموم میشه.) و داستان دوم هم سرگذشت کلیر،لیون،ایدا،شری و....که در دارک ساید جمع بندی شد و در رزیدنت اویل 6 هم تموم میشه.وسکر در رزیدنت اویل 5 مرد.چون باید اونجا می مرد.چون رزیدنت اویل 5 پایان دهنده ی خط داستانی کریس،جیل و وسکر بود و اگه وسکر در رزیدنت اویل 5 زنده می موند و در RE6 کشته می شد،کلا نظم داستان به هم می خورد.چون هر چیزی باید همون جایی که هست باشه.بعدش هم وسکر باید توسط کریس و جیل که مهم ترین دشمنانش بودند کشته می شد که شد.در رزیدنت اویل 6 مسلما کریس و جیل حضور ندارند و اگه وسکر توسط کلیر و لیون کشته بشه واقعا مسخره است.برعکس سازمان و رئیسش (احتمالا الکس وسکر) باید توسط کلیر و لیون نابود بشن.چون طرف حساب اصلی کریس و جیل آمبرلا و وسکر و طرف حساب اصلی کلیر و لیون هم سازمان بود.البته کلیر و لیون هم به طور غیر مستقیم با آمبرلا و وسکر رابطه داشتند.ولی نه به اندازه ی کریس و جیل و برعکس کریس و جیل به اندازه ی کلیر و لیون با سازمان رابطه نداشتند.با این دلایل من مرگ وسکر رو تضمین می کنم! :d

کدوم الکس ؟:d

الکس وسکر که تو پروژه کودکان وسکر بوده و فرار میکنه یا اون الکس که سرپرست پروژه بوده ؟ سوال دیگه : الکس وسکر وضعیتش معلوم نیست , مرده ؟ ایا ؟

حسین جان،سوتی دادی خراب!:dاون بنده خدایی که مدیر پروژه بوده،اصلا اسمش الکس نبوده.فقط نام خانوادگیش وسکر بوده و به احترام اون،نام خانوادگی تمام بچه های پروژه مثل آلبرت و الکس رو می ذارن وسکر.به نظر من هر دو وسکر زنده هستند.اون وسکر مدیر پروژه همون یارویی است که در به همراه ولادیمیر از راکون سیتی فرار کرد و ایدا هم مخفیانه از هلیکوپترشون آویزون شد.الکس وسکر هم که بنیانگذار و رئیس سازمانه.گرفتی چی شد؟

به امید روزی که کلیر،پدر هر دو تاشون رو دربیاره!:d

---------- نوشته در 09:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:15 PM ارسال شده بود ----------

حمید،این عکسی که توی این سایت خارجی گذاشتن رو تو نکشیدی؟(معروف شدی بابا.دست ما رو هم بگیر!:d)
reHorror: Imagining Resident Evil 6 | Rely on Horror

حسین جان،سوتی دادی خراب!:dاون بنده خدایی که مدیر پروژه بوده،اصلا اسمش الکس نبوده.فقط نام خانوادگیش وسکر بوده و به احترام اون،نام خانوادگی تمام بچه های پروژه مثل آلبرت و الکس رو می ذارن وسکر.به نظر من هر دو وسکر زنده هستند.اون وسکر مدیر پروژه همون یارویی است که در به همراه ولادیمیر از راکون سیتی فرار کرد و ایدا هم مخفیانه از هلیکوپترشون آویزون شد.الکس وسکر هم که بنیانگذار و رئیس سازمانه.گرفتی چی شد؟

به امید روزی که کلیر،پدر هر دو تاشون رو دربیاره!:d

با تشکر از نیمای عزیز :d

ها گرفتم :d

والا نیما جان اونطور که خونده بودم شخصی که مسئولیت اجرای پروژه کودکان وسکر رو به عهده داشته اسمش الکس وسکر بوده . گویا اینجا هم گفته :d حالا منظور من این بود که دو تا الکس داریم ؟ :d یا اینکه من در اشتباهم !
سوتی ندادم باو :d حالا اسمش هر چی هست فقط دوست دارم سرنوشتش با الکس وسکر تو RE6 مشخص شه .

حمید،این عکسی که توی این سایت خارجی گذاشتن رو تو نکشیدی؟(معروف شدی بابا.دست ما رو هم بگیر!:d)
reHorror: Imagining Resident Evil 6 | Rely on Horror

سلام. چرا نیما من کشیدم یه کپیشم واسه capcom فرستادم یعنی این که ما میخواییم کلر ردفیلد تو رزیدنت اویل 6 باشه. :x

70lwj3up5ev9xmm2yzgk.jpg

آخرین ویرایش:
:)Merry Christmas @};-

w101wi7gc1tpjuuwr145.jpg

حال کنین از وسکر هم به عنوان استارز استفاده کردن :دی

افشین جان عالی بودن ولی دیگه متاسفانه از این خبرا نیست :( چون ORC رو بعد RE5 ساختن با اون همه اعتراض حالا Revelations هم خوبه ولی دیگه فکر نکنم RE اینجور بسازن ! البته من که از خدامه RE اینجور بشه .

اشکم در اومد ! جدا RE کلاسیک محشر بودن

مطمئن باش کپکام سر به سنگ می خوره بالاخره مگه مورتال نبود چقدر از این شاخه به اون شاخه پرید ولی مجبور شد دنبال ریشه هاش برگرده

عالی افشین جان، علی هم RE6 رو اینجوری می‌خواد:d البته این موضوع یک رؤیای دست نیافتنی شده! در واقع شما تمامی نقاط قوت سری‌های کلاسیک رو مطرح کردید، حتی تصورش هم لذت بخشه که ما یک بازی با تمامی المان‌های کلاسیک با گرافیک نسل جدید داشته باشیم.
ولی متأسفانه دیگه هیچ وقت این موارد رو نخواهیم دید، چون سلیقه‌ها تغییر کرده و تعاریف بازی و گیم پلی عوض شده. الآن مهمترین دلیل عرضه یک بازی فروش و سود خوب هست، پس طبیعیه که سازنده‌ها مطابق با سلیقه گیمرهای کنونی( که چیزی شبیه به گذشته نیست) بازی بسازند.
البته دو مورد رو یه توضیحاتی بدم:

2- بازگشت به حالت سینمایی
البته این مورد تو نسخه‌های چهارم به بعد هم رعایت شد، و حس طبیعی تر بودن بازی رو به مخاطب القا می‌کرد.(مخصوصاً قسمتهایی از گیم پلی که به صورت دکمه زنی بودند) دقیقاً نمیدونم منظور شما چی بود؟!

7 - حذف مالتی پلیر و co -op
متأسفانه جزو جدا ناپذیر بازی‌های محبوب امروزی همین بخش مولتی پلیر هست و همه سازنده‌ها سعی می‌کنند بیش‌ترین تمرکز خودشون رو بر این بخش بگذارند، البته این منطقی نیست که این بخش رو تو همه سبک‌ بازی‌ای داشته باشیم. یکی از بازی‌هایی که برای جذابیت نیازی به این بخش نداره سری RE هست. اینقدر داستان این سری وسیع و جامع هست که نیازی به بخش مالتی نیست. یک RE واقعی رو فقط با بخش سینگل و روایت داستان فوق العادش میشناسیم.
البته سازنده‌ها حذف این بخش رو هیچ وقت عامل موفقیت بازی نمیدونند ولی طرفدارهای سری کلاسیک نداشتن این بخش رو عامل اصیل تر و زیباتر بودن RE میدونند.

از علی راضیم ;)

ببین سری کلاسیک رزیدنت ایول در زمان خودش مث فیلم بود ینی دوربین در چندین زاویه مختلف توسط کارگردان انتخاب شده بود و جالب اینه که زاویه ها هم کاملا سینمایی بود و ما مثل یه بازیگر توی بازی بودیم
ولی تو شماره های مدرن یک دوربین ثابت هست که حس سینمایی نداره

در مورد نکته بعدی هم چه اشکالی داره که مالتی ها به صورت کاملا مجزا از داستان باشه مث outbreak ها

افشین گل کاشتی:groupwave::thanks:
ولی خب از اونجایی که مخالفا همیشه وجود دارن (حامد جان منظورم شما نیستی)
با اینها مخالفم
2- بازگشت به حالت سینمایی 5- حذف سیستم پول و مرکانت (خرید و فروش )به سبک شماره 4 نه 5
من با اینا موافقم
1- ترس جاری 3- منطقی بودن بازی یا توجیح علمی 4-مرحله ای نبودن بازی6- بازگشت تایپ رایتر و باکس و در کل safe rooms 7 - حذف مالتی پلیر و co -op 8 - حضور تنها یک تایرانت وحشتناک در طول بازی (یه گردن کلفتش ) 9- بازگشت معما های سخت 10- disaster

خب نکته اولی که گفتی سلیقه ای ولی در مورد مرکانت دقت کن تقویت اسلحه ها تو شماره های قبل هم بود و نیاز به پول جمع کردن نداشت
مثلا تو شماره 3 شما هر بار اگه نمیسیس و می زدی یه چی می گرفتی برای اسلحه ات یا تو کد ورونیکا اسلحه تو تقویت می کردی اینجوری قابل قبول ولی جمع کردن طلا و پول روش جالبی نیس برای re به نظرم

خوب افشین متاسفانه به خاطر دوشاخه‌ای شدن فن‌ها احتمال ساخته شدن همچین بازی خفنی خیلی کمه :biggrin1: اما با این حال خیلی از جاهاش رو میتونن بسازن :biggrin1:

خوب یکی سوالات حل نشده ی رزیدنت ایول هست. هر چی بوده و شده ایدا بالاخره نمونه رو دست وسکر رسونده. ایدا آخر گزارشش میگه که ما هنوز زمان زیادی واسه موش و گربه بازی داریم. این یه جورایی نشون میده که احتمالا وسکر و ایدا در آینده باز با هم داستانی خواهند داشت. خوب با مرگ وسکر این باید بی معنی باشه که در اصل همچین چیزی در اصل امکان پذیر نیست. یکی از دلایلی هست که میگم وسکر زندست همینه :biggrin1:
از طرفی من یه فرضیه دارم. شاید ایدا هم واسه خودش یه سری اهداف داره و شاید اون جملش که میگه "وسکر شاید یادت رفته اما من همیشه مطابق میل تو رفتار نمیکنم" رو در مورد سازمان هم رعایت کنه :biggrin1: ولی باز امکانش هست که دستور سازمان باشه.

خوب که باز نیمه پر لیوان رو می بینی

در مورد ایدا هم اینکه به زودی باید تکلیفش مشخص بشه (شاید همین ماموریت راکون سیتی ) چون کش دادن بیشتر داستانش باعث آبکی شدن داستان میشه

یه موردی که باید حذف بشه این زامبی های موتور سوار و تفنگ به دسته که اصلا معنی و مفهوم زامبی رو به کل خدشه دار کرده
من یه نظری دارم بیاییم اینکه ما میخوایم بازی به حالت اصلیش برگرده رو به انگلیسی ترجمه کنیم و تو یه سایت معتبر که مطمئنیم بالاخره یکی از کپکامی ها میبینه بزاریم و بهشون بگیم که ما از طرف بازیسنتر بهترین سایت بازی تو خاورمیانه هستیم و میخوایم که صدامون شنیده بشه
درست مثل صحبت محمد که میگفت وسکر و رزیدنت اویل مکمل همدیگه هستن و جدایی ناپذیر هستن، حذف وسکر از بازی هم کاملا غیر منطقیه و من هنوزم میگم اون برمیگرده

نکته مهمی رو اشاره کردی
من موافقم بگید کدوم سایت همگی بریم عضو بشیم همین مطلبو من به انگلیسی میزارم

اپدیت به چه قیمتی ؟ شما تا حالا دیدی که مثلا بعد رزیدنت اویل 1 یا 2 یا 3 فن ها به کپکام اعتراض کنند ؟ ولی بعد رزیدنت اویل 5 چی شد ؟ !!! انقد اعتراض کردند که بنا به گفته های احد کپکام مجبور شد یه DLC واسه شماره 5 بسازه. شما یه سری به وب سایت های خارجی و فروم ها بزن ببین چند 1000 نفر دلشون میخواد رزیدنت اویل 6 مثل سری های کلاسیک ساخته بشه ؟ تو اون ویدئو فیکی که اومده بود از رزیدنت اویل 6 شایعاتی هم که همراهش اومده بود وجود تایپ رایتر و دوربین کلاسیک ترس و ... اینا همه فن های رزیدنت اویل هستند دیگه . شما میخوای رزیدنت اویل بازی کنی یا Gears Off War یا کال او دوتی ؟ اتفاقا خیلی هم خوب میشه با استفاده از همون المان هایی که افشین گفت و یه ساختن یه داستان جذاب رزیدنت اویل 6 رو به بهترین رزیدنت اویلی که تا حالا ساخته شده تبدیل کرد. بعد اینی که گفتین افت محبوبیت نکرده بلکه بیشتر محبوب شده کجاست ؟! من چون با همه ی حرفای افشین موافقم اینارو گفتم. آخه رزیدنت اویل رو چه به مالتی پلیر ؟ من شخصا بعد از رزیدنت اویل 3 دیگه با رزیدنت اویل های ساخته شده زیاد خوشم نمیاد. البته به غیر از ریمیک و زیرو. و اوتبریک ها. اوتبریک ها هم واقعا عالی بودند.
و در آخر منظور شما از 3 بازی رزیدنت اویل کدوماست ؟ اگه دوست داشتین جواب منو بدین خوشحال میشم اگر هم نه مشکلی نیست.:)
از co-op و مالتی و حالت مرحله ای بودن متنفرم تو رزیدنت اویل. حالا من این orc رو هنوز بازی نکردم یعنی نیومده که بخوام بازی کنم ولی فکر نمیکنم از بازیش خیلی خوشم بیاد.
خیلی نکات خوبی رو همگی اشاره کردین نیازی نیست دیگه من جواب اون دوستمون رو بدم

Merry christmas :-*

افشين واقعا يه دونه اي.... خيلي حال كردم، فقط متاسفانه يكي از فاكتورهات رو نمي پسندم...
شماره 5 رو....
اما مي دوني با كدوم خيلي حال كردم...

آخرين شمارت يعني 10 يعني DISASTER
يعني اين حرفت معركه بود.... واقعا اين حس، يه حس فوق العاده بود تو سري بازي هاي RE
قربونت آقایی
در مورد شماره 5 هم توضیح دادم می تونه کامل تر بشه یا واقعی تر

من هم کاملا با نظر افشین موافقم.این تغییرات باید در رزیدنت اویل 6 اعمال بشه.

البته افزودن کلیر رو هم بهش اضافه می کنم!:d

نظر احد کاملا محترمه.ولی به نظر من وسکر واقعا مرده.چون اگه دوباره بیان زندش کنن،دیگه واقعا مسخره میشه و نشون میده که کپکام،مردم رو سرکار گذاشته.بعدش هم دیگه هیچوقت نمیشه به مرگ وسکر اطمینان کرد!
ولی دلیل مهم تر اینه که همونطور که قبلا هم گفتم،رزیدنت اویل دو تا خط داستانی داره:یکی سرگذشت کریس،جیل،وسکر،ربکا و...که در ماجراهای آمبرلا جمع بندی شد و در رزیدنت اویل 5 هم تموم شد (سرگذشت ربکا و بیلی هم در دامناشن تموم میشه.) و داستان دوم هم سرگذشت کلیر،لیون،ایدا،شری و....که در دارک ساید جمع بندی شد و در رزیدنت اویل 6 هم تموم میشه.وسکر در رزیدنت اویل 5 مرد.چون باید اونجا می مرد.چون رزیدنت اویل 5 پایان دهنده ی خط داستانی کریس،جیل و وسکر بود و اگه وسکر در رزیدنت اویل 5 زنده می موند و در RE6 کشته می شد،کلا نظم داستان به هم می خورد.چون هر چیزی باید همون جایی که هست باشه.بعدش هم وسکر باید توسط کریس و جیل که مهم ترین دشمنانش بودند کشته می شد که شد.در رزیدنت اویل 6 مسلما کریس و جیل حضور ندارند و اگه وسکر توسط کلیر و لیون کشته بشه واقعا مسخره است.برعکس سازمان و رئیسش (احتمالا الکس وسکر) باید توسط کلیر و لیون نابود بشن.چون طرف حساب اصلی کریس و جیل آمبرلا و وسکر و طرف حساب اصلی کلیر و لیون هم سازمان بود.البته کلیر و لیون هم به طور غیر مستقیم با آمبرلا و وسکر رابطه داشتند.ولی نه به اندازه ی کریس و جیل و برعکس کریس و جیل به اندازه ی کلیر و لیون با سازمان رابطه نداشتند.با این دلایل من مرگ وسکر رو تضمین می کنم! :d

نیما ینی اگه تو شماره جدید کلیر نباشه کلی حالگیری میشه
یکی از بهترین هاست از جیل بیشتر دوسش دارم
در ضمن من با نیما موافقم بازگشت وسکر خیلی لوس و بی نمک میشه دیگه میشه کش دادن الکی وسکر باید مرده باشه تا داستان تو شماره 6 تموم بشه و بازی ریبوت بشه
در مورد الکس هم من واقعا منتظر دیدنش نیستم به نظر به جای الکس هر کسی می تونه رییس سازمان باشه حتی ایدا !!!!!

نکته مهمی رو اشاره کردی
من موافقم بگید کدوم سایت همگی بریم عضو بشیم همین مطلبو من به انگلیسی میزارم
حمید تو که تو فروم های خارجکی:d و سایتاشون هستی یه سایت که میدونی سر میزنن رو بگو بریم آوار شیم اونجا:d شاید بتونیم تاثیری بزاریم :d

ویژگی مهم که در رزیدنت ایول 6 باید رعایت شود یا افشین رزیدنت ایول 6 رو چه جوری می خواد

عالی بود.

اجازه بدید من هم چند مورد درباره Gameplay اضافه کنم:>.

1.Caution Screen

این صفحه فوق العاده ترسناک بود مخصوصا اگه با تصویری از محیط داغون (مثلا درب ورودی RPD ) همراه بود. در RE4 نوشته بود ولی تصویر نداشت. در RE5 کلا حذف شد.

gamecontainsgore.jpg
images

2. منوی استارت و آیتم ها

گیم پلی آهسته ولی با دقت جز اصول پایه RE به حساب می آید. استفاده و دستکاری آیتمها و اسلحه ها با خیال آسوده و آماده شدن برای ورود به اتاقی ترسناک هیجان و ترس بازی را به شدت افزایش میداد. این نکته در RE 5 کلا از بین رفت و سیستم آیتم و سلاح به سمت بازیهای شوتر رفت.

resident-evil-2-claire-inventory-screenshot-big.jpg

3. پیدا کردن، ترکیب و استفاده آیتمها

پیدا کردن و جستجو برای یافتن آیمتهای مختلف و ترکیب کردن آنها برای باز کردن دربهای بسته شده از قسمتهای جذاب RE محسوب میشود.مثلا برای باز کردن دربی که با طناب بسته شده باید کلی وقت صرف کنی و روغن و چخماق رو در مکانهای مختلف پیدا کنی و با هم مخلوط کنی تا فندک درست بشه و بعد روی درب استفاده کنی و یا برای راه اندازی قطار سختی های زیادی رو میکشدی که روغن پیدا کنی و قطار رو راه بندازی. این اصل در RE 3 به خوبی رعایت شده بود و شاید یکی دلایل موفقیت RE 3 همین بود. در RE 4 ضعیف شد و در RE 5 محو شد.

Image46.jpg

4. بازگشت به محیط های قبلی و ابتدایی بازی و تغییر پذیری آنها

مکانی که در شکل زیر میبینید، در RE 3 در اوایل بازی به چشم میخورد که آتش گرفته است و دربی مرموز پشت این آتش وجود دارد. ولی امکان دسترسی به این درب وجود ندارد. در روند بازی که کلی با این مکان فاصله گرفته اید متوجه میشوید که باید دوباره به این مکان برگردید و با آیتمهایی که در دست دارید آتش را خاموش کنید و وارد درب شده و بازی را ادامه دهید. در طول بازگشت متوجه تغییرات محیط میشوید و ترس عجیبی به شما دست میدهد چون این مکان در اوایل بازی امن به نظر میرسید و حتی ممکن است با موجودات عجیبی هم روبرو شوید.

Image6.jpg

5. درهای مرموز

یکی از مواردی که RE را ترسناک میکرد به نظر من همین درها بودند چون این درها میتوانست شما را هم از مرگ نجات دهد و هم شما را وارد جهنم جدیدی کند، مثلا چند جانور یا زامبی با سرعت به طرف شما حمله میکنند و به شدت زخمی میشوید، این در حالی است که Green Herb شما تمام شده و عدد Bullet تفنگ تان 0 را نشان میدهد، در اینجا هست یک در زندگی شما را نجات میدهد. این درها در RE 4 بسیار کمرنگ شدند و در RE 5 هم از پاشنه حذف شدند.

resident-evil-door-open.jpg

Image15.jpg

ادامه دارد ...​

آخرین ویرایش:
خود سایت رزیدنت اویل هست مال خود کپکامه , رزیدنت اویل.کام :d دیگه چرا بریم فروم های دیگه البته Biohaze.com هم خوبه !

بگیم که اولا شخصیت RE6 باید کلر باشه بعدش اگه بخوای RE رو به همین صورت ادامه بدی میایم اونجا رو به اتیش می کشیم و خودمون IP بازی رو میگیریم با همکاری بچه های تاپیک RE 6 رو می سازیم :d .

ولی جدی میگم اون همه فن هاش اعتراض کردن , اهمیت انچنانی نداد .

آخرین ویرایش:
حمید تو که تو فروم های خارجکی:d و سایتاشون هستی یه سایت که میدونی سر میزنن رو بگو بریم آوار شیم اونجا:d شاید بتونیم تاثیری بزاریم :d
سایت های زیادی هست حامد جان .اما به نظر من تو تاپیک خودمون راحت تر میشه بحث کرد برای دادن ایده هاتونم به کپکام به آدرس info@capcom.com ایمیل بزنید بلکه فرجی حاصل شد.

امروز رفتم روزنامه جام جم رو گرفتم یکی از تیتر های قسمت Game این بود.

شیطان غریب
آیا کپکام واقعا پول را در اولویت قرار داده است؟

تقویم سال 2012 تقدیم به همه طرفداران رزیدنت اویل.

t200czhkrm79obw18v7d.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or