بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بچه ها نزنیدا خواهشاً....
ولی نمی دونم چرا من از این ORC خوشم اومده.... کلا زامبی ترکونی با رفقا خیلی فاز می ده....
البته من طرفدار پروپاقرص سبک قدیمیشما.... فکر نکنید از این سبک خوشم میاد...

راستی یه سوال.... (اصلاً ربطی به طرفداری از Leon و Chris نداره ها)
چرا تو این ORC همه هستند الا Chris....؟

کریس هم هست ولی تو قسمت مولتی پلیر بازی . تو تریلر مولتی پلیرش نبود اما تو سایت های مثل VG247 یا ... گفتن کریس تو مولتی پلیر حضور داره .:)
انلاینش حال میده .

آخرین لیست بازیگرهایی فیلم Resident Evil: Retribution بر اساس سایت imdb :

Milla Jovovich ... Alice
Milla-Jovovich.jpg
Kevin Durand ... Barry Burton
kevin-durand.jpg

Michelle Rodriguez ... Rain Ocampo
Michelle-Rodriguez-Profile.jpg

Sienna Guillory ... Jill Valentine
sienna-guillory-8-610x916.jpg

Johann Urb ... Leon S. Kennedy
JohannUrb_3.jpg

Bingbing Li ... Ada Wong
20100223_LiBingbing_Trendscomcn.jpg

Oded Fehr ... Carlos Olivera
oded-fehr-6.jpg

Shawn Roberts ... Albert Wesker
resident-evil-afterlife-shawn-roberts-pic.jpg

Boris Kodjoe ... Luther West
Boris-Kodjoe-Photo.jpg

Colin Salmon ... One
Colin_Salmon.jpg

چطوری عشق من...؟
خب آخه اونوقت تو 2 هم Carlos نبود و تو 3 هم Ada...

orc یه بازیه که اومده داره جور دیگه به اویل2و3 نگاه میکنه.میشه گفت مورتال کامبت رزیدنت اویله!و همه ی بازیشم مربوط به شهر راکونه.واسه اینکه بیکار نباشن اومدن یه چیزی سر هم کردن که فروش کنن!
اگه کرس رو نمیبینی تو این بازی به خاطر اینه که تو ماجراهای راکون کرس نبوده.زمانی که همه تو این شهر به جون هم افتاده بودن و تو سروکله ی هم میزدن،کرس رفته بود دنبال جمع کردن مدرک علیه آمبرلا.

orc یه بازیه که اومده داره جور دیگه به اویل2و3 نگاه میکنه.میشه گفت مورتال کامبت رزیدنت اویله!و همه ی بازیشم مربوط به شهر راکونه.واسه اینکه بیکار نباشن اومدن یه چیزی سر هم کردن که فروش کنن!
اگه کرس رو نمیبینی تو این بازی به خاطر اینه که تو ماجراهای راکون کرس نبوده.زمانی که همه تو این شهر به جون هم افتاده بودن و تو سروکله ی هم میزدن،کرس رفته بود دنبال جمع کردن مدرک علیه آمبرلا.
ممنون، جوابت کامل روشنم کرد.... *-:)

درسته کریس پاریس بوده تا علیه امبرلا مدرک داشته باشه . ولی تو قسمت مولتی پلیر ORC هستش , مثل بری و ربکا که تو GE بودن .

=))
میگم خدا پدرومادر این سازنده ی فیس بوکو بیامرزه!خدا خیرش بده!الهی که دست به خشت بزنه براش طلا بشه!!!=))
چرا، به خاطر این سیستم LIKE....؟
راستی محمد جان، جواب منو ندادی... تو هم که داری Remake رو با PC بازی می کنی، وسط بازی Crash می کنه بازیت...؟

آره دیگه،یه چیزی به ما ایرانیا یاد داد که ندیدمون هم ازش استفاده میکنه!
crash نمیدونم منظورت چیه.اگه منظورت هنگ و ایناست که نه.واسه من هنگ نمیکنه.بعضی جاها کند میشه و بعض وقتا هم عین رادیوی خراب شروع میکنه به جیغ و ویغ که اتاقو که عوض کنی صداش درست میشه.دفه ی اول که جیغ و ویغ کرد کرک و پرم ریخت!گفتم یا پیغمبر این چیه افتاده تو کاخ داره دنبالم میاد!(تو طبقه ی دوم سالن اصلی بودم!)مونده بودم که الان چی میخواد بشه!سرجام وایسادم ببینم چی میاد تو سالن!یه خورده که وایسادم و نیومد گفتم کارم زاره!این حتما یه جای تنگ میخواد بیاد که پدرمو دربیاره!رفتم تو راهرو دیدم صدا قطع شد!:|:d

چطوری عشق من...؟
خب آخه اونوقت تو 2 هم Carlos نبود و تو 3 هم Ada...

یعنی چی "خب آخه اونوقت تو 2 هم Carlos نبود و تو 3 هم Ada "
yahoo_4.gif
خب این بازی کلا در مورد حوادث رزیدنت اویل 2 و 3 و یه سری اتفاقات پشت پرده هست. کالوس تو 2 نبوده تو 3 که بوده یا ایدا تو 3 نبوده تو 2 که بوده .

F4T4L1TY بابت لیست ممنون.

اینم عکس جیل ملقب به کوسه کش!با لباس اویل3!
تقدیم به حمید و مجید و بقیه ی عاشقان جیل!
4e7wiq6xfrxtwhvsv5.jpg
(بازم مارو بپیچونید!نامردا!)

دمت گرم. خیلی زیباست.:x

آخرین ویرایش:
بچه‌ها میگم بهتر نیست یه دستی به سر و روی این نظر سنجی بکشید، حداقل یک موضوع درست و حسابی برای بحث تو تاپیک مطرح باشه؟
ای کاش حداقل این کپکام بی خاصیت یک خبری از RE6 میداد، یکم انگیزه میگرفتیم. لامصب فقط گند زدن بلده، عرضه خوشحال کردن طرفداراش رو نداره که.:|:(:((

آخرین ویرایش:
سلام بر همه دوستان امیدوارم زیر سایه لیان همیشه سالمو سلامت باشید :دی
تورو خدا ایندفعه مشارکت کنید تا نظر سنجی رو عوض کنیم
اگه دوست دارین نظرسنجی عوض بشه لطفا پیشنهاد هم بدین چون هممون میدونیم که نظرسنجی باید عوض بشه ولی مهم اینه که چی بشه؟ :دی
خوب من می گم در مورد شخصیت اصلی شماره 6 نظرسنجی بزاریم همون طور که نیما گفت گزینه ها رو تعیین کنیم
اگه پیشنهاد دیگه دارین بندازینش تو صندوق :دی حتما رسیدگی می کنیم
--------------------------------
تورو خدا قضیه این مالتی رو هم بیخیال بشید آخه خداییش رزیدنت ایول بازی نیست که بخواد رو مالتی مانور بده واسه مالتی برین l4d بزنین :دی
همین مالتی تمام بازی های این نسل رو خراب کرد
آخه من نمی دونم re رو چه به مالتی ؟!!!!!!!!!!!!

بزارید از کپکام و کاراش خوشتون میاد؟
1.بله
2.نه
3.لیان
مطمئنا 3 بیشترین رای رو میاره
:))
بابا یه نظرسنجی گزاشتن اینقدر سخته؟
آخه مشکل اصلی اینجاس که میگین اینو بزاریم قبل از گزاشتنش میان میگن اینجوری اونجوری نهایتش تصویب نمیشه
قشنگیه نظرسنجی اینه که بیایی ببینی یهو عوض شده و نظر باید بدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or