بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

به نظر من به ایدا یا لیون یا کلر حتما ربط دارد . چون فکر کنم دیگه داستان کریس و جیل و وسکر تمام شده است. راستی این که شماره 6 در چین است قطعی شده است؟ ولطفا هم یک نظر سنجی جدید بگذارید.نظر سنجی رزیدنت اویل وسایلنت هیل هردو خیلی وقته که هست یکی بره عوضشان کند:((

نه بابا کجا قطعی شده . اینو از رو نوشته های وندی ماک تو پروفایلش گفتن. کپکام هنوز کوچکترین اطلاعاتی از رزیدنت اویل 6 منتشر نکرده. فقط پارسال گفتن یه چیز کاملا متفاوته و امکان داره ترسناک باشه امکانم داره اکشن باشه همین.:d

حامد جان اون PDF نیما که تاریخچه و داستان همه RE را نوشته خوب هست . حداقل داستان بازی هایی که انجام ندادی رو خوب متوجه میشی .

الان من سوالی دارم :d این قضیه چین ممکنه به ادا ونگ و سازمان مخفی ربط داشته باشه ؟
من اونو خوندم باید یه دور دیگه بخونمش
آقایون و خانوما منم موافقم بحث های حاشیه ای رو ببریم تو کلوپ و مهم ها رو اینجا بیاریم
من فکر نمیکنم چین باشه چون با منطق جور در نمیاد اگه دقت کرده باشید نماد شماره 6 که تو e3 ازش عکس گرفته بودن (اگه درست باشه) شبیه به خون بود و من شکم میره تو آمریکا باشه و ربطی به راکون سیتی داشته باشه احتمالش خیلی کمه ولی به ریشه ها میخوان برگردن و نه ریبوت کنن بازی رو نه تمومش کنن به احتمال خیلی زیاد یه داستان جدید میخواد شکل بگیره

اونایی که آوت بریک هارو بازی کردن حتما آخر شماره فایل#2 اون دمو رو دیدن که اول یک تابلو رو روی یک حسار نشون میده که علامت منطقه رادیو اکتیو روشه بعد دوربین میره عقب و شما ویرانه های راکون سیتی رو میبینید. و بعد یک برج بلند اون وسط خودنمایی میکنه و دوربین داخل اون برج میشه و محققای آمبرلا رو نشون میده.
همه اینارو گفتم تا اینو بگم: کپکام تنها چیز رسمی که راجع به اویل گفته اینه که بازی به ریشه های خودش برمیگرده. اگه راست گفته باشه و مثل اویل4 و 5 سر کارمون نگذاشته باشه پس اویل 6 باید با راکون سیتی ارتباط مستقیم داشته باشه.
توی اویل5 فکر کنم یه 8 ،9 سالی از واقعه راکون میگذره.
بنظرتون الان اونجا چه خبره؟؟
یعنی همونطور ویرونه ولش کردن و هیچ کسی هم نرفته اونجا تا آزمایشی، سمپلی چیزی انجام بده یا برداره؟؟؟

شاهکار واقعی اون بود که بیاد همه ی المان‌های کلاسیک رو توی خودش پرورش بده ... که نتونست بده ظاهرا :biggrin1:
ببخشی اینو از جای دیگه نقل قول کردم ولی جای بحثش اینجاست
اقا احد این حرف شماست درسته ولی من نمیتونم درکش کنم
منظرتون از المان های کلاسیک چیه جامع توضیح بدین
شاید همون دوربین ثابته بازی :d
و اینکه این شماره 4 از نظر داستانی چی کم داشته

المانهای کلاسیک فقط دوربین نبود .
جو و اتمسفر بازی , سکوت , تنهایی , تیرگی , غافلگیری , معما های به موقع و حساب شده , کمبود مهمات , آپگرید اسلحه ها ( مثل شات گان و مگنوم تو RE2 نه مثل RE4 و RE5 ) و .....
RE4 هیچی کم نداشت تازه گل سر سبد سری Resident Evil بود .:))

المانهای کلاسیک فقط دوربین نبود .
جو و اتمسفر بازی , سکوت , تنهایی , تیرگی , غافلگیری , معما های به موقع و حساب شده , کمبود مهمات , آپگرید اسلحه ها ( مثل شات گان و مگنوم تو RE2 نه مثل RE4 و RE5 ) و .....
RE4 هیچی کم نداشت تازه گل سر سبد سری Resident Evil بود .:))
امیدوارم این المان هایی که گفتی توی اویل6 کاملا پر رنگ باشن. یک مورد رو که ذکر نکردی باس های گردن کلفت و سیریش هست که آدم با دیدنشون مو به تنش سیخ میشه!!

امیدوارم این المان هایی که گفتی توی اویل6 کاملا پر رنگ باشن. یک مورد رو که ذکر نکردی باس های گردن کلفت و سیریش هست که آدم با دیدنشون مو به تنش سیخ میشه!!

+ تایپ رایتر و دوربین بازی. این دوربین رزیدنت اویل 4 5 و LIN و Revelations دیگه خسته کننده شده برای من. معما ها هم بعد از رزیدنت اویل 3 دیگه اصلا جالب نبودند . زامبی ها هم فقط باید با اون پیرهن سفید پاره پوره خونین باشند.:d اگه قرار باشه این رزیدنت اویل آخرین رزیدنت اویل باشه باید کپکام سنگ تموم بزاره . اگه شایعه ساختنش توسط شرکت Spark Unlimited درست باشه پس معملومه رزیدنت اویل 6 آخرین رزیدنت اویل نخواهد بود.

شاید همون دوربین ثابته بازی :d

یعنی میکامی که خودش بازی رو ساخت خودش هم باعث شد RE به این روز بیوفته به عبارتی وقتی اون تحول رو در بازی ایجاد کرد میتونست جو و اتمسفر و همه ویژگی هایی که سری های کلاسیک داشتن مثل Remake رو در بازی وارد کنه ولی دوربین بازی همین طور باشه (مدرن) و RE5 هم مثل RE4 ساخته شد و همین شد که RE منحرف شده .
داستانش هم هیچی نداشت ! حالا نیاین منو بزنین :d نظر شخصی بود !

یعنی میکامی که خودش بازی رو ساخت خودش هم باعث شد RE به این روز بیوفته به عبارتی وقتی اون تحول رو در بازی ایجاد کرد میتونست جو و اتمسفر و همه ویژگی هایی که سری های کلاسیک داشتن مثل Remake رو در بازی وارد کنه ولی دوربین بازی همین طور باشه (مدرن) و RE5 هم مثل RE4 ساخته شد و همین شد که RE منحرف شده .
داستانش هم هیچی نداشت ! حالا نیاین منو بزنین :d نظر شخصی بود !

شدیدا تایید میشه.:)

حامد جان اون PDF نیما که تاریخچه و داستان همه RE را نوشته خوب هست . حداقل داستان بازی هایی که انجام ندادی رو خوب متوجه میشی .

الان من سوالی دارم :d این قضیه چین ممکنه به ادا ونگ و سازمان مخفی ربط داشته باشه ؟

از اونجایی که اون شخصی که سوتی داده یه دوبلور درجه چندم بوده میشه تا حدی این شایعه رو جدی گرفت. چون معمولا چنین آدم هایی سوتی میدن.
اما اینکه آیا ایدا میتونه مرتبط باشه یا نه ... ایدا چون خودش چینیه میتونه سازمان هم چینی باشه. مثلا فرض کن یه شعبش تو آمریکا بوده باشه اما شعبه‌ی اصلیش تو چین باشه. اگه فرض رو بر این بگیریم که سازمان توی این بازی کاره‌ای خواهد بود میشه به این نتیجه رسید که همون طور که RE5 جمع بندی کارهای وسکر بود؛ RE6 هم جمع بندی کارهای سازمان باشه. :دی ممکنه ایدا توی این بازی شخصیت منفی باشه. :دی

شاید همون دوربین ثابته بازی
yahoo_4.gif

بچه‌ها توضیح دادن گویا :دی
در ضمن دوربین کلاسیک توی Lost in nightmares هم بود دیگه :دی احتمالا نمیدونستید؟ :دی

آخرین ویرایش:
احتمال اینکه در چین باشه خیلی زیاده و اصلا ربطی نداره که اگه داستان در چین اتفاق بیفته ریبوت بشه.داستان رزیدنت اویل که محدود به راکون سیتی نیست.تازه توی ORC به اندازه ی کافی (بیشتر از اندازه ی کافی) به راکون سیتی پرداخته میشه.دیگه نیازی به رزیدنت اویل 6 نیست!
در مورد داستان رزیدنت اویل 4 هم به اندازه ی کافی بحث شده.فکر می کنم گفتن همین مطلب کفایت می کنه که رزیدنت اویل 4 اصلا به خاطر داستان ساخته نشد.بلکه به خاطر تحول در سبک و گیم پلی رزیدنت اویل ساخته شد.درست برعکس کد ورونیکا و رزیدنت اویل 5 که کلا به خاطر داستان ساخته شدند!کد ورونیکا اومد خط اصلی داستان که از رزیدنت اویل 1 شروع شده بود رو ادامه داد و رزیدنت اویل 5 هم اون رو تموم کرد.در حالی که رزیدنت اویل 4 یک داستان کاملا فرعی و مکمل بود.چون اصلا قصد کپکام از ساخت این بازی،پرداختن به داستان نبود!
در ضمن،حامد جان!مگه ماوین کی بود؟من برای اون احترام زیادی قائلم.ولی خداییش اون یک خط از مطالبش هم مال خودش نبود.همه رو از روی ویکی کپی می کرد.حالا حداقل کاش از روی چند تا منبع کپی می کرد!تازه بعضی وقت ها درباره ی یک مسائل سطح پایینی با من بحث می کرد که مطرح کردنشون توی تاپیک واقعا شرم آوره!فقط چون خیلی رسمی و لفظ قلم پست می داد،همه فکر می کردن که چه خبره!
این مژده رو هم بهتون بدم که کتاب در مراحل پایانی خودشه.پس دیگه دنبال منبع نگردید.فقط یک خورده ی دیگه صبر کنید!

بچه‌ها توضیح دادن گویا :دی
در ضمن دوربین کلاسیک توی Lost in nightmares هم بود دیگه :دی احتمالا نمیدونستید؟ :دی
بچه ها خوب توضیح دادن ولی
اینکه بگیم بازی کلا از سبک ترسناک خارج شده درست نیست
بازی اویل 4 شاید یه سری المان ها رو حفظ نکرده باشه ولی همرو که از دست نداده
حس تنهایی در یه منطقه ناشناخته، وجود رنگهای سرد ،و ... باعث میشه که هنوز بشه به عنوان یه بازی ترسناک بهش نگا کرد
از نظر داستانی من نمیخوام بگم همون داستان اصلی رو دنبال میکنه نمیگم داستانی مکمله میگم داستانی در کنار داستان اصلی که یه سری اتفاقات دیگرو دنبال میکنه
اومدیم یه پست بدیم اونقدر مشتری اومد پستمون یه 2 ساعتی باز موند:)

سلام djamir عزیز. البته دوربین Lost In Nightmare از اولش کلاسیک نیست ولی میشه کلاسیک ش رو آنلاک کرد. باید بری جلو در چند بار دکمه اکشن رو بزنی بار سوم دوربین به کلاسیک تغییر میکنه.به همین آسونی . :) ویدئو شم برات آپلود کردم.

http://www.gamerzines.com/guides/resident-evil-5/resi-5-lost-nightmares-classic-camera/

لینک دانلود ویدئو :

http://hotfile.com/dl/138199347/067...es_-_Classic_camera_trick._-_YouTube.flv.html

اگه بتونن واسه رزیدنت اویل 6 هم دوربین کلاسیک رو هم قرار بدن عالی میشه.

و یه خبر ! میلا یووویچ تو توییتر خودش اعلام کرد تیزر فیلم رزیدنت اویل 5 بزودی ریلیز میشه. نزدیکی های شروع سال جدید 2012

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حتما ببینید!

Happy Holidays from Capcom

http://www.capcom.com/holiday_card/

آخرین ویرایش:
بچه ها میشه در مورد شماره 4 حرف نزنین :دی
هم بزرگترین عیبش این بود که اسم لیان رو خراب کرد شخصیت بزرگش رو مورد انتقاد قرار داد :دی
یه جمله از لیان براتون میزارم تا چند سال باهاش حال کنین ;)

The virus continues to grow... Altering its form, strengthening perpetually until the day comes when it can be destroyed.

احتمال اینکه در چین باشه خیلی زیاده و اصلا ربطی نداره که اگه داستان در چین اتفاق بیفته ریبوت بشه.داستان رزیدنت اویل که محدود به راکون سیتی نیست.تازه توی ORC به اندازه ی کافی (بیشتر از اندازه ی کافی) به راکون سیتی پرداخته میشه.دیگه نیازی به رزیدنت اویل 6 نیست!
در مورد داستان رزیدنت اویل 4 هم به اندازه ی کافی بحث شده.فکر می کنم گفتن همین مطلب کفایت می کنه که رزیدنت اویل 4 اصلا به خاطر داستان ساخته نشد.بلکه به خاطر تحول در سبک و گیم پلی رزیدنت اویل ساخته شد.درست برعکس کد ورونیکا و رزیدنت اویل 5 که کلا به خاطر داستان ساخته شدند!کد ورونیکا اومد خط اصلی داستان که از رزیدنت اویل 1 شروع شده بود رو ادامه داد و رزیدنت اویل 5 هم اون رو تموم کرد.در حالی که رزیدنت اویل 4 یک داستان کاملا فرعی و مکمل بود.چون اصلا قصد کپکام از ساخت این بازی،پرداختن به داستان نبود!
در ضمن،حامد جان!مگه ماوین کی بود؟من برای اون احترام زیادی قائلم.ولی خداییش اون یک خط از مطالبش هم مال خودش نبود.همه رو از روی ویکی کپی می کرد.حالا حداقل کاش از روی چند تا منبع کپی می کرد!تازه بعضی وقت ها درباره ی یک مسائل سطح پایینی با من بحث می کرد که مطرح کردنشون توی تاپیک واقعا شرم آوره!فقط چون خیلی رسمی و لفظ قلم پست می داد،همه فکر می کردن که چه خبره!
این مژده رو هم بهتون بدم که کتاب در مراحل پایانی خودشه.پس دیگه دنبال منبع نگردید.فقط یک خورده ی دیگه صبر کنید!
من نمیدونستم کپی میکرده
به هر حال بیصبرانه منتظر کتابت هستم:x
در مورد ایدا و سازمان من شکم میره کره ای باشن تا چینی چون تا اونجایی که یادمه ایدا کره ایه درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or